طرز تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر

طرز تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر یکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین روش‌های پخت کیک است. این روش معمولاً برای افرادی است که در دسترس خود فر ندارند و یا قصد پخت کیک را در کوتاهترین زمان ممکن داشته باشند.

برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر ، ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کرده و سپس قابلمه را به همراه مقداری روغن یا کره گرم کرده و به آن ورق کاغذ روغنی روی کف قرار دهید.

در مرحله بعدی، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و به آن ترشی جات، شیر، وانیل و دوغ را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

حالا به مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و سدیم بی‌کربنات اضافه کنید و به تدریج با مواد مایع مخلوط کنید تا مواد به صورت یکجا باشند.

نرم کردن مواد، یک مرحله اساسی در این روش پخت کیک است. به همین منظور، می‌توانید مواد خنک و خامه یا کره را نیز به مواد ترکیب شده بیفزایید و همگی را به صورت یکجا باهم مخلوط کنید.

بعد از آماده‌سازی مخلوط، کیک را در قابلمه گرم که پیش‌تر روغن ریخته شده و به دور کف قابلمه کاغذ روغنی گذاشته شده، ریخته و سپس قابلمه را روی حرارت کم بگذارید وکلا یکساعت پخته کنید.

از پایین قابلمه‌ای را که به موقعت کیک پخته شده داغ فرماندهی حرکت کنید تا کیک به راحتی از قابلمه خارج شود و بعد از خنک کردن، سرویس دهید و از خوشمزه و لذت بخش بودن آن لذت ببرید.



۱. روش ساده تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر

روش ساده تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر یکی از روش‌های سریع و ساده برای تهیه کیک است که هیچ نیازی به فر ندارد و در کمتر از یک ساعت آماده می‌شود. این روش با استفاده از قابلمه و موادی که در دسترس هستند، خواص یک کیک شکلاتی شیرین و خوشمزه را ارائه می‌دهد.

اولین مرحله در تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر، آماده کردن تخم مرغ، شکر و وانیل است. این مواد در یک ظرف باهم مخلوط شده و سپس خمیر حاصله به آرامی با استفاده از میکسر یا قاشق آماده می‌شود. سپس آرد، پودر شکلات و بیکینگ پودر به مواد مخلوط شده اضافه شده و خمیر حاصله با قاشق یا میکسر بازهم آماده می‌شود.

در مرحله بعدی از آب قلمبه استفاده می‌شود. قلمبه روی شعله ملایم گذاشته می‌شود تا گرم شود. سپس برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قلمبه، از روغن یا کره استفاده می‌شود و بر روی دیواره و کف قلمبه مالیده می‌شود. سپس خمیر حاصله درون قلمبه ریخته می‌شود و برای چند دقیقه سطح آن را صاف می‌کنیم.

قابلمه را با درپوش پوشیده و در شعله کم می‌گذاریم و برای ده دقیقه کیک را پخته می‌کنیم. برای بررسی کیک، از یک استیک یا قلم سینی استفاده کنید و آن را از وسط کیک بگیرید. اگر استیک خشک باشد، کیک آماده است.

سپس قلمبه از روی شعله خارج شده و کیک حدود ۱۰ دقیقه درون قلمبه باقی می‌ماند تا درون کامل خشک شود. نهایتاً کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر آماده است و می‌توان آن را با آب میوه، چای یا قهوه لذت برد.



۲. طرز تهیه کیک شکلاتی با کمترین مواد در قابلمه بدون فر

جهت تهیه کیک شکلاتی با کمترین مواد، از بهترین راهکارهای موجود در آشپزی استفاده می‌شود. این روش باعث می‌شود که مواد اضافی حذف شده و کیک با کیفیت و خوشمزه تری تهیه شود. از این روش در هنگام کسل‌کننده شدن در خانه و یا در زمان اضطرار استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با کمترین مواد شامل: ۲ پیمانه آرد، ۲ پیمانه شکر، نصف پیمانه کاکائو، یک قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر و یک قاشق چای‌خوری سرکه سفید می‌باشد. البته آب نیز در این خوراک لازم است و می‌توانید تعداد آن را به دلخواه تنظیم کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی با کمترین مواد در قابلمه بدون فر به شرح زیر است. در ابتدا تمامی مواد خشک (آرد، شکر، کاکائو و بیکینگ‌پودر) را در قابلمه مخصوص تهیه کیک ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. پس از آن، به مواد خشک با آرامی آب اضافه کرده و همزمان تخم مرغ و سرکه سفید را به آن اضافه می‌کنیم.

