طرز تهیه کیک در قابلمه چدن با طعم شکلات
تهیه کیک در قابلمه چدن با طعم شکلات، یک گزینه خوشمزه و ساده است که میتواند مورد علاقه همه باشد. این روش تهیه کیک در قابلمه چدن، از آنجایی که حرارت را به صورت یکنواخت توزیع میکند، به شما اجازه میدهد که کیکی را برای خانواده و دوستان خود پخته و به اشتراک بگذارید.
برای شروع، باید قابلمه چدن را یک دقیقه به مدت گرم شدن روی حرارت بگذارید. در این حالت، هنگام آماده کردن ترکیب خود برای کیک، میتوانید از خیلی کم کره استفاده کنید، زیرا این نوع قابلمه حرارت را بسیار بیشتر نگه میدارد. دو تخم مرغ را با گرانول شکر و وانیل در یک ظرف ترکیب میکنیم و آن را خوب هم میزنیم تا تازه و فوار شود.
در مرحله بعدی، باید ترکیب خشک و ترکیب خود را با هم ترکیب کرده و به آن شکلات را اضافه کنید. بعد از آن، آن را همراه با کمی حلوا در قابلمه چدن میریزیم. سپس قابلمه را پوشش داده و آن را برای یک ساعت به مدت آهسته و با حرارت کم درون فر قرار دهید.
بعد از یک ساعت، با استفاده از چوب کنده یا قلم معمولی، کیک را چک کنید. اگر چوب بدون چسبیدن به کیک خارج شد، کیک شما آماده است. برای مدت 10 دقیقه دم کردن بگذارید و سپس آن را بر روی یک ظرف تقدیم کنید تا به خوبی خنک شود. سپس به همراه دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.
نکات مهم برای پخت کیک در قابلمه چدن
پخت کیک یکی از مهمترین و پرتکرارترین کارهایی است که در آشپزخانه میتوان انجام داد. اما برای این کار، تنها استفاده از سینی فر کافی نیست و میتوان از قابلمههای چدن نیز استفاده کرد. در این مقاله کوتاه نکات مهم برای پخت کیک در قابلمه چدن را بررسی خواهیم کرد.
1- قابلمههای چدن بسیار با کیفیت هستند و برای پخت کیک میتوانید از آنها استفاده کنید. با این حال، در هنگام انتخاب قابلمه باید مواظب باشید قابلمه به صورت تمیز و بدون خط و خش باشد.
2- یکی از مهمترین نکات در پخت کیک در قابلمه چدن، نحوه روغنکاری قابلمه است. برای این کار، از روغن ذرت یا روغن ویژهای که برای قابلمههای چدن طراحی شده باشد، استفاده کنید.
3- معمولا در کنار قابلمه از وسایلی همچون منشور یا کاسه، استفاده میشود که برای حرارتبخشی بهتر، به کار میروند. بنابراین قبل از شروع به پخت کیک، باید اطمینان حاصل کنید که این وسایل نیز در دسترس شما هستند.
4- برای پخت کیک در قابلمه چدن، باید درجه حرارت را یک سطح پایینتر از معمول تنظیم کنید، به همین دلیل نمیتوانید از حرارت بالای فر استفاده کنید. همچنین تحت هیچ شرایطی نباید قابلمه را به طور مستقیم بر روی شعله قرار دهید.
5- شما برای پخت کیک در قابلمه چدن نیاز به ترکیبی از حرارتهای مختلف دارید. به همین دلیل، قابلمه خود را در قسمت پایین فر قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، آن را به بخش بالایی فر برده و ۲۰ دقیقه دیگر اجازه دهید کیکتان پخته شود.
6- برای چک کردن استویت کیک، از قلم معمولی یا چاقوی ساده استفاده کنید. اگر بعد از فریز شدن، قلم خالی از آرد بود پخته شده، در صورتی که قلم همچنان آرد روی خود داشت می زیند باید کیک را به مدت ده دقیقه بیشتر در فر بگذارید.
اگر شما هم به دنبال طعم بینظیر کیکهای چدنی هستید این نکات رو مراعات کنید و با خیال راحت شروع به پختن کیک در قابلمه بزنید.
