طرز تهیه کیک کاکائویی بدون استفاده از فر و همزن
طرز تهیه کیک کاکائویی بدون استفاده از فر و همزن به صورت زیر است:
مواد لازم:
- 1 فنجان آرد سفید
- 1/2 فنجان شکر
- 1/4 فنجان کاکائو
- 1/2 قاشق چای خوری پودر شیرینکننده
- 1/2 قاشق چای خوری سدیم بیکربنات
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 3 قاشق غذا خوری روغن
- 1 فنجان آب داغ
روش تهیه:
1. ابتدا تمام مواد خشک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
2. سپس روغن را به آنها اضافه کرده و مواد را خوب با یک قاشق مخلوط کنید.
3. به کمک یک قاشق، آب داغ را به کاسه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله، خمیر شده باید کاملاً آبگیر شود.
4. با یک ماشین رنده، دیگر طرفه خمیر را رنده کنید.
5. با کمک یک قاشق، خمیر را به یک قابلمه برای پخت درون ماهیتابه اضافه کنید.
6. پس از گرم شدن ماهیتابه، یک لایه کاغذ آشپزی درون آن قرار دهید و قابلمه روی حرارت کم قرار دهید.
7. پس از ۱۰ دقیقه، چک کنید که آیا کیک در داخل سفت شده یا خیر. در صورت نیاز، ادامه بدهید تا کیک پخته شود.
8. حالا میتوانید کیک کاکائویی بدون استفاده از فر و همزن خود را با یک لایه شکلات و یا تا اطلاع ثانوی باز در حفظ درون یخچال قرار دهید.
کیک کاکائویی بدون فر و همزن چگونه درست کنیم؟
کیک کاکائویی یکی از پرطرفدارترین انواع کیک های ساده و خوشمزه است که در بسیاری از مناسبت ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما بسیاری از افراد معمولا به خاطر نداشتن فر یا همزن، به دلیل سختی درست کردن استفاده از آن صرف نمی کنند. اگر شما هم از علاقه مندان به کیک کاکائویی هستید ولی نمی دانید چگونه آن را بدون فر و همزن درست کنید، با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک کاکائویی بدون فر و همزن بسیار ساده است و تنها به دستورالعمل درست اجرا می شود. برای درست کردن این کیک ابتدا ابزاری مانند تفتان یا قابلمه دارای درپوش تهیه می کنید. اگر مایل به استفاده از قابلمه هستید، بهتر است یک قابلمه چدن مستحکم و بدون چربی انتخاب کنید.
مراحل درست کردن کیک کاکائویی بدون فر و همزن به این صورت است: در ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را به همراه شکر با یکدیگر ترکیب کرده و به مواد خشک اضافه کنید.
مواد مربوط به کره خرد شده را وردار کنید و آن را به مخلوط مواد اضافه کنید تا یکدیگر را ترکیب کنند. بعد از آن کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و همه ی مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا تمامی مواد به داخل هم نفوذ کنند.
سپس، مخلوط را در ظرف جداگانه آماده شده ریخته و آن را برروی تفتان یا در قابلمه داخل قسمت دارای درپوش قرار دهید و به صورت شدید به حرارت بکشید تا کاملا پخته شود. پس از پخت، کیک کاکائویی را از روی حرارت بردارید و در دمای معمولی خنک شده پس از خنک شدن کامل آن را خارج کنید و با تزئینات دلخواه، برای سرو و تقدیم آماده کنید.
آموزش فوق العاده ساده و راحت برای تهیه کیک کاکائو بدون فر
تهیه کردن کیک کاکائو به شکلی ساده و راحت، بدون نیاز به فر، میتواند یکی از بهترین گزینهها برای تهیه یک حلوای لذیذ در خانه باشد. شرایط لازم برای تهیه این کیک عبارتند از: تهیه کلوچه های رقیق یا بیسکوئیت، کره یا مارگارین، شکر، آب، کاکائو پودر و وانیل اسانس.
برای شروع، ابتدا کلوچهها را به صورت دستی یا با استفاده از یک مکنده یا خرد کن، خرد کنید تا به اندازهی دو و نیم پیمانه پودر کلوچه بدست آید. سپس دو قاشق غذا خوری از شکر را با پودر کلوچهها مخلوط کنید.
برای تهیهی شیرهی شکر، یک لیوان و نیم آب را با دو قاشق چای خوری شکر به جوش بیاورید. پس از جوش گرفتن، شعله را کم کرده و شکر را تازه تازه با حرارت کم، به شکلی ملایم تا به حالت شیره تبدیل شود. سپس به آن یک قاشق غذا خوری کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن کاکائو با شکر، آن را به پودر کلوچه و شکر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. همچنین، دو قاشق غذا خوری از کره را با اندکی شکر و وانیل اسانس، تا حدی که بصورت یک کرم ایجاد شود، مخلوط کنید و به مواد اصلی اضافه کنید. بعد از تمام شدن مخلوط کردن، مخلوط حاصله را در یک قالب لولهای و گرد ذخیره کنید.
سپس برای ادامه تهیه کیک، قالب خالی را با روکشی از مقوای روغنی یا پاکت غذا روی کیک موقع پخت، نوشابه، یا روغن آمیز کنید. بعد از اینکه مخلوط کیک را به قالب اضافه کردید، با کمی فشار به آن شکل دهید. آن را در یخچال به مدت حداقل چهار ساعت نگهدارید و سپس از روی قالب بیرون بیایید.
