طرز تهیه گاناش آلبالویی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گاناش آلبالویی

گاناش آلبالویی یک خمیر با عطر و طعم خاص از آلبالو تازه تهیه شده است که به عنوان پر کردن و آغشته کردن تارت و کیک ها به کار می رود. این گاناش خامه و شکلات ترکیب شده با آلبالوی تازه دارد که به طعم و عطر ویژه ای از شکلات و میوه ادامه می دهد.

برای تهیه گاناش آلبالویی ابتدا آلبالوها را شسته و خشک کرده و سپس از هسته ها جدا کرده و خرد می کنیم. سپس آلبالوهای خرد شده را با شکر و اندکی آب در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آلبالوها نرم شوند و آبشان رویت برود.

در مرحله بعد، خامه را در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود اما به جوش نرود. سپس خامه گرم را به آلبالوهای نرم شده اضافه کرده و همه را به هم مخلوط کرده تا یک خمیر یکنواخت و صاف به دست آید.

نهایتا، شکلات بیتر را روی گاناش بریزیم و مواد را خوب مخلوط کرده تا یک گاناش کرمی و لذیذ به دست آید. این خمیر را در یخچال قرار داده تا سفت شود و حالا می توانید آن را برای تزئین و پر کردن دسرهای خود استفاده کنید.