طرز تهیه کیک سیب و دارچین رژیمی
اگر شما یکی از افرادی هستید که عاشق خوردن کیک هستید اما به دنبال یک راه حل سالم و رژیمی هستید، کیک سیب و دارچین رژیمی یک گزینه عالی است. طعم خوشمزه سیب، مزه دارچین و شیرینی طبیعی عسل، این کیک را به یک دسر منحصر به فرد تبدیل می کند.
برای تهیه این کیک، شما به دو تازه ترین سیب، دو سوم فنجان آرد سبوسدار، دو سوم فنجان آرد گندمی، نیم قاشق چایخوری پودر شیرین کننده، دو قاشق چایخوری دارچین، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری آرد گندم سفید، دو تخم مرغ، نیم قاشق چایخوری نمک، یک سوم فنجان روغن نباتی، یک قاشق غذاخوری وانیل، ربع فنجان شیر سویا و یک قاشق غذاخوری عسل نیاز دارید.
ابتدا، سیب ها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید. به آنها یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و هم بزنید تا مواد داخل کاسه مخلوط شوند.
سپس، آرد سبوسدار، آرد گندمی، پودر شیرین کننده، دارچین، بیکینگ پودر، آرد گندم سفید و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگر پاره کرده و به آنها روغن نباتی، وانیل و شیر سویا بیافزایید. سپس، این مواد را با مواد خشک ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کنید.
نهایتا، مواد خشک را به مواد مرغی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس، مواد را به کاسه سیب اضافه کنید و با یک قاشق چوبی به خوبی هم بزنید.
حالا، می توانید مواد را در قالب کیک بریزید و در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، این کیک را مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید. پس از گذشت زمان، کیک را از فر برداشته و بیست دقیقه بگذارید که خنک شود.
سپس می توانید این کیک را با تزئینات مورد نظر خود تزیین کنید و لذت ببرید. با استفاده از این دستور آسان، می توانید در کنار طعم خوشمزه، خواص سیب، دارچین و عسل را نیز به نحوی موثر در رژیم غذایی خود تجربه کنید.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد جو
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد جو یکی از خوشمزهترین و سالمترین دسرهایی است که میتوانید در رژیم خود انتخاب کنید. این کیک به دلیل مواد اولیهی سالمی که دارد، از نظر بدنی بسیار مناسب بوده و در عین حال طعمی شیرین و لذیذ دارد. در ادامه به مواد لازم برای ساخت کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد جو و روش تهیه آن پرداختهایم.
برای ساخت کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد جو، مواد اولیهی زیر لازم است:
- 1 پیوند سیب تازه ریزهشده، پوست کنده شده و ریز خرد شده
- 2 لیوان آرد جو
- 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین
- یک قاشق چایخوری پودر شیرین کننده
- 4 تکه نوتلا
- 1 نیم لیوان آب
- 4 تخم مرغ
- 1/2 لیوان روغن تخممرغ
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نمک به مقدار لازم
ابتدا آرد جو را در یک کاسه بزرگی ریخته و در آن دارچین، پودر شیرین کننده، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ذخیره میکنیم. سپس در کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه روغن، شکر، نمک و آب اضافه میکنیم و همگی را شدت بالایی با هم مخلوط میکنیم. سیب خرد شده را نیز به مواد مایهای اضافه میکنیم و دوباره آن را مخلوط میکنیم.
حالا به مواد مایهای آرد جو که قبلا در کاسه ریختیم، میرویم و سپس این دو مواد را به هم میزنیم تا خمیر یکدستی بسازیم. در این مرحله تکههای نوتلا را به خمیر اضافه میکنیم و دوباره خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا لازم است که قالبی را با روغن بریزیم و خمیر را داخلش ریخته و برای 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهیم. پس از گذشت زمان مشخص شده، کیک را از فر در میآوریم و آن را به مدت 5 دقیقه در دکمه افزایش حرارت و باز گرمی فر قرار میدهیم تا روی آن کمی خشک شود.
با جدا کردن کیک از قالب میتوانیم آن را در بشقابهایی خوشگل جلویمان قرار دهیم و با تزئین آن با سیبها و دارچین، میزبانان خود را شگفتزده کنیم. در نهایت، این دسر خوشمزه را با کافئین، چای یا شیرینیهای دیگر همراه کنید و از لحظات شیرین خود لذت ببرید.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد بلغور
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد بلغور یکی از خوشمزهترین و لذیذترین دسرهایی است که در رژیمهای شاد و سالم بسیار پرطرفدار است. این دسر با استفاده از آرد بلغور که بافت خاصی دارد، به راحتی با تمامی نکات رژیمی سازگاری دارد و همچنین با ترکیب میوه سیب و دارچین، به شکلی بسیار خوشمزه و پرطرفدار تهیه میشود.
برای تهیه این کیک میتوانید ابتدا میوه سیب را به صورت ریز ریز در آرد بلغور داخل کاسه مخلوط کرده و با اضافه کردن دارچین، شکر و غیره آن را کاملاً مخلوط کرده و آماده کردن تخممرغ و کره میشوید. سپس تخم مرغ را با کمی آب تخممرغ خوب مخلوط کنید و همچنین کره را نیز با چند قطره روغن زیتون ترکیب کرده و آماده کردن قالب کیک و پخت کیک را آغاز کنید.
قالب کیک را با آرد بلغور چرب کنید و مخلوط میوه سیب و دارچین را داخل آن بریزید. سپس تخممرغ را به همراه کرهی ترکیب شده روی مواد داخل قالب کیک بریزید و آن را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه پخت کنید. پس از پخت کامل کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد بلغور را با کمی دارچین پودری پوشش داده و آن را سرو کنید.
