مواد لازم برای کیک زردآلو رژیمی
کیک زردآلو رژیمی یک دسر خوشمزه و سالم است که برای افرادی که میخواهند با رژیم و روش زندگی سالم خود همخوانی داشته باشند، میتواند بسیار مناسب باشد. برای تهیه این کیک، این موارد را به صورت لیست زیر باید آماده کنید:
۱. 2 لوبیای سفید (نیمه پخته شده)
۲. یک لیوان و ربع آرد برنج
۳. چهار تا پنج قاشق غذاخوری کره پسته
۴. یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۵. دو تا سه قاشق غذاخوری مواد شیرین کننده مانند استویا یا ترشی
۶. دو تا سه قاشق غذاخوری روغن کانولا
۷. 2 سوم لیوان شیر (چربی کم)
۸. یک و نیم قاشق چایخوری پودر پخت کیک
۹. 3 تا 4 عدد زردآلو ریز پوسته شده و خرد شده
لازم به ذکر است که با توجه به نیاز شخصی خود، میتوانید مواد شیرین کننده و روغن را به میزان دلخواه خود برای طعم دلخواه خودتان بازتنظیم کنید. همچنین در صورت داشتن دانش بیشتر در این زمینه میتوانید با ترکیبات دیگری نیز بهبود بخشید.
و بعد از آماده کردن مواد فوق، کافیست یک ماهیته آرد برنج با پودر پخت کیک و شیر را با هم ترکیب کنید. سپس کره، عصاره وانیل و روغن را به این مخلوط اضافه کنید و با هم آن را مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. در نهایت زردآلو را به مخلوط اضافه کرده و دوباره به آرامی همه چیز را مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه بشکنید و مخلوط برنجی و زردآلو را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم مرتبط شوند و به یک مایع غلیظ تبدیل شوند.
حال کافیست شما کیک خود را در قالب مورد نظر خود بریزید و درون فر درجه حرارت 350 درجهای قرار دهید. بعد از حدود 45 تا 50 دقیقه، کیک شما برای سرو آماده خواهد بود. و در نهایت میتوانید با یک جاجیک سبوس فندق یا افزودنیهای اضافی، طعم و دلپذیری بیشتری به کیک خود ببخشید و از آن بهرهمند شوید.
طرز تهیه کرم پنیری برای کیک زردآلو رژیمی
کرم پنیری در کیک هایی با مزه های شیرین و طعم دلپذیر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما اگر شما در رژیم هستید و می خواهید از کیک های بدون چربی و کم کالری لذت ببرید، می توانید از نسخه رژیمی کرم پنیری استفاده کنید.
برای تهیه کرم پنیری رژیمی برای کیک زردآلو شما نیاز به چند مواد ساده دارید. این شامل مرغوبیت پنیر خامه ای کم چرب، شیر قلمی، استون شیرین و پودر شیرین کننده رژیمی است.
در ابتدا یکی از شیشه های پنیر خامه ای را انتخاب کنید و آن را در یک میکسر قرار دهید. به آرامی شِیر قلمی و استون شیرین را به مرور اضافه کنید و در هم میکس کنید.
سپس، به تدریج پودر شیرین کننده رژیمی را به مخلوط بیافزایید و در میانه وسط لیوان به دقت افزایش دهید. اگر خواستید، می توانید برای بوست طعم و رایحه، چند قطره عصاره وانیل اضافه کنید.
در مرحله بعدی، همه مواد را تا زمانی که مخلوط باشد، با میکسر مخلوط کنید. بهتر است برای یک دقیقه کامل مخلوط شوند تا کرم پنیری رژیمی شما پر شفافیت و صافی داشته باشد.
حالا ابزار مصرف کرم پنیری را پیش از استفاده بگیرید و آن را روی کیک خود لایه برداری کنید. شما می توانید از این کرم برای تزیین کیک های مختلف استفاده کنید و با لذت بیشتری از لذت خوراکی های رژیمی خود بهره مند شوید.
طرز تهیه خمیر کیک زردآلو رژیمی
تهیه خمیر کیک زردآلو رژیمی یکی از مناسب ترین گزینه ها برای افرادی است که به دنبال حفظ وزن سالم خود و رعایت رژیم غذایی هستند. برای آماده سازی این دسر لذیذ، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، نیاز به ۲ سینی زردآلو (حدود ۶۰۰ گرم)، ۳ عدد تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه سرکه سیب، ۱/۲ پیمانه آبلیمو، ۱/۲ پیمانه شیر پوست کنده طبیعی، ۱ پیمانه آرد گندم کامل، ۱/۲ پیمانه پودر شیرینکننده طبیعی و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پخت کیک دارید.
بعد از مواد لازم آماده کردن، ابتدا زردآلوها را شسته و خرد کرده و با سرکه سیب و آبلیمو ترکیب کنید. سپس تخم مرغ ها را با شیر، پودر پخت کیک، پودر شیرینکننده طبیعی و آرد گندم کامل مخلوط کنید تا تهیه خمیر کیک خود را شروع کنید. بهتر است ابتدا مواد خمیر را کاملاً به هم بزنید و در انتها زردآلو ها را به خمیر اضافه کنید.
