1. مواد لازم برای تهیه کیک ساده بدون شیر برای دو نفر
تهیه کیک ساده بدون شیر برای دو نفر از نوع کیکهای ساده و سریعی است که در محل تهیه آن احتیاج به مواد چندان گرانبها و پیچیده نیست.
برای تهیه کیک ساده بدون شیر، مواد اصلی شامل ۲ عدد تخم مرغ، ۳/۴ لیوان شکر، ۳/۴ لیوان آرد، ۱/۴ لیوان روغن زیتون یا کنجد، ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک هستند.
ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که حجم آنها به دو برابر افزایش مییابد، با میکسر یا همزن برقی خوب هم بزنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. در این مرحله روغن را نیز به مواد اضافه کرده و همه را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا دستهای یکدست و کرم رنگ بشود.
شکل دهی به دسته خمیری از کیک ساده بدون شیر با بهرهگیری از قالبهای کوچک و دور، طبق دستور مد نظر شما صورت میگیرد. سپس قالبهای حاوی خمیر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر در دمای ۱۷۰ درجه موقعیت میگیرد. با توجه به شرایط دما، این مدت زمان ممکن است کمی تفاوت داشته باشد. برای محصول دائماً تست کنید تا متوجه شوید که این کیک ساده بدون شیر آماده سرو شدن است.
در نهایت کیک ساده بدون شیر را از فر بیرون آورده و برای ۵ دقیقه در معرض هوای خنک بگذارید تا کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن کامل کیک، آن را از داخل قالب خارج کنید و برای سرو مطلوب خود به همراه چای یا نوشیدنی دیگرتان پذیرایی کنید.
2. مراحل آمادهسازی کیک ساده بدون شیر برای دو نفر
برای آمادهسازی کیک ساده بدون شیر برای دو نفر، چند مرحله باید دنبال شوید. این کیک ساده و سریعی است که با تعداد کمی از مواد و به راحتی میتوان آن را تهیه کرد.
مرحله اول: مواد
برای آمادهسازی کیک ساده بدون شیر برای دو نفر، شما به موارد زیر نیاز دارید:
- یک عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری کره
- نصف فنجان شکر
- یک قاشق چای خوری وانیل
- حدود یک پیمانه آرد
- یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری نمک
- یک سوم تا یک نیم پیمانه آب
مرحله دوم: تهیه خمیر
بعد از جمع کردن مواد، ابتدا قاشق کره را در یک کاسه قرار دهید و با استفاده از میکسر؛ اجاق گاز و یا درون مایکروویو آن را بر روی حرارت بالا حدود 30 ثانیه بگذارید تا از حالت جامد خود خارج شود.
سپس شکر و تخم مرغ را به کامل با هم مخلوط کنید و به مواد گرم کرده اضافه کنید تا تماما با هم ترکیب شوند؛ بعد از اضافه کردن شکر و تخم مرغ به کاسه، وانیل را به آنها اضافه کنید و دوباره به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، تخمهایی که جدا شدهاند را از خمیر جدا کرده و حدود 1/3 پیمانه آرد و بیکینگ پودر و نمک را به مواد دیگر اضافه کنید؛ سپس دوباره خمیر را به اندازه کافی با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرین و لطیفی آماده شود؛ حال به آرامی، آب را به خمیر اضافه کنید و همه چیز را تا ملایم شدن ترکیب کنید.
مرحله سوم: پخت
آخرین مرحله پختن کیک است. بعد از تهیه خمیر، یک قالب جدید را چرب کنید و خمیر را به آن بریزید و برای 20 تا 25 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا کیک با رنگ طلایی لایه بالای خود پیدا کند.
بعد از اینکه کیک آماده شد، آن را از فر بردارید و چند دقیقه تا کامل خنک شدن دهید.سپس میتوانید اگر دلتان میخواهد با شکلات روی کیک خود پخش کنید یا با کره و عسل سرو کنید.
البته یک نکته آخر، برای اینکه کیک شما سفت و خوشمزه شود میتوان به طور اختیاری کمی تخمه سیاه ریخت تا از لحاظ طعم و عطری کیک شما شاهکاری خاص تر بشود.
3. تزیین کیک ساده بدون شیر برای دو نفر
تزیین کیک یکی از مواردی است که با اضافه کردن زیبایی به کیک، خاطرات خوش و عشق و علاقه را بیشتر میکند. یکی از کیک های ساده و خوشمزه که برای دو نفر مورد استفاده قرار میگیرد، کیک بیشکت بدون شیر است. اما با این حال، شما میتوانید با استفاده از تزییناتی ساده و راحت، این کیک ساده را به یک کیک شگفتانگیز تبدیل کنید.
شاید نگرانی شما برای تزئین کیک ساده، این باشد که دسترسی به وسایل تزئین در خانه نداشته باشید. برای اینکه به راحتی تزئینات را انجام دهید، با چند وسیله ساده میتوانید کیک خود را تزیین کنید. از جمله این وسایل میتوان به شیرینی پزی، کیک دیزاینر، کسری و مهرههای شیرینی اشاره کرد.
یکی از تزئینات را میتوان با استفاده از قند خرد شده و روغن هسته خرما انجام داد؛ برای این منظور، قند را در پنجه خرد کنید و روغن هسته خرما اضافه کنید تا یک کره روان باشد. سپس آن را روی کیک بمالید و با چیزی برای توزیع کردن وسایل، آن را به خوبی پخش کنید.
تزئین دیگری که برای این نوع کیکها مورد استفاده قرار میگیرد، تزئین با میوه است. برای این منظور، میتوانید از توت فرنگی، توت خشک، هلو، نارگیل، انجیر و هر میوه دیگری که دوست دارید استفاده کنید و آن را با کیک ترکیب کنید.
