طرز تهیه کیک قابلمه ای با آب جوش

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک قابلمه ای با آب جوش

کیک قابلمه ای با آب جوش یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه به شمار می رود که مخصوصا در طبقه جوانان و کودکان شهر ما محبوبیت بسیاری دارد. در این روش تهیه کیک، دیگی که ما برای پخت غذاهای آب پز به کار می بریم، به عنوان قابلمه از کیک استفاده می شود و آب جوش برای پخت کیک به کار می رود.

برای آماده سازی این کیک ابتدا به تعداد ۲ اسکویی یا ۲ و نیم اسکویی (حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم) آرد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید. پس از آن، ۲ عدد تخم مرغ را با ۱/۲ پیمانه شیر، ۱/۲ پیمانه روغن و ۱ پیمانه شکر با هم مخلوط کنید تا مواد به دقت با هم آمیخته شوند.

با استفاده از یک قاشق، مرحله به مرحله آرد، تخم مرغ و شیر را به هم مخلوط کنید تا مواد با آرامی و بدون توده توده شدن، به هم متصل شوند. هنگامی که مواد کاملا با هم آمیخته شدند، به آن ها یک قاشق گردوی خرد شده و یا بادام زمینی افزوده می شود.

حالا بعد از روغن کردن دیگ قابلمه، می توانیم مخلوط کن کیک را در قابلمه بریزیم. قبل از بریزدن مخلوط در دیگ، در قاعده دیگ قابلمه، یک قابلی با کاغذ مخصوص پخت، قرار دهید تا کیک نچسبد.

قابلمه را روی دیگ قرار داده و محفظه قابلمه با یک پارچه دستی محکم ببندید تا بخار داخل بیرون بگردد و کیک آماده شود. باید حدود ۹۰ تا ۱۰۰ دقیقه صبر کنید که کیک دگرگون شود. هنگامی که کیک آماده شد و قابلمه برداشته شد، به راحتی با کمک پیمانه و شیرینی خوری می توانید کیک را از قابلمه جدا کنید و کیک سفت و لذیذ خود را ببینید. می توانید با تزئین کردن کابک ها و اضافه کردن پودر قند یا کاکائو، ظاهر کیک خود را تزیین کنید.



طرز تهیه کیک قابلمه ای با آب جوش

ساختن کیک از محبوب‌ترین دسرها در جهان است. اما آیا تاکنون به این فکر کرده‌اید که می‌توانید کیک عالی خود را در قابلمه آشپزخانه خود بپزید؟ در این مقاله طرز تهیه کیک قابلمه‌ای با آب جوش را به شما آموزش خواهیم داد.

ابتدا برای تهیه این کیک، مواد لازم شامل ۲ تخم مرغ، یک پیمانه شکر، یک پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر، نصف پیمانه روغن آفتابگردان، نصف پیمانه آب طعم دهنده، یک قاشق چایخوری نمک و پوست یک عدد لیمو را در اختیار بگیرید. سپس ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا یک امولسیون smooth و صاف درست شود. سپس آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید تا مواد خشک در گوگرد خوب ترکیب شوند.

در این مرحله باید روغن و آب طعم دهنده را به مخلوط تخم مرغی با آرد افزوده و آنها را با هم ترکیب کنید تا ترکیبی همگن به دست آید. برای رفع احتمال چسبندگی ، باید قابلمه را با روغن پاشی کنید و سپس دو قسمت از ترکیب را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله لازم است که قابلمه را با فر داغ سرخ کنید. برای این منظور ، قابلمه را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود و کاملا صاف شود.

در پایان، کیک را از قابلمه خارج کنید و کاملا سرد کرده و سپس آن را با شکر پودر یا کره پسته تزیین کنید. این نوع کیک را با چای یا قهوه سرو کنید و تجربه لذیذی را تجربه کنید.



