طرز تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست
کیک مرغ مجلسی با نان تست یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در میان جشنها و مراسمهای مختلف پذیرایی کنید. این دسر به دلیل طعم فوقالعادهای که دارد، مورد توجه علاقهمندان به خوراکیهای گوشتی و نان میباشد.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید مرغی طراحی شده را پخته و پس از خنک شدن آن را به قطعات کوچک برش دهید. سپس در مرحله بعد، تستهای را به ابعاد مساوی خرد کرده و با مقداری روغن در تابه به صورت سبکی سرخ کنید.
پس از آن، باید کیک را آماده کرد. برای این کار، باید ابتدا شکر، تخم مرغ و کره را با هم ترکیب کنید و بعد از مخلوط شدن، آرد را به آن اضافه کنید. در این مرحله، باید مواد را به صورت مرحلهای با هم ترکیب کرد تا بدون تشکیل گودی و خمیر باقی بماند.
سپس، باید قسمتی از خمیر را در قالب کیک ریخته و بعد از پخت، با تکههای کوچکی از مرغ درون آن کیک را پر کنید. در نهایت، با جمع کردن دو سری از کیک، میتوانید دسر خوشمزه کیک مرغ مجلسی با نان تست را آماده کنید. با مزهای که این دسر دارد، میتوانید در مهمانیهای خود، تمامی حضار را سیر کنید و به همین دلیل، این دسر را به شدت توصیه میکنیم.
راهنمای ساخت کیک مرغ مجلسی با نان تست
برای ساخت کیک مرغ مجلسی با نان تست، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. به طور کلی، برای ساخت این کیک نیاز به تخم مرغ، آرد، نان تست، بیکینگ پودر، وانیل، شکر و کره خرد شده است. برای آماده کردن کیک، اولین قدم باید تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب هم زد و سپس فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید. سپس باید آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید. سپس باید کره را در حدی که خرد شده است، به آن اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم میکس کنید.
بعد از میکس کردن مواد به خوبی، باید مواد را در قالب کیک قرار دهید. در اینجا از نان تست استفاده میکنیم، باید نان تست را به اندازه کف قالب کیک در هریک از لایه های قالب قرار دهید و سپس مواد کیک را به روی نان تست خرد شده ریخته و آن را به خوبی بسته و صاف کنید. پس از این مرحله، قالب کیک را در فر قرار داده و آن را به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه پخته و سپس آن را از فر خارج کرده و با ملاحظه دقیق پایهی آن را قطع کنید.
با پایه رو به بالا جاترت کیک را بر روی آن بگذارید تا کیک کامل شود و سپس با تزئين کیک به صورت دلخواه خود میتوانید از آن لذت ببرید. به عنوان نکته پایانی، به نظر میرسد با استفاده از نان تست، طعم کیک شما تقریباً با نان تست ترکیب میشود و میتوانید از طعم جالب و متفاوتی نسبت به کیک معمولی استفاده کنید.
نحوه تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست
تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست یکی از خوشمزهترین و خاصترین دسرهاست که میتواند به عنوان دسری ایدهآل برای مهمانیها و جشنها مناسب باشد. این دسر از ترکیبی از کیک خامهای و نان تست ساخته شدهاست که با چیزی شبیه به کرمپف پوشانده شده و با میوه خشک و تزئیناتی روی آن تزئین میشود.
برای تهیه این دسر ابتدا باید یک کیک خامهای تهیه شود. برای این کار موادی مانند تخم مرغ، شکر، آرد و تخمه خامه به همراه پودر کاکائو و وانیل مخلوطشده و در قالب کیکخامهای پخته میشود.
سپس برای تهیه بستنی دونات نان تست لازم است که نان تستها را پیچی و درون قالب فلزی یخساز با قطر بزرگ آماده کرده و داخل ماشین قهوهساز بگذارید تا تازه شود.
پس از تازه شدن و سرد شدن نان تست، کیک خامهای بر روی یک پایه آماده کرده و با همان چیزی که برای بستنی دونات استفاده کردیم، نان تستهای تازه را به وسیله یخساز روی کیک قرار میدهیم.
سپس کلی فرشتهها و کارمندان آسمانی روی دسر خود قرار دهید. با یک قاشق همه چیز را پوشش میدهید، سپس با میوه خشک و تزئیناتی روی آن تزئین میکنید.
در نهایت کیک مرغ مجلسی با نان تست آماده است. این دسر فوقالعاده خوشمزه و شگفتانگیز همچنین میتواند جایگزین یا تکمیلی برای دسرهایی مانند کیک انار یا کیک پاشنه باشد.
