طرز تهیه ی ترشی آلبالو خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی ترشی آلبالو خانگی

ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در شهرهای ایرانی است. طرز تهیه این ترشی بسیار آسان و قابل انجام در خانه است. در ادامه به شما نحوه تهیه ترشی آلبالو خانگی را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم:

- آلبالو ۲ کیلوگرم

- سیر ۴ دندان

- اب ۲ لیتر

- نمک و فلفل به میزان لازم

- گلاب ۱/۲ پیمانه

- شکر سفید ۱/۲ پیمانه

- خلال زیره ۲ قاشق غذاخوری

- برگ گریپ فروت ۲-۳ برگ

- برگهای گشنیز برای تزیین

روش طریقه تهیه:

۱- آلبالو را نخست با آب بشویید. سپس آن را به دو نیم کرده و هسته های آن را با یک وسیله حذف نمایید.

۲- سیر را رنده کنید.

۳- دو لیتر آب را در یک قابلمه ریخته و به جوش آورید. سپس دانه های آلبالو و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و حرارت را به حداقل کاهش دهید. طبق این روش ترشی آلبالو خانگی را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به آرامی پخته و نرم کنید.

۴- حالا، شکر، نمک، فلفل، گلاب، حبه های خلال زیره و برگ گریپ فروت را به قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۵- برای همگن شدن مزه و رنگ این ترشی، آن را به مدت ۳ الی ۴ ساعت بر روی حرارت خیلی کم، به آرامی بگذارید تا به خوبی مزه بگیرد.

۶- به محض خنک شدن، ترشی آلبالو خانگی شما حاضر است. آن را در بطری های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای تزیین ترشی آلبالو می توانید از برگهای گشنیز استفاده کنید.

می توانید با همین روش و با تغییر در مقدار مواد، به جای آلبالو، از سایر میوه ها مانند سیب، گیلاس و زرشک نیز ترشی درست کنید.



1. طرز تهیه ترشی آلبالو با استفاده از سرکه

ترشی آلبالو یکی از سالاد‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از سرکه و نمک تهیه می‌شود. آلبالو نوعی میوه‌ی خوشمزه و اسیدی است که در فصل تابستان در بازارها به طور وسیع ارائه‌ شده و مورد استفاده گردشگران بسیاری قرار می‌گیرد. تهیه ترشی آلبالو با سرکه، روشی ساده و آسان است که باعث می‌شود از آلبالو های بیشماری که در فصل تابستان در دسترس هستند، برای بعدا استفاده کردن استفاده کنیم.

برای تهیه ترشی آلبالو با سرکه، ابتدا باید آلبالو‌ها را شسته، خشک کرده و ساییده کنیم. سپس آلبالو ها را با یک سرشکه بزرگ درازا برش داده و هسته آن‌ها را بیرون کنید. در ادامه آلبالو های خرد شده را درون یک بشقاب مهیا کرده و سرکه های مورد استفاده خود را بر روی آن ها بریزید. در نهایت نمک لازم را برای تنظیم طعم به ترشی آلبالو ها اضافه کنید.

پس از اینکه ترشی آلبالو ها حاصل از این مراحل را خوب مخلوط کردید، باید آن ها را برای مدتی در محیطی خنک و خشک نگه داشته و سپس آن ها را به یخچال منتقل کنید. در طول تمام فرآیند تهیه ترشی آلبالو، می بایستی به دقت نظارت داشته باشید تا خلل ایجاد نشود.

ترشی آلبالو با سرکه از فواید بیشماری برای سلامتی بدن برخوردار است؛ به عنوان مثال، به دلیل حضور اسیدهای آن گوارش را به خوبی تنظیم می کند، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، و کمک به تنظیم سطح شکر در بدن می کند. همچنین، به دلیل محسن بودن طعم آن، افزایش اشتها و تنوع در کنار غذای اصلی را فراهم می کند.

بنابراین، تهیه ترشی آلبالو با سرکه که یکی از سالم‌ترین سالاد‌های ایرانی است، روشی ساده، کم هزینه و خوشمزه است که در فصل تابستان میتوانید به آنها روی بیاورید.



