1. مواد لازم برای تهیه کیک زبرا در ماهیتابه دو طرفه
مهمترین مواد لازم برای تهیه کیک زبرا در ماهیتابه دو طرفه شامل آرد، پودر شکر، کره، تخم مرغ، بیکینگ پودر، وانیل، شکلات تلخ و شیره قند است. این مواد را می توانید از فروشگاه های مختلف تهیه کنید.
برای تهیه کیک زبرا ، ابتدا آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس کره را به آرد اضافه کرده و با استفاده از دستگاه میکسر، تا پف نکردند. سپس تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط بیافزایید و همه اجزاء را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست درست کنید.
حالا، شکلات تلخ را درون ظرف مقاوم در برابر حرارت بگذارید و در آب گرم حل کنید. شیره قند را نیز جداگانه روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس صفحه ماهیتابه دو طرفه را روغن زده و خمیر کیک را به آن اضافه کنید.
حالا، این خمیر را برای 3 دقیقه درون ماهیتابه یک طرفه پخته کرده و سپس آن را برگردانید. بعد از چند دقیقه، شکلات را روی کیک پخش کرده و به بخش دیگری از خمیر کیک ماهیتابه دو طرفه اضافه کنید.
روی آن، شیره قند را به صورت پخش شده اضافه کنید. پس از چند دقیقه دیگر، کیک زبرا حاضر و آماده خوردن است. می توانید کیک زبرا را با چای یا قهوه سرو کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
2. آماده سازی ماهیتابه دو طرفه برای پخت کیک زبرا
آماده سازی ماهیتابه دو طرفه برای پخت کیک زبرا
استفاده از ماهیتابه دو طرفه برای پخت کیک، یک روش جدید و کارآمد برای سریع تر و راحت تر پختن کیک است. این نوع ماهیتابه دارای دو سطح پخت مجزا است که درصورتی که به درستی برای پخت کیک زبرا استفاده شود، میتواند باعث کاهش زمان پخت و جلوگیری از سوختن کیک شود.
ابتدا باید مطمئن شوید که ماهیتابه دو طرفه شما تمیز و خشک است و حتماً برای پخت کیک زبرا آن را چرب کنید. میتوان از روغن، کره یا پودر آرد استفاده کرد. حالا، تخم مرغ، ادویههای کیک و آرد زبرا را در کاسهای مخلوط کنید. سپس شیر، پودر شیرین کننده، روغن و آب اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. نوبت به پخت کیک میرسد.
باید از یک قاشق غذا خوری استفاده کرده و مقداری از خمیر را در یک سطح ماهیتابه بریزید و آن را به صورت مسطح پخته و سپس سطح دوم ماهیتابه را به کمک قاشق غذا خوری با خمیر پر کنید. حالا، ماهیتابه دو طرفه را ببندید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از ۵ دقیقه، میتوانید ماهیتابه دو طرفه را برگردانید و این کار را برای سمت دیگر انجام دهید تا کیک از طرف دیگری هم پخته شود.
در نهایت، کیک زبرا را از ماهیتابه دو طرفه خارج کرده و روی یک صفحه یا سطح مناسب قرار دهید و از بالا میتوانید آن را با قطعات مختلف میوه، کره و یا شکلات تزئین کنید. این روش پخت کیک زبرا با استفاده از ماهیتابه دو طرفه، یک روش سریع، راحت و نظیف برای پخت کیک است که میتوانید از آن برای تهیه کیکهای خوشمزه و مشابه در خانه استفاده کنید.
3. تهیه خمیر کیک زبرا
تهیه خمیر کیک زبرا یک فرایند ساده و قابل اجرا در خانه است. برای شروع، مواد لازم برای تهیه خمیر کیک زبرا باید آماده شوند. این مواد شامل یک لیوان آرد سفید، یک و نیم قاشق چای خوری پودر کنجد، نصف قاشق چای خوری بیکاربنات سدیم و نصف قاشق چای خوری پودر پخت رازی میشود.
سپس، مواد خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و سپس به آن یک قاشق کوچک و سه قاشق غذاخوری کره نرم و دو تا سه قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم. بعد از آن، دو تا سه قاشق غذاخوری شیر را به مواد اضافه کرده و وسایل آن را با هم ترکیب میکنیم.
حالا ما باید مواد را به خوبی ترکیب کنیم و این کار را با استفاده از دستهای خود انجام میدهیم. سپس، ما باید آن را در قالب کیک ریخته و آن را درون فر درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهیم. بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، میتوانیم کیک را از فر بیرون بیاوریم و آن را برای سرد شدن در اتاق قرار دهیم.
با اینکار، ما میتوانیم یک کیک کاملاً سلامت و خوشمزه با اندازهی متوسط و با طعم فوقالعادهای تهیه کنیم. این خمیر کیک زبرا را به راحتی میتوان به کار برد و برای صبحانه، عصرنهار یا شام مناسب است.نکتهای که باید در نظر گرفت این است که درصورتی که مواد را درست ترکیب کنیم، ممکن است کیک ما بسیار سفت شود، بنابراین ترجیحاً سرشار از روغن و مواد لطیف و سبک باشد.
4. مرحله اول پخت کیک زبرا در ماهیتابه
در مرحله اول پخت کیک زبرا در ماهیتابه، باید ابتدا ماهیتابه را بر روی شعله ملایم قرار داد و به دقت گرم کرد. سپس برای اطمینان از این که زبرا به دلداری خوب نچسبد، میتوانید صحنهای از روی کاغذ نامه نخست چاپ شده قرار داده و سپس ماهیتابه را روی آن قرار داده و نوار کوچکی از روغن به داخل ماهیتابه بریزید.
