طرز تهیه کیک زردآلو با خنک کننده
تهیه کیک زردآلو با خنک کننده یکی از دسرهایی است که بسیار خوشمزه و مناسب برای پذیراییهایی مانند عروسی، جشن تولد و یا مراسم های خاص میباشد. اگر شما به دنبال یک دسر سرد و خوشمزه برای تابستان هستید، کاهش دادن دمای بدن و رفع عطش، تهیه کیک زردآلو با خنک کننده انتخاب خوبی است.
برای تهیه کیک زردآلو با خنک کننده باید ابتدا مواد اصلی آن که شامل تخم مرغ، آرد، پودر شیرین کننده، پودر کاکائو، شکر، زردآلو پخته شده و خامه است را آماده کنید. سپس تخم مرغ و شکر را به همراه هم زده و پودر کاکائو را هم به آن اضافه کنید تا همگی خوب با هم مخلوط شوند. سپس آرد را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس زردآلو پخته شده را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر خامه را به آن اضافه کنید و همه را با هم بزنید تا درست مخلوط شوند.
پس از آماده سازی مواد، باید آن ها را در قالب شما بریزید و درون یخچال قرار داده تا کیک تازه و خنک شود. پس از گذشت زمان کافی از قالب خود را در ظرف سرو کنید و با تزئین اضافی آنرا زیبا و جذاب کنید. حالا می توانید کیک زردآلو با خنک کننده خود را برای مهمانی ها و شب های خاص سرو کنید.
طرز تهیه کیک زردآلو با کره
تهیه کیک زردآلو با کره یکی از دسرهایی است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این دسر با داشتن طعم لذیذ زردآلو و کره، علاوه بر خوشمزه بودن، به درد جشنها و میهمانیها هم میخورد.
برای تهیه این دسر، ابتدا باید ۲ عدد زردآلو را خرد کرده و در قابلمه با کمی آب برای پختن قرار دهید. سپس با اضافه کردن ۳ قاشق غذاخوری شکر، آنها را با حرارت ملایم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پخته و سپس از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعد، برای تهیه خمیر کیک مقدار ۱۵۰ گرم کره را با ۱۵۰ گرم شکر خام و ۳ تخممرغ تخت گرد هم میزنیم تا خمیری همگن تشکیل شود. سپس با اضافه کردن ۲۵۰ گرم آرد و یک قاشق چایخوری پودر کاکائو، به مواد خمیری اضافه میکنیم تا خمیری یکنواخت و بدون گودی تشکیل شود.
حال میتوانیم خمیر کیک را در قالب قرار داده و روی آن استوک زردآلو ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهیم. پس از مدت زمان مورد نیاز، باید کیکی با رنگ طلایی و نرم و لطیف تهیه شود که در آخر میتوانیم آن را با یک لایه باریساق شکلاتی تزئین کنیم. دسر لذیذ زردآلو و کره شما حاضر است.
طرز تهیه کیک زردآلو با روغن خراطی
تهیه کیک زردآلو با روغن خراطی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که همه میتوانند با چند گام ساده آن را در خانه پخته و لذت ببرند. از این دسر میتوان برای سرو نانصبحانه، پذیرایی دوستان و یا جشنی بهمنظور گرامیداشت رویداد مختلف استفاده کرد.
برای تهیه این کیک ابتدا باید زردآلوها را بصورت ریز خرد کرده و یک لیوان خالی از آب آنها را آماده کنید. در ادامه، لوازم گرم کننده را به درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) تنظیم کرده و قالب کیک خود را چرب کنید.
سپس دو لوزی روغن خراطی، سه تخممرغ، دو فنجان شکر، یک قاشق چایخوری وانیل، دو فنجان آرد، یک قاشق چایخوری پودر یخچالی، دو سوم قاشق چایخوری نمک و نیم فنجان شیر را در ظرفی وسعتمند با هم مخلوط کنید.
سپس، زرد آلوها را به حجم دلخواه به این مخلوط اضافه کنید، دستگاه را با دقت ترکیب کنید و مواد درون قالب کیک ریخته شود. پس از آن، کیک را برای باترک در فر به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید و پس از کاملاً پختن آن را از فر بیرون آورید.
در این مرحله کیک زردآلو با روغن خراطی آماده سرو شدن است و میتوانید آن را با طعم دلخواه خود تزئین کرده و سرو کنید. میتوانید از کرم و میوههای تازه برای تزئین کیک خود استفاده کنید و آن را به شکلی زیبا و مختلف تزئین کنید. لذت بردن از این دسر خوشمزه و عالی را نباید از دست داد.
طرز تهیه کیک زردآلو با تخم مرغ
کیک زردآلو با تخم مرغ یک دسر ساده و شیرین است که با استفاده از این مواد اصلی، میتوانید یک کیک خوشمزه و مفید برای خانواده خود بپزید. این کیک با استفاده از تخم مرغ، زردآلو، آرد، شیر، قند، وانیل و بیکینگ پودر تهیه میشود و با یک فریمایه فوق العاده درست میشود.
