طرز تهیه کیک ساده با فر
تهیه کیک ساده با فر از ساده ترین دسرهایی است که هر فردی میتواند با مواد ساده از کیک خوشمزه و لذیذی برای خانواده خود درست کند. در ادامه چند مرحله از تهیه کیک ساده بیان خواهد شد.
اولین مرحله برای تهیه کیک ساده با فر، آماده کردن مواد مورد نیاز است که عبارتند از: 2 پیمانه آرد، 1 پیمانه شکر، 3 عدد تخم مرغ، 1/2 پیمانه روغن، 1 پیمانه شیر، 1 قاشق چایخوری پودر شیرینکننده و 1 قاشق چایخوری وانیل.
در مرحله بعد، تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و به صورت یکنواخت بزنید. سپس تابه را حرارت دهید و مقداری روغن را در آن قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، مواد را داخل تابه ریخته و در حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
سرانجام پس از پختن کیک، از داخل بدنه آن با یک چاقو یا یک کارد، برید و از آن لذت ببرید. میتوانید وانیل و پودر شکر را به وسیله ظرفکنی روی کیک پخته شده بریزید و لذت بیشتری ببرید.
در نتیجه، پختن کیک ساده با فر بسیار ساده است و میتواند به عنوان یک دلخواه در هر مناسبت، به همراه دوستان و خانواده، سرو شود.
نکاتی برای پخت کیک
پخت کیک یکی از پرطرفدارترین شیرینیهای دنیاست که در اغلب مناسبتها، جشنها و میهمانیها سرو میشود. برای پخت کیک باید به نکاتی خاص توجه کنید تا به نتیجه مطلوب دست یابید.
اولین نکته در پخت کیک، استفاده از مواد با کیفیت است. برای تهیه کیک باید از آرد سفید و تازه، بیضی تازه، شکر خالص و کره واقعی استفاده کنید. همچنین میتوانید برای افزایش مزه کیک، وانیل و تخممرغ اضافه کنید.
نکته دیگر در پخت کیک، استفاده از تجهیزاتی مناسب برای تهیه آن است. برای اینکه کیک شما به درستی بپزد، باید از قالب کیک مناسب، فر و تاج چرخان دار برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید. همچنین میتوانید از مخلوط کنهای برقی استفاده کنید.
نکته بعدی در پخت کیک، نحوه آماده کردن قالب است. برای جلوگیری از چسبیدن کیک به دیوارههای قالب، باید آن را با کره پوشانید و سپس با آرد کاغذ روغنی روی دیوارههای آن بپاشید. همچنین میتوانید از کاغذ روغنی یا طرحدار استفاده کنید.
نکته بعدی، در دمای مناسب فر پخت کیک است. برای پخت کیک معمولا از دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد استفاده میشود که باید در ابتدا فر را تنظیم کنید. همچنین باید توجه داشت که بعد از قرار دادن قالب در فر، در باز کردن در باید دقت کنید.
و در نهایت، پخت کیک باید با کنترل و توجه به زمانهای مشخص به پایان برسد. برای این کار، معمولا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کیک در فر قرار میگیرد تا به طور کامل بپزد. با استفاده از چوبه دنده یا چاقوی تیز میتوانید بررسی کنید که کیک پخته است یا خیر.
در نهایت، پخت کیک باید با صبر و توجه به نکات فوق انجام شود تا به نتیجه مطلوب دست یابید. همچنین میتوانید با استفاده از تزئینات مختلف، کیک را زیبا و جذاب کنید.
مواد لازم برای کیک خوشمزه
کیک خوشمزه یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها در بین مردم است. برای تهیه کیک خوشمزه، موادی مهم وضروری هستند که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم.
1- آرد: آرد یکی از مواد اصلی کیک محسوب می شود. برای تهیه کیکی خوشمزه، معمولاً از آرد سفید یا آرد غلطکی استفاده می کنیم.
2- شکر: شکر یکی از دیگر مواد اصلی در کیک است. بیشتر افراد از شکر سفید و کریستال استفاده می کنند، اما می توانید از شکر قهوه ای یا شکر قند استفاده کنید.
3- تخم مرغ: تخم مرغ نیز یکی از مواد مهم در کیک است. این مواد باعث ایجاد سفتی و ماندگاری کیک می شود. تعداد تخم مرغ به زیادی یا کمی بستگی دارد.
4- کره یا روغن: کره یا روغن نیز مواد مهمی در کیک هستند. بیشتر افراد از کره استفاده می کنند، اما در صورتی که به دلایل بهداشتی از کره استفاده نمی کنید، می توانید از روغن نیز استفاده کنید.
5- پودر کاکائو: اگر به دنبال تهیه یک کیک خوشمزه و شکلاتی هستید، باید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.
6- پودرهای مختلف: برای تهیه کیک خوشمزه می توانید از پودر وانیل، پودر شیرین بیان و پودر نمک استفاده کنید.
7- شیر: شیر یکی از مواد اصلی در تهیه کیک است. بعضی از رسپی ها با استفاده از آب جای شیر به کار می رود، اما استفاده از شیر به کیک مزیت های زیادی می دهد.
8- بیکینگ پودر: بیکینگ پودر یا خمیر پزی یکی از مواد مهم در تهیه کیک است. این ماده باعث حجم و حالت دهی به کیک می شود.
در نهایت، همه این مواد را باید با هم ترکیب کرد تا کیکی خوشمزه، خوشرنگ و شکلاتی به دست آید.
راهکارهایی برای جلوگیری از خشک شدن کیک
کیک یکی از پرطرفدارترین شیرینی های سراسر جهان است و بسیاری از افراد لذت خوردن آن را دارند. اما مشکلی که ممکن است در شیرینی کیک ها به وجود آید، خشک شدن آن ها است. در این مقاله، راهکارهایی برای جلوگیری از خشک شدن کیک را بررسی می کنیم.
