مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای هلو
تهیه کیک میوه ای هلو یکی از خوشمزهترین شیرینیهایی است که میتوانید در منزل خود به راحتی تهیه کنید. برای تهیه این کیک، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید.
مواد اصلی کیک میوه ای هلو شامل یک لیوان آرد، یک و نیم لیوان شکر، سه عدد تخم مرغ، یک سوم لیوان روغن، یک پیمانه کرم خامه، دو هلو (خلال شده)، یک قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری به جای پودر دوغ، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر است.
ابتدا باید تخم مرغ را با شکر و وانیل در میکسر خمیر شوینده کنید، سپس روغن و خامه را اضافه کرده و تازه آرد، نمک، بیکینگ پودر و دوغ را هم توسط میکسر ترکیب کنید. در نهایت، هلو خلال شده را به مواد ترکیب شده اضافه میکنید.
باید تهیهشده را در قالب کیک با حدود ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد پخت کنید. پس از پخته شدن، کیک را برای سرد شدن در روی رک بگذارید.
سپس کیک سرد شده را از قالب خارج کرده و با قطعاتی از هلو تزئین و سرو کنید. البته میتوانید از نوشیدنیهای گرم و سرد برای همراهی با کیک هلو استفاده کنید.
روش تهیه لایه های کیک
تهیه لایه های کیک، یکی از مهمترین بخش های تهیه کیک است که نیاز به توانایی و دقت دارد. در ادامه توضیح مختصری درباره مراحل تهیه لایه های کیک بوجود آورده شده است:
مرحله اول، آماده سازی مواد است. برای تهیه لایه های کیک نیاز به حداقل یک پودر پختن (بیکینگ پودر یا سودا بیکینگ) داریم، پودر قند، تخم مرغ ، آرد، شیر، روغن و وانیل.
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد خشک و مواد مایع است. در این مرحله، آرد ، پودر پختن و پودر قند در یک کاسه مخلوط شده و سپس به مرور شیر ، تخم مرغ ، روغن و وانیل به آن اضافه شده و با هم مخلوط می شود تا خمیر کیک شکل بگیرد.
مرحله سوم، پخت کیک است. در این مرحله، با استفاده از تابه یا فر، تکه های کیک را سرخ می کنیم. برای پخت همه لایه های کیک، تکه های کوچک کیک را در یک تابه پخت کنید یا در فر پخت کنید.
مرحله چهارم، لایه های کیک را برش می دهیم. برش دادن لایه های کیک نمی تواند کاملاً با دقت انجام شود، اما مهمترین نکته، حفظ تغییرات در ارتفاع و اندازه لایه هاست. برای این کار، می توانید یک نازل یا یک قاشق بزرگ را برای برش کیک استفاده کنید.
چنانچه بخواهید این لایه های کیک را برای کیک تزیینی بکار ببرید، می توانید آنها را با کرم خامه یا کره بپوشانید و تزیین کنید. مشخص است که تهیه لایه های کیک نیاز به توانایی و فریبندگی است و تا زمانی که ارتفاع و اندازه لایه ها درست باشد، کیک شما بسیار خوشمزه خواهد بود.
روش تهیه خمیر کیک
خمیر کیک یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین دسرهایی است که در همهی جشنها و مناسبتها سرو میشود. بعضی از روزهای خاص نیز، مثل ولنتاین، عید نوروز، عید فطر و عید قربان، بدون خمیر کیک فرهنگی به نظر نمیرسد. در اینجا به بیان روش تهیهی خمیر کیک پرداخته شده است.
مواد لازم:
- دو تا سه نیمه پودر قند
- سه تا چهار تا تخم مرغ
- دو نیمه پودر کاکائو
- دو تا سه قاشق چایخوری وانیل خالص
- سه تا چهار تا پودر آرد سفید
روش تهیه:
1. تخم مرغ را به همراه قند به هم بزنید تا خامهای به دست آید.
2. کاکائو و آرد را به همراه وانیل و بهتر است از پودر وانیل استفاده کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
3. نیمه به نیمه خمیر کیک را به مخلوط تخم مرغ و قند اضافه کرده و به بازدید خوبی بزنید.
4. قالب فر را چرب نمایید و خمیر کیک را در آن جای دهید. سعی کنید خمیر را به طرزی که روی آن تکیه گرفته به صورت صاف و یکنواخت در قالب قرار دهید.
5. فر را پیشتر گرم کنید و خمیر کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
از این به بعد، میتوانید خمیر کیک روی سفره خود نیز بیاورید و لذت ببرید. با توجه به راحتی این روش، میتوانید خمیر کیک را هر زمان که خواستید، در خانه تهیه کنید.