در نتیجه، کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد بلغور یکی از پرطرفدارترین دسرهای رژیمی است که به راحتی در خانه قابل تهیه و پخت میباشد و با ترکیب میوه سیب و دارچین، جذابیت و شیرینی لازم را به خود اختصاص میدهد. علاوه بر این، نکته مهمی که باید در نظر داشت، رعایت مقدار این دسر در حالت رژیمی است که به صورت یکی از دسرهای دورهمی و یا یک خوراکی بعد از وعدههای غذایی مصرف گردد.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد نارگیل
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد نارگیل، یکی از خوراکیهای خوشمزه و سالم برای صبحانه و یا پسندیدهی همراه برای شام و ناهار خانوادگی است. این کیک، حاوی موادی مثل سیب، دارچین، هل، آرد سفید و قند نیست و از جایگزینهای سالم برای شربت یا شیرین کنندهی کیک استفاده میکند.
برای تهیهی کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد نارگیل، ابتدا سیب را رنده کرده و با دارچین و هل مخلوط کرده و کمی نمک اضافه شود. سپس تخم مرغ و شیر ورز با هم مخلوط شده و به مواد خشکی مثل آرد نارگیل و پودر کاکائو اضافه میگردد تا ترکیبی همچون خمیر کیک حاصل شود. اگر خمیر تر دلخواه نبود، میتوان بیشتر از آرد نارگیل استفاده کرد. سپس خمیر در قالب کیک ریخته و در فر داغ ۱۸۰ درجهی سانتی گراد پخته میشود. پختن کیک در مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه به انجام میرسد.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد نارگیل، یکی از بهترین انتخابهای سالم برای تمام خواستههای شما خواهد بود. ترکیب سیب و دارچین علاوه بر ایجاد طعم بسیار خوشمزه و مشبک، باعث افزایش سطح سیر در معده و شکم میشود و فردی که این کیک را میخورد، دچار قند کمتر شده و پوستهی خود را نیز پاکتر و سالمتر کرده است. در نهایت، برای افزایش خواص درمانی این کیک، میتوانید آن را با میوهی تازه و سالمی همچون کیوی یا هلو همراه کنید.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد گندم
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد گندم یکی از شیرینی های پرطرفدار در دنیای رژیمی است. با استفاده از مواد خام سالم و کم کالری این کیک، برای افرادی که به دنبال حفظ وزن مناسب هستند، مناسب است.
استفاده از آرد گندم در این کیک، به دلیل کمتر بودن چربی و کالری، بسیار مفید است، اما این نکته را باید توجه داشت که هرگز نباید مقدار زیادی از این نوع آرد در رژیم غذایی مصرف کنید، بهتر است که آن را با سایر نوع آردها مخلوط کنید.
سیب و دارچین، دو مواد خام محبوب در این کیک هستند و از آنجایی که این مواد خام دارای خواص سایر حیوانات هستند، ویتامین های مورد نیاز بدن را فراهم می کنند. هر دوی این مواد خام، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند که کمک می کند که بدن شما از بیماری ها و نشانه های پیری محافظت شود.
کیک سیب و دارچین رژیمی با آرد گندم، یکی از بهترین گزینه های شیرینی برای افرادی است که به دنبال رژیم غذایی سالم و کم کالری هستند. با مصرف این شیرینی، می توانید از خواص مفید آنتی اکسیدان و فیبر برای بدن خود بهره ببرید. علاوه براین، استفاده از مواد خام سالم و غذایی در این کیک، صحت بیشتر برای بدن شما به ارمغان می آورد.
کیک سیب و دارچین رژیمی با شیر گیاهی
کیک سیب و دارچین رژیمی با شیر گیاهی یکی از خوشمزهترین شیرینیهایی است که میتوانید در رژیم غذایی خود بهعنوان یک انتخاب مناسب مصرف کنید. این کیک با استفاده از مواد خام گیاهی سالم و طعم دار مثل سیب و دارچین تهیه میشود و با شیر گیاهی به جای شیر گاوی ساخته میشود. دستور تهیه این کیک بسیار ساده است و با توجه به مواد ترکیبی آن شما میتوانید آن را بهسادگی در خانه خود تهیه کنید.
تهیه کیک سیب و دارچین رژیمی با شیر گیاهی قدم اول تهیه مصالح مورد نیاز شامل: سیب، روغن هسته انگور، شیر گیاهی، بیکینگپودر، دارچین و آرد رژیمی است. در گام بعدی سیبها را خرد کرده و با روغن هسته انگور و دارچین در تابه کوچکی بهمدت چند دقیقه سرخ کنید تا سیبها نرم شوند و همه عطر و طعم دارچین را جذب کنند.
درمرحله بعد و با استفاده از یک کاسه، تمام مواد مانند آرد رژیمی، شیر گیاهی، بیکینگ پودر و سرخ کردن سیب ها را بهطور کامل باهم مخلوط کنید تا ترکیب شود و یک تشکیل دهد. سپس با استفاده از یک قالب فر شکل دلوِردی یا دلوِردی کوچک را پهن کنید، خمیر را به طور یکنواخت روی همه قالب فر پخش کنید و در حرارت 180 درجه سانتیگراد تا حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید.
نتیجه نهایی که در پایان خواهید داشت، یک کیک عالی با طعمی عطر و تند و مزهدار از سیب و دارچین خواهد بود که با شیر گیاهی درمانیه و کاملاً رژیمی سرو میشود. این شیرینی را بهدلیل شیرینی مضاعفی که در بدن تولید نمیشود و عطر و طعم خوشمزهای که دارد، همه سنین میتوانند لذت ببرند.