کیک مرغ مجلسی با نان تست را چگونه درست کنیم
برای درست کردن کیک مرغ مجلسی با نان تست، ابتدا بهتر است از موادی مانند نان تست، مرغ، سبزیجات، پارمزان و... استفاده کنید. برای شروع، پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با یک قاشق روغن سرخ کنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن دیگر را در یک ظرف درجه حرارت بالا بریزید و مرغ را به همراه پیاز و سیر سرخ کرده روی آن بریزید و به مدت چند دقیقه بپزید تا مرغ کامل پخته شود.
پس از این مرحله، سبزیجات را به همراه مرغ در قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید. به دلخواه میتوانید از سبزیجاتی مانند سبزه، کرفس و هویج نیز استفاده کنید. سپس نان تست را در قالبها قرار دهید و داخل آنها مخلوط مرغ، سبزیجات و پارمزان را ریخته و بر رویشان یک لایه تنک از پنیر روباز پاشید.
روی هر قالب نان تست یک تکه برجسته پارمزان یا فلفل دلمهای قرار دهید و سپس قابلمه را به مدت 10-15 دقیقه در فر 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نان تست و پنیر روی آنها کاملاً آماده شده و رنگ آنها طلایی شده باشد.
نان تست مرغی که در این روش درست کردهایم، از ظاهری زیبا و عالی برخوردار است و با پوستهی بیرونی طرح دار خود، به عنوان یک صفحه نمایش فوقالعاده برای مراسمات و میهمانیها محسوب میشود. میتوانید این کیک مرغی را با یک سالاد تازه ترش و خوشمزه سرو کرده و با مهمانان خود لذت ببرید.
طرز تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست به سبک جدید
تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست به سبک جدید، یکی از خوشمزهترین دستورات کیکسوزی است. در این دستور، برای اولین بار، با کاربرد نان تست به جای آرد، یک کیکِ باطعم و بوی خاص ساخته میشود که میتواند به همراه فرهنگ و آدابِ شما در مجالس و جشنها، یکی از برندگان فوق العاده باشد.
برای شروع، باید یک تخم مرغ را در یک کاسه خرد کرده و با افزودن یک و نیم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه روغن گیاهی، دوپیمانه نان تست خرد شده، یک قاشق چایخوری وانیل و پودر شیرین کننده بعد از طریق آرد، مواد را به یکدیگر اضافه و تا زمانی که ترکیب در حال حاضر نرم شده، مخلوط نمایید. در کنار اینکه یک و نیم پیمانه فلفل داده شده به آینه شده و بدون آرد و پودر کاکائو، به مواد اضافه خواهد شد.
در مرحله بعد، با استفاده از یک قالب چهارچوبی، مواد را سایه دار کرده و داخل فر قرار دهید. برای این کار، ساقه های دانه گندم را کنار قالب قرار داده و مواد را در داخل قالب بریزید و تا به مدت یک ساعت، در فر در دمای ۱۸۰ به مدت یک ساعت، بپزید.
در نهایت، بعد از دریافت کیک از فر، با استفاده از یک قاشق کوچک و ذرت و غوره ریخته شده، روی کیک مغز تزیین نموده و با قیمت مطلق در هر نوع جشن و مجلس تقدیم می کنیم.
راهکارهای تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست بهتر
بخش اول: مقدمه و توضیح ابزارهای لازم
تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب برای جشنها و مهمانیهای خانوادگی است. این دسر با استفاده از تست به عنوان بیسکوئیتی انجام میشود که به آن عطر و طعم ویژهای بخشیده است. در اینجا نحوه تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست را به شما آموزش میدهیم. برای تهیه این دسر، به ابزارهای زیر نیاز دارید:
- تخم مرغ: 4 عدد
- آرد: 1 و 1/2 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- شکر: 1 پیمانه
- کره نرم شده: 1/2 پیمانه
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: 2/3 پیمانه
- شیر: 1/2 پیمانه
- نان تست: به مقدار لازم
بخش دوم: مراحل تهیه
1- ابتدا باید تخم مرغ را به دقت در یک ظرف جادار شکسته و کاملاً مخلوط کرد.
2- به تدریج شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
3- سپس کره نرم شده را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
4- در ادامه، آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را به سایر اجزای مواد خمیر اضافه کنید. سپس به همراه شیر به تدریج به مواد خمیر اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
5- در نهایت، با استفاده از فرمی مناسب، نان تست را در قاعده قالب با همچنین ترتیبی که خودتان میخواهید، قرار دهید.
6- خمیر را به آرامی روی نان تست ریخته و خودش را صاف کنید.
7- قالب را به مدت 45 دقیقه در فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار داده و پس از آن تست کنید که آیا خمیر درون قالب خام مانده یا پخته شده است؟
با این راهکارهای تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست، میتوانید یک دسر خوشمزه و کمیاب را برای جشن یا مهمانی تهیه کنید. این دسر همچنین میتواند عالی به عنوان پایهای برای تولید مختلف دسرهای خوشمزهتر با نان تست باشد.