طرز تهیه کیک ساده بدون روغن مایع

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک ساده بدون روغن مایع

تهیه کیک ساده بدون روغن مایع یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهاست که برای هر مناسبتی مناسب است. این نوع کیک بسیار سالم و کم کالری است و می‌تواند یک گزینه عالی برای صبحانه یا نوشیدنی شامل یک فنجان چای باشد. در این راهنمای کامل، روش تهیه کیک ساده بدون روغن مایع را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده بدون روغن مایع عبارتند از: یک لیوان آرد، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو، دو عدد تخم مرغ، سه قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق چایخوری وانیل، و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر هستند.

برای شروع تهیه کیک، مرغ و شکر را با هم ترکیب کرده و آن را برای چند دقیقه بازتاب دهید. سپس مواد دیگر را اضافه کنید و مرغ را خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. در نهایت، تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود.

بعد از اینکه مواد با هم ترکیب شدند، ظرف را با پلاستیک کف تهیه کنید و سپس مخلوط را بریزید. تنها با چند دقیقه پختن در فر، کیک ساده بدون روغن مایع شما آماده است. همچنین می‌توانید به کیک از طریق اضافه کردن مواد تزئینی مانند شکلات، پودر شیرینی، میوه خشک و … جلوه‌ی زیبا و خوشمزه‌ای بدهید.

در نهایت، تهیه کیک ساده بدون روغن مایع بسیار ساده و کم هزینه است و می‌تواند یک جایگزین سالم و خوشمزه برای دسرهای سنتی شما باشد. با تهیه این کیک، مطمئن باشید که می‌توانید یک دسر ساده و شیرین بدون نگرانی از کالری بالا بپذیرید و در کنار دوستان و خانواده‌ی خود لذت ببرید.



طرز تهیه کیک ساده بدون روغن مایع

تهیه کیک ساده بدون استفاده از روغن مایع یک روش سالم و خوشمزه برای تهیه کیک است. برای آماده کردن این کیک، لازم است که مواد لازم را جمع آوری کنید. این مواد شامل آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخم مرغ و شیر هستند. در ادامه مواد در یک کاسه به خوبی با هم مخلوط می شوند تا یک خمیر قوی و سفت تشکیل شود.

سپس خمیر درون قالب کیک ریخته می شود. اگر می خواهید کیک خود را با تزئینات اضافی مخصوص خودتان تزیین کنید، می توانید به آن افزایش دهید. بعد از اینکه خمیر در قالب کیک قرار گرفت، کیک به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت درون فر پخته می شود. تا زمانی که کیک کاملاً به سطح فر می رسد و دارای یک طعم خوشمزه و نرم است.

در نهایت، کیک از فر خارج و برای خنک شدن روی هوای آزاد قرار داده می شود. اگر می خواهید کیک خود را تزئین کنید، می توانید از شکلات، کره، آبنبات و مواد دیگر استفاده کنید. به هر حال، طرز تهیه کیک ساده بدون استفاده از روغن مایع یک روش سریع و ساده برای خلق یک کیک خوشمزه و سالم است که می تواند توسط هر شخصی تهیه شود.



راه های ساده ترک کردن کیک از قالب

رهایی کیک از قالب یکی از مهمترین و مسائلی است که در هنگام پخت کیک باید به آن توجه کرد. زیرا آسیب دیدن کیک هنگام خارج شدن از قالب می تواند شکل و ظاهر آن را تحت تاثیر قرار دهد. برای جلوگیری از این اتفاق، چند روش می توانید پیش روی خود قرار دهید.

اولین راه حل برای راحتی خارج شدن کیک از قالب، استفاده از کاغذ پخت در کف و دیواره های قالب است. این کاغذ به طور کامل به قالب چسبیده و می توانید کیک را راحتی از قالب خارج کنید. همچنین، استفاده از روغن یا آبلیمو برای ترشح کردن قالب نیز می تواند به کمکتان بیاید.

راه دیگر استفاده از روغن برای ترشح دیواره های قالب است. با استفاده از سیم کیک قبل از پخت، سیم را روی قالب چیده و سپس روغن روی دیواره های قالب را ترشح کرده و کیک را بپزید. در این صورت کیک به راحتی از قالب خارج خواهد شد.

