طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار، یک دسر خوشمزه و آسان در تهیه است. این کیک از ترکیب بیسکویت، کرم تخم مرغ و قهوه تشکیل شده است و در داخل یخچال قرار میگیرد تا یخ بزند و فروش بیشتری برای شما داشته باشد.
برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار، ابتدا باید بیسکویت را خرد کرده و به صورت لایهای در قالبی که دلخواه دارید بچینید. سپس کرم تخم مرغ را با قهوه و شکر همراه میکس کنید و مواد را به صورت پلکنی در قالب بریزید. این روش را برای تمام لایهها تکرار کنید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و آماده سرو شدن باشد.
قبل از سرو کردن، میتوانید کیک را با تزئیناتی مانند شیره میوه، توت فرنگی، پودر شکلات و… تزئین کنید. همچنین برای عطر دادن به کیک یخچالی، میتوانید عصاره وانیل یا آب لیمو را همراه با کرم تخم مرغ اضافه کنید.
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار از دسرهایی است که به سادگی و با تعداد محدودی مواد تهیه میشود و حاوی مواد مغذی برای بدن شما است. بنابراین، میتوانید این کیک را به عنوان یک دسر سریع و سالم به خانواده و دوستان خود سرو کنید و از لذت خوراکی اش لذت ببرید.
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار چگونه تهیه شود؟
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار یکی از خوشمزهترین کیکهای خانگی است که برای جشنها و مهمانیها بسیار محبوب است. این کیک با اینکه پخت نمیشود، اما ظاهر زیبا و طعم لذیذی دارد که میتواند توجه همه را به خود جلب کند.
برای تهیه این کیک، نخستین گام تهیه بیسکویت کرم دار است. برای این کار باید بیسکویتهای خشک را برای چند دقیقه در شیر خاموش بندازید تا بیسکویت ها جلبک نکنند. سپس با خمیرزده روی هر بیسکویت، به آنها کرم زده روی بیسکویت ها بمالید. بعد از آن بیسکویت ها را به صورت پراکنده در دو کفه لوله یا نانج مربع مرتب کنید.
حالا با ساختن قسمت فوقانی کیک یخچالی آغاز میکنیم. برای این کار، با استفاده از قدری کرم برای تازه کردن خامه، خامه را به آهستگی باده نمایید تا خامه بسیار روان شود. سپس برای بهتر شدن طعم کیک، میتوانید عصاره میوه را نیز به خامه بیفزایید. حال خامه را به کفهها میریزیم و با دقت خوب به کمک قاشق یا سینی صاف، آن را صاف کنید.
برای قرار دادن قسمت فوقانی کیک، باید دو کفه خانگی را بر نوار نازل کنید و با توجه به اندازه کیک، از آن برای پوشش قسمت فوقانی کیک استفاده کنید. حال با توجه به دلخواه خود، میتوانید کیک را با تزئیناتی مثل پودر شیرینی، کاکائو خام، گردو و میوهها تزیین کنید. پس از کاملا سرد شدن، کیکی که تازه از یخچال آمده است را میتوانید برای همه تازه دهانتان نتواند با یک کیک ایستادهاید!
طریقه ساخت کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار
ساخت کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار از جمله دسرهای خوشمزه و مناسب برای انواع مناسبتها و جشنهاست. برای ساخت این دسر، لازم است موادی همچون بیسکوییت، کرم پر چرب، شکر و فراوردههای لبنی از جمله پنیر خامه ای یا خامه تحت نام قهوه ای را به کار برده شود.
ابتدا برای ساخت پایه کیک، باید بیسکوییتها را داخل یک میکسر بریزید و آنها را به خوبی خرد کنید. سپس کرم پر چرب را به میزان مصرف تعیین شده در هر دستور غذایی، به صورت آرام و مرتب به بیسکوییت ها اضافه کنید. می توانید کرم پر چرب را با شکر و فراوردههای لبنی دیگری مثل پنیر خامه ای یا خامه تحت نام قهوهای نیز ترکیب نمایید.
پس از تهیه مخلوط کرم ، لازم است آن را به شکلی تقسیم کرده و به داخل مولد بریزید. سپس به داخل یخچال قرار داده و برای دو الی سه ساعت تا یک شب در آن حالت دهید. برای افزایش طعم آن، می توانید بمدت چند ساعت اسانس مربای لیمو، توت فرنگی و هل تازه را به آن اضافه کنید.
بعد از گذراندن مدت زمانی مورد نیاز، کیک یخچالی را از یخچال خارج کرده و به آن پس از خنک شدن، لایه های نازکی از کرم پر چرب را به صورت تزئینی و لایه های نازکی از شکلات و تختههای بادام خرد شده، روی بالای آن قرار دهید. این کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار آماده سرو به میزبانان شماست و در جشنها و خطوط خوشمزه ستایش بسیاری از دوستداران خود را کسب خواهد کرد.