2. ترشی آلبالو خانگی با استفاده از نمک و فلفل سیاه

ترشی‌ها در سنت تغذیه ایرانی یکی از ضرورت‌های روزمره بوده و به عنوان یک پیش غذا و یا خوردنی در هر وعده‌ی غذایی از آن استفاده می‌شود. ترشی آلبالو نیز یکی از ترشی‌های محبوب در سراسر ایران است که با استفاده از نمک و فلفل سیاه تهیه می‌گردد.

برای تهیه ترشی آلبالو با استفاده از نمک و فلفل سیاه برخی مواد مورد نیاز عبارتند از: آلبالو، نمک، فلفل سیاه، سیر و ادویه‌ی کمی. ابتدا آلبالوها را شسته و به دو قسمت شکسته و مغز آن‌ها را کنده و درون مخلوطی از نمک، فلفل سیاه، سیر و ادویه‌های کمی بریزید. سپس یک لیوان آب جوش را بر روی آن میریزیم و دور آن‌را با لیف و نایلون و بسته می‌کنیم.

ترشی آلبالو خانگی با استفاده از نمک و فلفل سیاه حداقل به مدت یک هفته قابل نگهداری است و می‌توانید آن را به عنوان یک پیش غذا در وعده‌های غذایی خود تقدیم نمایید. این ترشی به علت داشتن ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی، قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن را داراست و به عنوان یکی از معدود غذاهایی محسوب می‌شود که هم سلامتی بدن را تقویت می‌کند و هم به سلیقه و ذائقه‌ی افراد می‌پردازد.



3. ترشی آلبالو سنتی با استفاده از زردچوبه و دارچین

ترشی آلبالو یکی از تنقلات سنتی ایرانی است که در فصل تابستان فراوانی دارد و در اکثر بخش‌های ایران ساخته می شود. ترشی آلبالو با استفاده از زردچوبه و دارچین یک پخت تند و خوشمزه است که از طعم خاص خود محبوبیت فراوانی بین ایرانیان برخوردار است.

برای تهیه ترشی آلبالو سنتی، ابتدا آلبالوها را شسته و خشک می کنیم. سپس آلبالوها را درون بطری یا قابلمه مورد نظر می گذاریم و سپس زیره، دارچین و زردچوبه را به مقدار قابل توجهی به آن اضافه می کنیم. سپس آب و سرکه را به مقدار مناسب با ترجیحاً نسبت ۲:۱ به بطری یا قابلمه اضافه می کنیم.

پس از آماده شدن مواد، بطری را بسته و برای دو هفته در شرایط اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی برای استفاده آماده شود. در این زمان ترشی آلبالو سنتی به خوبی برای عصاره گیری آماده می شود.

ترشی آلبالو سنتی با زردچوبه و دارچین غنی از ویتامین A، C و کلسیم است که روشی سالم برای خاطره‌سازی طعم‌های سنتی در خانه ماست. می توان از ترشی آلبالو سنتی با زردچوبه و دارچین در هنگام مخلوط کردن با سالاد و پلو و دیگر غذاها نیز استفاده کرد. این ترشی باعث تحریک مزاج و افزایش اشتها می شود و طعم بسیار خوشایندی دارد.



4. طرز تهیه ترشی آلبالو با استفاده از دارچین و لوبیا سیاه

سالم و خوشمزه بودن ترشی‌ها و انگوری‌ها را همه‌ی ما به خوبی می‌دانیم. در اینجا روش تهیه‌ی یک ترشی از آلبالو با استفاده از دارچین و لوبیا سیاه را بررسی می‌کنیم. این ترشی با رایحه‌ی خوب و طعمی ترش و شیرین طرفداران زیادی دارد.

جهت تهیه‌ی ترشی آلبالو با دارچین و لوبیا سیاه، این مواد را به تعداد مورد نیاز در قابلمه‌ای مخصوص تهیه ترشی میریزیم. سپس با افزودن شیرینی‌های دلخواه (مثلاً شکر) و استفاده از آب لیمو ترشی را تهیه می‌کنیم. دارچین و لوبیا سیاه را نیز به مواد اصلی اضافه و مخلوط می‌کنیم. سپس مواد را به داخل ظروف یا بطری‌های محکم برای ذخیره‌سازی می‌ریزیم.

