زیر عنوانهای طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره:
برای طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره، ابتدا باید سیب ها را پوست کنید و ریشه های آن را برش دهید. سپس سیب ها را رنده کرده و با دارچین، شکر و کره مخلوط کنید. در این مرحله، می توانید افزایش غلظت مواد خمیری با استفاده از تخم مرغ در داخل آن ها را در نظر بگیرید.
سپس باید مواد خمیری را به آرامی و به صورت مداوم با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکپارچه تشکیل شود. سپس خمیر را به صورت مساوی در قالب های کیک قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. کیک ها باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای فر باقی بمانند تا کاملا پخته شوند.
پس از اینکه کیک ها پخته شدند، آن ها را از فر خارج کرده و بهترین طریقه برای سرو کردن آن ها را به دنبال داشته باشید. برای تزئین کیک سیب و دارچین، می توانید از شکلات ریزی یا تفاله های سیب استفاده کنید. همچنین می توانید از شیر یا خامه به عنوان تزئین استفاده کنید و آن را با پودر دارچین برش داده پوشش دهید. این طریقه تزئین می تواند به کیک سیب و دارچین با کره، ظاهری خاص و جذاب ببخشد.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره در چند قدم ساده
کیک سیب و دارچین با کره یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که به راحتی در خانه میتوان تهیه کرد. این کیک به دلیل مزه شیرین و دلچسب سیب و دارچین باعث میشود عملا همه جای خانه را پر از بوی خوشمزه کیک میکند. خوشبختانه این کیک با چند قدم ساده قابل تهیه است. در این مقاله طرز تهیه کیک سیب و دارچین با کره را به شما آموزش میدهیم.
قدم اول: آمادهسازی مواد
برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره مواد زیر را به میزان مساوی برای کیک آماده کنید:
یک و نیم پوند سیب ریز شده
یک قاشق سوپخوری پودر دارچین
دو قاشق چایخوری پودر بیکینگپودر
سه فنجان آرد سفید
یک و نصف پوند کره نرم شده
سه قاشق خوراکی شکر
سه تخم مرغ
یک فنجان شیر
قدم دوم: ترکیب مواد
برای ترکیب مواد، کره را در یک کاسه مخصوص مخلوطکن ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. با استفاده از مخلوطکن، مواد را به هم بزنید، تا کره و شکر به خوبی ترکیب شوند و بعد تخم مرغها را به آن اضافه کنید و مواد را دوباره به هم بزنید.
پس از آمادهکردن مواد مایع، در یک کاسه جداگانه ، آرد، بیکینگپودر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.
قدم سوم: تهیه تخمیر
حالا مواد مایع را با مواد خشک ترکیب کنید و سپس سیب ریز شده را نیز به مواد خمیری اضافه کنید. مواد را با هم بزنید تا واحد تهیه کیک تکمیل شود.
قدم چهارم: پخت کیک
یک قالب کیک را با روغن آماده کنید و خمیر را بر روی قالب به صورت یکنواخت پخش کنید. قالب را در دمای 355 درجه فارنهایت درون فر پیشگرم شده قرار دهید و به مدت 50 دقیقه پخت کنید. برای تأیید کیک آماده بوده یا نه، با یک سوزن عمیق در کیک فرو کنید. اگر سوزن خشک بود، کیک آماده است.
قدم پنجم: مزهدهی به کیک
بعد از روی کردن کیک، با یک قاشق روی کیک مواد پخش کره قرار دهید تا انعطاف پذیری کیک بیشتر گردد. سپس کیک را با کره پوشانده و سیبی ریز کرده را بر روی کیک شناسایی کنید.
لازم به ذکر است، برای تزیین کیک سیب و دارچین با کره نیز میتوانید از شکلاتهای رنگی، روکش شکلات و یا شیرینیهای دیگری که خودتان ترجیح میدهید استفاده کنید. با این روش، کیک خوشمزه و دلچسب سیب و دارچین با کره آماده است.
آموزش تهیه دو نوع کرم برای تزئین کیک سیب و دارچین
به منظور تهیه کیک ها و تزئین آنها، معمولا از کرم های مختلف استفاده می شود. اما بسیاری از افراد ترجیح می دهند که کرم های خانگی خود را تهیه کنند. در این مقاله، دو نوع کرم برای تزئین کیک با طعم سیب و دارچین آموزش داده می شود.
برای تهیه کرم سیب، ابتدا یک سیب درشت را خرد کنید. سپس آن را در تابه ای کوچک بریزید و با مقدار کمی شکر و کمی آب روی حرارت نرمال قرار دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید، تا سیب های نرم شوند و آب آنان تبخیر کند. وقتی سیب ها نرم شدند و آب آنان تبخیر شد، آنها را به یک میکسر کوچک اضافه کنید و با پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل به هم بزنید، تا کرم سیب را به دست آورید.
برای تهیه کرم دارچین، ابتدا ۲ قاشق غذاخوری دارچین درون یک تابه را با ۴ قاشق غذاخوری از برنج حلقه زده شده مخلوط کنید و پس از پخت به آن طعم دارچینی بدهید. سپس به این مخلوط پنیر خامه ای، پودر قند، وانیل و یک قاشق غذاخوری از خامه سفید اضافه کنید و به هم بزنید تا کرم دارچینی آماده شود.