آموزش تزئین کیک در قابلمه چدن
آموزش تزئین کیک در قابلمه چدن یکی از روش های جذاب و خلاقانه برای تزئین کیک است که در این روش از قابلمه چدن به عنوان یک ابزار تزئین استفاده می شود. در این روش ابتدا باید یک کیک ساده و تمیز درست کرد. سپس با استفاده از قابلمه چدن که به صورت چرخان و با حرکت دادن آن در روی کیک، می توان شکل های مختلفی را روی کیک تزئین کرد. این روش بسیار خلاقانه و شیک به نظر می رسد و برای جشن ها و مناسبت های خاصی می توان از آن استفاده کرد.
برای شروع این کار، ابتدا باید یک قابلمه چدن مناسب و تمیز را پیدا کرد. آن را باید با دقت و با حالت چرخان به سمت کیک حرکت داد تا شکل مورد نظر را بر روی کیک ایجاد کند. در این روش می توان از قابلمه های مختلف برای تزئین کیک استفاده کرد. مثلاً می توان با استفاده از قابلمه های کوچک، شکل های کوچک را بر روی کیک ترسیم کرد و با استفاده از قابلمه های بزرگتر، شکل های بزرگ را بر روی کیک قرار داد.
از دیگر راه های تزئینی کیک با استفاده از قابلمه چدن می توان به استفاده از رنگ های مختلف برای تزئین کیک اشاره کرد. با استفاده از رنگ غذایی مناسب می توان با قابلمه چدن روی کیک ایجاد شکل های متنوع رنگی کرد. همچنین می توان با استفاده از مواد مختلفی مثل پودر شکر یا کاکائو، الگوهای مختلف روی کیک ترسیم کرد.
در کل، تزئین کیک با استفاده از قابلمه چدن یک روش جذاب و خلاقانه است. با دقت و تمرین، هر کسی می تواند در این روش تزئین کیک ماهر شود و کیک های شیک و جذابی را تولید کند.
مزایای پخت کیک در قابلمه چدن
پخت کیک یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهاست که همه مخصوصاً بچهها از آن استقبال میکنند. با این حال، پخت کیک ممکن است با چند مشکل روبرو شوید که مهمترین آنها عبارتند از سوختن کیک، رد شدن كیك از قالب، بیرون شدن از قالب باز و از دست دادن برخی از مواد غذایی خود کیک در حین پخت. با این حال، اگر شما از قابلمه چدن برای پخت کیک استفاده کنید، ممکن است با مزایای بسیار زیادی مواجه شوید.
اولین مزیت پخت کیک در قابلمه چدن، پخت کیک را بهبود میبخشد. چون قابلمه چدن حرارت را خوب انتقال میدهد، بهطوریکه نقاط مختلف کیک آن را بهطور یکنواخت دریافت میکنند. همچنین، به دلیل نزدیکی زیاد قابلمه به بافت کیک، آن را به خوبی از دست نمیدهد و کیک شما بسیار جالب تر و خوشمزه تر خواهد بود.
دومین مزیت پخت کیک در قابلمه چدن، حفظ مواد مغذی است. با پخت کیک در قابلمه چدن، مواد مغذی غذا بیشتر حفظ میشوند و به خوبی به بدن ارائه میشوند. چون قابلمه چدن نسبت به شکلهای دیگر مانند فلز یا چین، بوی بیشتری به اطعمه نمی دهد، بنابراین غذاها در آن نگهداری و پخت شده سالم باقی خواهند ماند.
سومین مزیت پخت کیک در قابلمه چدن، سازگاری با محیط آشپزخانه است. قابلمه چدن زیبایی طبیعی دارد و میتواند بهطور شگفتانگیزی در آشپزخانه شما تلفیق شود. همچنین، از آنجائیکه قابلمه چدن یک قطعه طولانی است، الگوی سرگرمی محو و رنگین کمانی را نخواهد تغییر داد، به عبارت دیگر، کیک زیبایی از پایه خواهد گرفت و همه افراد در خانه شما به آن شیفته خواهند شد.
در نهایت، نکتهی مهمتری که باید در نظر داشته باشید، قابلیت ایجاد نوع خاصی از سطح و شکل است. قابلمه چدن خاصیت رساندگی یکنواخت حرارت را برای کیک شما فراهم میآورد و به شما این اجازه را میدهد تا نوعی از سطح را به پایه کیک شما بیافزایید. به عبارت دیگر، میتوانید کیک خود را با توجه به نیازهای خود به شکل و سطح مورد علاقهی خود بپزید.
به عنوان یک نتیجه، پخت کیک در قابلمه چدن آن را بهتر ولذتبخش تر از پشت کرکست درآورده و میتوانید از مزایا و کیفیت آن بهرهمند شوید.