برای افزایش مدت طول ماندگاری ترشی، می‌توانیم از برخی نوع مواد نگهداری استفاده کنیم. برای مثال، می‌توان از نگهدارنده‌های طبیعی مثل خلال تمشک، پوست لیمو یا آسیاب شده‌ی همان دارچین استفاده کرد.

در نهایت با توجه به نکاتی که ذکر شده، ترشی آلبالو با دارچین و لوبیا سیاه آماده‌ی مصرف خواهد بود. این ترشی را می‌توان با همراهی برخی انواع پلو، خورشت و یا با استفاده از نان ارده سرو کرد.



5. ترشی آلبالو خانگی با استفاده از شکر و نمک

ترشی آلبالو یکی از محصولات مهم در فصل تابستان است، که معمولاً برای پاییز و زمستان نگهداری می‌شود. ترشی‌ها جزء مواد غذاییی هستند که به دلیل جذابیت طعم، رنگ و بو، مورد توجه افراد قرار می‌گیرند.

استفاده از شکر و نمک برای تهیه ترشی آلبالو خانگی بسیار رایج است. برای تهیه ترشی آلبالو، ابتدا باید آلبالوهای تازه و تند را با شکلات شدنی خشک نظیر نمک در وعده‌هایی تراشیده و در ظرف مناسب قرار داد. در مرحله دوم، شکر و چند نوع ادویه‌ای مانند دارچین، سیر، زردچوبه و سرخه و نمک اضافه شده و سر انجام در محلول ترشی که از آب و سرکه تشکیل شده‌است افزوده می‌شود.

بعداز گذشت مدتی، ترشی آلبالو باید تازه‌تر شود تا مزه خود را بهتر نشان دهد، بنابراین اگر می‌خواهید یک مزه خوشایند ترشی آلبالو داشته باشید، باید آن را در یخچال قرار داده و چند روز منتظر بمانید. بعد از مدت زمان مناسب، ترشی آلبالو شما آماده مصرف است. ترشی آلبالو می‌تواند به عنوان یک افزودنی خوشمزه و سالم برای غذاها و سالادهای مختلف استفاده شود.



6. ترشی آلبالو با بادمجان و گوجه فرنگی

ترشی آلبالو با بادمجان و گوجه فرنگی یکی از ترشی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده، طعم و مزه‌ای بی‌نظیر به دست می‌آید. این ترشی در سال‌های گذشته به عنوان یکی از ترشی‌هایی که در تابستان در خانه‌های ایرانی پخته می‌شد، شناخته شده است و با شکل جدیدی نیز بازتولید شده است.

مواد اصلی برای تهیه ترشی آلبالو با بادمجان و گوجه فرنگی شامل آلبالو، بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، فلفل سبز، نمک، آبلیمو و شکر است. ابتدا باید آلبالو را شسته و از داخل آن را خالی کرد و سپس آن را به اندازه مناسبی خرد کرده و سیر و فلفل سبز را به آن اضافه کرد. سپس بادمجان و گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به آلبالو اضافه کنید. سپس تمامی مواد به هم می‌ریزیم و با نمک، شکر و آبلیمو طعم دلخواهمان را به آن می‌دهیم.

بعد از اینکه تمامی مواد به هم ریخته شد، ترشی را در یک ظرف یا بشقاب مناسب ریخته و آن را در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از چند ساعت آن را با آب جوش شده و خنک کرده، در میان وعده‌های غذایی خود به عنوان تنقلات، سردی و یا همراه با غذا سرو می‌کنیم.

در نتیجه ترشی آلبالو با بادمجان و گوجه فرنگی با طعم خوشمزه و فوق العاده، یکی از محبوب‌ترین ترشی‌هایی است که در کنار سایر غذاها مصرف می‌شود و علاوه بر اینکه دارای ارزش غذایی فراوان برای بدن است، می‌تواند طعم خوشحال کننده و مطبوعی را برای خوراک شما ایجاد کند.