طرز تهیه کیک گیلاس ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک گیلاس ساده

برای تهیه کیک گیلاس ساده ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل یک پیمانه آرد، یک و نیم پیمانه گل های سفید، یک پیمانه شیر، یک قاشق چایخوری پودرپخت، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری وانیل، نیم پیمانه کره نرم، دو پیمانه گیلاس شده و یک پیمانه شکر است.

ابتدا میوه گیلاس را با توجه به سلیقه خود شکر کمی بپاشید تا طعمش شیرین شود. سپس آرد، گل های سفید، پودرپخت، نمک و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در کنار این کاسه، کاسه دیگری با کره را آماده کنید و شکر را به آن اضافه کنید و با رفت و برگشت آن را به رنگ کرمی بافت دهید. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره خوب با رفت و برگشت هم زده و خمیر نرم و بافته ای بیابید.

سپس از کره و شکر به مواد خشک ریخته و با تلفیق همه‌ی مواد با هم، خمیرسازی را آغاز کنید.خمیر را به سینی کیک که پوشیده شده با کاغذ پخت کفی و طرح دلخواه شماست، ریخته و هموار کنید. سپس گیلاس شده را به خمیر اضافه کرده و آن را به خوبی با هم ترکیب کنید. سینی را داخل فر 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا حدود 35 تا 40 دقیقه پخته شود و بعد از پخت از فر بیرون بکشید.

در نهایت، پس از خنک شدن کامل، کیک را از قابلمه بیرون بکشید و کاغذ پخت را از آن جدا کرده و در بشقاب آرایشی مناسب قرار دهید. کیک گیلاس ساده آماده سرو شدن است. با داشتن یک کمی از مواد کیک، می‌توانید مزه و طعمی فوق العاده تری به این کیک اضافه کنید.



مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس ساده

برای تهیه کیک گیلاس ساده، به چند ماده اساسی نیاز است که به راحتی در دسترس هستند. این ماده‌ها شامل تخم مرغ، بوته گیلاس، آرد، شکر، روغن گیاهی، شیر، وانیل و بیکینگ پودر هستند.

ابتدا به تخم مرغ پرداخته می شود. برای تهیه کیک گیلاس، اغلب دو تا سه تخم مرغ کافی است. تخم‌ها را در یک بول ضربه می‌زنیم تا غلیظ شود و سپس ترکیب شده با شکر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس با یک مخلوط کن آرد را وارد مخلوط کن می‌کنیم و آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر ایجاد شود.

برای تهیه پوره گیلاس، باید ابتدا بوته گیلاس را شستشو داده و خارجی های آن را جدا کنیم. سپس به همراه شیر روی حرارت داده می‌شود تا گیلاس ها نرم شوند. بعد از آن، بهتر است گیلاس‌ها را با یک قاشق پودر قند ریخت و اجازه داده شود که در آن یک روز روی سردخانه قرار بگیرد، تا بوته گیلاس کاملا نرم شود و بهتر در کیک جذب شود.

حالا نوبت به مخلوط کردن تمام مواد است. ابتدا مواد خشک را به تخم‌ مرغ و شکر اضافه کرده و سپس روغن گیاهی و پوره گیلاس را مخلوط می‌کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شود. سپس خمیر کیک را در یک قالب کیک ریخته و در دمای 375 درجه فارنهایت برای حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید. بعد از پخت کیک، آن را اجازه دهید که در دمای اتاق خود تازه شود و سپس با تزئین کردن آن با برش‌های گیلاس فوق العاده آماده سرو شود.



قدم های تهیه کیک گیلاس ساده

تهیه کیک گیلاس ساده یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین دستورهای خانگی است. برای تهیه این کیک ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنیم. مواد اصلی کیک شامل آرد، بیکینگ پودر، شکر، روغن، شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل است.

بعد از آماده کردن مواد لازم، ابتدا باید تخم مرغ‌ها را جدا کنیم و سپس آن‌ها را با شکر به مدت چند دقیقه خوب خمیر کنیم. در مرحله بعد، به این مخلوط شیر و روغن را اضافه کنیم و همه مواد را به هم بزنیم. در این بخش، همچنین می‌توانیم یک قاشق کوچک از عصاره وانیل را هم به مواد اضافه کنیم.