چگونگی پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن
صفحه راهنمای طبخ و پخت برخی از مواردی را در خود به دنبال دارد که میتواند به نحوی از بین رفتن طعم و خوشمزگی دسرها، کیکها، نانها و غیره جلوگیری کند. در این راهنما، ما قصد داریم به برخی از روشهایی که بیشترین شباهت را با دستورالعملها دارند و با کمک آنها سعی در پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن داشته باشیم، پرداخته و آنها را به شما توضیح دهیم.
اولین پرهیزی که پیشنهاد میکنیم، استفاده از روغن کاملاً گرم شده و یک لیتر آب است. بهترین روش این است که قبل از کیک را در داخل قابلمه چدن قرار داده و روغن را بر روی آن به طور کامل بریزید. پس از اینکه روغن خیلی گرم شد، کیک را به داخل قابلمه بریزید و به آرامی آن را به داخل قابلمه ریخته و همه را با فیلم غذایی در پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن بپوشانید.
موجودیت بهترین گزینه پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن است که شما در اختیار دارید. بهترین روش برای آماده کردن قابلمه آب است که در آن شما میتوانید روش جدیدی برای پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن به کار برده و استفاده کنید. با زدن سریع حرارت قابلمه و بعد از آن قرار دادن کیک در داخل، با پوشاندن از یک روش آریایی در پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن کمک میشود. لازم به ذکر است که این روش خیلی سریع و موثر است.
استفاده از یک کره گیاهی نیز میتواند به مقایسه با استفاده از روغن به عنوان پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن موثر تر باشد. از آنجا که کره گیاهی نسبت به روغن رشد خوبی داشته، این روش میتواند بهترین روش باشد. بهتر است در صورتی که میخواهید از این روش استفاده کنید، از کره گیاهی در پیشگیری از چسبیدن کیک به قابلمه چدن استفاده کنید.
راهکارهایی برای جلوگیری از خنک شدن زودرس کیک در قابلمه چدن
جلوگیری از خنک شدن زودرس کیک در قابلمه چدن مهمترین عاملی است که ممکن است تجربه پخت کیک در منزل را تحت تأثیر قرار دهد. در صورتی که کیک شما به زودی خنک شود، ممکن است مرغوبیت و طعم مناسب آن به شدت کاهش یابد و شما نتوانید از نتیجه پخت کیک لذت ببرید. بدون شک، بسیاری از مخاطبان در جستجوی راهکارهایی هستند که به آنها کمک کند تا از خنک شدن زودرس کیک در قابلمه چدن جلوگیری کنند. در ادامه ما به چند راهکار برای حل این مشکل پرداختهایم.
استفاده از پوشش روی قابلمه چدن می تواند به شما کمک کند تا این مشکل را برطرف کنید. این پوشش، یک لایه جداکننده بر روی کیک ایجاد می کند که باعث می شود کیک برای مدتی داغ بماند. همچنین می توانید تنظیمات روی گاز را به حداقل برسانید و کیک را به مدت بیشتری در داخل قابلمه بگذارید.
همچنین، می توانید از ماهیچه های اورینگی مانند هسته های گیلاس یا سیب استفاده کنید. این ماهیچه های اورینگی مانند یک لایه ضخیم بر روی قابلمه قرار می گیرند و باعث می شوند کیک برای مدتی داغ بماند. در این روش ممکن است لازم باشد برخی از ماهیچه ها را به صورت دوری درون قابلمه قرار دهید.
یکی دیگر از راهکارهایی که می توانید انجام دهید این است که قابلمه چدن را نزدیک به یک دیوار گرم خود یا قرار دهید. این کار باعث می شود تا قابلمه چدن داغتر بماند و کیک برای مدتی داغ بماند. همچنین می توانید قابلمه را با یک کاور عایق بپوشانید تا حرارت آن درون قابلمه نگه داشته شود.
به طور خلاصه، هر کدام از این راهکارها قابلیت جلوگیری از خنک شدن زودرس کیک در قابلمه چدن را دارند و به شما کمک خواهند کرد تا نتیجه پخت کیک شما بهترین ممکن باشد. به هر حال، به نظر می رسد که استفاده از یک پوشش روی قابلمه چدن که لایه جداکننده بر روی کیک ایجاد می کند، بهترین راهکار برای جلوگیری از خنک شدن زودرس کیک است.