آموزش ساخت کیک نارگیلی ساده در خانه
ساخت کیکهای خانگی در خانوادهها و بین دوستان و آشنایان بسیار محبوب است. کیکهای مختلف با طعمها و رایحههای متنوعی ساخته شده و از آنها در مناسبتهای مختلف، جشنها و جمعهای خانوادگی استفاده میشود. یکی از کیکهای محبوب و معروف کیک نارگیلی (کوکوس) است که علاوه بر طعم شیرین و خوشمزه، با در دسترس بودن مواد اولیه ساده در خانه قابل تهیه است.
برای ساخت کیک نارگیلی ساده در خانه، مواد اولیهی مورد نیاز عبارتاند از: 3 عدد تخم مرغ ، 200 گرم شکر، 200 گرم کره یا مارگارین، یک و نیم لیوان آرد سفید، یک و نیم لیوان ریزدانه نارگیل، یک قاشق چای خوری وانیل و یک عدد پفک بزرگ نارگیلی.
ابتدا شکر و تخم مرغ در کاسهای قرار داده و با میکسر یا هندزفری مخصوص به خوبی هم زده میشوند. سپس کره یا مارگارین به مواد قبلی اضافه و مجددا با میکسر هم زده میشوند تا یک مایع و یکدست حاصل شود. سپس آرد و ریزدانه نارگیل به آن اضافه و با هم مخلوط میشوند. بهتر است این مرحله را با چند بار تیز کردن و ترکیب مواد انجام داد تا دقت بیشتری در تهیه مایع حاصل شود.
پس از تهیه مایع مورد نظر، قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه میشود و دوباره با میکسر به خوبی هم زده میشود. در مرحلهی بعد، قالب کیک 26 سانتیمتری را چرب کرده و بر رویی آن ریزدانه نارگیل ریخته میشود.
سپس مایع تهیه شده در قالب ریخته و لایه پفک نارگیلی رویآن قرار داده میشود. در نهایت، قالب کیک به داخل فر در دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار گرفته و برای 50 دقیقه پخته میشود. پس از پخت کامل کیک، با یک تیغه نوک تیز با دقت از لبهها جدا کنید و برای سرو آماده برش کنید.
در نهایت، شما یک کیک نارگیلی بسیار خوشمزه و آسان درست کردهاید که میتوانید در بین خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
گام به گام تهیه کیک نارگیلی خانگی
تهيه کيک نارگيلي خانگی يکي از ساده ترين و لذيذترين کيک هايي است که می توانيد در خانه خود بپزيد. در اين مقاله، گام به گام نحوه تهيه کيک نارگيلي خانگی را به شما آموزش می دهيم.
مواد لازم:
- يک و يک تا يک و نيم پيمانه نارگيل خرد شده
- يک و نيم پيمانه آرد سفيد
- دو تا سه قاشق چايخوري پودر كيك
- نصف پيمانه روغن طعم دار
- يك پيمانه شير
- يك و نيم پيمانه شكر
- سه تا چهار تخم مرغ
- يک قاشق چايخوري وانيل
روش تهيه:
1- ابتدا يك کاسه متوسط انتخاب کنيد و ابتدا با مخلوط کردن کره و شکر باعث خواهيد شد که کيک شما در کنار عجله دارد.
2- سپس يكي يكي تخم مرغ را با شيرو مخلوط کرده و سريعاً به خليط کره و شکر ريخته و با انحراف ترکيب خوبي دارد.
3- اکنون آرد را با پودر کيک، نارگل خرد شده و وانيل به خليط قبلي اضافه کنيد و به خوبي اختلال بدهيد.
4- حالا در ماهيتابه کيک، په کيک بريزيد و درهاست ميکنيد. حرارت را به دماي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) برسانيد و کيک را مدت 40 تا 50 دقيقه بپزيد، و یا تا زمانی که کیک محکم باشد و وسط آن با کمی فشار به دستان شما بخورد.
5- حالا کيک را از ماهيتابه بيرون بکشيد و بايد در نهايت 10 دقيقه خنک شود. پس از آن، کيک را از سيخ چند وجهي آن بيرون بکشيد و دور کيک را با کيک روی آن قرار دهيد.
با دنبال کردن اين مراحل جذاب، شما مي توانيد يک کيک نازک نرگيلی خانگی بسازيد که به راحتی با همه در سراسر نوبهار صرف می شود. اين یکی از محبوب ترین کیک هاست که نه تنها خوشمزه است بلکه سبب شارژ دادن انرژی و نشاط می شود.
