طرز تهیه کیک ساده بدون فر و بدون بکینگ پودر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک ساده بدون فر و بدون بکینگ پودر

تهیه کیک خانگی یکی از لذت‌بخش‌ترین کارها در آشپزی است، بخصوص اگر بدون بکینگ پودر و فر باشد. این روش تهیه کیک ساده بسیار آسان و سریع است و به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی در خانه کیک خود را تهیه و لذت ببرید.

برای تهیه این کیک ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل به صورتی که حجم آنها تقریبا دو برابر بشود، خوب می‌زنیم. سپس تا حدی که خامه‌ای در آن باقی بماند، روغن را به مواد اضافه کرده و دوباره به خوبی می‌زنیم. در ادامه به مواد خشک، یعنی آرد، پودر کاکائو و نمک مایل به شور، اضافه می‌کنیم و آن را با حرکت‌های آهسته و دقیق، به ترتیب با مواد خامه‌ای با هم ترکیب می‌کنیم.

حالا سینی را با کاغذ بپوشانید و مارمالاد، چیزی که می‌توانید خالی از چیدن، ذرت خرد شده یا کرانچ، روی کاغذ بریزید و روی آن مواد تهیه شده‌ای را که قبلا ترکیب کرده‌اید بریزید. سپس سینی را داخل یک قابلمه پهن و کم عمق قرار دهید که مجهز به غطایی است که باید روی قابلمه بگذارید. اگر قفل آن برقی بود، آن را بپوشانید و در بخار پخت‌کن به مدت 40 دقیقه پخته شود.

بعد از اتمام پخت، کیک را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. در این مرحله، بهتر است کیک ما را با خامه و مواد دلخواه مزین کنید. کیک سریع و خوشمزه شما حاضر است! این روش به شما کمک می‌کند که یک کیک خوشمزه و سریع در خانه تهیه کنید، حتی در صورتی که فر و بکینگ پودر در اختیار نداشته باشید.



طرز تهیه کیک ساده بدون فر و بدون بکینگ پودر درست کنید

برای تهیه کیک ساده بدون فر و بدون استفاده از بکینگ پودر، باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه کیک ساده بدون فر ما نیاز به یک قابلمه بزرگ داریم که این کیک را در آن پخته می‌کنیم. برای این منظور نیاز به یک پانچ چوبی داریم که در قسمت پایین قابلمه قرار می‌گیرد و کیک را از پایین به بالا می‌پزد.

برای تهیه کیک بدون استفاده از بکینگ پودر، از جایگزین‌هایی مانند آرد خمیرگردونه و یا پودر انگور خشک استفاده می‌کنیم. برای تهیه این کیک، ابتدا تخم مرغ‌ها و شکر را در یک سینی با هم مخلوط کنید تا دوتا کاملا از هم جدا شوند. سپس باید به آن موادی مانند روغن، شیر، وانیل و بعضی از مواد اختیاری مانند پودر کاکائو یا دانه‌های کرم کنیم. پس از اضافه کردن این مواد، می‌توانیم به آرامی آرد را با مواد دیگر ترکیب کنیم تا یک خمیر با سایز نرمال بسازیم.

سپس خمیر کیک را در قابلمه‌ی گرم که قبل از اینکه خمیر را بریزیم باید آن را با روغن پوشانده‌ایم، به آرامی بریزیم و کمی خمیر را صاف کنیم. پانچ چوبی را هم به وسیله دسته پایین قابلمه برچسبانده و در تاب کردن خمیر با پانچ چوبی دقت کنید.

سپس قابلمه را با قوت در روی اجاق گاز قرار داده و آن را با شعله های نرمال، برای مدت 45 دقیقه تهیه کنید. برای اطمینان از اینکه کیک پخته شده است، با یک موز خیس پوشانده شده و اندازه‌گیری کنید که خمیر ظاهر شده از آن خشک شده باشد. سپس کیک را از طرف دیگر برگردانده و برای چند دقیقه دیگر بگذارید تا قسمت دیگر کیک هم پخته شود.

در نهایت می‌توان تهیه کیک را با آرایش وسایل خاموش دلخواه خود تکمیل کرد و آن را با چای گرم سرو کرد. این کیک، هم برای تقدیم دوستان و هم برای عیدی بچه‌ها و تهیه خوراک‌های خانگی مفید است.



راه‌هایی برای تهیه کیک بدون استفاده از فر و بکینگ پودر

در حال حاضر، استفاده از فر و بکینگ پودر در تهیه کیک بسیار رایج شده است. با این حال، ممکن است برخی افراد به دلایل مختلفی از این مواد استفاده نکنند. در این مقاله، به برخی راه‌های تهیه کیک بدون استفاده از فر و بکینگ پودر می‌پردازیم.