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار، دستور تهیه
برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار، ابتدا لازم است تا یک قالب یخچالی را آماده کنید. قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و سپس بیسکویت هایی را که برای پایه کیک لازم است، در قالب ردیف کنید. سپس، از مواد دیگر خمیر کیک استفاده کنید تا خمیر کیک را با کره خامه و شیر خامه به صورت یک مخلوط خمیری عالی تبدیل کنید و آن را بر روی بیسکویت های پوشانده شده ریخته و به صورت یک لایه یکدست و صاف هموار کنید.
سپس، دوباره بیسکویت های دیگر را در قالب ردیف کنید و آنها را هم با مخلوطی از خامه و شیر خامه پوشش دهید. این روند را به تعداد دفعاتی که لازم است تکرار کنید تا کیک شما به ارتفاع دلخواه شما برسد.
سپس، قالب را با پوششی از شیر خامه و خامه پوشانده و در یخچال بگذارید تا حداقل چند ساعت خنک شود. برای رویه کیک، میتوانید از پوست پرتقال تازه یا شکلات ترش استفاده کنید.
در نهایت، کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار شما آماده است. این کیک خنک و نرم با طعم بسیار خوشمزه ای در دهان شما خواهد بود که همه را شگفت زده خواهد کرد. این کیک را در جشن ها و مهمانی های خود امتحان کنید و به لذت این کیک ناب لذت ببرید.
خوشمزه ترین کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرهایی است که در قالب یک کیک یخچالی سرو میشود. این دسر با ترکیبی از بیسکویتهای خردشده و کرم خامهای ساخته میشود که با عصاره میوهها، شکلات و یا شیرینیهای دیگر تزئین میشود.
برای تهیه این کیک، در ابتدا باید بیسکویتها را با خرد کردن آنها در یک موکت و یا روبازی آماده کرد. پس از آن، بهتر است که کرم پنیری خامهای تهیه شده و اجزای آن مانند خامه خامه بزنی و پنیر خامهای را با هم ترکیب کرده و میوه مورد نظر را همراه با آن اضافه کرد.
پس از اینکه کرم ظرف را پر کرد، لایههایی از بیسکویت بر روی بالای آن قرار داده شده و همزمان که کرم و بیسکویت بهم چسبیده، لایههای دیگر از کرم پنیری و میوههای دیگر به نوبه خود بر روی لایههای بیسکویت اضافه میشوند تا کیک کامل شود.
بعد از پایان تهیه کیک، آن را در یخچال قرار داده و حداقل چهار ساعت تا یک شب روی یخچال بگذارید تا به خوبی منجمد شود. در آخر، با جانبی هایی از میوه، خامه، شکلات و شیرینیهای دیگر بر روی سطح کیک تزئین و یا سرو کنید. این کیک ظاهری بسیار زیبا و خوشمزه دارد که میتواند در مهمانیها و جشنها کاربرد دارد و حتی برای اردوها و پیک نیکها هم بسیار مناسب است.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار بسیار ساده است
کیک یخچالی با بیسکویت کرم دار، یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در کمترین زمان به راحتی آن را تهیه کنید. در این دسر از لایه های بیسکویت معمولی و کرم خامه ای استفاده می شود که ترکیبی شیرین و خوشمزه ایجاد می کند. همچنین از تعدادی مواد دیگر مثل شکلات، وانیل، زعفران، نارگیل و... نیز می توانید برای بالا بردن طعم و ظاهر کیک یخچالی استفاده کنید.
برای تهیه این دسر، بهتر است که ابتدا برای ماندگاری بهتر آن، از یک قالب یخچالی استفاده کنید. بعد از گرفتن یک قالب یخچالی، لایه اول کیک را با استفاده از بیسکویت ها تهیه کنید. برای این کار می توانید بیسکویت های شکسته شده را به روی قالب چیده و با استفاده از کرم خامه ای، بیسکویت ها را با هم رد کنید تا اولین لایه کیک را تشکیل دهد.
بعد از قرار دادن لایه اول، از کرم خامه ای به مقدار کافی برای پوشاندن این لایه استفاده کنید و به روی آن، بیسکویت های دیگر را بگذارید تا لایه دوم کیک شما را شکل دهند. همینطور با تکرار این عمل، تعدادی لایه کیک تشکیل شده و به صورت دلخواه می توانید از مواد دیگر هم استفاده کنید.
در نهایت، پس از اینکه تمام لایه های کیک را تهیه کردید، آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شوند و به تنوعی دیگر در طعم و شکل آن دست یابید. حتما این دسر را قبل از سرو نمودن، با تزیینات مانند قهوه، شکلات، مشمع ها از قبیل توت فرنگی، نارگیل و کره خامه مزین کنید تا ظاهر آن را به طرز چشمگیری زیباتر کنید.