طرز تهیه کیک میوهای سبک
تهیه کدام دستور غذایی باعث شود شما همیشه با احساس خوبی بخورید؟ شاید یک کیک میوهای باشد. کیک میوهای سبک و شیرین، یک دسر بسیار خوشمزه و سالم در کنار چای صبحانه و یا دمنوش شبانه است. در این مقاله به طرز تهیه کیک میوهای سبک پرداخته می شود.
ابتدا برای تهیه کیک، یک کاستا کیک با یک قطر 24 سانتیمتر و ارتفاع 4 سانتیمتر برای خود آماده کنید. برای این کار، ابتدا مواد خشک را همراه با پودر شکر، آرد، بکینگ پودر، نمک و ریحان در یک کاسه مخلوط کرده و سپس مواد مایع را - تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل - به مواد خشک اضافه کنید و تازه مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن مواد کیک، میوههایی را که میخواهید به آن اضافه کنید، تمیز کرده و پوستهای آنها را بردارید. سپس میوهها را برش داده و در مواد خمیری ریخته و مخلوط کنید.
سپس، مواد را در کاستا کیک قرار دهید و آن را درون فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از 35 تا 40 دقیقه، استوانه کیک را از فر بیرون آورید و با یک چاقوی تیز گوشتی یا با فریزر سرد کنید تا مواد کیک خوب جمع شود.
در این طرز تهیه کیک میوهای سبک، شما میتوانید از آلبالو، هلو، توتفرنگی، توت دستبندی، آووکادو، خرمالو، کیوی و مواد دیگر استفاده کنید. این کیک میوهای سبک و بیچربِ شما الگوی سالمی را برای خانوادهتان ترسیم میکند و در کنار دمنوش یا غذای سبک شما را سیر و رضایت خواهد کرد.
طرز تهیه کیک میوهای با شکلات سفید
تهیه کیک میوهای با شکلات سفید یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرهایی است که میتوانید در فصل تابستان تهیه کنید. این کیک دارای طعم شیرین و خوشمزه میوههای تازه و شکلات سفید است که میتواند به شما لذت بخشید.
برای تهیه این دسر ترکیبی از تخم مرغ، بیکینگ پودر، شکر، نمک، کره، وانیل، آرد، پودر شکلات سفید و میوههای تازه مثل توت فرنگی، خرمالو، کیوی و هلو را باید استفاده کنید. در ابتدا از تخم مرغ و شکر وانیلی با هم مخلوط میکنیم و سپس به آرد و بیکینگ پودر اضافه میکنیم و به طور مرحلهای به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم. در نهایت، میوههای تازه را اضافه کرده و به مدت 30-25 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملاً درست شوند.
پس از درست شدن کیک، باید آن را کمی سرد کنیم و سپس روی آن را با شکلات سفید روکش کنیم. برای روکش کردن کیک از شکلات سفید، شکلات را در ظرفی روی آتش قرار داده و تا زمانی که آن را کاملاً مذاب کرده و صاف کرده ادامه دهید. سپس، شکلات را روی کیک ریخته و آن را به خوبی تزئین کنید. ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه، کیک میوهای با شکلات سفید را به یک دسر بینظیر تبدیل کرده و شما را در هر مهمانی به همراه خود خواهد داشت.
طرز تهیه کیک میوهای با کرم خامه
طرز تهیه کیک میوهای با کرم خامه
کیک میوهای با کرم خامه یکی از پرطرفدارترین دسرهای خانوادگی است که ترکیبی از ظاهر زیبای کیک و طعم ملایم و خوشمزه میوهها است. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این دسر اشاره خواهیم کرد.
مرحله اول: تهیه بستنی سویا - از قبل دو قاشق غذاخوری پودر بستنی سویا را در یک کاسه با دو تا سه قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و داخل فریزر قرار دهید. میتوانید بستنی سویا را از فروشگاههای بزرگ تهیه کنید.
مرحله دوم: تهیه کیک - در این مرحله، موادی نظیر آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و یک مایه تهیه کنید. سپس میوههای خود را درون مایه قرار دهید و تمام مخلوط را داخل قالب کیک روباز بریزید. سپس، قالب را درون فر داغ و پیش گرم شده قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه کرم خامه - برای تهیه کرم خامه، شیر خامه، قند و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس، کرم خامه را به کیک اضافه کنید و کیک را برای 15 تا 20 دقیقه درون فر داغ قرار دهید.
مرحله چهارم: تزئین کیک - بعد از پخت کامل کیک، آن را از فر خارج کرده و روی آن بستنی سویا سرشار شده را قرار دهید. سپس با میوههای تازه تزئین کیک کنید و آماده سرو شدن است.
در نهایت، کیک میوهای با کرم خامه آماده سرو شدن است و میتوانید این دسر خوشمزه و زیبا را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه کیک میوهای با توت فرنگی
تهیه کیک میوهای با توت فرنگی بسیار ساده است و میتوان در خانه با مواد اولیهای که در دسترس هستند، آن را درست کرد. برای شروع، تمام مواد را آماده کنید. بهتر است از مواد با کیفیت برای کیک استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
برای تهیه این کیک، ابتدا باید تخممرغها را با قند و وانیل به صورت کامل تا حدی که حجم آن افزایش مییابد، خمیرکنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و به خمیر تخممرغی اضافه کنید. پس از مخلوط کردن آرد و بیکینگ پودر، باید شیر و روغن رو به مواد اضافه کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط کنیم. در این مرحله باید برای کیک خود بهدقت تفکیک کنید و شرایط محیط را برای پختن کیک رعایت کنید.