کیک قابلمه ای با آب جوش را چطور پخته و سرو کنیم؟

برای پختن کیک قابلمه ای با آب جوش ابتدا باید تمام مواد را آماده کنید. این مواد شامل یک لیوان آرد، یک و نیم لیوان شیر، یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، نیم قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری وانیل، دو سوم لیوان قند، دومیخ تخم مرغ و یک سوم لیوان روغن است. برای شروع، قابلمه روی حرارت نصب می‌شود و یک لایه نوار کاغذ روغنی در آن قرار می‌گیرد.

سپس تمام مواد مربوط به کیک را در یک ظرف مخلوط کنید و به‌طور مرتب و همگن از هم می‌زنید تا تمامی مواد به صورت یکجا ترکیب شوند. سپس مخلوط را درون قابلمه ریخته و پایین قابلمه یک پارچه نمک چیده می‌شود تا هر نوع سوختگی بر روی کیکی که بشود پوشیده شود و در طول پختن نسوزد.

قابلمه پوشیده شده با درپوشی قرار گرفته و در حرارت متوسط آهنگی پخته می‌شود. باید حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه منتظر بمانید تا کیک درون قابلمه بپزد. بعد از این که کیک پخته شد، قابلمه از روی حرارت خارج شده و چند دقیقه تمام تبدیل به سرخ شدن کنید.

حالا کیک آماده به خدمتگزاری است. اولین قدم، کاوری که بر روی قابلمه اعمال شده برداشته یا درپوش را باز می‌کنید. سپس با یک چاقوی تیز تیکه‌های کیک را به دلخواه خود برش دهید و بعد این تکه‌های کیک را از قابلمه با استفاده از ظرفیتی مناسب جدا کنید. سرو کنید.

شما می‌توانید کیک را روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید و پودر قند را روی بالای آن بکار ببرید. همچنین، می‌توانید برای تزیین کیک از توت‌فرنگی ها و میوه‌های دیگر استفاده کنید و آن را به نوعی یک کیک فانتزی تبدیل کنید.



آموزش خط به خط تهیه کیک قابلمه ای در منزل

آموزش خط به خط تهیه کیک قابلمه ای در منزل

سفره های شیرین از سال های بسیار دور برای جشن ها و مناسبت های بزرگ و کوچک از جمله جشن تولد، عروسی، عید کریسمس و ... طرفداران بسیاری دارند. با این حال خرید آن ها اغلب به دلیل قیمت بالایی که دارند، مسئله ای مهم است. برای حل این مشکل منزلی، آموزش خط به خط تهیه کیک قابلمه ای در منزل بسیار مفید است.

اولین مرحله در تهیه کیک قابلمه ای در منزل، تهیه تجهیزاتی است که به زودی درست خواهیم کرد. لیست ابزارهای مورد نیاز شامل قابلمه، شیرینی پز، تفاله های آرد، تخم مرغ، قند، روغن، آب و وانیل می باشد.

بعد از اینکه تجهیزات مورد نیاز آماده شوند، می توانیم به مرحله بعدی برویم. برای آماده سازی خمیر کیک، تفاله های آرد، تخم مرغ، قند، روغن، آب و وانیل را در ظرف مناسبی مخلوط کنید تا یک خمیر کرمی و یکدست به دست آید.

سپس، قابلمه را پیش گرم کرده و در داخل آن روغن ریخته و کمی پهن کرده و خمیر نیز ریخته و روی آن پهن بشود. سپس از روی آن در پوشانده می شود، و قابلمه را با دقت بسته و بر روی آتش قرار دهید. ۵۰ دقیقه بعد کیک قابلمه ای شما آماده است.

اینکه چطور کیک قابلمه ای را طولانی مدت درون قابلمه خود نگه دارید نیز بسیار مهم است. برای این کار، بهتر است که به جای گذاشتن خامه، از شیر نوشیدنی یا شکلات استفاده کنید. همچنین، قبل از پختن کیک، قسمت داخلی قابلمه را یک کم روغن زده و کاغذ پخت روی آن را قرار دهید.

