ترشی سیب در خانه چگونه تهیه شود؟
ترشی سیب یکی از ترشیهای خانگی ساده و خوشمزه است. برای تهیه آن ابتدا باید سیبها را به صورت نیمه رنده تهیه کرد. بهتر است سیبها را قبل از رنده کردن، پوست آنها را بردارید. سپس سیبها را در مقدار مناسبی از نمک و گل سرخ بریزید و بگذارید تا به مدت چند ساعت ترش شوند. بهتر است در طی این مدت چند بار سیبها را هم بکنید تا نمک و گل سرخ بیشتر به آنها نفوذ کند.
پس از گذشت زمان لازم برای ترش شدن سیبها، باید آنها را از نمک بردارید و به داخل بطری یا یک جره بزرگ بریزید. سپس از بین انواع اسانسها و چاشنیها مانند ادویهجات، زیره، روغن زیتون، پیازچه، سیر و زنجبیل، آنچه دلتان میخواهد را انتخاب کنید و به سیبها بیفزایید. حال باید به بطری مقداری آب گرم بریزید و غلاف بطری را به صورت لایهلایه بر روی سیبها قرار دهید. این کار باعث میشود هوا به داخل بطری نرود و ترشی شما بهتر نگه میدارد.
بعد از چند روز بهتر است ترشی سیب را در یخچال نگهداری کنید تا بهتر و ماندگارتر شود. با توجه به طعم و سلیقههای شما، میتوانید دستور تهیه ترشی سیب را تغییر دهید و مواد دلخواه خود را برای تهیه آن اضافه کنید. همچنین میتوانید سیبها را به سبزیجات دیگر مانند هویج و خیار هم اضافه کنید تا طعم ترشی شما متنوعتر شود. با آموزش تهیه ترشی سیب در خانه، این ترشی لذیذ را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم شیرین و ترش آن لذت ببرید.
آموزش تهیه ترشی سیب در منزل
تهیه ترشی سیب در منزل یکی از روشهای ساده و خانگی برای ترش کردن سیب است. برای تهیه ترشی سیب در منزل، ابتدا سیبهای تازه و نرم را برای حدود یک ساعت در آب خیس کرده و بعد آنها را با یک کیلو سیب ساختهایمون در ساعت یکبار هم بزنید تا آبشان بیاید.
پس از آن، سیب ها را با یک قوطی که کیسه ترشی سازی برای سیب است از حدود سه گلویی های کوچک تر مشابه شیره تهیه کنید. هر سیب را در قوطی قرار دهید، آن را به قدری برش دهید که قرص هایی از آن بشود که روی کامل یکدیگر قرار گیرند و نباید در آن فضای خالی باشد.
سپس در قوطی که سیب در آن قرار دارد، یک قاشق کره نیز اضافه کنید و بعد از آن آبگوشت و سرکه را با نسبت دلخواه اضافه کرده و در روزهای داغ تابستان، حداقل دو روز و در روز نیز حدود چهار تا شش ساعت قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.
در نهایت، شما میتوانید این ترشی سیب را خود تهیه کنید و لذت ببرید از تازگی و مزه خوبی که در ترشی سیب خانگی وجود دارد. همچنین، این روش خانگی برای تهیه ترشی سیب، مانع از هدر رفتن سیبهای تهیه شده و همزمان با صرفهجویی در وقت و هزینه است.
راهنمایی کامل برای تهیه ترشی سیب در خانه
ترشی سیب یکی از ترشی های سنتی ایرانی است که با استفاده از سیب سبز تهیه میشود. تهیه این ترشی در خانه بسیار آسان و با هزینه کم است. برای تهیه ترشی سیب ابتدا سیب های سبز و تازه را باید شست و نصف کنیم. سپس به همراه انواع سبزیجاتی مانند تربچه، خیار سبز یا هویج در یک سینی ریز کرده و در آن ها را با مقداری نمک و نارنجی ترکیب کنید.
بعد از آن در کاسه ای، سرکه سفید را با مقداری نمک و برگ زرشک یا لیموترش درست کرده و در آن ها تمامی سیب های نیمه شده و مواد مزه دهی ریخته شود. حداقل یک شب به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آنجا بمانند.
سپس بعد از گذشت زمان مورد نیاز، ترشی سیب با استفاده از کاسه های شیشه ای استریلیزه شده تهیه شده و در آن جای داده میشود. در هنگام ریختن، سعی کنید که هوا در داخل کاسه موجود نباشد تا نرم افزاری را برای ترش شدن سیب ها ایجاد نکند.
سپس بسته شده و در مکان خشک و خنکی نگهداری میشود. مقدار استفاده در طبخ این ترشی بستگی به سلیقه شما دارد و میتوان دلخواه مقداری از آن را در طعام های مختلف مورد استفاده قرار داد. این ترشی برای افزایش و مقوی کردن سیستم ایمنی بدن و سلامتی مفید است.
