طرز تهیه کیک ژله ای بدون فر
برای تهیه کیک ژله ای بدون فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این کیک، به یک بسته ژله دلخواه، دو لیوان آب جوش، دو لیوان آب خنک، یک بسته کره نرم، یک قاشق چایخوری وانیل و بیسکوییت های شکسته شده نیاز دارید.
ابتدا ژله را در دو لیوان آب جوش حل کنید و سپس دو لیوان آب خنک به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. بعد از دمیدن مواد، کره را به آن اضافه کرده و به صورت کامل آن را با هم مخلوط کنید تا حداقل به مدت ۵ دقیقه پوسته نکرده باشد.
حالا به کادر کردن کیک بپردازید. یک کاسه متوسط را بافیلم پشتوانه بپوشانید سپس برش های بیسکوییت را در کف آن قرار دهید تا کاسه را کاملاً بپوشانند.
سپس ترکیب ژله را به کاسه بیسکوییت ها بریزید و تخت کنید. کاسه را در یخچال قرار داده و برای حداقل ۶ ساعت یا تا زمانی که کیک سفت شود باز نکنید.
هنگام خدمت به میز، فیلم پشتوانه را باز کرده و کیک ژله ای خود را به همراه تزئینات مورد نظر سرو کنید. از این طریق میتوانید کیکی خوشمزه و فوق العاده بدون نیاز به فر تهیه کنید.
طرز تهیه کیک ژله ای با تخم مرغ
طرز تهیه کیک ژله ای با تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که در مهمانی ها و جشن های مختلف بسیار محبوب است. این کیک با طعمی شیرین و خنک کننده از لایه های مختلفی از پودر ژله، خامه و تخم مرغ تهیه می شود.
برای تهیه کیک ژله ای با تخم مرغ ابتدا با توجه به تعداد نفرات مورد نظر، کیکی از نوع وانیلی یا شکلاتی پخته و در یک ظرف مناسب قرار داده می شود. سپس لایه ای از پودر ژله (شیرین یا ترش) روی سطح کیک شسته سپرده می شود و به مدت چند دقیقه در یخچال قرار داده می شود تا ژله خود را به دقت پخش کند. سپس سه تا چهار عدد تخم مرغ را با یک لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق کافی نمک وانیلی به صورت یک دستمال کوچک خمیر کرده و روی ظرف شسته شده با پودر ژله قرار می دهیم.
سپس با یک کاسه چهار وجهی مخصوص به روی مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. بعد از آن، یک لایه از خامه تهیه شده شده و روی لایه پودر ژله و تخم مرغ قرار داده می شود که بهتر است برای دیکر لایه های خامه نیز از کاسه چهار وجهی استفاده کنیم. در نهایت، برای تزئین کیک می توانید از میوه های ترش مثل کیوی، انار یا تمشک استفاده کنید.
با پخش کردن لایه لایه های مختلف این کیک درون یخچال می توانید یک دسر بسیار خوشمزه و دلچسب را تهیه کنید که سلیقه هر کسی را می تواند راضی کند. علاوه بر این، کیک ژله ای با تخم مرغ بسیار ساده و در دسترس بوده و هیچ نوع آشپزی یا همزمان با کاری در کار نیست.
طرز تهیه کیک ژله ای با وانیل
برای تهیه کیک ژله ای با وانیل ابتدا لازم است که مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای این کیک شما به تعداد دلخواه آرد، بیکاربندی، شکر، تخم مرغ، نمک، شیر و وانیل مورد نیاز دارید. برای شروع، آرد، بیکاربندی و شکر را به یکدیگر اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط خشک به دست آید. سپس تخم مرغ را با یک قاشق به هم بزنید و به مخلوط خشک اضافه کنید. سپس نیمی از شیر را به داخل مخلوط بریزید و همه چیز را با هم ترکیب کنید. بعد از آن، وانیل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه چیز را ترکیب کنید.
حال برای پختن کیک، فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا آن گرم شود. سپس یک قالب کیک کوچک را با روغن پوشانده و سپس مخلوط خمیر را به داخل آن بریزید. سپس برای پختن کیک، ابتدا آن را به مدت 10 دقیقه در فر بگذار نیمه بپزد. پس از آن، قالب را از فر خارج کرده و روی کیک یک لایه نازک از ژله را نیز به همراه باقی مقدار شیر بریزید. سپس کیک را دوباره داخل فر بگذارید و به مدت 25-20 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.
درنهایت، کیک ژله ای با وانیل را از فر خارج کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خمیر کاملا سفت شود. سپس کیک را با مکرونه های شیرین یا توت فرنگی تزیین کرده و سرو کنید. طعم شیرین و وانیلی این کیک مخصوصا در فصل بهار، بسیار محبوب است و میتواند گزینه خوبی برای نوشیدنی و دونات های روزانه باشد.