طرز تهیه کیک نارگیلی ساده و لذیذ
به نام خدا
طرز تهیه کیک نارگیلی ساده و لذیذ
در کنار چای و قهوه، کیک نارگیلی یکی از خوراکی های نوستالژیک و لذیذ است که تقریبا هرکسی عاشق آن است. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه ی تهیه ی کیک نارگیلی ساده و لذیذ را به زبان فارسی بیاموزیم.
مواد لازم:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1 ½ پیمانه آرد سفید
- 1 ½ قاشق چای خوری پودر شیرین
- 1 ½ قاشق چای خوری پودر بیکینگ
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1/2 پیمانه روغن مایع
- 1/2 پیمانه آب نارگیل
- 1 عدد پودر نارگیل
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه:
1- در ابتدا، فر را برای گرم شدن به دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
2- سپس تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و به کمک میکسر، تا زمانی که مخلوط خوبی بگیرد، با سرعت بالا بزنید.
3- سپس پودر شیرین، پودر بیکینگ، وانیل، نمک و آرد را به ترتیب به خوبی با هم مخلوط کردن و آن ها را به جز پودر نارگیل قطعات کوچک بیافزایید.
4- سپس روغن و آب نارگیل را با هم مخلوط کرده و آن را به مخلوط خشک اضافه کنید و به کمک میکسر آن را تا زمانی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و مخلوط سفت شود، بزنید.
5- سپس این مخلوط را در قالب کیک تنگ و با ارتفاع نصف شعاع، ریخته و روی آن پودر نارگیل را به طور یکنواخت پاشان دهید.
6- حالا قالب را به فر خود بدهید و آن را برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس بپزید.
7- بعد از آن که کیک شما به خوبی آماده شد، آن را از فر خود در آورده و تا زمانی که کیک سرد شود، آن را بر روی یک سینی قرار دهید.
8- حالا کیک نارگیلی شما آماده است و میتوانید آن را با چای یا قهوه لذیذی که دوست دارید سرو کنید.
طعم لذیذ کیک نارگیلی همیشه به کاربردی که فرد در تهیه آن و گزینش مواد و اجزای آن دارد، برمیگردد. به رعایت موارد ذیل، علاوه بر تهیه ی کیک نارگیلی و بدست آوردن طعم لذیذ آن، صرفه هایی از نظر سلامتی و مصرف کالری خود خواهید کرد:
· سعی کنید برای تهیه ی کیک نارگیلی خود از آرد سفید به جای آرد سرشار از گلوتن یا غلات رنگینکمان استفاده کنید.
· برای جلوگیری از هضم ناکامل، مصرف پودر نارگیل یا ساکارین به نوبهی خودفردار باشید.
· با توجه به اینکه شیرینکنندههای قندی بر روی سطح زندهی خلاقیت شما نقش ساده ایفا می کنند، برای تهیه ی کیک نارگیلی استفاده از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل یا شیرین کننده های غیر قندی مثل استویا و شکر خام را پیشنهاد میکنیم.
· برای حجیم کردن و کاهش مصرف کالری تان، می توانید برای تهیه ی کیک نارگیلی خود از روغن خام استفاده کنید.
· با توجه به اینکه دارای کالری زیادی هستند، از آب نارگیل و پودر نارگیل برای تهیه ی کیک نارگیلی خود به کفایت برسید.
پایان.
راهنمایی کامل برای پخت کیک نارگیلی در خانه
پخت کیک نارگیلی همیشه یکی از محبوب ترین دسرها محسوب می شود. برای پختن این کیک به صورت خانگی نیاز به تجهیزات ساده ای دارید و با دنبال کردن چند قدم ساده، به راحتی می توانید یک کیک بسیار خوشمزه از نارگیل درست کنید.
جهت شروع، برای پخت کیک نارگیلی، باید تعدادی تجهیزات ساده مانند یک قالب کیک، تخم مرغ، شکر، فرنا و سرشیر نارگیلی را آماده کنید. ابتدا در تعداد تخم مرغهای لازم برای پخت کیک، روغن و شکر را با هم ترکیب کرده و حدود سه دقیقه مخلوط کنید. سپس، مقداری سرشیر نارگیلی و فرنا به این ترکیب اضافه کنید تا همگی به یکدیگر خوبی در بیایند.
بعد از این کار، نیاز دارید که کم کم آرد را به این مخلوط اضافه کنید و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به نرمی مناسب برسند. در این مرحله، بهتر است شما یک قاشق یا ملخی برای همگن کردن مواد را در دستان خود داشته باشید تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
بعد از مخلوط کردن تمام مواد، به آنها ترجیحاً در قالبی که قبلاً برای پخت کیک خود در نظر گرفتید، به داخل قالب ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، حدود چهل و پنج دقیقه در فر قرار دهید. در پایان، با پیشکش مورد علاقه خود که می تواند از مواد مختلفی مانند نارگیل خرد شده، خامه، توت فرنگی و یا پودر شکلات حاصل شود، سرو کنید.