حالا شما می توانید با استفاده از این دو کرم طعم دلخواه خود را به کیک ها بدهید و از آنها لذت ببرید.
تکنیک های پخت کیک سیب و دارچین با کره در فر
تکنیک های پخت کیک سیب و دارچین با کره در فر جزء دستورات پختی بسیار محبوب می باشند. با دنبال کردن چند تکنیک ساده، می توانید کیک سیب و دارچین خود را با ظاهری خوشرنگ و طعمی بی نظیر تهیه کنید.
مرحله اول ساخت کیک سیب و دارچین، آماده سازی مواد است. برای آماده سازی مواد می توانید از سیب خرد شده، زرده تخم مرغ، شکر، وانیل، ادویه دارچین و آرد استفاده کنید. سپس مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و یک تکه کره ذوب شده به آن اضافه کنید. سپس مخلوط کرده را در قالب آماده شده قرار دهید.
مرحله دوم، پخت کیک در فر است. برای پخت کیک سیب و دارچین با کره در فر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کیک را باریک و بلند کنید و در فر قرار دهید. سپس نزدیک به یک ساعت در فر بپزید تا کاملا پخته شود.
مرحله سوم اضافه کردن تزئینات است. برای تزئین کیک سیب و دارچین با کره، می توانید از شکلات رنگی، میوه، کره، پودر قند و یا هرچیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید. پس از پخت کیک، آن را از فر بیرون بیاورید و به خنک شدن بگذارید. سپس با تزئینات دلخواه خود تجمیل دهید.
با انجام این مراحل، کیک سیب و دارچین با کره در فر آماده شده و شما می توانید از طعم فوق العاده و ظاهری دلنشین آن لذت ببرید. همیشه در پخت و پز شما موفق باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره
تهیه کیک سیب و دارچین با کره یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در کنار چای خود به عنوان یک پیشنهاد خوشمزه برای میهمانانتان سرو کنید. برای تهیه این کیک، نیاز به چند مورد از مواد پایه دارید که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره شامل 1 پیمانه کره نرم، 1 پیمانه شکر، 2 عدد تخم مرغ، 1 و ½ پیمانه آرد، 2 قاشق چایخوری پودر دارچین، 1/4 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری پودر شیرینبه، 1 قاشق چایخوری بیکینگپودر، 1 قاشق چایخوری بیکسودا، 3 عدد سیب ترش و 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو.
در ادامه باید کره نرم و شکر را در کاسه با هم مخلوط کنید تا کره کاملاً نرم شود. سپس تخم مرغها را به مواد مذکور اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آرد، پودر دارچین، نمک، پودر شیرینبه، بیکینگپودر و بیکسودا را به صورت تدریجی به مخلوط خود اضافه کنید تا تمامی مواد با هم آمیخته شوند.
در مرحله بعدی، سیبها را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و به مخلوط خود اضافه کنید و تمامی مواد را به صورت دقیق با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط خود را به داخل قالب کیک بریزید و درون فر درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) قرار داده و به مدت 1 ساعت و نیم پخته کنید.
با این عملیات تهیه کیک سیب و دارچین با کره به پایان میرسد. شما میتوانید این دسر لذیذ را به صورت خام و یا با اضافه کردن کرم و میوههای تازه در بالا سرو کنید و لذت ببرید.
راهنمای خرید مواد اولیه برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره
تهیه کیک سیب و دارچین با کره یکی از شیرینیهایی است که علاقهمند به خوراکیهای شیرین بههمراه یک فنجان چای باشد. در این مقاله به شما نکات و راهنمایی لازم برای خرید مواد اولیه تهیه این دسر خوشمزه را میآموزید.
ابتدا برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره، به مواد اولیهای مانند آرد، تخم مرغ، شکر، کره، سیب، دارچین و... نیاز دارید. بهتر است از آرد سفید (آرد گندم خالص) استفاده کنید. شکر خرد شده پودری را برای استفاده در تهیه این کیک استفاده کنید. بهترین نوع کره برای این کیک، کره نرم و آرام با بافت ابریشمی است.
بهترین سیب برای تهیه این کیک، سیبهای نرم و شیرین است. همچنین دارچین در تهیه این کیک خیلی مهم است. بهتر است دارچین طبیعی و خام، به جای دارچین پودری استفاده کنید، چون دارچین خام اثر دارچین پودر را دارد.
علاوه بر مواد اولیه، وسایل لازم برای تهیه کیک نیز باید تهیه شود. وسایلی مانند کاسه آمیزش، ملاقه، قالب کیک، ظرف مخصوص مخلوط کردن، قاشق، چنگال، کارد، سینی ولومی برای پخت کیک و... باید با دقت انتخاب و خریداری شوند.
همانطور که مشخص است، خرید مواد اولیه و وسایل لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره نیازمند دقت و بررسی دقیق است. برای خرید این مواد از فروشگاههای معتبر و با کیفیت استفاده کنید. با استفاده از راهنماییهایی که در این مقاله آورده شده، شما میتوانید بهطور حرفهای برای تهیه کیک سیب و دارچین با کره پیش مراحل را انجام دهید.