1. استفاده از روش مناسب در پخت کیک
روش پخت کیک تاثیر بسیاری بر روی خشک شدن آن دارد. برای جلوگیری از خشک شدن کیک، می توانید از روش های پخت مختلفی مانند پخت کیک در تراشه، پخت کیک سرخ شده و همچنین پخت کیک در قالب استفاده کنید.
2. استفاده از روش درست در ترشی خوردن کیک
یکی دیگر از راه های جلوگیری از خشک شدن کیک، استفاده از روش درست در ترشی خوردن کیک است. شما می توانید ترشی کیک را با استفاده از مربا، شکر و آب لیمو تهیه کنید و سپس آن را روی کیک ریخته تا کیک رطوبت لازم را داشته باشد.
3. استفاده از روش های مرطوب کردن کیک
جلوگیری از خشک شدن کیک می توانید با استفاده از روش های مرطوب کردن آن انجام شود. در صورتی که می خواهید کیک خود را مرطوب کنید، می توانید از موادی مانند شربت قند، شیر، پودر کاکائو، کرم و دسر استفاده کنید.
4. استفاده از نوع مناسبی از روغن کیک سازی
نوع روغنی که در کیک سازی استفاده می شود، تاثیر زیادی بر روی خشک شدن کیک دارد. برای جلوگیری از خشک شدن کیک، باید از روغن های مانند روغن زیتون، روغن دانه های روغنی و روغن های نباتی استفاده کرد.
5. استفاده از ظرف مناسب برای پخت کیک
ظرف مناسبی که برای پخت کیک استفاده می شود، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از خشک شدن کیک دارد. برای پخت کیک، می توانید از ظروف چدنی که مزایایی مانند انتقال گرما و گردش هوای بهتر را به همراه دارند، استفاده کنید.
به رعایت این نکات و استفاده از روش های مناسب، می توانید از خشک شدن کیک جلوگیری کرده و لذت خوردن از شیرینی مورد علاقه خود را بدون نگرانی از خشک شدن آن، تجربه کنید.
چگونه کیک را درست کنیم؟
برای ساخت کیک، ابتدا مواد لازم را جمعآ مرور کرده و آنها را به دست حاصل کنید. بیشتر کیک ها آرد، قند، تخم مرغ، روغن یا کره، شیر و وانیل رقیق هستند. برخی از کیک ها نیز میوه، دسر یا تزئینات مختلف دارند که باید به عنوان مواد اضافی درنظر گرفته شوند.
برای شروع، در یک ظرف مخصوص ساخت کیک، آرد، قند، تخم مرغ، روغن یا کره، شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید. سپس به صورت آهسته و با اضافه کردن کم کم شیر، ترکیب را هم بزنید. پس از مخلوط شدن، بهتر است که به مواد اضافی، مثلا میوه، دسر و غیره، اضافه کنید.
حالا میتوانید ترکیب را در ظرف ساخت کیک بریزید. سپس با یک کارد، سطح را صاف کنید. سپس آن را درون فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در مدت زمان ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخته شود. در نهایت، کیک را از فر بیرون بیاورید و برای خنک شدن بگذارید.
در صورتی که میخواهید کیک بسیار لطیفی درست کنید، میتوانید تخم مرغ را از هم جدا کنید و سپس سفتهای استفاده کنید تا تخم مرغ به صورت ترکیب باد دیده شود. آن را با آرد و دیگر مواد، مخلوط کنید و از کره نرم و روغن یا شیر استفاده کنید.
در نهایت با زیباسازی یا تزئین کیک، به میزان دلخواه، بهتر است علاوه بر ظاهر زیبا، برای همخوانی با طعم کیک از موادی مثل رازبری، کره، گل حفاری، پودر شکر یا هرچیز دیگر استفاده کنید. این کار کیک شما را زیباتر و خوشمزه تر خواهد کرد.
گرم کردن فر برای پخت کیک
برای پخت کیک به دو چیز مهم نیاز داریم: فر و دمای مناسب. یکی از مراحل مهم در تهیه کیک، گرم کردن فر است تا به دمای مورد نظر برای پخت کیک برسد. اگر فر در طول پخت کیک دمای کافی نداشته باشد، کیک نمیتواند درست پخته شود و ممکن است با بیشترین هزینه و وقت ضایع شود.
برای گرم کردن فر، ابتدا باید روش صحیح را بشناسیم. اکثر فرها دارای چراغ اعلان دما هستند که باید مطابق دستورالعمل تولیدکننده بررسی شود. بعضی از فرها قابلیت تنظیم دما برای انواع مختلف غذاها را دارند، لذا باید دمای مناسب برای پخت کیک را بشناسیم.
برای گرم کردن فر، ابتدا باید ظرف پخت کیک را در داخل فر قرار دهیم و سپس دکمه استارت را بزنیم. بر اساس قوانین علمی، اگر دمای فر را به صورت متداول تغییر دهیم، ابتدا فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم تا افزایش دما به راحتی صورت بگیرد. بعد از گرم شدن فر به دمای 180 درجه، میتوانیم دمای آن را به دمای موردنظر برای پخت کیک افزایش دهیم و ظرف پخت کیک را داخل فر قرار دهیم.
خلاصهتر، برای گرم کردن فر به دمای مناسب برای پخت کیک، باید دستگاه را بر اساس دستورالعمل تولیدکننده تنظیم کنیم، دمای آن را به صورت مرحلهای و با توجه به قوانین علمی افزایش دهیم و پس از گرم شدن فر به دمای موردنظر، ظرف پخت کیک را در داخل فر قرار دهیم.