طرز تهیه کیک شیر داغ شکلاتی
یکی از خوشمزهترین دسرهایی که میتوانید طبخ کنید، کیک شیر داغ شکلاتی است. این دسر چهار فصل است و در هر فصل برای تمامی خانواده و دوستانتان محبوب است. برای تهیه این کیک، باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور به یک حبه شیر داغ شکلاتی، سه لیوان ماست، یک لیوان شکر، دو کیسه وانیل، سه تخم مرغ، یک و نیم پیمانه آرد، نیم پیمانه کاکائو، نصف کیلوئی آرد و دو قاشق چایخوری پودر پختکیک نیاز دارید.
قبل از شروع به تهیه کیک، دکمهی اپاراتور را با یک قطره روغن بپوشانید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس تمامی مواد لازم را داخل یک میکسر بریزید و به دقت آنها را با هم مخلوط کنید. پس از مخلوطکردن تمام مواد، مخلوط را داخل دکمهی اپاراتور بریزید و آن را به مدت گذاشتهشده بپزید.
بعد از مدتی که کیک در دکمهی اپاراتور قرار داشت، با استفاده از یک چاقو بررسی کنید که آیا کیک پخته است یا خیر. اگر کیک پخته بود، آن را از دیگ بیرون بکشید و به همراه کاکائو و پودر قند روی کیک بریزید. پس از اینکه کیک شما پخت، میتوانید آن را با تکههای شکلات کوچک به تزئین آن بپردازید.
کیک شیر داغ شکلاتی یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایرانی است. این دسر را میتوان با هرگونه تزئینی که دوست دارید، زیباتر کرد. این تزئینات میتواند شامل پودر شکلات، توتفرنگیهای تازه، شیرهی عسل، سبزیجات، موز و میوهی خشک شده باشد. با توجه به این که این دسر دارای هزینهی کمی است، بنابراین تمامی خانوادهها و دوستانتان میتوانند از این دسر خوشمزه لذت ببرند.
نکات مهم در تهیه کیک شیر داغ شکلاتی
کیک شیر داغ شکلاتی یکی از خوشمزهترین دسرها میباشد که همیشه از آن به عنوان دسر اصلی یا همراه برای چای عصری استفاده میشود. برای تهیه این کیک خوشمزه، چند نکته بسیار مهم در نظر گرفته شده که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
نکته اول آن است که برای تهیه کیک شیر داغ، باید از شیر و کاکائو با کیفیت بالا استفاده کرد. برای تهیه این کیک، میتوانید از شیر تازه یا شیر سفید با درصد چربی بالاتر استفاده کنید. همچنین، برای ایجاد طعم شیر داغ کامل، باید از کاکائو تازه و باکیفیت و دانههای شکسته استفاده کنید.
نکته دوم مربوط به ترکیب مواد است. برای تهیه کیک شیر داغ، باید از آرد، یک تخم مرغ، قهوهای نوشیدنی فوری، شکر، وانیل و کاکائو استفاده کنید. اگر بخواهید کیک را خوشبوتر کنید، میتوانید از اسانس و طعم دهنده های طبیعی مانند پوست نارگیل یا پوست لیمو استفاده کنید.
نکته سوم مربوط به ترکیب بخش های مختلف کیک است. پس از تهیه ترکیب آماده را بریزید در قوری تاج مخصوص برای سرو کردن. سپس آن را روی کاغذ مخصوص و یک پایه که به طور جداگانه تهیه شده است بریزید. بعد از پخت کیک، آن را با مواد تزئینی مانند شیره شکلاتی، کره بادام زمینی، هویج سازی، و یا مربای نوار هلیله تزئین کنید.
امیدواریم با رعایت این نکات، شما نیز به خوبی موفق شوید تا کیک شیر داغ شکلاتی خود را تهیه کنید و از آن بهرهمند شوید.
لیست مواد لازم برای کیک شیر داغ شکلاتی
کیک شیر داغ شکلاتی یکی از خاصترین دسرهایی است که می توان در منزل تهیه کرد. این دسر با ترکیب شیر گرم، شکلات خورده و تکه های کیک خامه ای، تجربه ای لذیذ و دلنشین برای علاقمندان به شیر داغ و شیرینی ها به ارمغان می آورد. برای تهیه کیک شیر داغ شکلاتی لازم است مواد زیر را آماده کنید.
مواد لازم:
شیر گرم (یک لیوان)، شکلات تلخ (۳ تا ۴ قاشق غذاخوری)، کیک خامه ای (یک بسته) و تخم مرغ (دوعدد). همچنین می توانید از وانیل، نمک و شکر نیز استفاده کنید.
ابتدا یک قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و شیر گرم را به داخل آن ریخته، سپس شکر را نیز به آن اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید یک قطره وانیل و نمک به آن اضافه کنید تا بویی شیرین و خوشمزه به شیرتان ببخشد.
پس از آماده شدن شیر، کمی به خنک شدن کمک کنید و سپس تخم مرغ ها را درون آن ترکیب کنید. سپس با استفاده از میکسر، آن را به خوبی ترکیب کنید. در این مرحله می توان آب یخ به شیر خود اضافه کرد تا خنک شود.
تمامی مواد را به غیر از کیک، درون قابلمه ریخته و با یک قاشق همه چیز را به طور خوب ترکیب کنید. سپس کیک های خامه ای را به دلخواه خود خرد کرده و به مواد در قابلمه اضافه کنید و همه چیز را به طور همزمان مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن همه چیز، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را در ظرف های مناسب ریخته و سرو کنید. کیک شیر داغ شکلاتی آماده خوردن است. خوشمزه باشد!
