طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه نی نی سایت
تهیه کیک یکی از سادهترین و محبوبترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. کیک نی نی سایت یکی از غذاهایی است که برای جشن تولد و عروسیهای کودکان بسیار محبوب است. در اینجا به شما نحوه تهیه کیک ساده و خوشمزه نی نی سایت را توضیح خواهیم داد.
ابتدا برای تهیه کیک بهتر است از مواد با کیفیت و خوب استفاده کنید. برای تهیه این کیک میتوانید از تخممرغ، شیر، کره، یک قاشق چایخوری وانیل، آرد، بکینگ پودر و شکر استفاده کنید.
ابتدا تخممرغ را با شکر بهم بزنید تا شکر کاملا توسط تخممرغ جذب شود. سپس کره نرم شده را به مواد اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد تفکیک شده اضافه کنید. سپس کمی شیر به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا اجزای خشک همگی مخلوط شوند.
حالا حجم مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت یک قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید. سپس هر دو قسمت مواد را به صورت ترکیبی، به یکدیگر اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
سپس قالب کیک را با کره پوشانده و مواد را داخل قالب بریزید. در نهایت هر دو سر قالب را با یک ساندویچ پلاستیکی بپوشانید و قالب را در دمای 180 درجه سانتیگراد مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید. پس از گذشت این مدت زمان، با پوکر چک کردن اگر کیک خوب پخته بود، آن را از فر بیرون بکشید. میتوانید به هر شکلی که دوست دارید، برای تزئین از کرم خامه و توت فرنگی استفاده کنید و کیک ساده و خوشمزه نی نی سایت خود را آماده کنید.
گام به گام تهیه کیک ساده با طعم عالی
تهیه کیک همیشه شیرین و لذیذ است اما برخی مردم معتقدند که تهیه آن کاملاً سخت و زمانبر است. در اینجا نحوه تهیه کیک ساده با طعم عالی را به شما آموزش میدهیم.
ابتدا برای تهیه کیک مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه کیک ساده، نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد، پودر پخت، شیر و روغن دارید. در ابتدا تخم مرغ را با شکر با یکدیگر ترکیب و حدود ۲ دقیقه با میکسر با سرعت متوسط تا قوام کرده و روشن بشود.
سریعاً آرد و پودر پخت را به قوام مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و برای ترکیب مواد و به دست آوردن ترکیب مواد با هم تازه آن را با سرعت پایین به هم بزنید. سپس روغن و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و همانند قبل آن را تازه با هم ترکیب کنید.
حالا که ترکیب کیک شما آماده شده است، قالب کیک خود را با روغن کوکسپری آماده کنید و آن را به داخل قالب ریخته، سپس قالب را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کیک شما باید حدود ۳۵-۴۰ دقیقه بپزد.
وقتی کیک شما پخته شد و با از داخل فر درآوردن آن با کمک یک دچار قطعات کوچک نشده باید صبر کرده تا کیک خود را خنک کنید. سپس کیک را با شکر پودری یا کرم خامه چیده و سرو کنید.
در نهایت، به دست داشتن کیک ساده با طعم عالی میتواند برای هر شخص لذتبخش باشد. با رعایت این نکات ساده، شما میتوانید کیکی از دست خود تهیه کرده و از لذت جویدن ان برای خودتان، خانواده و دوستانتان لذت ببرید.
طرز تهیه کیک ساده با مواد ارزان و موجود در منزل
برای تهیه کیک ساده با مواد ارزان و موجود در منزل، میتوانید از موادی همچون آرد، شکر، تخممرغ، پودر کاکائو، شیر، روغن و پودر هم بپردازید. این مواد را میتوانید در بسیاری از فروشگاهها و سوپرمارکتها پیدا کنید و قیمتی ارزانتر از کیکهای آماده خواهند داشت.
ابتدا یک بشکه تمیز را برای تهیه کیک به کار بگیرید. سپس یکی از تخممرغها را خامهای کنید و سپس تخممرغ دوم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در ادامه، دو سوم لیوان شکر را به تخممرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. پودر کاکائو، آرد و پودر همرا بریزید و باز هم هم بزنید. در انتها، دو سوم لیوان شیر و نصف لیوان روغن را به مواد گفتهشده اضافه کرده و هم بزنید.
حال سری به فر بزنید و آنرا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قبل از اینکه مواد را به فر بدهید، باید قالب کیک را به روغن تعریف شده روغن کنید و سپس مواد را به قالب بریزید. بعد از اینکه مواد درون قالب ریخته شد، آنرا به فر بزنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از آماده شدن کیک میتوانید با یک دنده، در تمام قسمت های کیک فشار بیاورید، اگر پاک شد بدین معناست که کیک آماده است.
در نهایت، کیک را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، با یک قاشق چایخوری به آن چند چاله بزنید تا پایداری اضافه شود. کیک ساده شما آماده است. با مزهای شیرین و طراوتی که عطر و بوی خانه شما را به یاد میآورد و کاملا با موادی منزلی و ارزان ساخته شده است.