سپس باید آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد سفید چرخ شده بیافزاییم و تمام آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنیم. در نهایت، به مواد یک کاسه شیرین کننده دست آمده از گیلاس، یعنی به اصطلاح "چوب دست گیلاس" اضافه می‌کنیم و تمام مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

پس از ترکیب تمام مواد، دیگر تلاش ما برای تهیه کیک گیلاس ساده، آغاز می‌شود. می‌توانیم این مواد را در قالب یک قالب کیک که در پیش منطقه آماده شده است، بریزیم و آن را درون فرِ گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذاریم تا کاملا پخته شود. بعد از پزیده شدن کیک، برای سرو کردن کیک گیلاس ساده می‌توانیم آن را با یک قاشق شکر پودری پوشانده و سرو کنیم.



روش درست کردن برای کیک گیلاس ساده

برای درست کردن کیک گیلاس ساده، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل 200 گرم آرد سفید، 200 گرم شکر، 200 گرم کره نرم، 4 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو، یک قاشق چایخوری وانیل و یک استکان شیر صاف می باشد.

ابتدا باید آرد، پودر کاکائو و پودر وانیل را با هم مخلوط کنید و در کف کیک باکس بریزید. سپس کره نرم و شکر را با هم مخلوط کرده و به آن تخم مرغ‌های شکسته شده اضافه کنید. مواد را به صورت خوبی با هم مخلوط کرده تا ترکیبی هموچنین و پفکن شود.

سپس به ترتیب شیر و مخلوط آرد، پودر کاکائو و وانیل را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا ترکیبی آرام و همگن تشکیل شود. سپس تمامی مواد را در کف کیک باکس ریخته و به مدت 30 الی 40 دقیقه درون فر درجه حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید. حین درست شدن کیک، متوجه شوید که با استفاده از یک عصاره چوبی، کیک آماده بررسی شود یاخته و خامی وجود نداشته باشد.

وقتی کیک آماده شد، آن را به مدت 5 دقیقه درون قابلمه یا روی دسته چینی قرار دهید تا از کیک باکس جدا شود. در نهایت می توانید کیک گیلاس ساده خود را با شکلات ریزی، پودر قند یا میوه های تازه به تزیین کنید و آن را سرو کنید.



نکات مهم هنگام تهیه کیک گیلاس ساده

هنگام تهیه کیک گیلاس ساده نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. این کیک با چند مرحله ساده تهیه می‌شود و از موادی مانند تخم مرغ، شکر، روغن، کره، آرد و پودر شیرین‌کننده تهیه می‌شود.

اولین نکته حواس‌پرتی در زمان ترکیب تخم مرغ‌ها است. باید تخم مرغ را به‌دقت جدا کرده و با خوبی تخم مرغ را به صورت انفرادی آماده کار کنید.

در مرحله بعد، باید با کندی و دقت تمام مواد را با هم ترکیب کرد تا ترکیبی سفت و صورتی را تشکیل بدهد، به جز پودر شیرین‌کننده و گیلاس. این دو مرحله باید به‌صورت جدا و در مراحل مختلف به ترکیب مواد اضافه شوند.

در مرحله بعد، کره را به مخلوط اضافه کرده و با فنجان‌های پیستونی یا میکسر به‌صورت فوق‌العاده معمولی تغذیه کنید تا تمام لطافت کیک مخلوط شود.

سپس باید نیم‌کیلو گیلاس‌های کوچک را با یک قاشق به مواد اضافه کنید. بعد آرد و پودر شیرین کننده را به مواد اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.

حالا فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرفته شده است. شما باید قالب جادویی را چرب کنید و مواد را برای پختن ۵۰-۶۰ دقیقه داخل فر بگذارید. با استفاده از دسته گلابی چک کنید کیک پخته است و سپس از فر خارج کنید. نیم ساعت بعد، می‌توانید کیک را برش داده و سرو کنید.

در نهایت، بهتر است که کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود و بعد پذیرایی‌های خود را همراه با قطعات گیلاس در کیک خود داشته باشید.



