طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین خوراکیهای شیرین است که در بیشتر مراسمها و مناسبتهای خانوادگی سرو میشود. این کیک با نوع خاصی از آرد، تخممرغ، شکر و پودر کره تهیه میشود که موجب پفکی شدن و حجم گرفتن آن میشود. در اینجا طریقه تهیه یک کیک اسفنجی ساده با پف زیاد به شما آموزش داده میشود.
برای تهیه کیک اسفنجی، ابتدا باید تخممرغ و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا تا حد ممکن حباب به وجود بیاید. سپس با افزودن آرد به مواد تخممرغی، مواد را به یکدیگر مخلوط کنید تا مایعی یکدست و نرمایجاد شود. در این مرحله میتوانید یک قاشق چایخوری پودر خمیرپزی و یک قاشق کاهو شده روی مواد خرد شده اضافه کنید تا کیک شما پفی شود.
حالا موارد دیگری چون شیر، پودر کره و وانیل را به مواد تهیه شده صاف کنید تا یکدیگر را بسیار خوب ترکیب کنند. سپس با استفاده از یک قالب کیک مخصوص، مواد را به قالب ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قراردهید. پس از پخته شدن کامل، کیک را از فر خارج کرده و محکم کرده، بهصورت لایهلایه با کرم و میوه تزئین کنید.
با رعایت این توصیهها، یک کیک اسفنجی ساده و با پفی فوقالعاده در دست خواهید داشت که مخصوصاً برای مهمانیها و مراسمهای شما بسیار جالب خواهد بود. این کیک از بین انواع کیکهای مختلف، یکی از سادهترین و جذابترین روش های تهیه کیک است.
نحوه تهیه کیک پفی
تهیه کیک پفی یکی از خوشمزهترین و راحتترین حلواهایی است که میتوانید در آشپزخانه تان تهیه کنید. برای شروع این کار بهتر است که مواد لازم را آماده کنید. برای ساخت کیک پفی نیاز به تخممرغ، شکر، روغن، کرهی نرم، آرد، بیکینگ پودر، پودر شیدر، و امولسیفایر دارید.
اولین گام در تهیه کیک پفی، تهیه مواد اولیه است. برای این کار، در یک ظرف مخصوص تخممرغ را به همراه شکر بزنید تا از روی صافی شود. سپس کرهی نرم را به این ترکیب اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از این کار، کم کم آرد را به ترکیب اضافه کرده و تا زمانی که مواد خوب مخلوط شود، آن را با هم مخلوط کنید.
بعد از آن، به این مواد بیکینگ پودر، پودر شیدر و امولسیفایر را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. سپس به مواد حساسیت نشان ندهید و آنها را به یک قالب و صفحه پخت پیچانید. قالب را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر مخصوص ریخته و عمل پخت را شروع کنید. برای تست کامل بودن کیک، از یک قلمی برای پنجرهای به مدت 35 دقیقه استفاده کنید. بعد از اینکه کیک آماده شد، قالب را از فر بیرون بیاورید و برای 10 دقیقه سرد کنید. سپس کیک را از قالب بیرون آورده و به همراه چای یا قهوه سرو کنید. این کیک پفی خوشمزه و در عین حال سبک و هوا دار بوده و میتواند برای تمامی سلیقهها مناسب باشد.
طرز تهیه دسر کیک اسفنجی ساده با پف بلند
کیک اسفنجی یکی از دسرهایی است که بسیار محبوب در بین خانوادهها و جشنهای خاص است. با کمی تلاش و مهارت میتوانید کیک اسفنجی با پف بلندای را درست کنید که همانطور که میدانید آن را میتوانید با توتفرنگی، شکلات یا کرم خامه سرو کنید.
ابتدا برای تهیه کیک اسفنجی ساده شما نیاز به تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، شیر، وانیل و شکر دارید. مواد خشک را در کاسهای هم مخلوط کرده و تخم مرغ را به خوبی با مواد خشک ترکیب کنید. سپس شیر و وانیل را اضافه کرده و با یک میکسر، مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست آید.
حالا که مواد ترکیب شدند، از طریق پلاستیکبند به طول ۳۰ سانتیمتر و قُطر ۵ تا ۶ سانتیمتر برای کیک اسفنجی استفاده کنید. با استفاده از یک قاشق، تخم مرغ خام در کاسه را خوب تکان دهید تا حجم آن بیشتر شود و بعداً به این اثر معروف به “پف بلند” به شما کمک خواهد کرد. در طبقه بعدی از قاشق، مواد مخلوط شده را به مقدار دو چهارم قسمت از حجم هر پلاستیکبند قرار دهید، به سرعت تخم مرغ را درون هر پلاستیکبند مخلوط کنید و درون فر به صورت ترکیبی یکدست به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته کنید.