در ادامه، مواد را به‌طور منظم مخلوط می‌کنیم و باید توجه داشته باشیم که حتماً باید کاملاً خوب هم بزنیم تا مواد به راحتی با یکدیگر آمیخته شوند. پس از اینکه مواد خوب یکدیگر را گرفتند، قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و آب را به تدریج به مواد اضافه می‌کنیم.

یک پوسته برنجی بر روی سطح کیک شکلاتی پدید می‌آید و به‌عنوان نشانه اینکه کیک آماده است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روش تهیه کیک شکلاتی با کمترین مواد می‌توانید برای برگزاری جشن های مختلف، به خصوص روز تولد، استفاده نمایید.



۳. روش کاربردی و سریع تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر

در این روش کاربردی و سریع، شما می‌توانید کیک شکلاتی را در قابلمه تهیه کنید بدون نیاز به فر. این روش بسیار ساده و آسان است و مواد لازم برای تهیه آن نیز اغلب در دسترس قرار دارند.

ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی را آماده کنید. شما به چندین مواد نیاز دارید از جمله: یک فنجان آرد، یک فنجان شکر، یک فنجان شیر، یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری وانیل، سه قاشق غذاخوری کاکائو، دو قاشق غذاخوری روغن، سه تخم مرغ و نصف فنجان شکلات ترش.

ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس تمام مواد را با هم ترکیب کنید و به داخل قابلمه بریزید. مواد را در قابلمه به شدت هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

بعد از آن، با دسته یا قاشق، ترکیب را به خوبی هم بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت کم تر گردانید. در این مرحله، تغییراتی در رنگ و شکل مواد اتفاق خواهد افتاد و شما باید منتظر شوید تا شکلات شما کاملا آماده شود.

پس از گذشت چند دقیقه، کیک شکلاتی شما آماده خواهد شد. باید فقط به خوبی با چاشنی یا چنگال به آن بزنید و سپس آن را از قابلمه خارج کنید. کیک شما آماده خوردن است و می‌توانید پس از خنک کردن آن، از آن لذت ببرید. این یک روش ساده و کاربردی است که هر کسی می‌تواند در خانه خود تلاش کند.



۴. طریقه ساخت کیک شکلاتی دم در قابلمه بدون فر

ساخت کیک شکلاتی دم در قابلمه بدون استفاده از فر یکی از روش‌های ساده و جذاب برای پخت کیک در خانه است که می‌تواند به عنوان یک جایگزین برای استفاده از فر مورد استفاده قرار گیرد. برای ساخت این نوع کیک نیازمند ابزار و تجهیزاتی چون قابلمه، قاشق، کاسه، کنجد، پودر کاکائو و شکلات تلخ هستید.

برای شروع، با استفاده از یک کاسه، تمام مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را با هم ترکیب کرده و آماده کنید. بعد از آن، مواد مرطوب شامل شکر، شیر، روغن و تخم مرغ را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کنید. سپس، با استفاده از یک ماهیچه، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت بدست آید.

بعد از آماده کردن مخلوط کیک، یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و آن را گرم کنید. سپس کنجد روی قابلمه پخش کرده و مخلوط کیک را بر روی آن بریزید. سپس قابلمه را با دقت بسته کنید و در حرارت کم تا متوسط بگذارید تا کیک بپزد. باید توجه داشت که باید با دقت بالا به عمل کرد تا کیک در بسته شده قابلمه می‌پزد و در نهایت روی بسته خواهد ماند.

