راهنمایی برای تهیه کیک ساده دو رنگ بدون فر
تهیه کیک ساده دو رنگ بدون فر به عنوان یک دسر شیک و خوشطعم میتواند یک گزینه خوب برای دیدارها و جشنها باشد. در این مقاله، راهنمایی تهیه این کیک با استفاده از روشهای ساده و قابل اجرا در منزل ارائه شده است.
مواد لازم:
- دو سیبزمینی متوسط
- پنج قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- دو قاشق غذاخوری آرد
- نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- دو تخممرغ
- یک سوم فنجان روغن
- دو قاشق غذاخوری شیر
- یک قاشق چایخوری وانیل
ابتدا سیبزمینیها را پوست کرده، رنده کرده و آب آنها را با چند لایه سفیده تمیز کنید. سپس طبق مراحل زیر ادامه دهید:
1. در یک ظرف، شکر، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید.
2. تخممرغها را با روغن و وانیل در یک ظرف دیگر هم بزنید.
3. به کمک یک قاشق، مواد خشک را به تخممرغها اضافه کنید و هم بزنید.
4. به مواد تهیه شده آب سیبزمینی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
5. اجازه دهید تا خمیر حداقل یک ساعت در یخچال قرار بگیرد.
6. در نهایت، خمیر را به دو بخش تقسیم کرده و به یکی از بخشها پودر کاکائو اضافه کنید. سپس دو بخش خمیر را به ترتیب در داخل قالب سیلیکون یا پیرکس ریخته و با یک قاشق ظریف به خوبی هم بزنید.
7. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و قالب را روی شبکه فلزی که در داخل قابلمه قرار دارد قرار دهید. قابلمه را دو دقیقه باز کنید و سرخ شدن خمیر را بررسی و بعد دوباره پوشش داده و به مدت 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید.
8. پس از پخت و پز، کیک را از قابلمه بیرون آورده و به مدت چند دقیقه خنک شود.
در نتیجه، با دنبال کردن مراحل بالا میتوانید یک کیک ساده، خوشمزه و دو رنگ تهیه کنید که به راحتی قابل اجرا در منزل است. در اینجا توصیه میشود که کیک را با مربای دلخواه خود تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده دو رنگ بدون فر
تهیه کیک ساده دو رنگ بدون فر با توجه به نیاز به عدم داشتن فر و آسان بودن روش تهیه، جزو یکی از کیک های محبوب و رایج در بین خانواده ها می باشد. در ادامه به مواد لازم برای تهیه این کیک پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده دو رنگ بدون فر، شامل اینگردیان، پودر کاکائو، روغن، شکر، و بیکینگ پودر است. برای شروع، می توانید ابتدا مخلوط خشک و مرطوب را تهیه کنید. برای مخلوط خشک، یک پیمانه آرد سفید، یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چای خوری نمک را باهم مخلوط کنید. سپس برای مخلوط مرطوب، یک پیمانه شکر، یک پیمانه آب و نصف پیمانه روغن را باهم ترکیب کنید.
برای تهیه کیک ساده دو رنگ، با توجه به نام آن، نیاز به دو رنگ مختلف است. برای درست کردن رنگ قهوه ای، 1/4 پیمانه پودر کاکائو را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا یک خمیر شکل شود. برای رنگ سفید، اینگردیان خشک را با 3 قاشق غذاخوری آب به همراه یک قاشق چای خوری رنگ مشکی مخلوط کرده و داخل یک ظرف مخلوط کنید.
سپس مرحله ای که پیش رو دارید، ظرفی که مرطوب می باشد را با محتویات پیمانه مخلوط مرطوب شده، پیمانه نمک، 1 قاشق غذاخوری وانیل، و 1.5 قاشق مخلوط خشک پودر بیکینگ را با هم ترکیب کنید. سپس با استفاده از قاشق، مخلوط خشک و مرطوب را با هم ترکیب کرده، و با کمک قاشق، آن را به دو بخش تقسیم کنید.
بخش اول به ترتیب 3 قاشق غذاخوری خمیر قهوه ای به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. بخش دوم، با استفاده از شیرین کردن جداگانه، روی آن سفید رنگ حاصل شده را پاشید. با استفاده از یک قاشق، بخش های رنگی را به ترتیب به داخل قالب ترکیب کنید.
مرحله بعد، پاشیدن روغن روی پنجره قالب، و بعد از آن باید کیک را در طبقه پایین اجاق گاز قرار دهید و همه روی کیک را مسطح کنید. سپس قالب را در طبقه بالای اجاق گاز وسط کنید، و با حرکت سریع آن را محکم کنید. بگذارید در کمین پخته شود. پس از 50 تا 70 دقیقه در حالت پخت، کیک خارج شده و برای سرد کردن در یخچال قرار داده شود. سپس با تزیین به دلخواه، کیک ساده دو رنگ بدون فر آماده است.
نحوه آماده کردن تست خمیر کیک
آماده کردن تست خمیر کیک به طور کلی شامل چند مرحله است. ابتدا باید تمام مواد لازم برای تهیه خمیر را آماده کنید. این مواد شامل آرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر، تخم مرغ، مایع پاک کننده، روغن و شیر هستند.
در مرحله بعدی، باید آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. سپس در کاسه دیگری، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف سوپراکس، روغن و مایع پاک کننده را با هم ترکیب کنید.
