آمادهسازی برای تهیه کیک رولت خامهای خانگی
آمادهسازی برای تهیه کیک رولت خامهای خانگی
ساخت کیک رولت خامهای از دستورهایی است که بسیاری از طرفداران دارد و این کیک با طعم شیرین و خامهای خود، همیشه جایگاه مناسبی در میان انواع شیرینیها داشته است. اما برای آمادهسازی این نوع کیک نیاز به مواد مورد نیاز و همچنین ابزارهایی دارید که در ادامه به تفصیل درباره آنها صحبت خواهیم کرد.
کیک رولت خامهای همانند بسیاری از شیرینیها مواد خاصی برای طبخ ندارد و به راحتی میتوانید مواد مورد نیاز را از سوپرمارکت یا فروشگاههای قنادی تهیه کنید. برای تهیه کیک رولت خامهای خانگی از موادی مانند آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، خامه، پودر قند و روغن استفاده میشود که همگی این مواد در قسمت مواد لازم باید موجود باشند.
در ادامه برای آمادهسازی کیک رولت خامهای باید از ابزارهایی مانند کاسه آرد، میکسر، فر، قالب کیک و کاغذ مخصوص پخت کیک استفاده کرد. به علاوه، برای تزیین کیک نیاز به برگهای گلی، شکلات و پودر قند دارید. همه این مواد و ابزارها برای آمادهسازی و پخت کیک رولت خامهای در خانه لازم هستند که میتوانید آنها را از فروشگاهها و مغازههای مختلف خریداری کنید.
در کل، برای آمادهسازی کیک رولت خامهای خانگی نیاز به مواد تازه و خامه جنسی و خوشمزه دارید که با استفاده از ابزارهای مناسب و رعایت نکات پخت و طبخ میتوانید کیکی را در خانه تهیه کنید که هرکسی را به وجد بیاورد.
تهیه خمیر کیک رولت خانگی
تهیه خمیر کیک رولت خانگی یک فرآیند ساده و لذیذ است که نیاز به تعدادی مواد اساسی دارد. این نوع کیک با فرمت کشیده و موکار رول دوخته میشود و معمولاً با خامه، مارمالاد یا جوانه خوراکی مختلف پر میشود. در این مقاله، مراحل تهیه خمیر کیک رولت خانگی را به طور دقیق شرح میدهیم.
مواد اولیه برای تهیه خمیر کیک رولت خانگی شامل تخم مرغ، شکر، آرد، پودر شیرین کننده و وانیل است. قبل از هرچیز، شاخص همه مواد را با هم ترکیب کرده و با سرعت بالا از روی آنها بپردازید تا آنها را تبدیل به یک مخلوط ضخیم و کرمی کنید. سپس، مواد را به طور مداوم با سرعت کم مخلوط کنید تا آنها ترکیب شوند.
برای رسیدن به یک خمیر سفت و کشیده، نیاز به اضافه کردن اندکی آب یا شیر است. اما قبل از اضافه کردن آب یا شیر، نیاز به اضافه کردن روغن یا کره است. این عمل باعث تقویت ساختار خمیر میشود و تضمین میکند که خمیر در هنگام پختن به پراکندگی نپردازد.
وقتی خمیر تهیه شده است، آن را روی تخته پودر کرده و با بازوی شماستری سختی خمیر را در یک شکل مستطیلشکل قرار دهید. خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود. بعد از گرفتن خمیر از یخچال، آن را بر زیر کاغذ روغنی قرار داده و بازوی خود را سفت و کشیده کنید تا به شکل مناسبی افتاده شود.
حالا که خمیر کاملاً آماده شده است، آن را درون فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده آن را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پختن، خمیر را از فر خارج کرده و روی آن را خنک کنید. سپس مواد پر شده به دلخواه خود را روی کیک بگذارید و با کمک کاغذ روغنی آن را به شکل کیک رول خمیری بچینید. پس از سرد شدن کامل، میتوانید آن را برش دهید و سرو کنید. کیک رولتی خود ساخت را برای لذت بردن از یک خوراکی خوشمزه تجربه کنید.
پخت کیک رولت خانگی
پخت کیک رولت یکی از خوشمزهترین و محبوبترین کیکهای خانگی است که همه عاشق آن هستند. این کیک با استفاده از تخم مرغ، آرد، پودر قند و وانیل و با نواری از خامه و توت فرنگی تزئین شده است. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه پخت کیک رولت را تشریح کنیم.
مراحل پخت کیک رولت بسیار ساده است. در ابتدا باید تخم مرغ، پودر قند، وانیل و آرد را در یک کاسه به دقت مخلوط کرده و سپس در ظرف کیک پخته شود. پس از پختن، کیک با کمک یک پارچه یا سفته به سمت شما برمیگردانید. بعد از این مرحله نواری از پنیر خامه تهیه کرده و روی کیک ما را قرار داده و سپس نواری از توت فرنگی را به عنوان تزئین کیک بر روی خامه قرار دهید.
همانطور که مشاهده کردید، پخت کیک رولت بسیار ساده است و به راحتی به کمک چند سیم هدایت کننده میتوانید آن را در منزل خود از طریق مراحل فوق، طبخ کنید. مهمتر از همه، شما میتوانید نوع مورد نظر خود را برای تزئین کیک انتخاب کنید.