چگونگی ذخیره کیک گیلاس ساده

در این مقاله به چگونگی ذخیره کیک گیلاس ساده خواهیم پرداخت. این کیک ها را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و سپس به دلخواه ذخیره کرد.

اولین قدم برای ذخیره کیک گیلاس ساده ، این است که صفحه پخت را از کیک بردارید و با یک روغن زیتون سبک پوشش دهید. این کار باعث می شود که کیک شما بهترین فضای حفظ شدن را داشته باشد.

پس از پوشش دادن کیک با روغن زیتون، کیک را باید به خوبی خنک کنید. پس از خنک کردن کامل، کیک را به دو نیمه تقسیم کنید و هر قسمت را با کرم و میوه های خوب پر کنید.

پس از پرکردن قسمت های کیک، آنها را در انبار دمای کمتر از 60 درجه سانتیگراد قرار دهید. اگر شما بیش از یک شب می خواهید کیک را در انبار کنید، بهتر است قبل از ذخیره سازی، کیک را پوشش دهید.

اگر شما می خواهید کیک گیلاس ساده خود را نگهداری کنید، بهتر است همیشه ازهمان تاریخ پایان مصرف به عنوان روش پایداری استفاده کنید. بهتر است در مدت زمانی که کیک را نگهداری می کنید، پیوستگی را کنترل کنید. این کار می تواند باعث شود که کیک خیلی سخت نشود و پس از گذشت زمان همچنان با طعم خوبی قابل مصرف باشد.

از این پس، با ذخیره کردن کیک گیلاس ساده به خانواده و دوستان خود، همیشه یک تصویر خوب از خود برای مناسبات و جشن های مختلف خواهید داشت.



طریقه سرو کیک گیلاس ساده

سرو کیک گیلاس یکی از شیرینی های محبوبی است که در تعطیلات و جشن های خانوادگی معمولاً سرو می شود. این کیک با آرد، شیر، تخم مرغ، شکر، روغن و گیلاس تهیه می شود. در اینجا به شما نحوه تهیه یک کیک گیلاس ساده و خوشمزه را آموزش می دهیم.

برای شروع، باید یک کاسه بزرگ داشته باشید. تخم مرغ را در آن شکسته و بعد از اضافه کردن شیر و شکر، همه ی مواد را به هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در ادامه، آرد را پودر کنید و به تدریج به حرارت اضافه کنید و با مخلوط کردن تمام مواد، آنها را به یکدیگر مخلوط کنید تا یک ترکیب امواجی آرام بسازید. سپس نوبت به اضافه کردن گیلاس می رسد. برای این کار، گیلاس ها را طوری برش دهید که همه ی خشک شده و آماده ی استفاده باشند. سپس آنها را به ترکیب مواد که در کاسه بزرگ قرار دارد اضافه کنید. حالا آماده کادر کردن کیک هستید.

ابتدا شما باید یک قالب پنیری لبه گرد داشته باشید. شما می توانید به راحتی یک قالبه پتانسیلی با یک کاغذ پاکت یا فویل بسازید. سپس آنرا روغن کرده و از حجم ترکیب مواد یک قسمت را در آن بریزید. سپس یک لایه گیلاس ها به طور یکنواخت روی ترکیب مواد اعمال کنید. بعد از انجام این کار، باز هم ترکیب مواد دیگری بریزید و بررسی کنید که تمامی گیلاس ها تحت پوشش باشند.

حالا کیک را به مدت تقریباً یک ساعت در دمای 180 درجه سانتی‌گراد درون یک فر قرار دهید تا بپزد. بعد از گرفتن کیک از فر، آن را یک لحظه روی راکی بگذارید تا تازه شود. سپس با استفاده از یک چاقو یا یک قاشق، کیک را از قالب جدا کرده و آن را برای سرو داغ یا سرد کردن در دمای اتاق قرار دهید. کیک گیلاس سرو شده آماده ی مصرف است. توصیه ما این است که با قطعات تازه گیلاس و کرم با ذائقه ای جالب و فوق العاده لذیذ تزیین شود.

از طریق این راه های ساده، شما می توانید یک کیک گیلاس ساده و شیرین با مزه و لذت بخورید و تجربه خوش ایجاد کنید که با دوستان و خانواده تان به اشتراک بگذارید.