طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون استفاده از شیر و ماست
در این مقاله، به طریقهی تهیه کیک سیب و دارچین بدون استفاده از شیر و ماست خواهیم پرداخت. این کیک با عطر و طعم دارچین و ترشی و شیرینی سیب پخته شده، یکی از محبوبترین حلواجات خانگی است که علاقهمندان به خوراکهای خانگی میتوانند به راحتی تهیه کنند.
ابتدا باید تمام مواد لازم برای تهیه کیک را در دسترس داشته باشیم. برای این منظور به دنبال سیبهای ترش و با طعم برگ و دارچین عالی هستیم. بهتر است این مواد را از بازار یا فروشندگان معتبر خریداری کنید.
برای تهیه این کیک، ابتدا سیبها را پوستکنده، خرد کرده و همراه با موادی مانند گندم، بیندستهای، پودر شیرینکننده، کره، روغن، تخم مرغ و پودر دارچین در یک مخلوطکن ارائه میدهیم و همه را بهطور کامل مخلوط میکنیم.
حال بعد از آمادهکردن خمیر کیک، آن را در قالب مورد نظر ریخته و در طبقهی وسط فر برای مدت 40 دقیقه پخته میکنیم. پس از مدت زمان مذکور، با استفاده از چاقو یا دستکش، این کیک را از داخل فر خارج کرده و برای خنک شدن آن را روی پارچه و یا سینی مسطحی قرار میدهیم.
با قرار دادن شیرینی در بشکه یا سینیهای خوراکی، میتوانید از آن لذت ببرید. با رعایت تمامی نکات تهیه کیک، شما میتوانید یک کیک سرشار از عطر و طعم دارچین و سیب خوشمزه تهیه کنید که خانواده شما و مهمانانتان دوستشان خواهد داشت.
کیک سیب و دارچین با استفاده از مواد خام گیاهی
"کیک سیب و دارچین با استفاده از مواد خام گیاهی" یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که در فصل پاییز و زمستان میتوان با آن لذت برد. ترکیبی از طعم مطبوع سیب، دارچین، هل و نارسین و ...، کیکی خوشمزه و سالم را شکل میدهد.
برای تهیه این دسر، آرد، شکر، روغن گیاهی، شیر، تخممرغ و پودر کنجد را با هم مخلوط کرده و سپس با ترکیبی از سیب رنده شده، دارچین و تمامی ادویههای مورد علاقه، آماده میکنیم.
با این که این دسر سالم و در عین حال خوشمزه است، اما به شکلی برای محلول کردن مواد خام استفاده نمیشود. به جای آن، از عصارهی انگور، خامهی گیاهی، یا آب لیمو و حتی شیر سویا و مایع جوانهی گندم استفاده میکنیم.
در نهایت، کیک درون فر میپزد و به هنگام سرو، میتوانیم آن را با پودر شکر یا کرم تزین کرده و لذت ببریم. در کل، کیک سیب و دارچین با استفاده از بازیافتی خام گیاهی، یک دسر سالم و بینظیر است که من سایر انواع دسرها را تجربه کردم و به شدت توصیه میکنم.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از روغن گیاهی به جای شیر و ماست
تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از روغن گیاهی به جای شیر و ماست، یک روش ساده و سالم برای تهیه کیک خوشمزه و لذیذ است. در این روش، از روغن گیاهی به جای شیر و ماست استفاده میشود که باعث کاهش میزان چربی و افزایش میزان رطوبت و نرمی کیک میشود.
برای تهیه این کیک، ابتدا سیبهای را پوستکنده و ریز میکنیم. سپس یک کف دهنه از دارچین را به آرد اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغها را با یک قاشق مخلوط کنیم. در ادامه، شکر را با روغن گیاهی در یک کاسه مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود و به آردها اضافه کنیم.
حالا آرد با دارچین و تخم مرغها را به ترتیب به مواد مخلوط شده در کاسه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی بدست آید. سپس سیب ریز شده را به مواد خمیری اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا با دسته خمیر را روی قالب تخت کرده و در فر ۱۸۰ درجه پیش گرم شده برای ۴۵ دقیقه بپزید. برای بررسی آمادگی کیک، با دستکش درون کیک فر وارد کرده و به دستمال خشک میکنیم. در صورت برداشتن خشک، کیک آماده است.
در نهایت، کیک را از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه خمیر خمیری روی آن را اسپری کرده و برای خنک شدن در معرض هوا قرار دهید. با این روش، میتوانید کیکی خوشمزه و سالم برای خانوادهتان تهیه کنید که خواص غذایی بیشتری نسبت به کیکهای سنتی دارد.
نکاتی برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر و ماست
برای تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر و ماست، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل 2 سیب درشت، 2 تخم مرغ، 1 پیمانه آرد گندم، 1/2 پیمانه روغن گیاهی، 1/2 پیمانه شکر، 1 قاشق چایخوری پودر دارچین، 1 قاشق چایخوری پودر خامه، 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/2 قاشق چایخوری وانیل میباشد.
