آموزش تهیه کیک شکلاتی خیس بدون فر و شیر
کیک شکلاتی خیس یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوان در مدت کوتاهی تهیه کرد. این دسر، با استفاده از مواد ساده و رایج قابل تهیه است و بدون نیاز به فر و شیر نیز قابل ساخت میباشد.
اولین مرحله در تهیه کیک شکلاتی خیس این است که مواد لازم مانند چاشنیهای کیک، یک قاشق غذا خوری پودر شکلات، بیسکوییت، نیمکره شکلات، کره یا روغن را آماده کنید. سپس بیسکوییتها را به صورت خرد شده به این مواد اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید و یک ترکیب خوبی ایجاد کردید، باید آن را به صورت دورم و صاف به صورت لایه ای در داخل یک کاسه تراشه نمایید. سپس روی آن، پودر شکلات را نیز پخش کنید و به صورت کامل و یکنواخت روی سطح کیک استوار شده مانند یک پوست کیک قرار دهید.
سپس کاسه را در یخچال بگذارید و به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا کیک سفت شده و مواد به خوبی با هم تراکم شوند. بعد از گذشت این مدت، کاسه را از یخچال بیرون آورده و از روی آن با یک چاقو به صورت مربعی برش دهید. می توانید این کیک را به صورت تزیینی با مغزهای خرد شده، توت فرنگی و شکلات رازبری تزیین کنید.
از آنجایی که این کیک بدون استفاده از فر و شیر ساخته می شود، می تواند به عنوان یکی از سریع ترین و ساده ترین دسرها برای ارائه در هر مجموعه خوراکی وجود داشته باشد. بنابراین در هنگامی که فر و شیر در دسترس شما نیست، می توانید از این روش سریع برای تهیه یک دسر جذاب استفاده نمایید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس
تهیه کیک شکلاتی خیس یکی از خوشمزهترین دسرهاست که در تمامی مناسبتها میتوان از آن استفاده کرد. جهت تهیه این کیک نیاز به چند ماده اصلی داریم که در ادامه به تفصیل به آنها پرداخته خواهیم شد.
- شکلات: جهت تهیه کیک شکلاتی خیس، شکلات یکی از مهمترین مواد لازم و اساسی است. برای تهیه این دسر از شکلات تلخ، شیری، یا ترکیبی از آنها استفاده میشود. همچنین شکلات پودر نیز میتواند جایگزین شکلات تلخ باشد.
- بیسکوییت ترد: برای تهیه کیک شکلاتی خیس بیسکوییت ترد یکی دیگر از مواد لازم است. بیسکوییت ترد باید به خوبی خرد شده و آماده تهیه کیک باشد.
- بیت نوت: بیت نوت یکی از مواد اختیاری در تهیه کیک شکلاتی خیس است. این ماده باعث جلوگیری از خشک شدن کیک میشود و در صورت استفاده از آن، کیک بسیار تر و خوشمزهتر خواهد بود.
- شیر: از شیر در تهیه کیک شکلاتی خیس برای تهیه خمیر و بلغور استفاده میشود. شیر تازه و کم چربی بهترین گزینه برای تهیه کیک شکلاتی خیس است.
- قهوه: قهوه یکی از مواد لازم برای اضافه کردن طعم بهتر و افزایش عطر کیک است. قهوه میتواند به صورت شیرین یا تلخ برای تهیه کیک شکلاتی خیس استفاده شود.
با رعایت دقیق مواد لازم در تهیه کیک شکلاتی خیس، میتوان از یک دسر بسیار خوشمزه و لذیذ برای لذت بردن همراه با خانواده و دوستان در تمامی مناسبتها بهره برد.
نحوه آماده کردن دسر کیک شکلاتی خیس
آماده کردن دسر کیک شکلاتی خیس از جمله دسرهایی است که علاقهمندان خاص خودشان دارند و به راحتی میتوانند آن را در خانه درست کنند. در این دسر، کیک شکلاتی روی ماست و شکلات ذوبیده سرشار از طعم شیرین و شکلاتی میریزیم. برای آماده کردن این دسر به روش زیر عمل میکنیم:
- ابتدا یک کیک شکلاتی روی ابعاد موردنظر خود برش بدهید و بر روی بستر مخصوص دسر ترکیب شده با سپرده مرزی کنید.
- در قسمت بعد، یک لایه از ماست با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید و روی کیک شکلاتی بریزید.
- سپس قسمت بعد، یک لایه دیگر از کیک شکلاتی را روی ماست قرار دهید.
- پس از آن، روی کیک شکلاتی به همراه مایع شده چند قاشق از شکلات ذوبیده بریزید و به حرارت دهید.
- در انتها، برای تزیین دسر میتوانید با قطعات شکلات خرد شده یا پودر کاکائو بریزید.
- دسر را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود.
در نهایت، دسر کیک شکلاتی خیس آماده است و میتوانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. مواد این دسر را میتوانید به سادگی در هر فروشگاهی پیدا کنید و با توجه به سلیقه شخصی خود به بهترین شکل آن را تزیین کنید.