استفاده از حرارت خشک: به جای استفاده از فر، می‌توانید از حرارت خشک استفاده کنید. برای این کار، می‌توانید از قابلمه یا قابلمه فشاری استفاده کنید. در این حالت، کاندید می‌تواند در قابلمه یا قابلمه فشاری مورد استفاده از حرارت خشک قرار گیرد.

استفاده از تابه: می‌توانید از تابه برای تهیه کیک بدون استفاده از فر استفاده کنید. این روش ساده است و به راحتی قابل اجرا است. برای پخت کیک در تابه، می‌توانید ظرف کیک را درون تابه قرار دهید و سپس حرارتی که توسط تابه تولید می‌شود را برای پختن کیک استفاده کنید.

استفاده از فرنی: فرنی یکی دیگر از راه‌های تهیه کیک بدون استفاده از فر است. در این روش، کاندید درون یک فرنی قرار گرفته و سپس حرارت خریده شده توسط فرنی برای پخت کیک استفاده می‌شود.

با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید به راحتی کیک‌های خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید، بدون آنکه نیازی به استفاده از فر یا بکینگ پودر باشد.



طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه بدون نیاز به فر

جستجوی یک دسر شیرین و سرزنده به نظر می‌رسد، که به‌ویژه هنگامی که بدون تلف کردن وقت تهیه می‌شود، از بین بسیاری از انتخابات، بسیار عالی است. یکی از دسرهایی که راهی سریع به دست می‌آید، کیک ساده و خوشمزه است. نکته موجود در این دسر، این است که نیازی به فر ندارد و برای تهیه آن می‌توان از یک قابلمه استفاده کرد. در ادامه، با یک روش ساده و با حداقل مواد اولیه، یاد می‌گیریم چگونه کیکی عالی و خانگی تهیه کنیم.

گام اول: مواد لازم را آماده کنید. شما به 1 فنجان شکر، 1 فنجان آرد، 1/2 فنجان کره، 2 تخم مرغ، 2 قاشق چای خوری پودر کیک، 1/2 فنجان شیر و یک و نیم قاشق چای خوری خمیر انگور نیاز خواهید داشت.

گام دوم: مواد را ترکیب کنید. ابتدا شکر و کره را با هم ترکیب کرده و آن‌ها را با همزن بخوبی ترکیب کنید. در ادامه، تخم مرغ و پودر کیک را همراه با آن‌ها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. سپس شیر را به آرامی به آن تخلیه کنید و دوباره به خوبی ترکیب کنید. در آخر، خمیر انگور را اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه آن را با همزن ترکیب کنید.

گام سوم: کیک را پخته کنید. از تابه ای به قطر 22-24 سانتی متر و با بالا بریدن، استفاده کنید. تابه را با گریس پختن پوشانده و خمیر تهیه شده را درون تابه بریزید. سپس تابه را روی شعله آتش بگذارید و مدت 5 دقیقه انتظار کنید. سپس شعله آتش را به میزان کم کنید و به مدت حداکثر 30 دقیقه کیک را پخته کنید.

گام چهارم: برای تزئین، از شکلات رنده شده، کره مغزدار، کره شیرین و یا بهترین گزینه- به صورت خام یا شیر تهیه شده- بهره بگیرید.

با انجام این چند گام ساده، شما یک کیک عالی و خانگی را تهیه کرده اید، که فردا صبح همه را شارژ خواهد کرد. همچنین، تقریبا همه‌ی مواد به‌جز خمیر انگور، در هر خانه‌ای قابل دسترسی هستند، قیمت مناسب و طعم لذیذ، همین کار را به محبوبیت بیشتری ارتقا خواهد داد.



آموزش تهیه کیک ساده و صمیمی بدون پودر بکینگ و فر

کیک ساده و صمیمی یکی از غذاهایی است که همه ما می‌توانیم با داشتن چند ماده اولیه اساسی در منزل به سادگی محض آن را تهیه کنیم. با آموزشی ساده، خواندن نکات اصلی و دقیق طریقه‌ی تهیه را، می‌توانید یک کیک خوشمزه و به دلچسب را در کمترین زمان به راحتی باخته و به دوستان و خانواده‌های خود پذیرایی کنید.

برای شروع، مواد اولیه‌ی مورد نیاز برای تهیه‌ی کیک شامل تخم مرغ، شکر، آرد، روغن، شیر و وانیل می‌باشد. این مواد را به ترتیب موجود، با هم درون یک کاسه‌ی بزرگ مخلوط کنید و آن را به ترتیب با تخم مرغ، شکر، وانیل، شیر، آرد و روغن بزنید تا تمام مواد خوب و به هم بریزند.

