طرز تهیه کیک قابلمه ای بدون استفاده از فر
تهیه کیک در سفرههای بسیاری از خانههای ایرانی به عنوان یک خوراکی سنتی به خصوص در جشنها و مراسم خانوادگی، بسیار معمول است. با این حال، امروزه کوکینگ به عنوان دستور العملی فراتر بر محدوده سنتی، با ظهور انواع خوراکیهای بینالمللی، به یکی از مهارتهای جذاب در طبخ برای افراد تبدیل شدهاست. ولی اغلب در جشنها و مهمانیها که برای تهیه کیک اردکان به کار میرود، به دلیل عدم دسترسی به فرهای بزرگ، استفاده از قابلمه نیز معمول شدهاست.
برای تهیه کیک قابلمهای بدون استفاده از فر، به شما نیاز است که یک قابلمه با درهای سخت، استفاده نکرده باشید. همچنین برای نوشیدن شیرین، میتوانید با یک خرده شکر یا شیره عسل به خوبی ترکیب نمایید. همچنین، شما میتوانید از انواع تنقلات و یا تزیینات دیگر استفاده نمایید که به سادگی در هر خانه و یا برای هر مناسبتی تهیه میشوند.
ابتدا برای تهیه کیک، شما به دنبال شنیه، پودر کاکائو، آرد، شیر، خرده شکر، وانیل و باکینگ پودر هستید. سپس مواد خشک را با هم ترکیب میکنیم تا یک ترکیب مخلوط همگنی ایجاد کنیم. سپس شیر، آبلیمو و بیضی را با هم ترکیب کرده، سپس مخلوط خشک را به ترکیب شیر و بیضی اضافه کنید و با یک قلاب دستی آرام بزنید تا تمامی مواد خوبی ترکیب شوند.
در مرحله بعد، قابلمه را با کفه کاغذی خیس کنید و روغن گیاهی روی آن بریزید، سپس ترکیب کیک را در قابلمه ریخته و آن را درون یک قابلمه خودرو قرار دهید. پارچ خودرو را با روغن گیاهی پر کنید و قابلمه کیک را بر روی پارچ خودرو قرار دهید. سپس با حرارت ملایم آن را بپزید تا کاملاً آماده شود.
راههای تزیین کیک قابلمهای بسته به تخصص و سلیقه هر فرد متفاوت است. میتوانید با استفاده از شکلات، تناسب و رنگهای مختلف، به سلیقه خود رنگ کنید. با تقسیم شکلات به همراه مربا و تنقلات، میتوانید آن را برای روزی پر از شادی آماده کنید.
بنابراین، تهیه کیک قابلمهای یک انتخاب عالی برای خانوادهها و دوستان شما است که در هر چهار فصل برای مهمانی یا پذیراییهای مختلف، استفاده میشود. در نهایت به فراموش نکنید که البته همیشه برای موفقیت، توجه و دقت بالایی در انتخاب مواد و عملکرد نیاز است.
طرز تهیه کیک قابلمه ای در منزل
کیک قابلمه ای یکی از پرطرفدارترین و ساده ترین کیک هایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید. تهیه این کیک بسیار ساده بوده و تنها نیاز به چند مواد اصلی و یک قابلمه دارید. در این مطلب به صورت کامل به تهیه کیک قابلمه ای پرداخته ایم.
ابتدا برای تهیه کیک قابلمه ای باید مواد اولیه را آماده کنید. مواد اصلی شامل: 3 عدد تخم مرغ، 1 پیمانه بادام زمینی خام، نصف پیمانه شکر، 1.5 پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 پیمانه روغن.
برای شروع باید عملیات تهیه کیک را از روی شیرینگ بچه اغاز کنید. در این فرایند ابتدا باید تخم مرغ ها را با آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک درون یک کاسه مخلوط کنید. سپس بادام زمینی خام را در یک ماشین خرد کن ، برای ریز شدن بهتر باید بارها آن را از داخل جا بردارید و دوباره بخشی از آن را در مخلوطی که اماده کرده اید بریزید.
در نهایت باید قابلمه را با روغن تیروار کرده و مخلوط خود را داخل قابلمه ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه درون قابلمه بر اساس شعله با حرارت متوسط پخته شود. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه باید با چوب یا دندانه چک کنید کیک پخته است یا خیر. اگر فروسیت کیک به قوت خود آمده است باید آن را از روی شعله برداشته و پس از خنک شدن، برش داده و سرو کنید.