برای پذیرایی بهتر، میتوانید کیک کاکائو را با توپ یخزده یا کره و شکلات سفید یا یکی از تزئینات شیرین دیگر تزئین کنید تا ظاهر جالب و هیجانانگیزی داشته باشد. این دستور پخت بسیار ساده و خوشمزه، میتواند یکی از بهترین گزینهها برای یک حلوای شیرین و در عین حال ساده باشد که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه کیک کاکائو بدون استفاده از همزن و فر
برای تهیه یک کیک کاکائو بدون استفاده از همزن و فر، ابتدا لازم است تا تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنیم. برای تهیه این کیک به شما نیاز به یک قابلمه، قاشق، ظرف آهنی و فریزر دارید.
ابتدا ۱۲۵ گرم کره را به همراه ۱۴۰ گرم شکر به قابلمه اضافه کنید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید تا کره به آرامی آب شود. در این مرحله بهتر است پارچه نان را روی قابلمه بگذارید تا بخار درون قابلمه نمیماند. آرام آرام شکر را به کره اضافه کرده و آن را تا حدی بزنید تا تمامی کره با شکر مخلوط شود.
سپس ۴ استکان آب را در حدود ۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سه قاشق غذاخوری کاکائو و یک قاشق غذاخوری آب در ظرف آهنی مخلوط کرده و به کره و شکری که در مرحله قبل آماده کردهاید اضافه کرده و آن را به سرعت با هم مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شود.
حالا مواد خمیر کیک را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیری هموچنان نرم و لطیف داشته باشید. سپس مخلوط را در ظرف ۲۰× ۲۰ سانتیمتری قرار دهید و طبقه بندی کاری را با استفاده از یک قاشق هموار کنید.
سپس، تابهای کوچک تر از ظرف کیک خود را با آب پر کنید و ظرف کیک را روی آن قرار دهید تا از زیر آویزان شود. حالا کیک را در فریزر در حدود یک ساعت قرار دهید و سپس ان را بردارید و روی یک سطح صاف و دم در حدود ۳۰ دقیقه کنید تا کاملا خنک شود. بعد از آن میتوانید کیک خود را سرو کنید.
نحوه تهیه کیک کاکائویی بدون فر و همزن با توضیحات کامل
راه تهیه کیک کاکائویی بدون فر و همزن این است که با استفاده از مواد ساده و با فرضی به عنوان آتش، چمنزار یا هویو شوت نسبت به خاموش کردن و اتریفای کردن آتش با توجه به نیاز کیک سرخ شود. در ادامه توضیحات به صورت کامل بیان شده است:
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک کاکائویی بدون فر و همزن شامل کاکائو پودر (چهار قاشق غذاخوری)، پودر قند (یک پیمانه)، آرد برنج (یک و نیم پیمانه)، پودر قهوه (یک قاشق غذاخوری)، صبحانه (یک قاشق غذاخوری)، کره یا مارگارین (نیم پیمانه)، ماست (یک پیمانه)، تخم مرغ (سه عدد)، سرکه سفید (یک قاشق غذاخوری) و باکینگ پودر (نیم قاشق چایخوری) می باشد.
ابتدا پودر قند، آرد برنج، پودر کاکائو، پودر قهوه و صبحانه را در یک بزرگترین وعده غذایی مخلوط کنید و سپس کره یا مارگارین را به آنها افزایش دهید. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شده و در نهایت تخم مرغ ها را به فلفل و سرکه سفید اضافه کنید. باکینگ پودر را به ترکیب بیفزایید و به مدت چند دقیقه همگن شود.
آتش را مناسب برای کیک شدن کیک آماده کنید. بهتر است از انواع آتش ایمن و روشن استفاده کنید. در صورتی که آتش را روشن کردید، باید از وسط آن خودداری کنید تا آشامیدنی هایی که روی آن قرار گرفته اند سطح کک شود. بهترین راه برای سرخ شدن کیک استفاده از یک وعده غذایی است که با پوشیدن یک کیک شیره دوغ برای سرخ کردن است.
پس از سرخ شدن کیک، باید آن را از آتش بیرون بردید و در محیط خنک و خشک قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن، می توانید کیک خود را به دلخواه خورایی کنید. این کیک در کمتر از یک ساعت به سرعت تعمیر می شود و همچنین مزیت کاهش شمار نشان داده شده با توجه به کیک های با فر است.
آشپزی و تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر
تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر، روشی ساده و به صرفه برای تهیه دسری خوشمزه و شیرین است که میتواند روزهای خاص شما را به یک شادی و خوشایندی تبدیل کند. برای تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر، شما به اجناسی اساسی، مانند تخم مرغ، جوانه گندم، چای مایع و شکر نیاز خواهید داشت.
اولین مرحله برای تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر، مخلوط کردن تخم مرغ، چای مایع و شکر است. پس از آن، نیمی از تخم مرغ را با جوانه گندم آمادهشده و کاکائو به مخلوط قبلی اضافه میکنیم وبه صورت آهسته و بهمرور، همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.
برای مخلوط کردن مواد بیشتر، میتوانیم از قاشق استفاده کنیم. پس از آن تخم مرغ باقی مانده را به مخلوط قبلی اضافه کنید و دوباره همه را با هم ترکیب کنید.
حالا آماده شدهی تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر را به داخل قالب اضافه کنید. قالب را میتوانید با کاغذ فر مالیده و روغن پاش کرده شانه دار کنید. آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون قرار دهید و منتظر شوید تا کیک داخل واحد کاملاً پخته شود.
با اینکه تهیه کیک کاکائویی بدون همزن و فر نیاز به خطی خاصی ندارد، ولی بهتر است در هنگام تهیه این دسر، با دقت و همواره تمیزی کار کنید. این روش تهیه کیک، همواره یکی از راههای ساده و سریع برای تهیه یک دسر شیرین و خوشمزه است.