ابتدا، باید زردآلوها را خرد کنید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. سپس، تخم مرغ را روی آنها بشکنید و به آنها اضافه کنید. سپس، قند و وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
پس از آن، باید آرد و بیکینگ پودر را به مواد تخم مرغ و زردآلو اضافه کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و با مواد دیگر ترکیب شوند. حتماً باید مخلوط را بیش از حد زیادی شرطبندی نکنید، چرا که این میتواند باعث تراکم اضافی در کیک شود.
حالا، باید مواد را روی یک قالب کیک آماده شده بریزید و در فریمایه قرار دهید. باید کیک را درون فریمایه قرار داده و آن را درون فرآیند پخت درون فر به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پختن، کیک را از فر بیرون بیاورید و به مدت ده دقیقه خنک شود. سپس، کیک را از قالب خارج کنید و با برش زردآلو تزیین کنید.
در نهایت، کیک زردآلو با تخم مرغ آماده است. این کیک با طعم شیرین و شادابی از زردآلو، طعم خوبی را به شما ارائه می دهد و می تواند به عنوان یک دسر عالی به همراه چای، قهوه یا کاکائو سرو کنید.
طرز تهیه کیک زردآلو با پودر بیکینگ
تهیه کیک زردآلو با استفاده از پودر بیکنگ، یکی از آسانترین و سریعترین شیوههای تهیه کیک است. بطور کلی، شامل چند مرحله زیر میباشد: ترکیب مواد خشک (آرد، پودر بیکنگ، نمک، شکر و...)، ترکیب مواد مایع (تخم مرغ، روغن، شیر و...)، مخلوط کردن مواد خشک و مایع با هم، اضافه کردن اسانس زردآلو، ریختن مخلوط در قالب پخت، و پختن کیک در فر.
برای تهیه این کیک، ابتدا باید یک لوزی قالب تهیه کرده و آن را با کره یا روغن پوشاند. سپس، برای ترکیب مواد خشک، نیاز است که یک لیوان آرد سفید، مقداری پودر بیکینگ، نصف لیوان شکر، یک چهارم قاشق چایی نمک و مقدار کافی زردآلو خشک را با هم ترکیب کنید.
در مرحله بعد، باید تخم مرغها را با شش قاشق شیر در یک کاسه مخلوط کنید و سپس روغن را به آنها اضافه کنید. باید سعی کنید تمام مواد را با هم ترکیب کنید تا یک مایع یکنواخت بسازید.
حالا، باید مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید و آنها را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از ترکیب مواد، باید یک قاشق چایی از اسانس زردآلو را به مخلوط اضافه کنید و بعد از آن، آن را به قالب پختی خود بریزید.
پایانتر، باید کیک را در 180 درجه سانتیگراد پائین تنظیم کنید و به مدت حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید. اگر میخواهید کیک زردآلو خود را تزئین کنید، میتوانید از زردآلو تازه، توت فرنگی، خامه، یا قند پف کن استفاده کنید. اکنون کیک شما آماده سرو شدن است. چطور؟ آیا به راحتی و با خاصیت یونیکیت به کیکهای دیگر اعتماد دارید؟
طرز تهیه کیک زردآلو با عصاره زردآلو
تهیه کیک زردآلو با عصاره زردآلو از دسته کیک های سالم و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه سالم و آنتی اکسیدانی از جمله زردآلو، می تواند برای هر جشن و مهمانی ویژه مناسب باشد. در ادامه به توضیحات کامل در مورد تهیه این کیک می پردازیم.
مرحله اول در تهیه کیک زردآلو با عصاره زردآلو تهیه عصاره زردآلو است. برای این منظور، می توانید زردآلوهای تازه را پوست کنده و سپس به همراه کمی شکر و آب در ماهیتابه بپزید تا زردآلوها تبدیل به یک پوره شده و عصاره زردآلو به دست آید.
مرحله دوم در تهیه کیک زردآلو با عصاره زردآلو آماده سازی مواد اولیه است. برای این منظور، باید تهیه اجزایی مانند آرد تمیز، شیر تازه، بیکینگ پودر، وانیل، روغن کره، شکر و تخم مرغ باشد.
مرحله سوم، ترکیب مواد اولیه است. با توجه به ترکیب مواد گفته شده، باید از آرد، بیکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ یک ترکیب خمیر تهیه کنید. سپس در ترکیب شیر، روغن کره و شکر را به همراه عصاره زردآلو افزوده و مخلوط کنید. سپس ترکیب خمیر با ترکیب شیر-عصاره زردآلو را ترکیب کنید و خمیر کیک را آماده کنید.
مرحله چهارم، پخت کیک است. خمیر کیک را در قالب یا فرمانی که روغن زدهاید ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر معمولی پخت کنید. پس از پخت کامل کیک، آن را از فر درآورده و به مدت چند دقیقه سرد کنید. سپس کیک زردآلو با عصاره زردآلو آماده خوردن است. بهتر است آن را با توت فرنگی و آب نبات سرو کنید.
اگر به دنبال یک کیک سالم، خوشمزه و با مزه ای هستید، تهیه کیک زردآلو با عصاره زردآلو را امتحان کنید. امیدواریم که این توضیحات، به شما در تهیه این دسر خوشمزه و خوشرنگ کمک کند.