آموزش ساخت کیک کشمشی خانگی به روش ساده
تهیه کیک کشمشی خانگی به روش ساده میتواند یکی از بهترین گزینههایی باشد که در جشنهای خانوادگی و رویدادهای خاص میتوان تهیه کرد. امروزه کیک کشمشی یکی از معروفترین کیکهایی است که در مناطق خاورمیانه، پراکنده شده است. فواید بینظیری که کشمش دارد، آن را به یک انتخاب خوشمزه ویژه میکند. برای تهیه کیک کشمشی خانگی، به دنبال روشهای ساده و آسان هستیم که همه میتوانند برای پختن آن از آن استفاده کنند.
برای شروع، باید تمام مواد لازم برای تهیه کیک را در اختیار داشته باشیم. این مواد شامل: کره، شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو، آرد، پودر کندر، بیکینگ پودر، کشمش، وانیل و شیر خامه ای میباشد. برای خمیر کیک، کره را درون مخلوط کن به همراه شکر ریخته و تا زمانی که آنها به طور کامل با هم ترکیب شوند، مخلوط کن را با سرعت پایین بگردانید. سپس تخم مرغ، پودر کاکائو، آرد، وانیل و شیر خامه ای را اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید.
سپس، کشمش را به ترتیب با بیکینگ پودر، پودر کندر و کمی آرد مخلوط کرده و به مواد خمیری اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن، ترکیب را به خوبی بزنید. حالا، خمیر کیک را در قالب مناسب بریزید و با سرعت پایین در درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه پخته کنید.
در نهایت، با استفاده از یک تیغه تیز، کیک را از قالب خارج کنید و آن را روی یک سینی قرار دهید. برای تزیین کیک، میتوانید از مواد مختلفی مانند خامه، شکلات رنگی، شیرینیهای کوچک و کشمش استفاده کنید. منتظر باشید تا کیک به خوبی خنک شود، سپس آن را برش دهید و لذت ببرید.
در نهایت، میتوانیم بگوییم که تهیه کیک کشمشی خانگی به روش ساده، کاری آسان و خوشمزه است که هرکسی میتواند به راحتی انجام دهد. امیدواریم با استفاده از این راهنماییها، توانستهاید یک کیک کشمشی خانگی شاداب و لذیذ تهیه کنید و لذت خود را به اشتراک بگذارید.
مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی خانگی
برای تهیه کیک کشمشی خانگی ابتدا به مواد لازم احتیاج دارید. برای تهیه این کیک نیاز به تخم مرغ، شکر، کشمش، وانیل، آرد، بکینگ پودر، نمک، شیر و روغن دارید.
ابتدا باید تخم مرغها را با یک چنگال درون کاسهای شکسته کرده و به این مخلوط شکر اضافه کنید و با استفاده از یک میکسر یا همزن برقی، به خوبی با هم مخلوط کنید تا ترکیبی لطیف و روان ایجاد شود. سپس کشمش را با یک قاشق تاگر برای جدا شدن از هم به همراه وانیل به مواد میافزاییم.
در مرحله بعدی، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد مخلوط شده را به ترکیب تخم مرغ، شکر، کشمش و وانیل اضافه کنید. بعد از این که مواد را با هم مخلوط کردید، شیر و روغن را هم به ترکیب بالا اضافه کنید و دوباره با میکسر یا همزن برقی، تمام مواد را بهم بریزید، تا یک ترکیب خمیری شاداب و آماده پخت موجود شود.
خمیر را در قالب کیکپزی یا فرم مرغی بریزید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد، پخت کنید. حدود ۴۵ دقیقه زمان میبرد تا کیک کاملاً پخته شود. اگر میخواهید اطمینان حاصل کنید که کیک پخته شدهای را درست کردهاید، یک موز خام را وارد تست کنید. اگر از موز خارج شده رطوبتی بود کیک کاملاً پخته شده، اگر به همان شکل نیامد، کیک را به مدت دیگری در پخت بگذارید.
بعد از اینکه کیک گرم شد، میتوانید آن را به صورت انتخابی با شیرینیها یا نوشیدنیهای گرم همراهی کنید و لذت ببرید.
مراحل پخت کیک کشمشی به روش ساده
برای پخت کیک کشمشی نیاز به چند مواد اساسی دارید، شامل: پودر کیک، شکر، تخم مرغ، روغن، شیر، و کشمش. این مواد را به ترتیبی که در دستور پخت آمده است، با یکدیگر ترکیب کنید. اولین مرحله، ترکیب مواد خشک شامل پوکر کیک، شکر و کشمش است. این مواد را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، تخم مرغ ها را با روغن و شیر ترکیب کنید. می توانید از یک میکسر با سرعت پایین استفاده کنید تا مواد را به خوبی ترکیب کنید. حالا، بهتر است که مواد خشک را به ترکیب تخم مرغ ها و شیر و روغن افزوده و دوباره با هم مخلوط کنید.
نوبت به ریختن مواد در قالب می رسد. حالا که مواد ترکیب شده اند، آنها را در یک قالب کیک ریخته و با یک قاشق صاف کنید. قالب باید پیش از ریختن مواد در آن، با کره یا روغن پوشش داده شده باشد.
حالا حتی می توانید مواد تزئینی مانند کشمش به خلیط اضافه کنید که برای کیک کشمشی عالی است. بعد از اضافه کردن کشمش، قالب را درون فر قرار دهید. زمان پخت هم به حدود 40 دقیقه می رسد که در دمای 160 درجه سانتی گراد صورت می گیرد. بعد از اتمام زمان پخت، کیک را بیرون از فر بیاورید و بعد از خنک شدن، قابل سرو شدن است. این کیک علاوه بر طعم خوب، بسیار ظریف و خوشمزه است.
