مرحله به مرحله: طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی
کیک یکی از دسرهای پرطرفدار و محبوب در جشنها، مهمانیها و شامهای خانوادگی است. در این مقاله میخواهیم نحوه تهیه کیک ساده با پف زیاد و بدون فر کاکائویی را به صورت مرحله به مرحله شرح دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده با پف زیاد عبارتند از:
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/2 فنجان شیر
- 1 فنجان برنج یا کاکائو در صورت دوست داشتن
- 1 فنجان آرد
- 1 فنجان شکر
- 1/2 قاشق چایخوری وانیل
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
- نمک به میزان کافی
ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک کاسه از پیش تهیه شده، با هم مخلوط کنید تا تا زمانی که حجم آن 2 برابر شود. سپس شیر را به مواد مخلوط اضافه کرده و مجددا همه مواد را مخلوط کنید.
سپس برنج یا کاکائو، آرد و سدیم بیکربنات را به این موکوژر درون کاسه اضافه کنید و آن را با چوب سیب تیغی یا همان ویسکی با هم مخلوط کنید. دقت کنید که ترکیب کنید تا خمیر با جمع شدن کامل مواد حاصل، یک کره بزرگ درست شود.
حال که این مواد با هم ترکیب شدند، باید آن را در داخل قالب کیک بریزید. قالب را تهیه کنید و داخل آن را چرب کنید. خمیر کیک را درون قالب ریخته، صاف کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، برای حدود 30 تا 35 دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک پخته شود.
بعد از پخت کیک، آن را به مدت حداقل 20 دقیقه در ظرف قرار دهید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و آن را برش دهید. میتوانید این کیک را با ژله تزیین کنید و در نهایت، جهت سرو و مصرف قرار دهید.
این کیک ساده و با پف زیاد با کاکائو یا برنج تهیه میشود که بدون نیاز به فر، ساده و سریع ترکیب میشود و میتواند برای تهیه دسرها و خوردنیهای خانگی شما بسیار مناسب باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی
تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که میتوانید با استفاده از چند ماده اولیه ساده در منزل تهیه کنید. در این روش از کاکائو به عنوان عطر دهنده استفاده نخواهیم کرد. برای تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی به چند ماده اولیه ساده نیاز داریم که در ادامه به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.
اولین ماده اولیه مورد نیاز در تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی، آرد است. ما بهتر است از آرد سفید استفاده کنیم اما در صورت علاقمندی، میتوانیم از آرد گندم کامل استفاده کنیم تا کیکی مرغوبتر تهیه شود. این ماده نه تنها کنترل سطح رطوبت در کیکی که تهیه میکنیم دارد بلکه به عنوان جایگزین مناسبی برای فلفل دلمه در جلوه رنگی غذا محسوب میشود.
ماده دیگری که نیاز داریم شکر است. شکر به عنوان نوعی آرامش بخش طبیعی هم شناخته شده است. اگر میخواهید کیک تان را مقوی کرده و به آن حس کاملی بدهید می توانید میوه هایی مانند توت فرنگی و پسته به آن اضافه کنید. برای کیک ساده، در حد دو قاشق غذاخوری شکر کافی است.
بعد از این، به نوبت تخم مرغ و روغن است که مواد تشکیل دهندهای اساسی در تهیه کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی هستند. تخم مرغ برای پف کردن و همچنین بخاطر اثر زیادی که بر سطح خمیر دارد، بسیار مفید است. روغن نیز برای شادابی غذا که به جای گریس و مزاج غذا استفاده میشود، نقش مهمی در تهیه کیک دارد.
در نهایت، به جای آرد رایج، با استفاده از پودر پخت کیک می توانید با آماده شدن تهیه خمیر، به راحتی به جلوه و پخت کامل کیک سر بدید. در این طرح، ما یک کیک نرم و خوشمزه را تهیه میکنیم که پفی بوده و دارای طعم شادی و مزه ای میباشد.
تهیه خمیر کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی
خمیر کیک یکی از محبوبترین و سرگرمکنندهترین غذاهای خانگی است که برای همه سنین مناسب است. خمیر کیک ساده با پف زیاد بدون فر کاکائویی یکی از راههای ساده و موثر برای تهیه کیک خانگی با کیفیت بالا و نسبتاً سریع است.
برای تهیه این خمیر کیک لازم است ابتدا یک تیغه مارگارین، یک لیوان شکر، دو تخم مرغ و یک و نیم لیوان شیر را در ظرفی قرار دهید و آن را با هم مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را به ترتیب نصف لیوان و یک قاشق غذاخوری اضافه کرده و دوباره با مخلوط کردن به خوبی ترکیب کنید. اگر مایلید در این مرحله کمی وانیل یا اسانس نارگیل هم اضافه کنید.
سپس به خمیر تازه تر و پفیتر شدنش، دو قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو را اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله چند قاشق کاکائو نیز میتوانید اضافه کنید تا کیکتان رنگی تیرهتر و شاداب تر بشود.
سپس، میتوانید این خمیر را در قالبهای مورد نظر خود قرار دهید و آنها را درون قابلمهای با آب که قبلاً روی حرارت زدهاید، قرار دهید و به مدت ۶۰ دقیقه بپزید. برای آماده شدن بیشتر و بهتر کیکتان، بهتر است قبل از پختن، قالب را با آرد پر کنید تا کیک بهتر از قالب جدا شود.
