تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گداخته با آرد گندم
گداخته یک دسر سنتی و خوشمزه است که از زمانهای قدیم در خانههای ایرانی تهیه و مورد استفاده قرار میگرفته است. این دسر معمولاً با استفاده از آرد گندم، شیر، شکر و ادویههای مختلف تهیه میشود و در تمام فصول سال به عنوان یک دسر خوشمزه و مقوی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه گداخته با آرد گندم، ابتدا درون یک قابلمه آرد گندم را روی حرارت ملایمی تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود. سپس به آرد تفتشده شیر را به تدریج اضافه کرده و زمانی که آرد و شیر به خوبی ترکیب شده و غلظت دلخواه حاصل شده باشد، شکر و ادویههای دلخواه را به آن اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم تا یک مزه یکنواخت و عالی بدست آید. در انتها گداخته را به ظرفهای سرو نوشته و با پودر دارچین یا پیسته خرد شده به عنوان تزیین بر روی آن پخش میکنیم.
گداخته میتواند سرد یا گرم مصرف شود و معمولاً به عنوان دسر شیرین پس از غذا مورد استفاده قرار میگیرد. این دسر خوشمزه میتواند به عنوان یک خوراک یا تنقلاتی همراه با چای و قهوه در مهمانیها و جشنها سرو شود و مورد توجه و ستایش همهی مهمانان قرار گیرد. بهتر است گداخته را در یخچال نگهداری نموده تا خنک و خوشمزه بماند.