کیک نارگیلی خانگی با طعم و دستورای رستوران
کیک نارگیلی یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوان در رستورانها یافت. این دسر علاوه بر طعم بسیار خوشایند، باز هم فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اگر شما هم به دنبال یک دسر شیرین و ویژه هستید، میتوانید کیک نارگیلی خانگی را با طعم و دستورای رستوران درست کنید.
برای تهیه کیک نارگیلی در خانه، ابتدا باید تمام مواد لازم را مهیا کنید. این مواد شامل بیسکویت چرم نرم (که میتوانید بجای آن از کوکی خشک نیز استفاده کنید)، نارگیل خرد شده، شیر خامهای، شکر، وانیل، کره، پودر کاکائو و تخم مرغ میشوند. پس از اینکه مواد را به دستآوردید، برای پخت کیک شروع کنید.
اولین قدم در پخت کیک نارگیلی، آماده کردن پایه خشک میباشد. برای این منظور، بیسکویت چرم نرم را خرد کنید و با نارگیل خرد شده مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، شیر، شکر و وانیل را با هم مخلوط و با یک میکسر، آن را هم بزنید. سپس این ترکیب را با ترکیب بیسکویت و نارگیل مخلوط کنید. اگر خمیر خود را کمی خوشمزهتر میخواهید، میتوانید کمی کاکائو و یک قاشق کره اضافه کنید.
پس از اینکه خمیر خود را آماده کردید، آن را در قالب فرزنکی قرار دهید. برای تزیین بیشتر کیک، میتوانید روی خمیر کوکوکهای نارگیلی ریخته و با چوب به نرمی خمیر را تراشیده و لازم است کیک نارگیلی شما آماده برای پخت شدن است. در نهایت کیک خود را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و در مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، پخت کنید.
دستور تهیه کیک نارگیلی خانگی با استفاده از موادی که در خانه دارید بسیار ساده است و با توجه به طعم شیرین و خوشمزهی آن، میتوانید این دسر را به راحتی درست کرده و سرو کنید. لذت بردن از کیک نارگیلی خانگی با طعم و دستورای رستوران به هر کسی پیشنهاد شده است و میتوانید از آن در مهمانی ها و جمع های خود استفاده کنید.
نحوه تهیه کیک نارگیلی با تزئینات جالب و خوشمزه
تهیه کیک نارگیلی با تزئینات جالب و خوشمزه، یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که در تمامی مراسمهای خانوادگی و رسمی مورد استقبال قرار میگیرد. این کیک با عطر و طعم خاص نارگیل، نسبتا آسان و سریع در تهیه است و با تزئیناتی جالب و مختلف، به طرز چشم گیری زیبا خواهد شد.
برای تهیه کیک نارگیلی ابتدا باید تمام مواد آن را آماده کنید. برای تهیه مواد اصلی کیک، نیاز به چند عدد تخممرغ، شکر، آرد، بیکینگ پودر، زرده تخممرغ، روغن و پودر نارگیل دارید. بهتر است همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کیک شکل مناسبی بگیرد.
سپس با استفاده از قالب کیک، مواد را به حجم مطلوب در آن قرار داده و در یک فر گرم و پیشگرم درجه حرارت ۱۸۰ مدرج، برای ۳۰ دقیقه میپزید. پس از مدت زمان مورد نیاز مبخوابید و سپس کیک را خارج کنید و برای خنک شدن، به آن دربیاند.
در مرحله بعد، برای تزئین کیک نارگیلی میتوانید از چندین مواد مختلفی استفاده کنید. برای مثال، میتوانید روی کیک، کره خامه و پودر نارگیل ریخته و سپس با یک مچاله، ترکیب را به هم مخلوط کنید و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از خنک شدن، چند قاشق از آن را در یک مخلوطکن بریزید و چند دقیقه میکس کنید تا خامه و پودر نارگیل به خوبی مخلوط شوند.
سپس با استفاده از یک پایه قابل حرکت، کیک را به داخل آن قرار داده و سپس روی آن، خامه نارگیلی را شیب داده و با کیککاری، در هر جایی که مایلید، خطوطی عمودی و افقی رسم کنید. برای تزئینات بیشتر، میتوانید از پودر شکلات، پودر نارگیل و تزئینات دیگری استفاده کنید و در نهایت، کیک نارگیلی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.