راهنمای کامل برای تهیه کیک ساده و لذیذ
تهیه کیک ساده و لذیذ برای بسیاری از افراد یکی از تجربیات لذت بخش در آشپزی است. برای تهیه کیک، ابتدا باید مواد اولیه را با دقت و به ترتیب به یکدیگر اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید. در ادامه، بهتر است دو نکته را در نظر داشته باشید: زمان پخت کیک و حرارت مورد نیاز.
اولین گام برای تهیه کیک، این است که همه مواد اولیه را با دقت و به ترتیب به یکدیگر اضافه کنید. برای این منظور، شما باید بیسکوئیت، شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و یک تقلیبنده یا میکسر را برای مخلوط کردن آنها استفاده کنید. سپس، به آرامی مایعات روی مخلوط خشک اضافه کنید و باز هم آنها را ترکیب کنید تا ترکیبی صاف و یکدست بدست آید.
نکته بعدی حین پخت کیک، حرارت مورد نیاز در فر است. برای پخت کیک، بهتر است اون را در یک قالب تخت، شکلاتی، یا دایرهای بپزید. با این حال، بهتر است فر را قبل از قرار دادن کیک در آن، تغذیه کنید. پخت کیک را میتوانید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد انجام دهید، اما مدت زمان پخت به پخت کامل بستگی دارد.
در نهایت، نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که کیک بعد از پخت، باید بهصورت کامل سرد شود، سپس میتوانید آن را برای سرو کردن به صورت دلخواه خود تزئین کنید. به یاد داشته باشید که تزئین کیک به گونهای که کاملاً مناسب سلیقه شخص بوده و لذت خوردن از آن را برای همه فراهم کند، جذابیت بسیار خاصی دارد.
نکاتی برای تهیه کیک ساده و بدون اشتباه
تهیه یک کیک ساده و بدون هیچ گونه اشتباهی نیازمند دقت و تمرکز است که در ادامه نکاتی مهم برای تهیه یک کیک ساده و موفق را بررسی خواهیم کرد.
اولین نکته، انتخاب مواد اولیه بهینه برای تهیه کیک است. برای تهیه کیک ساده موادی مانند آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، روغن، پودر کاکائو و وانیل به کار میروند. بهتر است از مواد با کیفیت استفاده کنید تا کیک شما بسیار مزهدار و خوشطعم شود.
نکته بعدی، به دقت اندازهگیری مواد است. برای تهیه کیک با دقت، باید به میزان استفاده شده از هر ماده توجه کرد. برای مثال، بهتر است از ابزار اندازهگیری صحیح تر استفاده کرده و حتما به دستورالعمل ها توجه کنید.
سومین نکته، مرحله مخلوط کردن مواد است. برای مخلوط کردن مواد بهینه، میتوانید از یک میکسر یا همگانگی استفاده کنید. برای این کار ابتدا تخم مرغ ها را خوب زنده و شکر و پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید و سایر مواد را به آرامی به آن اضافه کنید. در طول این فرآیند، میتوانید مواد را به صورت محکم تر یا به طور خفیف تر مخلوط کنید تا کیک شما بهینه شود.
در آخر، مرحله پختن کیک است. برای پختن کیک بهتر است از قالبهای مخصوص کیک استفاده کرد تا کیک تراوش نکند. قبل از قرار دادن قالب درون فر، آن را با آرد پاشیده و سپس کیک را داخل آن قرار دهید. کیک را در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس و به مدت ۳۵ دقیقه پخته و پس از پختن آن را برعکس قالب نمایش دهید.
در نهایت، بهتر است کیک را با گارنیش، کرم، موس یا میوه ها تزئین کرده تا ظاهر دلچسبی داشته باشد. این نکات به شما کمک خواهند کرد تا یک کیک خوشمزه و بینقص تهیه کنید.
کیک ساده و خوشمزه با روش مستقل از شکلات
کیک یکی از شیرینی های پرطرفدار در سراسر جهان است و بسیاری از افراد آن را با چاشنی های مختلف مثل کره، شکلات و میوه ها میل میکنند. اما برای ساختن یک کیک ساده و خوشمزه نیازی به استفاده از شکلات نیست.
مواد اصلی برای ساختن کیک ساده شامل آرد، پودر شیرین کننده، تخممرغ، شیر و کره هستند. بهترین روش برای ساختن یک کیک ساده به این شکل است که در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر خوب ترکیب کنید. در ادامه، آرد و پودر شیرین کننده را به صورت تدریجی با مرغها و شکر مخلوط کنید. بعد از اینکه تمام مواد را با هم ترکیب کردید، شیر و کره را به آن اضافه کنید تا به همتایی صحیح خود برسند.
مواد خام را در قالب کیک قرار دهید و آن را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از سرد شدن کامل، میتوانید کیک خود را با کرم خامه و میوههای تازه تزئین کنید. شما میتوانید قطعاتی از میوه ها را در روی کیک قرار دهید تا برای تزیین بهتری بسیار جذابتر شوند.
بنابراین، همانطور که دیدید، کیک ساده و خوشمزه میتواند بدون استفاده از شکلات نیز ساخته شود. این کیک در محل خودتان بسیار شگفت انگیز خواهد بود و همچنین میتوانید آن را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.