تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گاناش آلبالویی
گاناش آلبالویی یک خمیر با عطر و طعم خاص از آلبالو تازه تهیه شده است که به عنوان پر کردن و آغشته کردن تارت و کیک ها به کار می رود. این گاناش خامه و شکلات ترکیب شده با آلبالوی تازه دارد که به طعم و عطر ویژه ای از شکلات و میوه ادامه می دهد.
برای تهیه گاناش آلبالویی ابتدا آلبالوها را شسته و خشک کرده و سپس از هسته ها جدا کرده و خرد می کنیم. سپس آلبالوهای خرد شده را با شکر و اندکی آب در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آلبالوها نرم شوند و آبشان رویت برود.
در مرحله بعد، خامه را در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود اما به جوش نرود. سپس خامه گرم را به آلبالوهای نرم شده اضافه کرده و همه را به هم مخلوط کرده تا یک خمیر یکنواخت و صاف به دست آید.
نهایتا، شکلات بیتر را روی گاناش بریزیم و مواد را خوب مخلوط کرده تا یک گاناش کرمی و لذیذ به دست آید. این خمیر را در یخچال قرار داده تا سفت شود و حالا می توانید آن را برای تزئین و پر کردن دسرهای خود استفاده کنید.