به این ترتیب میتوانید کیک قابلمه ای ساده، خوشمزه و کاملا بدون استفاده از فر در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه کیک قابلمه ای ساده و با کمترین امکانات
تهیه کیک قابلمه ای ساده و با کمترین امکانات، یک راه بسیار ساده و موثر است که هر کس می تواند به راحتی از آن استفاده کند. اولین مرحله در تهیه کیک قابلمه ای ساده، تهیه مواد چند کاره است که همه برایشان قابل دسترسی هستند.
بسته به سلیقه شما، می توانید از یک بسته کیک نمکی، پودر کاکائو، کره، شکر و تخم مرغ استفاده کنید. برای شروع، مواد را با هم ترکیب کنید و حدود 10 دقیقه با میکسر روی سرعت بالا ترکیب کنید تا ترکیب آنها به صورت یکدست شود.
سپس، قابلمه خود را بر روی حرارت ملایم گرم کنید و کره را بر روی سطح آن قرار دهید تا آب بگیرد. سپس، ترکیب شده خود را به ظرفی قابلمه ای وارد کرده و در قابلمه گرم شده ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه پخته شود.
پس از پخت کیک، آن را از قابلمه خارج کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید تا خنک شود. با استفاده از شیرینی پزی خود، می توانید کیک خود را تزیین کنید و سرو کنید.
با اینکه تهیه کیک قابلمه ای ساده بسیار آسان است، اما همچنین می تواند برای ایجاد کیکهای شگفت انگیز و لذیذ استفاده شود. با تنوعی از مواد و تزئینات مختلف، می توانید تنها با یک قابلمه ساده، کیکی معجزه گر برای لذت بردن از هر نوع رویداد و جشنی ایجاد کنید.
طرز تهیه کیک قابلمه ای با مواد ارزان
کیک قابلمه ای یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسر هایی است که می توان در خانه تهیه کرد. این نوع کیک دارای ظاهری بسیار زیبا و جذاب است و مزیتی که دارد این است که برای پختن آن نیاز به فر ندارید، چرا که روش آن با استفاده از قابلمه است. در این مقاله، به شما طرز تهیه کیک قابلمه ای با مواد ارزان را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- ۳ تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک و نیم لیوان آرد سفید
- یک قاشق غذاخوری وانیل
- نصف لیوان روغن خامه ای
- نصف لیوان شیر
- یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه:
1- ابتدا تخم مرغها را با شکر به خوبی و با کمک میکسر خوب ترکیب کنید تا حجم آن دو برابر شود.
2- سپس آرد را درون ترکیب تخم مرغ و شکر بریزید و با کمک میکسر خوب مخلوط کنید تا آرد کاملا جذب شود.
3- وانیل ، نمک و بیکینگ پودر نیز درون ترکیب قرار دهید و مجددا مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
4- شیر و روغن را همراه با استفاده از میکسر به ترکیب قبلی بیفزایید و مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود.
5- قابلمه را چرب کرده و ترکیب را در آن بریزید.
6- حرارت ملایم قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و در حالی که در حال پخت کیک هستید، قابلمه را روی حرارت ملایم نگه دارید.
7- بعد از حدود ۵۰ دقیقه، با چک کردن کیک متوجه میشوید که کیکتان پخته شده است.
8- کیک را از قابلمه خارج کرده و با تزئین کردن و تهیه یک کامل خوراکی جالب، کیک خود را بابادلخواه خود لذت ببرید.
استفاده از مواد ارزان برای تهیه کیک قابلمه ای به احتمال زیاد باعث کاهش هزینه های شما برای تهیه دسر مورد نظر خواهد شد و همچنین اجزای این کیک می تواند جایگزین گزینه های پیچیده تر و گرانتری مانند ماراکو و یا کرم پاستیلی و شکلاتی باشد. با دنبال کردن این دستورالعمل ساده، آماده تهیه کیک قابلمه ای با مواد ارزان خواهید بود، لذت ببرید!