یک راه دیگر تزئین کردن و راحتی خارج شدن کیک از قالب، استفاده از قالب غیر چدنی است. این قالب ها همچنین به شکل های مختلفی از جمله دایره ای، مستطیل، مربع و ... تولید می شوند که می توانید به راحتی کیک را از داخل آن خارج کنید.

استفاده از این روش ها، دچار مشکل خروجی کیک نخواهید شد و کیک با شکیلترین شکل از قالب خارج خواهد شد. اما اگر هنوز هم مشکل دارید، بهتر است از دستور طرز تهیه کیک و رزبلاگ با بصیرت تر کار کنید.



طرز تزئین کیک ساده بدون روغن مایع

تزئین کیک یکی از مهم‌ترین قسمت‌های سرو غذا در هر جشنی است. در این مقاله به طریقه‌ی تزئین کیک ساده بدون استفاده از روغن مایع می‌پردازیم.

ابتدا بهتر است که کیک را به صورت صاف و با ارتفاع یکسان درست کنید. سبزیجات و میوه‌های تازه، گردو، خربزه و شیره‌ی خامۀ زردآلو انواعی از موادی هستند که می‌تواند برای تزئین کیک استفاده شوند. برای تزئین بیشتر، هنگام انتخاب سبزیجات و میوه‌ها به رنگ بندی و شکل آن‌ها توجه داشته باشید تا ترکیبی زیبا و منسجم در کیکتان داشته باشید.

یکی از ترکیب‌های زیبا برای تزئین کیک، استفاده از میوه‌های تازه روی سطح کیک است. برای این کار می‌توانید توت فرنگی، خربزه، آلبالو، زردآلو، انگور، هندوانه و سایر میوه‌های تازه را بصورت خلیلی خرد کنید و روی کیک چینی شیک کنید.

استفاده از خشکبارها نیز از جمله روش‌هایی است که برای تزئین کیک بسیار مناسب است. از نوع‌هایی همچون پسته، بادام، گردو و فندق استفاده کنید و آن‌ها را در دسته‌های کوچک روی کیک بچینید. همچنین می‌توانید خرده پرتقال، لیمو، یا سایر آجیل‌های خرد شده را روی کیک چینی کرده و از زیبایی و خوشمزگی‌اش لذت ببرید.

نکته مهمی در رابطه با تزئین کیک بدون استفاده از روغن مایع این است که می‌توانید از شیرینی‌پزی‌های خودتان نیز استفاده کنید. برای مثال پفی‌هایی به شکل گل و حلقه، روکش شده با گرانول شکر یا همیشه خنک با دانه‌هایی نظیر چیا، نارگیل و خرد شده نتیجه‌ی خوبی برای تزئین کیک بدون هیچ‌گونه نیازی به روغن مایع خواهد بود.

با استفاده از این روش‌های ساده، می‌توانید کیک خود را به صورت زیبا و دلنواز تزئین کنید. همچنین اگر دوست دارید با صرف کمترین وقت و هزینه کیک خود را تا حد امکان طراحی کنید، تزئیناتی که در این مقاله ارائه داده شد می‌تواند برای شما مناسب باشد.



طرز ساخت کیک شوکولاتی ساده بدون روغن مایع

برای ساخت کیک شوکولاتی ساده بدون روغن مایع، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کیک، موادی مانند آرد، بیکینگ پودر، کاکائو، شکر، تخم مرغ و شیر نیاز خواهید داشت. برای شروع، مقدار ۲ فنجان آرد را با ۳ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۳ قاشق غذاخوری کاکائو در یک کاسه مخلوط کنید.

در مرحله بعد، مقدار ۱ فنجان شکر را با ۲ تخم مرغ در یک میکسر با سرعت بالا خوب مخلوط کنید تا شکر به صورت حباب‌دار و برفی شود. سپس به نرمی همه‌ی مواد را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید. در این مرحله بهتر است از میکسر با سرعت پایین استفاده کنید تا خمیر کیک از حالت مایع خارج نشود.

سپس، پر کردن قالب کیک را آغاز کنید. قالب را پیش از این کار با فریزر پوشانده و سپس با پودر کاکائو پامرژور شده تزئین کنید. حال می‌توانید خمیر کیک را به داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید. سپس قالب کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید. برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک، ابزاری مانند قلم آزمایش را به مرکز کیک فرو برید و اگر تمیز بازمی‌گردد، کیک پخته شده است.