اولین مرحله در تهیه کیک سیب و دارچین بدون شیر و ماست، شستن و خرد کردن سیب هاست. پس از خرد کردن سیب ها، 2 تخم مرغ را اضافه کرده و همزن با سرعت پایین راه اندازی کنید. در این بخش نباید همزن را زیاد میکنید، تا سیب ها کاملا پریده نشوند.
سپس در کاسهای دیگر، آرد، شکر، پودر دارچین، پودر خامه، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، مخلوط خشک را به موادی که در مرحله قبل در هم زده بودید، اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. در این مرحله میتوانید از میکسر استفاده کنید.
حالا مخلوط را در قالبی که پوشیدهاید بریزید و روی آن کمی پودر دارچین بپاشید. قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از مدت زمان مشخص شده، با استفاده از دستگاه تست چوبی، صافی را بررسی کرده و در صورتی که شما به مدت تست سرخ شود، میتوانید آن را بردارید و خنک کنید. پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب خارج کرده و نوشیدنی خود را با این دسر خوشمزه همراه کنید.
کیک سیب و دارچین بدون ماست و شیر با طعم و قوام عالی
کیک سیب و دارچین بدون ماست و شیر، یک دسر خوشمزه و ساده است که میتواند در هر موقعیتی سرو شود. این کیک با استفاده از سیب، دارچین و تخم مرغ، طعم و قوامی عالی دارد و مزیت آن این است که به دلیل عدم استفاده از مواد شیرینکننده، به راحتی قابل تحمل برای افرادی با اهداف سلامتی متفاوت است.
برای تهیه این کیک، در ابتدا باید یک سیب بزرگ را رنده کنید. بهتر است سیب با پوستش رنده شود تا باقی ماندهی مواد مغذی آن نیز در کیک حضور داشته باشد. پس از اینکه سیب رنده شد، دو تخم مرغ، یک پیمانه یا ۲۴۰ گرم آرد، یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه شود.
سپس همهی مواد یکدست شده و در قالب یا تابه چدنی به همراه برگ روغن با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار میگیرد. پس از پختن، کیک سیب و دارچین بدون ماست و شیر، با طعم و قوام خوشمزه آماده است.
این دسر را میتوان با فندق خرد شده، شکلات رنده شده، عصاره وانیل، عصاره لیمو، عسل یا شکر پودری بر روی آن تزئین کرد و لذت برد. علاوه بر اینکه خوشمزه و ساده است، کیک سیب و دارچین بدون ماست و شیر، برای افراد دارای گلوتن با مشکلهای گوارشی نیز قابل تحمل است، بنابراین به عنوان یک انتخاب ایدهآل برای موقعیتهای پذیرایی و جشنهای شاد از آن استفاده کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با عسل به جای شیر و ماست
تهیه کیک یکی از محبوبترین دسرهای جهان محسوب میشود. به دلیل استفاده از ترکیبات متفاوتی، هر کیکی برای خود یک طعم و مزه منحصر به فرد دارد. یکی از مزیتهای تهیه کیک با مواد جایگزین ایجاد وعدههایی سالمتر است. در اینجا با ترکیب ابریشمی سیب، مطبوعات دارچین و خواص شفاف کننده عسل، طعمی خوشمزه به کیک بخشیده و از دسری خوشمزه با خواص مفید، برای کلاسهای درس، میهمانیها یا سرگرمی و تعطیلات خانوادگی برای شما استفاده کنید.
سیب و دارچین از مواد طبیعی هستند که به عنوان تنظیم کننده قند خون معروف هستند. سیبها از خواص آنتیاکسیدانی بالایی برخوردارند و به عنوان یک منبع ارزشمند فیبر معروف هستند. دارچین همچنین مواد مفید بیشماری را دارد و به عنوان یک پادشاه از خواص آنتیبیوتیکی و ضد التهابی برخوردار است. همچنین، عسل خالص سلامتی را به همراه دارد و خواص ضد عفونی کننده، ضد التهابی و آنتیاکسیدان دارد. با تهیه کیک با استفاده از این مواد مفید، شما میتوانید از وعدهای سالم و مطبوع برای خود و خانواده خود لذت ببرید.
برای تهیه کیک، ابتدا مواد خود را به دقت انتخاب کنید. استفاده از سیب رازی برای ایجاد طعم درخت سیبی در دسر شما است. شما باید سیب را خرد کنید. سپس، دارچین، عسل و مواد دیگر را به آن اضافه کنید. برای خواص پخت شدنی نرم و لطیف، از جایگزین شیر یا ماست استفاده کنید. بعد از آمادهسازی مواد، آنها را به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. حال آن که خمیر شما به خوبی مخلوط شده است، آنرا در یک قالب کیک ریخته و درون فر گذاشته و حدود 45 دقیقه پختشود. بعد از پخت کامل کیک درون فر، میتوانید آن را با یک لیوان شیر یا چای لذیذ سرو کنید.
در نتیجه، تهیه کیک سیب و دارچین با عسل به جای شیر و ماست، یک وعده سالم و مطبوع برای خانواده شما است که میتواند از آن لذت ببرند. با استفاده از این مواد بسیار مفید، میتوانید کیکهای سالم و لذیذی را برای کلاس درس، مهمانی و تعطیلات خانوادگی خود تهیه کنید.