سپس، کیک اسفنجی را به نصف بشکنید و مواد خامه یا توتفرنگی بر روی قسمتی که به مرکز پر شده است بریزید تا کیک شما آماده خوردن شود. علاوه بر توتفرنگی و خامه، شما میتوانید از شکلات نیز درخواست کنید تا به عنوان تزئینات توپهای چسبندهای برای کیک اسفنجی خود استفاده کنید. در نهایت، کیک اسفنجی ساده با پف بلندی که تهیه کردهاید، آمادهی سرو به میهمانان شماست.
آموزش ساخت کیک اسفنجی با پف رویایی
برای ساخت کیک اسفنجی با پف رویایی نیاز به موادی همچون تخم مرغ، شکر، آرد، وانیل، پودر قهوه، بیکینگ پودر و سرکه می باشد. در ابتدا، تخم مرغ ها را با شکر خوب تکان داده و سپس آرد، وانیل، پودر قهوه و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. سپس به تخم مرغ ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب نرم و یکدستی داشته باشید.
سپس، به این ترکیب، سرکه را به آرامی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا از حجم خود بگیرد و ابعاد بیشتری پیدا کند. حال ترکیب را به قالب کیک مناسبتان اضافه کنید و روی آن یک لایه کرم خامه مخصوص بریزید. سپس روی کرم، لایه ای از ژله تهیه شده از قهوه و شکلات را گذاشته و کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر پخته و اجازه دهید خنک شود.
سپس، کیک را از قالب خارج کرده و با یک چاقو تیغه ای به دو قسمت برش دهید تا دو لایه باز شود. حال لایه دوم کیک را با چاقو از قسمت پایینی جدا کنید و به روی لایه اول کیک قرار دهید. سپس برنجانید و همراه با ژله و خامه تزئین کنید. این کیک اسفنجی با پف رویایی غذایی شیرین، خوشمزه و جذاب برای هر مناسبتی است.
طرز تهیه کیک ساده با تزیین پفی
برای تهیه کیک ساده با تزیین پفی، به چند ماده اولیه احتیاج دارید. اولین ماده اصلی تخم مرغ است که باید با شکر و وانیل در میکسر با هم مخلوط شوند تا ترکیب فومی و خوشمزه ایجاد شود. سپس، به مخلوط تخم مرغ، تدریجاً آرد، پودر کاکائو و تخمیر را اضافه کنید تا مواد به خوبی با یکدیگر واکنش دهند.
پس از اینکه تمامی مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، میتوانید آنها را در قالب کیک به طول و عرض مورد نظر بریزید و آن را درون فری پیش گرم شده قرار دهید. در صورتی که در دسترس نبود، میتوانید از قالب کیک سیلیکونی استفاده کنید که طرح های جالب تری به کیک شما ببخشد.
پس از آنکه کیک به خوبی پخت، آن را به داخل یخچال برای سرد شدن قرار دهید. سپس، میتوانید کیک را با کرم خامه پر کنید و با تزیینات مختلفی مانند پفی و میوه های تازه به آن زیبایی ببخشید. با مراعات این نکات، میتوانید کیکی لذیذ، ساده و متفاوت تهیه و سپس سرو کنید.
کیک اسفنجی با پف زیاد درست کنید
کیک اسفنجی با پف زیاد یکی از انواع کیک هایی است که در بسیاری از مناسبت ها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کیک با استفاده از ترکیبی از تخم مرغ، شکر، آرد و پودر قند به راحتی تهیه می شود.
اگر می خواهید کیک اسفنجی با پف زیاد تهیه کنید، ابتدا باید تخم مرغ را با شکر به صورت فومی خمیری تلخ کنید. سپس، آرد و پودر قند را به ترتیب به آن اضافه کنید و با حرکات دورانی ملایم به آن مخلوط کنید.
پس از آماده کردن خمیر، آن را به صورت یک لایه نازک در قالبی که قبلا چرب کرده اید، ریخته و آن را در فری گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخته و سپس آن را از فر خارج کنید. برای اطمینان از آماده بودن کیک، با استفاده از یک قلم مو یا چاقوی تیز درون کیک فرو کنید و اگر بدون هدر رفتن خمیر خارج شد، کیک شما آماده است.
بعد از خارج کردن کیک از فر، سریعا آن را به صورت معکوس بر روی سینیی با کاغذ روغنی تهیه شده قرار دهید و اجازه دهید که کاملا سرد شود. سپس، کیک را با شانه یا چاقوی تیز در قسمت وسط آن به دو نیمه تقسیم کنید.
در این مرحله، می توانید کیک را با مواد دلخواه خود، مانند کرم خامه، مربا، شکلات یا فنجان قهوه، پر کنید. سپس، قسمت بالایی کیک را محکما بر روی قسمت پر شده قرار دهید و با کرم خامه یا شکلات پوشانده و تزئین کنید. در نهایت، کیک اسفنجی با پف زیاد شما آماده سرو شدن است.