بنابراین، اگر شما یک علاقهمند به پخت کیک هستید و برای خود و دوستانتان میخواهید قابلیت بیشتری در پختن کیک داشته باشید، میتوانید از طریق دنباله مراحل فوق کیک رولت خانگی را طبخ کنید.
تهیه خامه برای کیک رولت خانگی
برای تهیه خامه برای کیک رولت خانگی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواد لازم شامل یک بسته خامه آب پز، یک قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری آب سرد می باشد.
ابتدا، بسته خامه آب پز را در ظرفی قرار دهید و طبق دستورالعمل روی بسته عمل کنید. بعد از آماده شدن خامه، آنرا از روی حرارت بردارید و به مدت یک دقیقه به خنکی برسانید.
سپس، قاشق چایخوری وانیل را با خامه همراه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شکر را به خمیر خامه اضافه کرده و دوباره به آرامی با هم مخلوط کنید. در این مرحله، خامه ی شما شروع به تثبیت می کند.
دو قاشق غذاخوری آب سرد را به خامه اضافه کرده و دوباره آن را با هم مخلوط کنید. این کار به خاطر این است که آب به خامه کمک می کند تا به طور کامل تثبیت شود و سبب می شود که خامه نرم و ملایم شود.
اگر خامه شما برای آماده شدن دارای طعم کافی نیست، می توانید کمی بیشتر شکر یا وانیل به آن اضافه کنید.
در نهایت، خامه را بسته بندی کنید و در یخچال قرار دهید تا بتوانید آن را برای استفاده در کیک رولت خود آماده کنید.
تزئین کیک رولت با خامه
تزئین کیک رولت با خامه یکی از رایجترین روشهای تزئین کیکهای شیرین است. برای تزئین کیک رولت با خامه، طرحهای گوناگونی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. در ادامه به توضیح چند روش برای تزئین کیک رولت با خامه پرداخته میشود.
راه اول: تزئین با برشهای شیرین مختلف
برای تزئین کیک رولت با خامه، میتوانید از برشهای شیرین مختلف استفاده کنید. برای این کار، میتوانید خامه را به کمک پایه ایجادی، به شکل حلزون روی کیک بپاشید. سپس با استفاده از چاقوی تیز قطعات حلزون را به اندازه مورد نظر برش دهید. این کار میتواند کیک را متفاوتی بخشیده و ظاهری دلپذیر به آن ببخشد.
راه دوم: تزئین با ثعابی
به منظور تزئین کیک رولت با خامه، میتوانید از ثعابی استفاده کنید. برای این کار، ابتدا باید خامه را روی کیک پاشید و سپس با استفاده از یک اسکلپ، ثعابی را به شکل مورد نظر برید و روی خامه قرار دهید. میتوانید از ثعابیهای یکنواخت برای تزئین کیک استفاده کنید یا از طرحهای پیچیدهتری نیز بهره ببرید.
راه سوم: تزئین با پودر کاكائو
تزئین کیک رولت با پودر کاکائو نیز یکی از روشهای انتخابی برای بسیاری از کیکهای شیرین است. برای این کار، میتوانید از یک دسته پودر کاکائو یا شوکولات رندهشده استفاده کنید و در قسمتهای مختلف کیک رولت بپاشید. این کار نه تنها به کیک شما ظاهری دلپذیر میدهد، بلکه بویی خوشبو و فوقالعاده به آن بخشیده و این دستور العمل به راحتی در دسترس هر کسی قرار دارد.
نحوه برش و سرو کیک رولت خانگی
برش و سرو کیک رولت خانگی یکی از مراحل مهم در تهیه این دسر خوشمزه است. این کیک با طعم و رنگ متفاوت، به صورت طولی و رول شکل میگیرد و بسته به میزان تجربه و حرفهای بودن شخص، در برش و سرو این دسر میتواند تفاوتهای زیادی ایجاد کند.
برای برش دقیق کیک رولت، ابتدا باید آن را از روی سینی یا سطحی که روی آن خمیر کیک ریخته شده است، جدا کنید. سپس با استفاده از یک شاخه کوچک، به شکلی نوک تیغه نواری از مرکز کیک رولت شروع کرده و تا انتهای آن برش دهید. این کار را به صورت پیاپی تکرار کنید تا تمامی نوارهای کیک رولت را ببرید.
هنگام سرو کیک رولت خانگی نیز باید مراقب باشید که تیغه چاقو یا قطعهای که برای برش آن استفاده میکنید، کاملا تیز باشد. سپس با یک حرکت دقیق و به شکل بادبادکی، بخشهای رولت را برش دهید. باید توجه داشت که استفاده از تیغه تیز و حرکت دقیق از ایجاد خراش و خم شدن کیک جلوگیری میکند و باعث بصری شدن بهتر خوراکی میشود.
همچنین در صورتی که کیک رولت خانگی شما مثلاً با کره و خامه تزیین شده است، میتوانید برای جلوگیری از جدا شدن خامه، در هنگام برش کیک از کره روی ماژیک شکلاتی استفاده کنید. این کار مانع از چسبیدن خامه به تیغه برش و سبب شکنندگی آن نخواهد شد.