طرز تهیه گرده کرمانشاهی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گرده کرمانشاهی

گرده کرمانشاهی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی است که در استان کرمانشاه تهیه می‌شود. این غذا از گرده‌های نان، گوشت گوسفند و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعم و طراوت خاصی به آن می دهد.

برای تهیه گرده کرمانشاهی ابتدا گرده‌های نان خشک و ساییده را در آب خیسانده و خمیری کرده و سپس در سطح صفحه تخته نان قرار دهید. بعد از آن، گوشت گوسفند را خرد کرده و با ادویه‌های مختلف مانند پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و سپس به شکل دایره‌ای بر روی گرده‌های نان چینی بپاشید.

سپس یک لایه دیگر از گرده‌های نان خمیری را روی گوشت می‌پاشیم و آن را نازک کرده و با یک چنگال سوراخ‌های کوچک بر روی آن بسازید. سپس گرده را در روی تابه‌ای که روغن داغ دارد قرار دهید و آن را به آرامی بپزید تا به رنگ طلایی درآید.

گرده کرمانشاهی آماده مصرف است و می‌توانید آن را با ماست یا سالاد سرو کنید. این غذا با طعم خوشمزه گوشت و ادویه‌های مختلف، مخصوصاً در فصل سرما یکی از محبوب‌ترین غذاهای محلی مردم استان کرمانشاه می‌باشد.