نکاتی برای پخت کیک کشمشی خانگی بهتر
هنگام پخت کیک کشمشی خانگی، برخی نکات مهم وجود دارد که میتواند باعث بهبود کیفیت و طعم آن شود. این نکات عبارتند از:
۱. استفاده از کیکپزیتر مناسب: قبل از شروع پخت کیک کشمشی خانگی باید مطمئن شوید که از یک کیکپزیتر مناسب استفاده میکنید. برای کیک کشمشی، بهتر است از یک کیکپزیتر با قطر بزرگ استفاده کنید تا بهتر بپزد.
۲. درست کردن تست خمیر: برای درست کردن تست خمیر، بهتر است از یک میکسر برقی استفاده کنید تا تمامی مواد را با هم ترکیب کنید و یک تست خمیر صاف و یکنواخت درست کنید.
۳. استفاده از شیر گرم: برای پختن کیک کشمشی بهتر است از شیر گرم استفاده شود. این باعث میشود که تست خمیر بهتر در هم بپیچد و یک کیک کشمشی محکم و با کیفیت بپزید.
۴. استفاده از کشمش خشک: برای پخت کیک کشمشی، باید از کشمش خشک استفاده کنید. کشمشهای تازه و با رطوبت، باعث میشود کیک به اندازه کافی بنپزد و شامل خمیر باشد.
۵. استفاده از طعمدهندههای طبیعی: برای بهبود طعم کیک کشمشی، میتوانید از طعمدهندههای طبیعی مثل وانیل و عصاره پرتقال استفاده کنید.
۶. دقت در تابعیت از دستورالعمل: برای پخت کیک کشمشی خانگی، باید دقت کنید که به درستی از دستورالعمل و زمانبندی آن پیروی کنید تا کیک شما پخته و با کیفیت باشد.
با رعایت این نکات، میتوانید یک کیک کشمشی خانگی با خوشمزهترین طعم و با کیفیت بپزید.
طرز تزیین کیک کشمشی خانگی به شکل جذاب
تزیین کیک کشمشی خانگی به شکل جذاب یکی از راههایی است که میتوانید با آن به کیک خود شکل و شمایلی جذاب بدهید. این نوع کیک در سالهای اخیر بسیار طرفدار پیدا کرده و همین امر باعث شده تا روشهای متعددی برای تزیین آن ابداع شود.
از جمله روشهای تزیین کیک کشمشی خانگی میتوان به استفاده از کرم پنیری، کاکائو، شیرینی و شکلات اشاره کرد. برای شروع تزیین کیک کشمشی خانگی، ابتدا کیک خود را با لایهای از کرم پنیری پوشانده و سپس روی آن رویال اینگل یا شیرینی قرار دهید. بعد از این مرحله، با استفاده از رنگهای متنوع کرم پنیری، نقاشی های دلخواه خود را روی کیک ترسیم کنید.
به علاوه، با استفاده از کاکائو میتوانید نوع دیگری از تزیین کیک کشمشی خانگی را به اجرا درآورید. برای این کار، کیک خود را با یک لایه نازک از کرم پنیری پوشانده و روی آن کاکائو ریخته و آن را تراشیده به شکل گردهمایی کوچکی بگذارید. سپس با استفاده از شکلات و کرم شکلاتی، روی کیک خود نقاشیهای دلخواه بسازید. این روشهای تزیین کیک کشمشی خانگی باعث میشود تا کیک شما به خاطر شکل و شمایل جذابش، برای همه توجهچشمی بشود.
استفاده از عصاره کشمش برای عطر دادن به کیک
کشمش یکی از خوراکیهای پرمصرف و پرطرفدار در بین خانوادههای ایرانی است. در نهایت، از این خوشمزه، معمولا عصارهای استخراج می شود که می تواند به عنوان یک ماده تزئینی واقعا عالی در پخت و پز استفاده شود. مشخص است که به کیکهای نرم و خوش عطر جذاب و دلچسبی همیشه ترجیح داده می شود. حال با اضافه کردن عصاره کشمش به کیک، می توانیم علاوه بر افزایش طعم و عطر، همچنین ظاهر کیک را شادی بخش کنیم.
به عنوان یک ماده تزئینی، می توانید عصاره کشمش را به استفاده از یک فنجان آب جوش در هم زدن با چند قاشق چایخوری اضافه کنید. بعد از آن، این مخلوط را روی کیک بمالید و بعد از خنک شدن، می توانید آن را برای سرو کیک روی یک سینی زیبا قرار دهید.
اگر از عطرها و طعم های مرغوب خوشتان می آید، می توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری عصاره کشمش به مواد پخت کیک، در نهایت، یک کیک بی دردسر با طعم حسابی در اختیار خواهید داشت. برای این کار،بهتر است که یک میوه کوچک کشمش را با خیشان دو چهار میکنید و بعد از آن، این عصاره را بهره بگیرید. وقتی کیک پخته شد، همانند گفته شد، می توانید بعد از خنک شدن، روی آن، پودر برچسب دار کشمش بریزید.
در پایان، وقتی شما اولین کیکی که با استفاده از عصاره کشمش با تجربه ساختهاید، را سرو می کنید، مطمئن باشید هیجانانگیز خواهد بود. به خاطر داشته باشید که سفر به جایی که این طعمها و عطرها تامین می شود، ارزشش را دارد.