طریقه ساخت ترشی سیب در خانه به سادگی
ترشی سیب یکی از پرمصرف ترین ترشی هایی است که در ایران ساخته می شود. در حقیقت تمامی بازهای سنی مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر طعم فوق العاده خود، دارای خواص مفید و تاثیرگذاری بر سلامتی بدن است.
برای تهیه ترشی سیب در خانه ابتدا باید سیب های تازه و تمیزی را انتخاب کرده و برش می دهیم. می توانید آن ها را به صورت حلقه های نازک پوست کنید و یا به شکل ورقه نیز برش دهید. سپس سیب ها را درون ظرفی قرار داده و به آن آبلیموی تازه اضافه کنید. ترشی سیب برای داشتن طعم بهتر و مقوی تر می توانید به آن گل دارچین و یا چند حبه دانه سیاه نیز اضافه کنید.
با اضافه کردن تمامی مواد به ظرف سیب، اکنون باید ظرف را با محلول نمکی پر کرده و آن را به مدت دو، سه روز در یخچال قرار دهید. پس از مدت زمان فوق، سیب ها باید ترش گشته و آماده مصرف باشند. ترشی سیب می تواند با نون تازه، سلطه و یا غذای چلو کمی به عنوان جانبی مصرف شود.
با توجه به اینکه ترشی سیب خیلی آسان و ساده ساخته می شود، هر فردی می تواند با توجه به سلیقه خودش، در آشپزخانه خود این ترشی را تهیه کند. اما برای داشتن نتیجهی بهتر شاید بهتر باشد از ترشیفروشیهای موجود نیز استفاده کرد.
بهترین روش تهیه ترشی سیب در خانه
ترشی سیب به عنوان یکی از ترشی های خانگی محبوب و معروف محسوب می شود. تهیه این ترشی در خانه وصرفا با بکارگیری چند ماده به راحتی امکان پذیر است. برای آموزش بهترین روش تهیه ترشی سیب در خانه بهتر است از مراحل زیر پیروی کرد:
ابتدا باید سیب ها را به صورت رنده شده یا خلالی شده تهیه کرده و آن ها را در داخل یک ظرف گذاشته و با نمک، برگ گزنه، روغن، ادویه های دلخواه و سرکه یک ترکیب خوب تهیه کرد. برای همه این عوامل به صورت دقیق می توانید به روش های دلخواه خود پیش بروید.
سپس باید ظرف حاوی مواد ترشی را به صورت خوبی تکان داده و مزیت های آن را بررسی کنید، پس از آن با کف بسته می توان آن را نسبتا فشرده کرد تا سیب ها بیشتر کند.
از آنجا که ترشی سیب به صورت خودکار در دمای اتاق کارخانه ماندگاری خوبی دارد، باید با توجه به نمونه ای که با آن کار می کنید در یخچال آن را محکم بسته و نگه داری کنید تا شبکه های ترشی بطور مناسب پخته شوند. گاهی اوقات بهتر است روز اول خانه نگه داری شود و روز دوم به شکل بطری نگه داری شود.
بعد، بسته به نوع سیب ها و روش تهیه، مدتی برای کامل شدن ترشی سیب طول خواهد کشید. بنابراین در طول فرآیند نگهداری آن می توان به آن توجه کنید. در نهایت، بهترین روش برای تهیه ترشی سیب در خانه استفاده از مواد خوب و بدون درجی زیاد، محکم بستن ظرف پس از تهیه و جایگزینی قبلی برای تهیه فرآیند آن است.
راهکارهای ساده برای تهیه ترشی سیب در خانه
ترشی سیب یکی از خوراکیهای محبوب در فصل پاییز میباشد. اما تهیه ترشی سیب در خانه به نظر بسیار پیچیده و زمانبر میآید. در اینجا به شما راهکارهای ساده برای تهیه ترشی سیب در خانه را معرفی خواهیم کرد.
ابتدا بهتر است سیبها را به نازکی برش داده و هستههای آن را از میان بردارید. سپس سیبها را با یک قاشق برای استخراج آب روی یک صفحه از کاغذ صحافی تنها به مدت یک شب قرار داده و صبح روز بعد آنرا کاملاً خشک کنید.
در مرحله بعدی باید مخلوطی از سرکه، شکر، نمک و آب را درست کنید. بهتر است نسبت مواد به گونهای باشد که شرکتکنندهای به صورت ۱ به ۱ به ۲ به ۱ باشد. برای مثال اگر شما برای مواد یک لیتر سرکه، ۲ کیلوگرم شکر و دو لیتر آب را استفاده میکنید، باید همهی مواد را در یک قابلمه ریخته و تا ۱۰ دقیقه در دمای بالایی ابکاری کنید.
سپس بهتر است سیبهای خشک خود به مواد ابکاریشدهٔ خود برای ۴۸ ساعت غوطهور شوند. پس از گذشت این مدت زمان، ترشی سیب شما آماده استفاده خواهد بود. شما میتوانید آن را در ظاهری شیک برای مهمانی خود قرار دهید یا به عنوان یک افزودنی در غذاهای خود به کار ببرید.