1. طرز تهیه ی جوجه کباب کوبیده به شیوه ی سنتی
جوجه کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین و گرانقدرترین غذاهای محبوب در ایران است. برای تهیه این غذا باید قرار داد عریز و نرمی به طرزی مناسبی ترکیب شوند تا نه فقط لذت بخش باشد، بلکه باعث ایجاد انرژی نیز میشود. برای تهیه جوجه کباب کوبیده، باید از دستگاه یا دستهای خود استفاده کرد. در ادامه، نحوه تهیه این غذا بیان میشود.
نخستین قدم در تهیه جوجه کباب کوبیده این است که جوجه چرخ شده مناسبی را برای تهیه این غذا انتخاب کنید. بعد از پخت جوجه، آن را با یک قاشق بزرگ تهیه شده از سبزیجات ترکیب کنید. برنج فرنگی که ریز باشد را پس از شستشو کردن، با سبزیجات ترکیب کنید. بعد از این کار، باید پیازهای ریز را به ترکیب بیفزایید و به آن رب گوجه فرنگی و ادویههای مختلف اضافه کنید.
بعد از ترکیب جوجه، سبزیجات و ادویهها، میتوانید از دستهای خود یا دستگاه خود تهیه کنید. در ابتدا، میتوانید تهیه کنید برای این که همه مواد بدرستی مخلوط شده و جوجه به شکل مناسبی بهصورت سفت و برش داده شود. بعد از آماده شدن این تهیه کنید، روغن را در تابه و یا در کبابپز وری بیفزایید تا محلقه کردن جوجه روی آن دقیق شود. سپس پس از موقعیت مناسب جوجه را روی نار یا آتش خاموش شده قرار دهید. برای دست زدن به شعله، نباید داغ تر از حد باشد.
بعد از مدتی روی آتش، باید جوجه را از تابه یا کبابپز خارج کنید تا درجه حرارتش به حد ایده آلی برسد. باید مطمئن شوید که جوجه عیناً تهیه شده است و نه هنوز خام است. سپس به عنوان غذای ناهار یا شام همراه با سالاد و نان همراه بخورید.
2. آموزش تهیه ی جوجه کباب کوبیده با فنجان مخصوص
تهیهی غذاهای خوشمزه و سالم با استفاده از فنون و تکنیکهای مناسب، کاری بسیار مهم و خوشایند است. یکی از غذاهایی که میتوانید با استفاده از فنون خوب و تکنیکهای مناسب آن را تهیه کنید، جوجه کباب کوبیده میباشد. این غذا از جمله پرمصرفترین غذاهای کشور ما است که در هر مهمانی و جشنی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه جوجه کباب کوبیده شما به یک فنجان مخصوص نیاز دارید که با استفاده از آن میتوانید به آسانی و با دقت، مواد مورد نیاز را همراه با تکههای گوشت خرد کرده، به شکل منظم درست کنید. پس از خرد کردن گوشت به شکل منظم در فنجان به همراه سبزیجات، فلفل دلمهای، پیاز خرد شده و انواع ادویه و روغن، همهی مواد را با هم مخلوط میکنیم.
سپس با استفاده از فنجان مخصوص، بسته به نیازتان، اندازهی مورد نظر از مخلوط گوشت را خارج میکنیم و به صورت مربع یا استوانهای به شکل منظم درست میکنیم. در نهایت دمای فر را تنظیم میکنیم و پس از گذراندن زمانی کافی، جوجه کباب کوبیده شما آماده سرو شدن میباشد.
استفاده از فنجان مخصوص جوجه کباب کوبیده، به شما کمک میکند تا به راحتی و با دقت بیشتری، میزان مواد لازم را درست کنید و شکل خوب و منحصر به فردی هم به غذای شما بدهید. با استفاده از فنون درست و تکنیکهای مربوط، شما هم میتوانید به راحتی و با لذت، این غذای خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید.
3. طرز تهیه ی جوجه کباب کوبیده در فر
جوجه کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که برای مهمانی ها و حتی در خانه به راحتی تهیه می شود. برای تهیه این غذا، ابتدا باید پوست و استخوان های جوجه را حذف کنید و گوشت را به شکل ریز خرد کنید. سپس به گوشت نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین اضافه کرده و بدون نیاز به زمان بیشتر، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سپس، برای تهیه پیاز در تابه، پیاز ها را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. بعد، گوشت خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا گوشت برای پختن آماده شود.
حالا باید پیاز و گوشت خامه ریخته شده را درون قالب فر نهاده و برای مدت 35 الی 40 دقیقه در دمای 200 درجه ی سلسیوس پخت دهید. پس از مدت زمان مشخص شده، قالب فر را از دمای فر خارج کنید و با توجه به اینکه این غذا با رنگ نوبر است، می توانید با چند قطره زعفران مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه خود برسد.
بعد از پخته شدن جوجه کباب کوبیده در قالب فر، آن را از فر بیرون آورده و بوسیله یک قاشق از قالب خارج کنید و روی بشقاب سرو کنید. می توانید این غذا را با برنج تهیه شده و سالاد خود نیز تزیین نمایید. این غذا با ذائقه ی عمومی مطابقت دارد و همه را می تواند راضی و خوشخواه کند.