توصیه میشود که برای حفظ طراوت زبرا، به جای استفاده از کره، از روغن هسته انگور استفاده کنید. بعد از آن، تخم مرغها را از هم جدا کرده و سپس آنها را با شکر و وانیل و عصاره وانیل مخلوط کنید تا حدی که دو برابر حجم مواد خشک شوند. سپس به مخلوط تخم مرغ با کره روغن دو برابر این مواد خشک اضافه کنید.
از آنجایی که زبرا به علت وجود بالای کربنات کلسیم جایگزینی خوبی برای خمیر بیکینگ است، حتماً و دقت کافی در محاسبه مقادیر حجم براق و کربنات کلسیم داشته باشید. برای حفظ زمان پخت، میتوانید از مخلوط خشکی که از قبل به آن رسیده بود استفاده کنید. به نظر میرسد که دمای مناسب برای پخت زبرا در ماهیتابه، حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد است.
پس از ترکیب کردن همه مواد به صورت یک کرمی آماده در قالب کیک وارد ماهیتابه شود. مدت زمان پخت کیک، حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طول زمان بسته به سودابه و نوع ماهیتابه است. بهتر است بعضی از روشنیهای مطبوع در میانه زمان پخت بر روی زبرا قرار داده شده و هر چند وقت یکبار، با استفاده از استخوان, رودهگوزنی، یا هر شیئ دیگری که روی دست بر روی دست هیچ پرخاشگری ندارد، از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید. پس از پخت کامل کیک، آن را خامه یا خامه مونته شده و مثلثات تازه میوهها تزیین کرده و سرو کنید.
5. پخت مرحله دوم کیک زبرا در ماهیتابه
پخت مرحله دوم کیک زبرا در ماهیتابه، یک فرآیند مهم در خلق این خوراکی خوشمزه و لذیذ است. در این مرحله باید کیک را در ماهیتابه قرار دهید تا برای پختن آن بر روی شعله متوسط گذاشته شود. در این مرحله، ماهیتابه باید از قبل گرم شده باشد تا کیک به طور متوسط و قابل قبولی پخته شود.
برای شروع، باید ماهیتابه را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس، عصاره استخراج شده از کیک را به ماهیتابه اضافه کنید و آن را به طور مرتب با چنگال خود مخلوط کنید. با اضافه کردن عصاره کیک به ماهیتابه، شکل خوراکی شما راحتتر ترکیب میشود و ماده چربی بیشتری به خوراکیتان افزوده شده که به پخت کامل و تقسیم مواد نیز کمک می کند.
برای پختن کیک در ماهیتابه، باید با دقت به خوراکی خود توجه کنید. بهیچ وجه نباید شعله متوسط را فراموش کنید، زیرا کیک به سرعت ممکن است سوخته شود. در طول پخت کیک، می توانید آن را با چنگال بررسی کنید. اگر کیک زیرشاخه نبود و به خوبی پخته شد، می توانید آن را از ماهیتابه بردارید و به سرو کنید.
کلید موفقیت در پخت مرحله دوم کیک زبرا در ماهیتابه، دقت و توجه به جزئیات است. با رعایت اصول پخت درست، شما می توانید یک کیک لذیذ و خوشمزه درست کنید که شاید بتواند یکی از بهترین خوراکی های شما باشد.
6. چرخاندن کیک زبرا در ماهیتابه برای پخت کامل
برای پخت کیکهای زبرا که در داخل قالب بهدرستی پخته نشدند، ماهیتابه به عنوان یک راه حل عالی مطرح شده است. اما چگونه میتوان این کار را به درستی انجام داد؟ در ادامه به توضیح کامل این روش خواهیم پرداخت.
ابتدا، برای شروع، قالب را بهدقت با لایههای کاغذ روغنی پوشش دهید. سپس کیک را برای دوباره پختن درون ماهیتابه قرار دهید. بهترین روش برای قرار دادن کیک در ماهیتابه این است که وسط قالب قرار دهید تا کیک همهجا بههمان اندازه پخته شود.
حالا، پایه ماهیتابه را با آب پر کنید، تا حداقل یک اینچ آب بالای قالب را پوشش دهد. سپس قالب را بهدرستی بسته و با مهارت بر روی گاز قرار دهید. حرارت را بر روی حرارت متوسط تنظیم کرده و روی ماهیتابه درپوش بگذارید.
حال شما باید کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بپزید، بسته به اندازه کیک شما و تنظیمات موقعیت گاز. با این حال، باید دقت داشته باشید که در تمام این زمان، آب درون ماهیتابه بهطور مداوم جوشانده شود، زیرا اگر آب کاملاً بپزد، میتواند کیک را خشک و سخت کند.
بعد از پخت کامل کیک، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، و برای حذف کیک از داخل قالب، از لبههای ماهیتابه گرفتاری را بردارید و قالب را بر روی سایر چیزها چرخانده تا کیک بهراحتی از داخل قالب بیرون بیاید.
نتیجه نهایی تلاش درست شما برای چرخاندن کیک درون ماهیتابه برای پخت کامل، یک کیک ارام و فوقالعاده مرطوب و شیرین خواهد بود. در واقع، شاید حتی بهتر از کیک پخته شده در قالب شده باشد، زیرا با وجود برخورداری از رطوبت بیشتر، امکان پختن کامل درون ماهیتابه نیز از قالب شلوغ راحتتر است.