روش تهیه املت هلو
املت هلو از یکی از پرطرفدارترین صبحانهها در کشورمان است. این غذای خوشمزه با استفاده از تخم مرغ، پودر هلو و سایر مواد اولیه ساخته میشود. در این کافی شاپ نحوه تهیه املت هلو را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا یک تخم مرغ را شکسته و در یک کاسه با یک قاشق پودر هلو و یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید. سپس دو قاشق شیر را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید.
سپس در یک ماهیتابه کوچک دو قاشق روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کنید. بعد از گرم شدن روغن، مواد املت هلو را به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۲-۳ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. در صورت تمایل، شما همچنین میتوانید مقداری پنیر پارمزان را بر روی املت هلو بریزید.
بعد از پخت شدن، املت هلو را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب سرو کنید. برای زیبایی، میتوانید بر روی املت هلو کمی ادویه مورد علاقتان را بریزید. این غذای شادابکننده را با تست خود تقدیم کرده و لذت ببرید.
روش تهیه کرم پشمکی
راهکارهای تهیه کرم پشمکی
کرم پشمک یکی از تنقلات دلچسبی است که خانوادههای ایرانی به آن علاقه زیادی دارند. تهیه کرم پشمکی با استفاده از آرد، آب، نمک، ادویه و مواد قابل تحلیل جامد دیگر به روش معمول در خانههای ایرانی انجام میشود. در این روش، نخودچی، لوبیا و نارگیل به عنوان مواد قابل تحلیل جامد استفاده میشود.
برای تهیه کرم پشمکی باید ابتدا مواد مناسب را تهیه کرد. برای این منظور، از نخودچی یا لوبیا باید استفاده کرد. نخودچی یا لوبیا را باید به مدت ۱۲ ساعت در آب خیساند تا بتوان آنها را به راحتی بلعید. پس از اینکه نخودچی یا لوبیا آماده شد، باید آنها را به صورتی که به آرامی بپزند در آب جوشانده و به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانند.
سپس باید نخودچی یا لوبیا را آبکرده کرده و در مرحله بعدی مواد دیگر مانند نمک، فلفل، گشنیز، پودر سیر و ماست به آن افزوده شود. سپس باید مواد را با هم مخلوط کرده تا ترکیب کاملی حاصل شود. اکنون به دقت باید مواد را خمیری کنید تا از گردیدگی جلوگیری شود و سپس با استفاده از یک قاشق، دوش ریخته و آماده شستشو میشود.
سپس باید با استفاده از ماشین صافی، کرم را پشمکی کنید. برای این کار میتوانید از سه نوع صافی استفاده کنید. صافی بزرگ(برای دانههای بزرگ)، صافی کوچک(برای دانههای کوچک) و صافی با چاقی های بزرگ(برای پشمک درجهی بالاتر). پس از پشمک کردن کرم، با استفاده از ماچ سایز مناسب، به دلخواه به شکل مورد نظر خود پشمک شده و در ظروف مناسب نگهداری می شود.
نکته مهمی را که باید در نظر داشت این است که بهتر است که از ترکیب مواد مختلفی استفاده می کنید تا پشمک شما با طعم مناسبی آماده شود. همچنین با استفاده از ادویههایی مانند فلفل احمر، زیره و پودر چیلی میتوان به طعمی تندتر رسید. به این شکل، کرم پشمکی خود را با طعمی ویژه و منحصر به فرد آماده کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
روش مونتاژ کیک میوه ای هلو
روش مونتاژ کیک میوه ای هلو یکی از روش های خانگی بسیار محبوب است که باعث می شود کیک شما دیدنی و خوشمزه باشد. این کیک با استفاده از هلو، که یکی از میوه های فصلی است، تهیه می شود و دارای ظاهری شیک و خوش رنگ است.
برای شروع، باید هلو ها را شسته و خشک کرده و سپس آن ها را به شکل نازکی برش دهید. یک لیوان آب را در یک دیگ کوچک قرار داده و دو تا سه قاشق غذاخوری قند را در آن حل کنید. سپس در کیک پخته شده، تکه های هلو را بر روی شرایط خوب قرار دهید. سپس، با چوب موزائیکی، قاشق یا چنگال باریک، در فره پنجره، شرایط خوب را کمی چیده و کمی خلوت کنید.
بعد از آن، با استفاده از انگشتان خود یا چوب موزائیکی، دو لایه کیک را پوشش دهید و برای بسته شدن محکم آن ها را به یکدیگر بچسبانید. سپس تکه های هلو را بر روی برش های کیک قرار داده و آن ها را با تخمه های مرباستانی در گوشتافزار نگه دارید. در نهایت، به کیک فرصت می دهیم که خنک شود و موچین را برای خوردن بهم کوچک نگه می داریم.