سپس، قالب کیک را با کاغذ روغنی پوشانده و مواد مخلوط شده را درون قالب بریزید. با استفاده از ماهیچه، سطح آن را صاف کنید. حال قالب را درون فر قرار داده و ترموستات فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و کیک را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته و آماده‌ی سرو کردن کنید.

در آخر نکته مهم این است که برای ایجاد طعم و عطر خاص، می‌توانید به جای وانیل، پوست مرغابی را به آرد مخلوط کرده و از آن استفاده کنید. همچنین، برای تزیین کیک خود، می‌توانید از شکلات رنده شده، برشته‌ی میوه و یا سیب‌زمینی پخته شده در همراه کره از روی آن استفاده کنید و از کیک خود بینظیری بسازید.



طرز تهیه کیک سریع و ساده بدون فر و بکینگ پودر

سلام، اگر به دنبال یک دسر سریع و ساده هستید، شاید آماده کردن یک کیک بدون استفاده از فر و پودر بکینگ، گزینه خوبی باشد. در این مقاله، به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از اجزای ساده، یک کیک پخته و خوشمزه تهیه کنید.

مواد موردنیاز برای این کیک شامل: ۳ عدد تخم‌مرغ، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۴ قاشق غذایی روغن، ۱/۲ فنجان شیر، ۱ و نیم فنجان آرد و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر کیک می‌شود. با توجه به تعداد عوامل، می توان انواع مواد دیگر مانند وانیل، پودرژله و ... را بیشتر کنید که این قابلیت درست سازیچنین دسری به شما تا حدی محدود پاسخ خواهد داد.

ابتدا تخم‌مرغها را درون یک کاسه بزرگ بشکنید و مقداری شکر را به آن‌ها اضافه کنید. با استفاده از مخلوط کن، تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا بافت کرمی درست شود. سپس یک‌پارچه را در کاسه در آورده و به‌تدریج، روغن، شیر و آرد را به ترتیب به مواد اضافه کنید و هم‌زمان با اضافه کردن، آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید.

این مخلوط را درون یک قالب تهیه شده از جنس فویل یا سرامیک، که به پیشینه آن روغن بزرگراه شده، ریخته و روی آن را صاف کنید. سپس، قالب را به طور موازی با فویل آلومینیومی پوشیده شده باشد و آن‌را به غلظتی مناسبی در وسط ظرف درون حمام مرطوبی از آب گرم گذاشته و به کمک یک پوشش، دو برابر کنید.

با مهارت کردن مراحل بالا، کیکتان طی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل حمام مرطوب پخته شده و می‌توانید بعد از خنک شدن آن، آن را از داخل قالب خارج کرده و تزئین کنید. و اگر مایل به استفاده از خامی دوچندان بودید، می‌توانید داخل کیک بعد از پخت و سرد شدن، مواد قندی یا چیزهایی مانند موز، توت فرنگی، توت سیاه، انواع کرم و ... را اضافه کرده و از آن‌لذت ببرید.



چطور کیک ساده و خوشمزه بدون استفاده از فر درست کنیم؟

کیک یکی از خوراکی‌های پرطرفدار در جشن‌ها و مراسم مختلف است. اما برای پختن کیک در فر، ابزارهای خاصی مانند فر و یا تابه مخصوص کیک لازم است. اما شما می‌توانید کیک خوشمزه و ساده‌ای با استفاده از ابزارهای ساده و خانگی خود برای خانواده و دوستانتان بپزید.

ابتدا مواد لازم برای پختن کیک را آماده کنید. مواد استفاده شده در کیک ساده شامل یک لیوان آرد، نیم لیوان برنجک، دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، یک قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری شکر، یک عدد تخم مرغ و یک لیوان شیر هستند.

سپس بهتر است یک تابه کوچک غیر چسبنده را بر روی شعله متوسط قرار دهید و آن را به خوبی چرب کنید تا کیک بعداً از آن جدا شود. در هنگام آماده‌سازی مواد، شکر را با تخم مرغ خود ترکیب کنید تا قوام خوبی بگیرد و سپس تخم مرغ را اضافه کنید.

در ادامه آرد، برنجک، بیکینگ‌پودر و نمک را با مواد مخلوط شده ترکیب کنید و در نهایت شیر را اضافه کنید. بهتر است کمی بخوبی آن را هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شود. سپس مخلوط را به تابه ریخته و آن را در شعله متوسط به مدت ۳۰ دقیقه پخته و با کمک یک دستگاه چوبی، مطمئن شوید که کاکی درست پخته شده است. با این روش، شما می‌توانید کیک خوشمزه و ساده‌ای را بدون استفاده از فر درست کنید.