به عنوان نتیجه، تهیه کیک قابلمه ای در منزل بسیار ساده است و می تواند کار مورد علاقه شما باشد. با این آموزش خط به خط، در صورت تمایل، خودتان می توانید پیشه شیرینی پزی را در خانه خود آغاز کرده و سفره های خود را بسیار متنوع و جذاب کنید.



مراحل ساخت کیک قابلمه ای با آب جوش

ساخت کیک قابلمه‌ای با آب جوش یکی از روش‌های ساده و خوشمزه برای تهیه کیک است و در این روش از جایگزین کردن آب جوش به جای خامه، شیر و شکر استفاده می‌شود. در ادامه به توضیح مراحل ساخت کیک قابلمه‌ای با آب جوش پرداخته می‌شود:

مواد لازم:

- 2 لیوان آرد

- 1 لیوان قند

- 1/2 لیوان روغن

- 2 قاشق چای‌خوری وانیل

- 2 قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

- 1 لیوان آب داغ

مرحله اول:

ابتدا باید آرد، قند، وانیل و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید. پس از آن روغن را همراه با مواد خشک به هم بزنید تا کلیه مواد با هم ترکیب شوند و محلولی کیکی را تشکیل دهند.

مرحله دوم:

در این مرحله باید آرد، قند، وانیل و بیکینگ پودر را با یک آب‌نما ترکیب کنید، به تدریج آب نیز به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و مواد صاف و یکدست شود. سپس بهتر است حداقل 5-10 دقیقه منتظر بمانید تا مواد کیک قابلمه‌ای واکسینه شده و حالتی خمیر خوشمزه و طراوت آور به خود بگیرد.

مرحله سوم:

در همین مرحله شما به دلخواه می‌توانید تخم‌مرغ، شکلات، خرما، پسته، بادام، هلو و آویشن را به مواد کیک اضافه کنید. سپس خمیر کیک را با دقت در قابلمه‌ی شما قرار دهید و آن را روی یک الکه‌ی مخصوص کیک، در قابلمه خود ریخته و مواد را در دیواره‌ی قابلمه به دلیل تماس با آب جوش همه جا پخش کنید.

مرحله چهارم:

آب جوش را در قابلمه به میزان کافی بریزید و قابلمه را روی شعله‌ی متوسطی از اجاق گاز قرار دهید. سپس آن را با پوشش قابلمه بپوشانید تا بخار پاسخ دهد.

پس از حدود 50 دقیقه، کیک خوشمزه و عالی شما آماده است. سپس از روی شعله اجاق‌گاز برداشته شود و حتما تا کاملا به خنکی در ظرف قرار داده شود.

امیدواریم این راه‌های جدید برای پخت کیک با آب جوش، برای شما مفید واقع شود.



نکاتی برای طراحی و زیباسازی کیک قابلمه ای با آب جوش

طراحی و زیباسازی کیک قابلمه ای با آب جوش می تواند یکی از بهترین تجربه های شیرینی پزی باشد. اما برای داشتن یک کیک قابلمه ای جذاب و زیبا، باید به مهارت هایی در طراحی و زیباسازی کیک احترام گذاشت. در زیر چند نکته برای طراحی و زیباسازی کیک قابلمه ای با آب جوش را شرح خواهیم داد.

1. استفاده از دستورپخت دقیق: انتخاب دستور پخت دقیق می تواند تاثیر زیادی بر روی نتیجه نهایی داشته باشد. بنابراین بهتر است دستوری را که درستی آن مطمئن هستید رعایت کنید.

2. تنوع در بسته بندی: انتخاب بسته بندی مناسب نیز بسیار مهم است. شیرینی هایی که در بسته بندی خوب و قابل حملی قرار می گیرند، می توانند جذابیت ویژه ای داشته باشند و ارزش اضافی بیشتری به کیک شما بدهند.

3. استفاده از تزئینات: استفاده از تزئینات درست، می تواند کیک شما را بر جای خودی قرار دهد. دکوراسیون هایی مانند شکل های کوچک از مواد خوراکی، برچسب ها و چوب های نام که باید استفاده کنید، تمام امور را به گونه ای جذاب و جذاب تر می کنند.