سپس باید توت فرنگی را بشویید و به خلیط اضافه کنید و همه مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید. نوبت به ریختن خمیر در کیک باکس میرسد و آن را درون فر قرار دهید. تاوان صبر کنید تا کیک خود راهی فر شود و سپس در دمای مناسب خود را پختید. نزدیک به نیم ساعت بعد، با ایستاده بودن دقیقا در دمای اتاق، کیک را از فر بیرون آورید و در دمای مناسب خود پس از سرد شدن، سرو کنید. بههمین راحتی کیک خاموش کننده است و توانایی خود را در برگزاری مهمانیها و جشنهای مختلف نشان میدهد.
طرز تهیه کیک میوهای با موز و شکلات
تهیه کیک میوهای با موز و شکلات
کیک میوهای با موز و شکلات یکی از کیک های خوشمزه و ملایم برای بعد از ناهار و یا صبحانه است که به سادگی میتوانید از جمله محبوب تان برای سرو در انواع جشن ها نام برده شود. این کیک در ظاهر مرغوب، به همراه چند قطره شکلات و فراوانی از توت فرنگی های تازه و موز خوشمزه، میتواند هر شخصی را علاقمند سازد.
برای تهیه این کیک میوهای شما به تعدادی مواد که با هم ارتباط دارند, نیاز خواهید داشت. ازجمله آرد, شکر, تخم مرغ, وانیل, شیر و شکلات تلخ و همچنین سه موز تازه و چند تا توت فرنگی طرفدار دارید. بعد از آماده کردن مواد, با استفاده از میکسر یکی یکی مواد جداگانه را با هم مخلوط کنید. پس از آماده شدن آن ها، دو موز را با کمک چاقو به قطعات کوچک مربعی تبدیل کرده و به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
حال، دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا موزها به همه جا توزیع شوند. در مرحله بعد توت فرنگی ها را برش داده و به مواد کیک اضافه کنید. به بلیط آماده پخت کیک برسید و تابهیی را با پوشش ضد چسب برای شکلات کالرز آماده کنید. بعد تمام مواد کیک را درون تابه ریخته و به آن تعداد صحیحی از شکلات تلخ بپاشید.
حال، تابه را درون فری گرم کرده و به مدت 40 الی 45 دقیقه بپزید یا تا زمانی که شکلات روی مواد آماده شده بپزد. پس از آماده شدن کیک, تابه را ازون فر خارج کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه خنک شود، بهتر است زمانی که کوچکترین مرطوبیت کیک را نشان میدهد،آن را برش داده و پذیرایی کنید. بهترین تزیین برای این کیک تازه، تعدادی برگه نعناع و توت فرنگی تازه است، اما هرگونه ورمیش مورد پسند شما قابل پذیرش است.
در نتیجه، کیک میوهای با موز و شکلات یکی از خوش طعم ترین دستورات کیک دنیا است که در هر آپارتمان و یا دفتری میتواند با نوشیدنی دلپذیر یک لحظه شادی را برای شما و میهمانان بوجود آورد.
طرز تهیه کیک میوهای با بلوبری و لیمو
طرز تهیه کیک میوهای با بلوبری و لیمو یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید با استفاده از مواد اولیه ساده در منزل تهیه کنید. این کیک با مزه محبوب بلوبری و لیمو آماده میشود و میتواند برای جشن تولد یا هر مناسبت دیگری استفاده شود. در ادامه، طرز تهیه کیک میوهای با بلوبری و لیمو را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا باید مواد اصلی کیک را آماده کنید. برای این منظور، ۲ فنجان آرد، ۲ قاشق غذاخوری پودر شیرینکننده، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف فنجان روغن را با هم مخلوط کنید. سپس به آن دو عدد تخممرغ اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از این کار، پوره لیمو و بلوبری را با هم مخلوط کرده و با نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد، مواد تهیه شده را با هم ترکیب کنید. برای این کار، مواد خشک را به تدریج با مخلوط مواد مرطوب ترکیب کنید. در هنگام مخلوط کردن، بهتر است از یک میکسر الکتریکی استفاده کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. در این مرحله، میتوانید به تدریج کره نامرئی اضافه کنید تا مواد به خوبی در هم ترکیب شوند.
آخرین مرحله، پخت کیک در فر است. برای پختن کیک، آن را در قالب کیک قرار داده و در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. پس از این کار، کیک خود را از فر خارج کرده و آن را در یخچال به خنک شدن بگذارید. بهتر است که کیک را با میوههای تازه تزیین کنید، مثل بلوبری و لیمو، و سپس آن را برای سروینگ به دلخواه روی چینی قرار دهید. این کیک میوهای با بلوبری و لیمو دارای مزهای خوشایند و طعمی تازه است که همچنین برای رژیم غذایی شما نیز مناسب است.