4. آموزش تهیه ی جوجه کباب کوبیده با استفاده از ماهیچه ی گوشت
تهیه جوجه کباب کوبیده با استفاده از ماهیچه گوشت یک غذای خوش طعم و مغذی است که قابلیت تهیه آسان در خانه را دارد. این غذا را می توان به صورت پیش غذا، پر انرژی، پر بهار و حتی به عنوان غذای اصلی سرو کرد. در زیر به توضیحات کامل در مورد تهیه این غذا پرداخته شده است.
ابتدا باید ماهیچه گوشت را به همراه گوشت مرغ خرد کرده و با هم مخلوط کنید. سپس به روش معمولی به آن شور، فلفل سیاه و تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا تمام مواد خوبی مخلوط شده باشند. سپس با توجه به سلیقه خودتان، ادویه های دیگری مثل زرد چوبه، کمی دارچین و ادویه ی خاص را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
سپس برای تهیه کباب، با دست کوبیده شده خودتان چند قطعه شکل بال بدهید و روی میخ کباب یا روی موشه های چوبی بگذارید. سپس کباب شده را به مدت ۴-۳ دقیقه روی آتش مستقیم بگذارید و با برگرداندن مداوم، قابلمه را تمیز کنید. سپس کباب را در ظرفی قرار دهید و ادویه ها و عصاره آن را به همراه آبلیمو و پیاز بریانه خوشمزه و خوش رنگ اضافه کنید. با کمرنگ به مدت ۳-۴ دقیقه بر روی آتش بگذارید تا تمامی مواد به خوبی بریزند.
در نهایت، فراتر از توضیحات در تهیه این غذا، باید همیشه به جای افزودن ادویه های بیش از حد، تمرکز بر مواد خوب و ترکیب خوشمزه و مغذی داشته باشید. همچنین، در طی پخت، به مواد غذایی و تنظیمات حرارتی نیز توجه کنید تا بهترین و بهداشتی ترین صفحه غذا را در اختیار داشته باشید. به این شکل، جوجه کباب کوبیده با ماهیچه گوشت، یک غذا با طعمی فوق العاده خواهد بود که همه خانواده می توانند به آسانی در خانه تهیه کنند.
5. طرز تهیه ی جوجه کباب کوبیده با اسپایس های مختلف
جوجه کباب کوبیده با اسپایس های مختلف یکی از غذاهای محبوب در فضای کبابی ها و رستوران ها است. این غذا با استفاده از گوشت جوجه کوبیده شده و اسپایس های مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل دلمه ای، دارچین و … تهیه می شود.
برای تهیه جوجه کباب کوبیده با اسپایس های مختلف ابتدا باید گوشت جوجه را با یک دستگاه آسیاب کنید تا به صورت هموژن تبدیل شود. سپس اسپایس های مورد نظر را به گوشت اضافه کرده و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا از هم جدا نشوند. بهتر است بعد از مخلوط کردن، مرغوبیت طعم های مختلف و کفت زدگی کامل بدنه گوشت به دست آمده را یک ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت یخبندان شود.
پس از گرفتن گوشت از یخچال، با دستهای تمیز کوبیده را در پیش می گیریم و اندازه آن را به طور هموزن تنظیم کرده و شکلی یکسان به آن می دهیم. حتما به یاد داشته باشید که اضافه کردن نمک و فلفل قبل از منجمد شدن گوشت می تواند باعث از دست رفتن طعم و کفت زدگی بدنه گوشت شود.
در نهایت می توانید گوشت کوبیده شده را بر روی یک صفحه کبابی قرار دهید و با دستوالعملی به نحوی که شکلی دیدنی و زیبا به آن داده شود، روی آن پخت کنید. دقت کنید که هر هنگامی که گوشت درون ماهیچه های چرب شده، باید آن را بر روی آتش کمی تخمیر دهید. پس از پخت، جوجه کباب کوبیده با اسپایس های مختلف را روی سفره قرار داده و با سایر موادی مانند نان لواش، سس چیلی، نون تنوری و … همراهی کنید.
6. آموزش تهیه ی جوجه کباب کوبیده با سس حریره
تهیه جوجه کباب کوبیده با سس حریره یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فضای مجلسی و جشن های خانوادگی است. این غذا با غذایی متفاوت و خاص ترکیب شده است که به طور معمول با سفره های بزرگ تعیین شده است. برای تهیه این غذا بهتر است از گوشت جوجه تازه استفاده کرد تا طعم بهتری داشته باشد.
جهت تهیه جوجه کباب کوبیده با سس حریره، ابتدا باید گوشت جوجه را با چند پیاز، چند سیر، نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک مخلوط کنید و آن را به صورت کوبیده در آورده و چند ساعت برای مرقد کردن در یخچال بگذارید.
سپس شما می توانید این کباب را در روغن یا روی شومیز، اگر برای سوختن بیشتر نیاز دارید، سرخ کنید. در فرایند پخت، باید به گردش آن توجه کنید تا همه بخش های کباب به طور یکدست سرخ شوند.
در صورتی که می خواهید سس حریره را تهیه کنید، شما می توانید با مخلوط کردن عصاره لیمو ترش، پودر سنبل، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، شیره ترش، چند پیاز و سیر سیخ کوبی را رقیق کنید. این سس را به عنوان تزئینی در کنار کباب سرو کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
نتیجه نهایی تهیه جوجه کباب کوبیده با سس حریره، یک غذا سالم، خوشمزه و غذایی با خواص غذایی بالاست که می توانید آن را در میان همراهان خود در جشن ها و جمع های خانوادگی به اشتراک بگذارید.