حالا، در قابلمه ای برشته، خمیر کیک را ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر پخته شود. بعد از مدتی، با تزئین خمیر کیک با زردآلوهای تازه به دلخواهتان بپردازید ، پس از خنک شدن کامل، این دسر رژیمی و سالم را می توانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
آماده سازی زردآلوها برای افزودن به خمیر
برای افزودن زردآلو به خمیر، نیاز است تا ابتدا زردآلو ها را به طور دقیق شسته و مجهز کنید. برای این کار، می توانید آن ها را با آب سرد شستشو دهید و سپس با دستمال تمیز خشک کنید. بعد از این مرحله، می توانید زردآلو ها را به دو نیمه تقسیم کنید و هسته های آن ها را با یک چاقو تیز و دقیق بردارید.
بعد از خالص کردن زردآلو ها، شما می توانید آن ها را برای استفاده در خمیر آماده کنید. برای این کار، می توانید زردآلو ها را نازک برش دهید و سپس آن ها را در یک ظرف پهن و کم عمق به همراه مقداری شکر و بفوره انداخته، با هم مخلوط کنید. پس از آن، ظرف را روی حرارت نرمال قرار داده و زردآلو ها را تا زمانی که محتویات ظرف به صورت مایع شود، پخته کنید.
زمان پخت زردآلو های شما تبدیل به یک مایع سفت و قابل استفاده در خمیر خواهد شد. این جایی است که شما می توانید به راحتی زردآلو های پخته شده خود را به خمیر خود اضافه کنید. در نهایت می توانید خمیر را به صورت معمول پخته و از ترکیب طعم و مزه بین زردآلو و خمیر لذت ببرید.
مراحل پخت کیک زردآلو رژیمی
پخت کیک زردآلو رژیمی از دستورهای شیرینی پزی است که دارای بافت نرم و طعم شیرین و خوشمزه ای است. این کیک از دو قسمت تشکیل شده است؛ بخش خشک و بخش مرطوب. در بخش خشک از آرد سفید به همراه آرد جو و پودر پروتئین استفاده می شود تا بدون صفرا و با خواص سالمی برای بدن ساخته شود. در بخش مرطوب از پوره زردآلو، سبوس برنج و شیر پاستوریزه استفاده می شود که نیاز بدن به شکر را تأمین می کند.
مراحل پخت کیک زردآلو رژیمی خیلی ساده و آسان است. در اولین مرحله باید آرد سفید، آرد جو، پودر پروتئین، پودر شیرین کننده و بیکینگ پودر را ترکیب کنید و آن را در کنار یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعدی پوره زردآلو، سبوس برنج، شیر پاستوریزه و روغن نباتی را با هم ترکیب کرده و حرارت دهید تا خوب مخلوط شوند. در مرحله سوم این دو مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و آنها را با هم بهبود دهید تا یک خمیر لطیف و روان برای کیک درست کنید.
در مرحله بعدی این خمیر را در قالب کیک به صورت یکنواخت و منظم ریخته و با یک قاشق و فرش خمیر را صاف کنید. پس از ریختن خمیر در قالب کیک، آن را در یخچال برای حدود 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی سفت شود. سپس کیک را در دمای 180 درجه سانتیگراد برای 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملاً پخته شود. پس از پخت کامل کیک را از فر بیرون آورده و به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. در پایان کیک زردآلو را می توان با پودر شیرین کننده پره کرد و لذت برد. این کیک یکی از بهترین و سالم ترین منابع انواع مواد مغذی و ویتامین ها برای بدن است.
نحوه تزئین کیک زردآلو رژیمی با میوه و خامه
کیک زردآلو رژیمی یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این کیک با توجه به استفاده از مواد کم کالری ، در عین حال غنی از مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز برای سلامتی بدن، به عنوان یک انتخاب صحیح برای تزیین میوه و خامه به کار می رود.
برای تزیین این کیک می توانید از انواع میوه های فصل مختلف مانند توت فرنگی، آناناس، خرما، انار و تمشک استفاده کنید. شما می توانید بر اساس سلیقه شخصی خود ، هر یک از این میوه ها را به صورت نازک و مستطیلی برش دهید یا به صورت شکل های دیگری همچون دایره ها و ستاره ها آن را تزیین کنید.
در مورد خامه، بهتر است از خامه کرمدار استفاده کنید. شما می توانید خامه را با استفاده از یک پایه برشته یا یک تیوپ قابل استفاده که در فروشگاه های تخصصی مواد غذایی وجود دارد، به هر شکل دلخواه خود تزیین کنید. همچنین می توانید از یک فنجان کره برای تزیین اضافی استفاده کنید.
لازم به ذکر است که برای تزیین کیک، پیش از قرار دادن میوه های تازه روی کیک، ابتدا کیک را به صورت یکنواخت با خامه پوشانده و بلافاصله بعد از آن میوه ها را به صورت هندسی و جذاب روی آن قرار دهید. آرایش زیبا و حرفه ای ، این کیک را به یک تجربه لذت بخش و فوق العاده تبدیل می کند.