طرز تهیه کیک ژله ای با موز
کیک ژله ای با موز، یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در میان گروهی از دوستان، خانواده و همچنین در مراسم های خاص مهمانان خود را به آن معرفی کنید. این دسر از ترکیبی از مواد شیرین و خوشمزه تشکیل شده است، که حتما شما و همه افرادی که سعی می کنند این دسر را خوراکی کنند، راضی خواهند بود.
برای شروع تهیه کیک ژله ای با موز، باید از مواد اصلی نظیر: کیک برفی، موز، ژله، شیر و برخی مواد اضافی مانند نوشیدنی های مورد نظر، استفاده کنید. برای این کار، ابتدا کیک برفی را مطابق با روش تهیه آن پخت کنید. بهتر است که از نوع بستنی جاتی برای کیک خود استفاده کنید.
در مرحله بعد، موز ها را خرد کرده و روی کیک برفی قرار دهید. در ادامه، ژله را طبق دستورالعمل بسته بندی تهیه کرده و بر روی موز ها بریزید. در نهایت، با استفاده از لیوان شیر سرد، روی ژله را تقسیم کرده و آن را در یخچال قرار دهید تا مدت 1 ساعت سفت شود.
بهتر است که در زمان سرو دهی کیک، آن را با گردو، کره، کره بادام زمینی و یا خامه تزئین کنید. این دسر را می توان در بسته بندی های صنعتی یا حاشیه بسته خود تهیه کرد و با همراهی نوشیدنی های مورد علاقه به مهمانان سرو کرد.
طرز تهیه کیک ژله ای با توت فرنگی
طرز تهیه کیک ژله ای با توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه، جذاب و دیدنی است که میتواند مناسب برای سرو در جشنها و میهمانیها باشد. این کیک، شیرینی بسیار خوشمزه و خوشرنگ است که با افزودن توت فرنگی به آن، باعث افزایش لذت و بوی خوشی میشود.
برای تهیه کیک ژله ای با توت فرنگی باید ابتدا برای قالب کیک، یک قالب چند وظیفهای استفاده کرد. سپس برای تهیه ژله به مقداری آب جوش، مقداری ژله پودر و مقداری شکر آب شده را با هم مخلوط کرده و یکم روی آن تقطیب انجام دهید.
پس از آماده کردن ژله، باید به پایین قالب کیک، چند توت فرنگی روی آن چیده شود. سپس میتوانید یک لایه از ژله تهیه شده را روی توتها بریزید و به مدت چند دقیقه درون یخچال قرار دهید.
سپس برای تهیه مایه کیک به مقداری زردچوبه، گلاب، آبلیمو، بیکینگ پاودر و تخممرغها، همراه با مقداری شکر، باید با هم مخلوط شود. بعد از این کار، میتوانید آن را روی لایه ژله ریخته و دوباره به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس با تکرار همین مراحل، لایه پایین کیک را با توت فرنگی و ژله پودری تهیه کنید و سپس باز مایه کیک را ریخته و به مدت کافی درون یخچال قرار دهید. بعد از خنک شدن کامل، میتوان موزاییکی از ژلههایی روی سطح کیک بسازید. این دسر اکنون آماده سرو است.
این دسر زیبا، خوشمزه و مبتکرانه قطعا مورد توجه و تحسین همه خواهد بود.
طرز تهیه کیک ژله ای با آناناس
کیک ژله ای با آناناس یکی از خوشمزهترین و زیباترین کیکهاست که میتوان با استفاده از ژله و آناناس تهیه کرد. برای تهیه این کیک ابتدا باید یک بسته ژله استفاده کرده و آن را با آب جوش ترکیب کنیم. برای آناناس نیز لازم است که آن را خرد کنیم تا قوام دلخواه بدست آوریم. سپس باید تارت یا قالب کیک را آماده کرده و با پر کردن اولین لایه از ژله آبی، آلوده کرد.
سپس باید آناناس را به لایه بعدی اضافه کرده و با پر کردن ژله دیگر به رنگ زرد بر روی آن فرمت دهید. بهتر است هر لایه از کیک را برای حدود چهار ساعت در یخچال جمع کنید. باید توجه داشته باشید که بین هر لایه نباید فاصله وجود داشته باشد. پس بهتر است هر لایه از ژله را به مدت چند دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
برای شناور نگهداشتن آناناس بر روی کیک، لازم است که هر چند لحظه خوبی صبر بکنید تا لایه اول ژله کاملا سفت شود. پس سپس پایه کیک را با مواد دیگر مانند فندق، شیرینی خشک و سایر مواد خوشمزه تزیین کنید تا امتیاز بالاتری در روند تهیه این کیک کسب کنید. برای تزیین کیک با آناناس، میتوانید از این میوه به صورت خام دیگر به علاوه تازه به عنوان تزیین استفاده کنید و شیرینی خشک را در نواحی دیگر از کیک بگذارید.