پس از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه، با دقت بالا قابلمه را از حرارت بردارید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی باز کنید. سپس کیک را بیرون کشیده و روی ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شود. برای تزئین کیک شکلاتی دم، می‌توانید از کرم شانتی که با شکلات و مخملی مرغوب تهیه شده است استفاده کنید. در نهایت، کیک شکلاتی دم در قابلمه آماده‌ی سرو می باشد.



۵. روش نوین و جالب تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون فر

بسیاری از افراد دوست دارند به صورت خانگی کیک شکلاتی بپزند، اما استفاده از فر در فضای کوچک آشپزخانه ممکن است مشکلی برای برخی افراد داشته باشد. در اینجا چند روش جالب برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون استفاده از فر را معرفی می‌کنیم.

اولین روش برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه، استفاده از قابلمه چدنی است. برای این روش، باید مقداری آب را در قابلمه به جوش درآورید و سپس یک ظرف دیگر را بر روی قابلمه قرار دهید. در این ظرف، ترکیب کیک شکلاتی را بریزید و با استفاده از کاهش حرارت، به آرامی آن را بپزید.

روش دیگری برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه، استفاده از ظرف آهنی است. برای این روش، مقداری آب را در قابلمه بجوشانید و سپس ظرف آهنی کیک را بر روی آن قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی شعله ملایم قرار داده و کیک را در مدت حدود ۴۵ دقیقه پخته کنید.

روش دیگری که برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده از مخلوط از تخم‌مرغ، شکر، کاکائو، آرد و بیکینگ پودر است. برای این روش، به دقت تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سپس آن را در قابلمه قرار دهید و به دو دقیقه روی شعله زیاد قرار داده و سپس با شعله ملایم به آرامی آن را بپزید.

در کل، این روش‌ها برای تهیه کیک شکلاتی در قابلمه بدون استفاده از فر، راهی کارآمد و جذاب برای کسانی هستند که به هر دلیلی از استفاده از فر خودداری می‌کنند.



۶. طرز تهیه کیک شکلاتی فوق العاده با قابلیت سفت شدن در حالت دم در قابلمه بدون فر

کیک شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست که بسیاری افراد علاقه‌مند به آن هستند. در این مطلب قصد داریم برای شما یکی از بهترین روش‌های تهیه کیک شکلاتی با قابلیت سفت شدن در حالت دم در قابلمه بدون استفاده از فر را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی به شرح زیر است:

- شکلات تلخ: 200 گرم

- کره: 100 گرم

- شکر: 150 گرم

- تخم‌مرغ: 3 عدد

- آرد: 100 گرم

- کاکائو: 30 گرم

- شیر: 100 میلی‌لیتر

- پودر شیرین‌کننده: یک قاشق چای‌خوری

- وانیل: یک قاشق چای‌خوری

- نمک: یک پینچ

ابتدا کره را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و همزمان با هم مخلوط کنید. بعد از این مرحله، شکلات را به خرد شده و به مواد مذکور اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید تا شکلاتها به آرامی ذوب شوند.

در مرحله بعد، تخم مرغ‌ها را با نمک، وانیل و پودر شیرین‌کننده درون ماشین‌آلات همزن به‌مدت چند دقیقه خوب بزنید تا به حجم خوبی برسند. به مواد آماده شده در قابلمه اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید. سپس کاکائو، آرد و شیر را به مواد دیگر اضافه کنید و دوباره به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.

حالا یک قابلمه به اندازه کافی بزرگ را انتخاب کنید و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بعد از این مرحله، مواد مذکور را به داخل قابلمه ریخته و روی آن یک نوار فویل غذایی قرار دهید تا بخار جلوی سطح کیک را نگیرد.

در این مرحله، کیک را برای حداقل ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید تا به طور کامل بپخته شود. بعد از اینکه کیک به خوبی پخته شد، قابلمه را از حرارت بردارید و کیک را به اندازه مناسب خود برش دهید. حالا کیک شکلاتی شما آماده است تا سرو شود و به عنوان یک دسر شیرین و خوشمزه برای خانواده و دوستان شما به اشتراک گذاشته شود.