با دنبال کردن این مراحل ساده و با کمی تجربه و تمرین، میتوانید کیک سادهای با پف زیاد و بدون استفاده از فر کاکائویی تهیه کنید که مطمئناً شما و خانوادهتان را شگفت زده خواهد کرد.
افزودن پودر کاکائو به خمیر کیک
افزودن پودر کاکائو به خمیر کیک طعم و ظاهر جذاب و دلچسبی به کیک می بخشد و اغلب به عنوان یکی از جذابیت های عمده کیک شناخته می شود. این پودر از دانه های هسته ای درخت کاکائو تهیه می شود و در کیک های شیرین و شکلاتی بسیار محبوب است.
یکی از مزایای استفاده از پودر کاکائو در خمیر کیک، افزایش غلظت و چگالی آن است. با افزودن پودر کاکائو به خمیر، کمی وزن آن افزایش می یابد و نتیجه آن کیکی با قوام وسیع و غنی تر نسبت به کیک های عادی است.
اطلاعات غذایی پودر کاکائو نیز می تواند در تهیه کیک های سالم مورد استفاده قرار گیرد. پودر کاکائو حاوی فیبر، آهن، منگنز و مس است. همچنین، این پودر دارای خواص ضد اکسیدانی بالایی است که می تواند به شفافیت و صحت آیینه مثل های قاعده نحوه تهیه کیک کمک کند.
هنگام افزودن پودر کاکائو به خمیر کیک باید مطمئن شوید که خوب با مواد دیگر مخلوط شده است. برای تولید بهترین نتیجه، پودر کاکائو باید با دقت به خمیر کیک اضافه شود و سپس با استفاده از ماشین همزن یا قاشق ، آن را به خوبی ترکیب کنید.
در نهایت، می توان گفت که افزودن پودر کاکائو به خمیر کیک یک راه پرغلظت و لذیذ برای درست کردن کیک های متنوع و جذاب است. همچنین، این پودر می تواند به عنوان یک ماده افزودنی، کیک های سالم را برای شما به وجود آورد. با این حال، بهتر است در یاد داشته باشید که مصرف با میزان مناسب پودر کاکائو، مهم است و همواره باید به اندازه کافی سفارش داده شود.
آماده کردن قالب کیک برای پختن
آماده کردن قالب کیک برای پختن یکی از مراحل مهم در پخت کیک است. قالب کیک همان برجستههای فلزی یا چدنی است که با استفاده از آن، کیک را میپزیم. در ادامه به توضیح نحوه آماده کردن قالب کیک برای پختن میپردازیم.
نخستین مرحله در آماده سازی قالب کیک، روغن کردن آن است. اگر قالب کیک شما فلزی است، پانسمان نمک به آن بزنید و آن را به صورت خوبی روغن کنید. با این کار، کیک شما از قالب دست نمیزند. در صورت استفاده از قالب کیک سیلیکونی نیز، نیازی به روغن کردن آن نیست.
پس از روغن کردن قالب کیک، آن را با آرد کاور کنید. این کار باعث میشود که کیک به صورت یکنواخت در قالب پخته شود و از آن افتادگی نداشته باشد.
سپس، تناسب میان تعداد مواد و اندازه قالب کیک خود را بررسی کنید. بهتر است که مواد را از قبل آماده کرده و سپس آنها را به قالب کیک اضافه کنید. پر کردن قالب کیک با متوجهیت نیز مهم است. بیش از حد پر کردن قالب حتی ممکن است باعث برش کیک شود.
با رعایت این مراحل، قالب کیک شما آماده پخت خواهد بود. برای خروج کیک از قالب نیز میتوانید از یک چاقو استفاده کنید و ابتدا لبههای قالب را با چاقوی تیز روی دیوارههای قالب برید و سپس کیک را آهسته بیرون بیاورید. نوید میدهیم با رعایت این مراحل، کیکی با ماهیت شیرین و همچنان با استفاده از قالب کیک، پیش رو خواهید داشت.
پختن کیک ساده با پف زیاد بدون فر در قالب
پختن کیک یکی از روشهای محبوب و لذیذ در آشپزی است. اما برخی از مردم دسترسی به فر ندارند یا به دلایل دیگر از استفاده از فر خودداری می کنند. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید، می توانید کیک ساده با پف زیاد را در قالب پختن و به راحتی در منزل خودتان تهیه کنید.
برای پختن کیک ساده با پف زیاد بدون فر ابتدا باید تمام مواد لازم برای تهیه آن را آماده کنید. این مواد شامل بیسکوییت قهوهای، شکر، شیر، و کره است. ابتدا بیسکوییت ها را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پس از آن شکر را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد خوب متراکم شوند.
در مرحله بعد، شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هر بار با یک قاشق چرخانده تا مواد به درستی ترکیب شوند. پس از این که تمام شیر به مواد اضافه شده، کره را نیز به مخلوط اضافه کنید و با قاشق چرخانده تمام مواد را به درستی ترکیب کنید.
وقتی که مواد به درستی با هم مخلوط شدهاند، قالب شما را با کره روغنی پوشانده و مخلوط را به قالب منتقل کنید. سپس قالب را در یخچال برای حداقل ۳ ساعت رها کنید تا خنک شود و در طول این زمان، مواد در کولر برجستگی خود را از خود بیرون بیاورد.
بعد از سه ساعت، مواد قابل استفاده می شوند و شما می توانید کیک ساده با پف زیاد خود را بدون استفاده از فر و با لذت بخورید. در این مرحله شما می توانید کیک را با تعداد دلخواه مبلمان کنید و دسر خوشمزه خود را برای مهمانان خود فراهم کنید.