در نهایت، میتوانید با استفاده از کرم های نوتلا و سایر کرم های شکلاتی، کیک خود را تزئین کنید. کرم های نوتلا، حلوایی لذیذ روی کیک ایجاد میکنند و با شکلات قهوه بلغاری، کیک شما به شکلات نیز به نظر میرسد. در نهایت، آن را با میوههای تازه زیبا کنید و دوستان و عشقان خود را با کیکی ساده و زیبایی شگفتانگیز و خوشمزه شگفتزده کنید.
4. نکات مهم در تهیه کیک ساده بدون شیر برای دو نفر
برای تهیه یک کیک ساده بدون شیر که برای دو نفر مناسب باشد، باید به موارد زیر توجه کرد:
1- مواد اولیه: برای تهیه کیک ساده بدون شیر، نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، وانیل، روغن و آب دارید.
2- مراحل تهیه: ابتدا تخم مرغ را با شکر خوب میکس کرده و سپس به آن آرد، پودر کاکائو، وانیل و روغن را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آب را به تدریج به مواد تزریق کرده و تا زمانی که مواد به خوبی با هم مخلوط شوند، با ماهیت خمیر و فرم مخصوص کیک، دست به کار شوید.
3- آماده کردن قالب: پس از اینکه خمیر کیک را آماده کردید، کراسی یا قالب کیک را با روغن چرب کنید و خمیر را درون قالب ریخته و در حرارت 180 درجه سانتیگراد مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید، تا کیک درون فر به سرعت بپزد و بیرون از فر خارج شود.
4- تزیین کیک: سپس می توانید مرحله تزئین را شروع کنید. می توانید برای تزئین کیک، شکر پودری، ترشی، شیکولات رنگی یا بادام و انواع میوه های تازه استفاده کنید و این کیک ساده بدون شیر را زیبا و خوشمزه تر کنید.
5- مصرف: حالا که کیک شما آماده است، می توانید از آن به همراه یک فنجان شیر گرم لذت ببرید. این کیک به عنوان میان وعده یا دسر، برای دو نفر مناسب است و می توانید آن را در جشن ها و مراسم ها نیز ارائه کنید.
5. دستورالعمل تهیه آرد خامهای
آرد خامهای یک نوع آرد است که معمولاً برای ساخت شیرینی و کیک استفاده میشود. این نوع آرد دارای مقدار قند بیشتری میباشد و باعث میشود شیرینی خوشمزهتر و بادوامتر باشد.
برای تهیه آرد خامهای، باید از آرد گندم سفید استفاده کنید. در ابتدا، باید آرد را در یک ظرف قرار داده و با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا همه توده آرد با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس، باید خامه را به آرد اضافه کنید. نسبت آرد به خامه به میزان 1 به 1 است. برای مثال، اگر یک کیلو آرد دارید، یک کیلو خامه در نظر بگیرید.
در ادامه، باید آرد و خامه را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یک توده نرم و یکنواخت بدست آید. این مخلوط را به مدت چند دقیقه به خوبی با دست خمیرکنی کنید تا خمیر نرم و انعطاف پذیر شود و آماده استفاده باشد.
نکته مهم در تهیه آرد خامهای این است که باید برای خمیرکردن با دستان خود زحمت بکشید و خمیر را به مدت کافی و به طور کامل خمیرکنید تا خمیر نرم و انعطاف پذیر شود و در پخت شیرینیها خوب جا بیفتد.
در نهایت، بعضی از شیرینیها احتیاج دارند که خمیر قبل از پخت، در یخچال قرار داده شود تا یکدست و یکنواخت شود. با تهیه آرد خامهای، می توانید به آسانی و با اعتماد به نفس شیرینی های خوشمزه و بادوامی بپزید.
6. دستورالعمل تهیه شکلات ساده
تهیه شکلات ساده یکی از روشهای آسان و سریع برای ساخت شیرینی است. برای تهیه این شکلات، نیاز به چند مواد است که از ریختن آنها در قالبهای شکلاتی جامد و سپس سرد کردن آنها در یخچال برای چند دقیقه تا یک ساعت میباشد. در ادامه، مراحل تهیه شکلات ساده را بیان میکنیم.
ابتدا، میتوانید قالبهای شکلات را انتخاب کنید. میتوانید از قالبهایی استفاده کنید که از پیش ساخته شدهاند، یا قبلاً در خانه مایع شده و سرد شدهاند. بعد از انتخاب قالبها، باید مواد شکلاتی را انتخاب کنید. برای تهیه شکلات ساده، میتوانید از نوارهای شکلاتی استفاده کنید، یا ریز شده و شکل شده شکلات را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب مواد، میتوانید آنها را در یک ماشین خمیرکن قرار دهید و آنها را تا حد دلخواه خمیرکنید. سپس، باید مواد را داخل قالبهای شکلاتی ریخته و آنها را فشار دهید تا تمام قالبها پر شوند. بعد از ریختن مواد، قالب ها را در یخچال به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا شکلات خودداری شود.
هنگامی که شکلات سرد شده، میتوانید آنها را از قالبها خارج کنید و آنها را در ظروف مخصوص نگهداری کنید. شکلات ساده را میتوانید برای مهمانیها، هدیه دادن به دوستان و خانواده، یا حتی به عنوان تزئین برای کیک و دسر استفاده کنید. با تهیه این شیرینی ساده، میتوانید از لذت خود تهیه شیرینی بکشید و در عین حال هنر خود را به دیگران نشان دهید.