بعد از این که کیک از فر خارج شد، آن را بر روی یک سطح صاف و سرد قرار دهید و بعد از ریزش کردن ترکیبی از شکر پودری و کاکائو روی آن، می‌توانید آن را سرو کنید. با پیشنهاد یک لیوان شیر سرد، می‌توانید بهترین تجربه از لذت این کیک شوکولاتی ساده بدون روغن مایع را داشته باشید.



استفاده از عسل به جای شکر در کیک

استفاده از عسل به جای شکر در کیک، یکی از راه های سالم تر برای تهیه و مصرف شیرینی هاست. عسل با داشتن ویژگی هایی مثل طعم خوب، قابلیت حل شدن در سریع ترین زمان، تولید انرژی بیشتر برای بدن و همچنین تأثیرات مثبت در حفظ سلامتی بدن، به جای شکر در تهیه کیک، بسیار مناسب است.

تهیه کردن کیک با عسل می تواند باعث مصرف کلرید سدیم کمتری در بدن شود، زیرا درصد بسیار بالایی از شکرهایی که در کیک ها استفاده می شوند، شامل کلرید سدیم هستند که استفاده از آنها به مقدار زیاد، دراضطراب، فشار خون و بروز بیماری های قلبی موجب می شوند. برخلاف شکر، عسل دارای شمار بسیار کمی از کلرید سدیم است.

همچنین، استفاده از عسل به جای شکر در کیک می تواند باعث ایجاد خواص ضد التهابی، ضد باکتری و ضد ویروسی شود. عسل دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیادی است و با مصرف کردن آن، احتمال بروز بیماری های مختلفی مثل سرطان، بیماری های قلبی و مغزی و ناراحتی های مربوط به رشد پیری را کاهش می دهد.

به طور کلی، استفاده از عسل به جای شکر در کیک، یکی از بهترین راه ها برای مصرف شیرینی های سالم تر و خوش طعم تر است. این موضوع به جهت داشتن خواص دارویی و سلامتی بیشتر، رواج زیادی پیدا کرده و بسیاری از آشپزها و طرفداران خوراکی ها از آن استفاده می کنند.



طرز تهیه کیک کاستارد ساده بدون روغن مایع

کیک کاستارد، یکی از محبوب‌ترین کیک‌های پختنی محسوب می‌شود که برخی افراد، به دلیل مواد چربی بالای آن، از مصرف آن اجتناب می‌کنند. در اینجا، طرز تهیه کیک کاستارد ساده بدون روغن مایع، راهی ساده و کاربردی برای تهیه این کیک خوشمزه است.

اولین گام در تهیه کیک کاستارد، مخلوط کردن یک لیوان آرد سفید/تمام کمّی با یک قاشق چای‌خوری پودر شیر است. در مرحله بعد، یک قاشق پودر کیک، نصف لیوان شکر، نصف کاپیتان و یک قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم.

در قدم بعد، دو تخم مرغ را با یک قاشق کره یا چربی نباتی در یک کاسه ترکیب کرده و به مواد ترکیب شده در مرحله قبل اضافه می‌کنیم. سپس، یک لیوان شیر را به مواد ترکیب شده اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا یک خمیر سفت ترشح شود.

حالا، یک قالب کیک را روغن کرده و به صورت یکنواخت خمیر کیک را در آن می‌ریزیم. سپس، با استفاده از یک کف کاست را کف قالب کیک می‌گذاریم و خمیر را به نوبه خود روی آن قرار می‌دهیم. مواظب باشید کاست زمانی که روی خمیر هست، به قالب چسبیده باشد.

کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرم شده از قبل، به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر می‌گذاریم. برای تأیید آمادگی کامل کیک، از یک دوش ظرف کیک استفاده کرده و با قرار دادن آن روی مرکز کیک، می‌توانید تأیید کنید که کیک آماده مصرف است.

بعد از خروج کیک از فر، تا ۱۰ دقیقه آن را درون قالب کیک نگهداری کرده و سپس برای خارج کردن کیک، ترکیبی از شکر کم و اسپری کره را روی قالب کیک پاشان کرده و سپس کیک را با دقت از قالب خارج کنید.

حالا کیک کاستارد ساده بدون روغن مایع در بسته‌بندی مناسب خود را به اشتراک بگذارید و لذت ببرید!