طرز تهیه کیک قابلمه ای مرغوب و خوش طعم
تهیه کیک قابلمه ای یکی از روش های محبوب آماده کردن کیک است که در اینجا به توضیح طرز تهیه آن خواهیم پرداخت. برای تهیه این کیک، باید در ابتدا تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنیم. بهترین انتخاب برای قابلمه از نوع غیر چسبنده استفاده می باشد و برای یک قابلمه 22 سانتی متری، می توانید حدود 300 گرم آرد، 200 گرم شکر، 200 گرم کره (بهترین کره از نوع غیر نامرغوب است)، 3 عدد تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری وانیل، 1 قاشق چایخوری پودر شیرین کن، و نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را آماده کنید.
سپس کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و بعد از آن، تخم مرغ ها را به ترتیب یکی یکی به آن اضافه کنید و همچنین وانیل را نیز به مواد اضافه کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به آهی نرم تبدیل کنید. در مرحله بعد، آرد را به آرامی و با تخمیر کردن آرد با مواد دیگر مخلوط کنید تا مواد باهم ترکیب شوند. در این مرحله، می توانید بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید.
سپس قابلمه را با روغن کوچک تخمیر کرده و روی حرارت نصف میله قرار دهید تا داغ شود. سپس مخلوط آماده شده را درون قابلمه ریخته و سطح آن را صاف کرده و برای حدود 30 تا 40 دقیقه در مجموعه کیک با دمای 180 درجه سانتیگراد بیندازید. در پایان، بهتر است کیک را چک کنید و آن را در صورتی که لازم باشد برای چند دقیقه دیگر درون قابلمه کنار کنید تا بپزد. و در نهایت کیک قابلمه ای آماده شده خود را از قابلمه خارج کنید و به صورت دلخواه تزیین کنید.****************************************************************************
با این که تهیه کیک قابلمه ای در مقایسه با سایر انواع کیک های دیگر، زمان بیشتری برای پختن دارد، ولی همیشه قابلیت بسیار بالایی در کیفیت پایداری دارند و اگر زمان کافی صرف شود، علاوه بر خوشمزه بودن، ظاهر فوق العاده ای هم دارا می باشد. این روش طریقه کیک قابلمه ای است که می توانید در منزل به راحتی طبقه بندی و پختن آن را در یک فضای آشپزخانه کاملا فرم دار، تهیه کنید.
طرز تهیه کیک قابلمه ای با زیره و شکر
طرز تهیه کیک قابلمه ای با زیره و شکر یکی از خوشمزهترین دسرهاست که با استفاده از مواد ساده و نه چندان پیچیده میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این کیک با طعمِ ملایم زیره و شیرینی شکر، عطر و طعمی بسیار دلپذیر دارد.
برای شروع به تهیه این دسر، نیاز به یک قابلمه متوسط، یک لوبیای بستهشده پاک شده (400 گرم)، یک تخممرغ، یک پیمانه شکر، یک پیمانه آرد، نصف پیمانه کره یا روغن نباتی، یک قاشق چایخوری پودر خامه و یک قاشق چایخوری پودر زیره است.
برای شروع، لوبیا پاک شده را در قابلمه کمی جوشانده و پس از آن درجه حرارت آن را کم کنید تا برنج در زمان کافی پخته شود. در حین پخت لوبیا، تخممرغ، شکر و زیره را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد و پودر خامه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد ترکیب شوند.
هنگامی که لوبیا پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید و به آن کره یا روغن نباتی اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد را به ترکیب لوبیا و کره و روغن نباتی اضافه کنید تا مواد ترکیب شوند.
سپس، تهیهشده را به داخل قابلمهی پوشیده از شده با کاغذآشپزی ریخته و تراز کنید و قابلمه را درون قابلمهی متوسطی کمی هوای آن را بیرون بگیرید. سپس قابلمه را درون قابلمه با یک لایه برگردانید و قابلمه را تقریباً یک الی دو ساعت در روی کوره درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید، تا کیک به خوبی خمیر خود را پخته کند.
هنگام سرو، کیکقابلمهای با زیره و شکر را از داخل قابلمه بیرون بگیرید و اگر میخواهید، میتوانید با قطعههای شکلات یا تزئینات دلخواه خود تزئین کنید. سپس، به همراه چای یا کافه به میهمانانتان سرو کنید.