4. استفاده از رنگ ها: برای طراحی و زیباسازی کیک قابلمه ای با آب جوش، باید از رنگ های جذاب و جالب استفاده کرد. رنگ های مختلف در کیک شما می توانند تاثیر قابل توجهی بر روی جذابیت آن داشته باشند.

5. استفاده از عطرها: افزودن عطرها به کیک قابلمه ای با آب جوش، می تواند برای ایجاد حس بهتر مناسب با عجله و استرس در توسعه کیک استفاده شود. هنگام اضافه کردن عطرها به کیک، از مقدار صحیح مطمئن شوید تا مرغوبیت آن تضمین شود.

6. مواد خوراکی کنار کیک: برای طراحی و زیباسازی کیک قابلمه ای با آب جوش، می توانید مواد خوراکی جانبی زیادی مانند کرم خامه، میوه ها و شیرینی ها استفاده کنید. استفاده از این مواد خوراکی کنار کیک، می تواند ایجاد حس شیرین و صمیمی ایجاد کند.



ترفند های شگفت انگیز برای طعم دهی به کیک قابلمه ای با آب جوش

کیک قابلمه‌ای یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهایی است که می‌توانید با استفاده از آب جوش، نوار بلوری، آرد، شکر و امکانات پخت و پز خانگی سهل‌السیر، درست کنید. با این‌حال، طعمِ کیک قابلمه‌ای برای بسیاری از افراد که تا به حال این دسر را پخته‌اند، ممکن است کمی غیر از انتظارشان باشد. برای حل این مشکل، ترفند‌های مختلفی برای طعم‌دهی به کیک قابلمه‌ای ابداع شده است که در ادامه با برخی از آن‌ها آشنا خواهیم شد.

ترفند اول: استفاده از نوشابه

استفاده از نوشابه به‌عنوان جایگزین آب در آماده سازی خمیر کیک، می‌تواند مزه آن را با ترکیبی شیرین و نوشیدنی فوق‌العاده بهبود بخشد. با این‌کار می‌توانید از طعم شیرین و مختصرِ نوشابه برای طعم دهی به کیک قابلمه‌ای خود استفاده کنید و نتیجه بسیار مطلوبی را دریافت کنید.

ترفند دوم: استفاده از فراورده‌های لبنی

استفاده از برخی فراورده‌های لبنی مانند پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا، دوغ و یا ماست به‌عنوان یکی از مواد طعم‌دهنده، با توجه به اینکه این مواد دارای طعم شیرین و به‌ویژه شور هستند، می‌تواند طعم مطلوبی را به کیک قابلمه‌ای شما ببخشد.

ترفند سوم: افزودن مواد سبک‌اللطافت

اضافه کردن کمی باکینگ پودر و یا بیکینگ سودا به خمیر کیک، می‌تواند آن را به بالاترین سطح لطافت و هواپیمایی ممکن مجهز کند. با فراهم شدن چنین شرایطی، آن‌ها اجازه می‌دهند که بوی و طعم مطلوب‌تری برای کیک شما پدید آید.

ترفند چهارم: استفاده از میوه خشک و شیرینی‌-گال

افزودن میوه‌های خشک شامل خرما، زردآلو، انگور خشک و سایر شیرینی‌گال‌ها، می‌تواند مانند ارائه‌ی معرفی شده‌ی ، مزه و طعم دستخوش تغییرات جذابی را به کیک قابلمه‌ای شما دهد.

با اعمال چنین ترفند‌هایی، کیک قابلمه‌ای شما به یک دسر لذیذ و فوق العاده تبدیل خواهد شد که همه را در هر چیزی که تصور کنند، شگفت‌زده خواهد کرد. با این حال، برای بهترین نتیجه، توصیه می‌شود به طور دوره‌ای از مقادیر دستور العمل استفاده کنید و نتیجه را با شادی بپذیرید.