حالا با استفاده از یک میکسر، تخم مرغ و شکر را تا زمانی که به رنگ طلایی به خوبی مخلوط شوند، با هم در هم بزنید. در آرامی، مخلوط آرد به مایع پاک کننده و روغن اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید تا تست خمیر کیک به وجود آید.
در نهایت، خمیر کیک را برای تولید به درستی پخته شده، باید در قالب های کیک سایز معمولی ریخته و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای حدود 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. بعد از پخت، تست خمیر کیک را از فر خارج کرده و به خوبی سرد کنید. با این روش ساده، می توانید تست خمیر کیک خود را به درستی تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
نحوه تهیه خمیر کیک سفید
برای تهیه خمیر کیک سفید میتوانید از چند روش مختلف استفاده کنید. اما روش معمول و پرکاربرد به این صورت است که اولا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه خمیر کیک سفید موادی که باید آماده شود شامل یک و نیم فنجان آرد سفید، یک فنجان شیر، یک و نیم قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر است.
ابتدا باید تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کنار آنها شیر را نیز آماده کنید. سپس در یک ظرف تمام مواد خشک و شیر را با هم ترکیب کرده و زمانی که ملایم شد، دو قاشق چایخوری روغن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
سپس باید قالب کیک خود را روغن کرده و خمیر را داخل قالب بریزید. سپس قالب را درون فر قرار دهید و به مدت حداقل 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد پخت کنید. پس از مدت زمان مورد نیاز خمیر کیک شما آماده است و میتوانید آن را از فر خارج کرده، سرد کرده و سرو کنید.
در نهایت میتوانید خمیر کیک سفید خود را با تزئینات مختلف و موادی مانند کرم، توت فرنگی یا کاکائو تزیین کرده و آن را به شکل دلخواه خود سرو کنید. با این روش ساده میتوانید خمیر کیک سفید خود را با کیفیت عالی و طعم لذیذ تهیه کنید.
نحوه تهیه خمیر کیک قهوه ای
برای تهیه خمیر کیک قهوه ای ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. شما به یک و نیم پیمانه آرد، یک پیمانه شکر، سه قاشق غذاخوری کاکائو پودر، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نیم قاشق چایخوری نمک نیاز دارید. همچنین باید دو عدد تخم مرغ، نیم پیمانه روغن نباتی، یک و نیم پیمانه شیر و دو قاشق غذاخوری عصاره قهوه را آماده کنید.
ابتدا باید تمام مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را با شکر و روغن مخلوط کرده و سپس به خلیط خشک مواد اضافه کنید. سپس عصاره قهوه و شیر را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. بهتر است از ماکزیمم چهل ثانیه به هم زدن خمیر خودداری کنید، زیرا اضافه کردن بیش از این باعث خمیر شدن میشود.
برای پخت کیک، نیاز به دو قالب آجیلی است. باید ابتدا دو قالب را روغن کرده و سپس خمیر را به آنها اضافه کنید. پس از این کار، کیکها را درون فر داغ درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و آنها را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
در نهایت، پس از آنکه کیکها به طور کامل پخته شدهاند، آنها را از فر خارج کرده و به خنک شدن بگذارید. سپس قابلمه کیک را برای سرویس دادن کیک باز کرده و از روی آن خروجی کیک را بردارید. حالا کیک قهوهای شما آماده سرو کردن است. با تزئین کردن آن با توجه به سلیقه شما میتوانید آن را شیرینتر و دلچسبتر کنید.
روش مخلوط کردن خمیر کیک
خمیر کیک یکی از پر طرفدارترین دسرها در قارههای مختلف است؛ اما برای تهیه آن مراحل مختلفی در نظر گرفته میشود که یکی از مهمترین آنها روش مخلوط کردن است. در ادامه ما به بررسی کامل مراحل مخلوط کردن خمیر کیک خواهیم پرداخت.
اولین مرحله در تهیه خمیر کیک مخلوط کردن قند و کره است. برای این کار باید قند و کره را درون میکسر قرار دهید و آنها را به درستی مخلوط کنید تا در نهایت در دستگاه خمیر کیک مورد استفاده قرار گیرند.
پس از اینکه قند و کره به درستی با هم مخلوط شدند، از کم کم اضافه کردن تخم مرغ به مخلوط قبلی بپرهیزید. این مراحل باید با حرص و دقت انجام شود، زیرا بالاترین نکته در تهیه خمیر کیک، تغییر اضافی در مواد اولیه است که ممکن است باعث تغییر در ساختار نهایی خمیر شود.
در ادامه، به مرحله مخلوط کردن آرد میرسیم. شما باید آرد را به مخلوط اصلی اضافه کنید و آن را به درستی مخلوط کنید. اگرچه آرد با پیامدهای خوبی در ساختار خمیر کیک موثر است، اما مخلوط کردن آرد به شکل درست بسیار مهم است.
در پایان، شما میتوانید شیر، وانیل، دانه کبک و سایر تنوعها را برای خمیر کیک خود اضافه کنید. این اقدامات، پس از اینکه صورت گرفت، خمیر کیک شما آماده پخت خواهد بود. با اینکه ساخت خمیر کیک نیازمند توجه و دقت است، اما با تجربه و رعایت دستورالعمل صحیح، میتوانید خمیر کیک خود را به راحتی درست کنید و از این دسر لذیذ لذت ببرید.