مراحل تهیه بیسکوییتهای کیک شیر داغ شکلاتی
تهیه بیسکوییتهای کیک شیر داغ شکلاتی یکی از دسرهایی است که باعث شادی و رضایت دهنده بودن آن، همه را مسحور خود میکند. این بیسکوییتها با طعم شیر داغ و شکلاتی بسیار عالی هستند و ملاقات با نودهای قهوه لذیذی باعث خوشمزگی تمامی حس میشود.
برای آماده کردن بیسکوییتهای کیک شیر داغ شکلاتی، ابتدا باید تمامی مواد لازم را جمع آوری و آماده کنید. بهترین دستور تهیه بیسکوییتهای کیک شیر داغ شکلاتی، موادی مانند شکلات تلخ، کره، روغن، تخم مرغ، شکر، کره، و امکنهای شیر داغ با چهارصد درجه فارنهایت و گرانول یا همراهیان ساده است.
برای شروع، یک قابلمه را ابتدا روی حرارت باریک قرار دهید و خمیرهای خود با استفاده از چند قطره روغن تهیه کنید. سپس موادی مانند کره، روغن، شکر، تخم مرغ و شکلات تلخ را به آنها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار داده و همه مواد را به خوبی باهم ترکیب کنید.
برای آماده کردن محتوی خردشده، یک بشقاب را آماده کنید و همه مواد را درون آن قرار دهید. سپس با گرانولهای شیر داغ و کرم (یا همراهی کوکی شکلاتی) خود را تزئین کنید تا ظاهری زیبا داشته باشید. در نهایت، محتوی را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و بعد به عنوان حال به مهمانانتان ارایه دهید.
مراحل تهیه کرم کیک شیر داغ شکلاتی
تهیه کرم کیک شیر داغ شکلاتی یکی از معروفترین و محبوبترین دسرهای شیرینی پزی است. این دسر علاوه بر طعم خوشمزهای که دارد به دلیل روش آمادهسازی آسان و سریع نیز از بیشتر دسرها جذابیت بیشتری دارد. در این راهنمایی کامل، مراحل تهیه کرم کیک شیر داغ شکلاتی به تفصیل برای شما توضیح داده میشود:
مرحله اول: زیره پودر را با شکر، تخم مرغ و وانیل در یک کاسه مخلوط کنید و ورق برشته را روی میز آماده کنید. سپس مقداری آرد را به مخلوط شکر، تخم مرغ و وانیل اضافه کنید تا آن را به خوبی غلظت دهید.
مرحله دوم: شیر را به کمک دستگاه یا در قوری در روی حرارت آورید و بعد از جوش آمدن، آرد پودر روی شیر ریخته و با هم آمیخته شود.
مرحله سوم: به ترتیب دیگر مواد را مانند کاکائو، نشاسته ذرت، شکر و کره به مخلوط شیر اضافه کنید و مواد را با هم آمیخته و در دمای پایین روی حرارت باقی بگذارید.
مرحله چهارم: در این مرحله کرم مایع شکلاتی را تهیه کنید. برای این کار میتوانید شکلات ذوب شده و یا پودر شکلاتی با مقداری آب را به هم بیفزایید و کمی در حرارت بگذارید تا غلظت کرده شود.
مرحله پنجم: در پایان کرم کیک شیر داغ شکلاتی آماده است و میتوانید آن را روی کیک یا توتفرنگی خام بریزید و از آن لذت ببرید. البته قبل از مصرف بهتر است که کرم را در یخچال برای حدود یک ساعت خنک کنید.
ترکیب بیسکوییت و کرم کیک شیر داغ شکلاتی
ترکیب بیسکوییت و کرم کیک شیر داغ شکلاتی، یکی از خوراکیهایی است که در بسیاری از کشورها محبوبیت دارد و به عنوان دسری شیرین و خوشمزه شناخته میشود. در این ترکیب، بیسکوییت ها به صورت لایههایی در کف دیشی و یا ظرف آماده میشوند. سپس، کرم کیک شیر داغ شکلاتی بر روی هر لایه از بیسکوییت قرار میگیرد. ترکیب شیر داغ با شکلات نیز به کرم اضافه میگردد تا طعم و عطر خاصی به آن بدهد. در پایان، با اضافه کردن بیسکوییتهای خرد شده به آرایش ظاهری این دسر، شکلی خاص و خوشمزه برای ارائه در اختیار قرار میگیرد.
طعمی شیرین و وانیلی که به وجود میآید، به همراه طعم شیر داغ و شکلات، تجربهی یک دسر خوشمزه و دلنشین را به شما هدیه میدهد. این ترکیب، به دلیل طعم مطبوع و ساختار خوشمزهای که دارد، به یکی از دسرهای پرطرفدار در میان خانوادهها و دوستان تبدیل شده است.
با وجود سادگی ترکیب این دسر، به راحتی میتوان این خوراکی را درست کرد و به صورت پرفروش پیشنهاد داد. همچنین، میتوان این ترکیب را با تغییر در نوع بیسکوییت و یا مواد مصرفی دیگر، به شکلی متنوع و خلاقانه تری درست کرد. به طور مثال، با اضافه کردن موز و شکلات تلخ، ترکیب ساده این دسر به یکی از دسرهای معروفی به نام «بانانا پادینگ» تبدیل میشود. به همین ترتیب، با تغییر در نوع و تعداد مواد مصرفی، میتوان تنوع زیادی در دسرهای ترکیب بیسکوییت و کرم کیک شیر داغ شکلاتی داشت.