راهنمایی برای پخت کیک شکلاتی خیس بدون فر
پخت کیک شکلاتی خیس بدون فر، یک راه ساده و سریع برای تهیه کیک سینمایی و خوشمزه است. این نوع کیک با یک پوشش شکلاتی خیس و مغز گردو خوردنی است و برای افرادی که فر در خانه ندارند، یا فرآیند پخت کیک را خیلی وقتی میدانند، بسیار مفید است.
برای پخت کیک شکلاتی خیس، نیاز به چند مواد ساده دارید. از مواد اصلی آن میتوان به تخم مرغ، شکر، کره، آرد، شکلات و گردو اشاره کرد. در این روش ، پخت کیک به وسیله فر نیست و به جای آن از پوشش شکلاتی باخته شده استفاده میشود.
برای شروع، ابتدا تخم مرغ را با شکر و کره مخلوط کنید. سپس آرد را به آن اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. برای معمولی کردن ترکیب، میتوانید یک قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید. بعد از ترکیب تخم مرغ، شکر، کره و آرد، آنرا در قالب مورد علاقه خود (مثلا قالب سینمایی) پخت میکنیم.
در این روش، پخت کیک با یک چاقو یا کارد میتواند مشخص شود. برای این کار، کارد یا چاقو را در مرکز کیک قرار داده و اگر پاک بود به داخل کیک فرو میرود. بعد از پخت کامل کیک، برای پوشش شکلاتی خیس، قطعات شکلات را در یک کاسه در حرارت آب جوش و سپس گردو خرد شده به آن، اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کیک به مدت حدود ۲۰ دقیقه خنک شد، همگی پوشش شکلاتی را به آن اضافه کنید و آن را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا خنک شود و پوشش خود را به خوبی بگیرد.
با پیروی از این راهنماییها، میتوانید کیک شکلاتی خیس بدون فری طعمدار و خوشمزه بدست آورید و از آن در مناسبتهای خود بهره ببرید.
نکات مهم در تهیه دسر کیک شکلاتی خیس
در تهیه دسر کیک شکلاتی خیس مهمترین نکته، بررسی شدن اجزای مورد استفاده است. برای تهیه دسر مورد نیاز استفاده از کیک توت فرنگی، شکلات تلخ، کرم خامه، شکر، وانیل و شیر است. در انتخاب کیک، کیک توت فرنگی بهترین گزینه برای طعم و ظاهر مناسب است.
در مرحله بعد، متوجه شدن از مواد دیگری که برای ساخت دسر به کار میآیند، مهم است. یکی از مواد اصلی در این دسر شکلات تلخ است. این شکلات را باید با دقت انتخاب کرده و به شکل جوشانده شده و به آرامی به مواد دیگر اضافه کرد. همچنین برای کمک به طعم دلچسبتر دسر، میتوانید کرم خامه، شکر و وانیل را به مواد دیگر اضافه کنید.
استفاده از شیر با کیفیت در تهیه دسر مهم است. برای آماده کردن طعم لذیذی برای دسر، میتوانید شیر را با کرم خامه مخلوط کنید و آرامی به مواد دیگر اضافه کنید. باید به این نکته توجه شود که شیر به آرامی اضافه شود و به جای یکجا اضافه شدن، آرامی و به مراحل کمتر تقسیم شود تا مزهی خوبی داشته باشد. به علاوه تخم مرغ هم به دلیل سازنده بودن در تهیه دسر بسیار مهم است و باید سالم و تازه باشد.
برای خیس شدن کیک نیز میتوانید به طور جداگانه شراب ، قهوه، شیر، عصارهی میوهها و سایر مواد روغنی را به کیک اضافه کرده و همچنین کیک را با گردو و پسته هم مزین کنید. با رعایت این نکات مهم، میتوانید دسری خوشمزه و شیرین با طعم شکلات تلخ و کیک توت فرنگی آماده کنید.
تزئین کیک شکلاتی خیس به روش های مختلف
تزئین کیک شکلاتی خیس یکی از روشهای محبوب و شیک آرایش کیکهاست. این روش در واقع به معنی درج نوعی دکوراسیون داخل آشامیدنی شکلاتی بر روی سطح کیک است. یکی از مزیتهای این روش این است که این پوشش شیرین و شکلاتی در دل کیک جذابیت و طعم بیشتری به آن میبخشد.
برای تزئین کیک شکلاتی خیس به روشهای متعددی میتوانید از روشهای مختلف استفاده کنید. یکی از مهمترین روشها، استفاده از مواد دارای غلظت همانند گلوکز یا شیره قند است که به کیک دهانه میشوند. این روش باعث شده بافت شیرینی کیک بهبود و همچنین شکلات خیس بیشتری روی کیک قرار میگیرد.
روش دیگر استفاده از چیپس شکلات و تزیین بر روی سطح کیک است. این روش تاثیر بسیار زیبایی روی ظاهر کیک دارد و میتواند در آن هنگام سرو آن نیز بسیار کارامد باشد.
در نهایت، میتوان از تزئینات متعدد در داخل کیک هم استفاده کرد. به عنوان مثال، داخل کیک میتوان شکلاتها، پستهها یا حتی میوه را قرار داد و از آن نوعی کیک خلاق و متفاوت خلق کرد.
به طور خلاصه، تزئین کیک در هر روشی لذت بخش است و با انتخاب روشهای متنوع میتواند باعث خلق کیکهای شیک و خوشمزه شود.
