1. آموزش کامل تهیه کیک خیس با قالب کمربندی
روش تهیه کیک خیس با قالب کمربندی یکی از دستورهای خوب جهت آموزش پخت کیک به شما عزیزان است. برای شروع ، بهتر است که مواد غذایی لازم برای تهیه کیک شامل آرد، شکر، تخم مرغ، روغن و شیر را آماده کنید.
ابتدا قالب کمربندی را با روغن چرب کنید تا جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب. بعد از آماده کردن قالب ، نیمی از ماست و یک سوم شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا شکر به طور کامل از هم جدا شود و حتی می شود اگر میتوانید آن را با میکسر مخلوط کنید.
سپس در کاسه ای دیگر، تخم مرغ را با شکر و کمی وانیل مورد استفاده مخلوط کنید. بعد از این کار، آرد و ماست را به ترتیب به آن مخلوط کنید و به صورت همزمان بازهم مخلوط کنید. از آب معدنی هم می توانید استفاده کنید.
حالا که مواد آماده شده اند، مخلوط مربایی را در قالب کمربندی ریخت و سطح آن را با یک بشقاب صاف کرد. سپس حدود یک سوم مخلوط کیک را بر روی آن بریزید و سطح آن با میزان مناسبی مناسب کنید.
مراحل بالا را باقی مواد تکرار کنید تا با توجه به طرفدارتان، کیک را حاصل کنید و با یک غلتک صاف کنید. بعد از آماده سازی، کیک را درون فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتیگراد در مدت 30 تا 40 دقیقه پخته کنید. بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج کنید و به دلخواه خود با میوه ها تزئین کنید و نوش جان کنید.
2. مراحل تهیه قالب کمربندی برای کیک خیس
تهیه قالب کمربندی برای کیک خیس بسیار ساده است. اصلیترین قسمت این قالب، بستنی رول است که با مصرف فنر و شریکیها میتوان آن را به دلخواه شکل داد.
از آغاز این فرایند بهتر است قالب مورد نظر را با دقت مشخص کرد. برای قالب کمربندی، باید یک دستگاه بستنی رول در اختیار داشته باشید. مرحله بعد، قرار دادن ورق کیک خیس در قالب است. برای این کار نیاز به تنظیم دمای خمیر کیک میباشد.
سپس، با توجه به ابعاد قالب باید یک مورد خمیر کیک را بسازید و آن را بر روی ورق کیک خمیری قرار دهید. سپس به زودی قالب را پر کرده و روی قالب دیگر قرار دهید تا کیکها آماده شوند.
با جا به جایی قالب ها و ریختن خمیرهای کیک در قالب، نهایتا کیکهایی با فرم دلخواهتان به دست خواهید آورد! برای خشک کردن کامل از سرویس دهی کمک گرفته و بعد از آن میتوانید این کیکهای متفاوت و زیبا را به اشتراک بگذارید.
3. مواد لازم برای تهیه کیک خیس با قالب کمربندی
برای تهیه کیک خیس با قالب کمربندی، موادی نیاز است که به طور کامل باید در نظر گرفته شود. این مواد شامل یک قالب کمربندی، 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد، کمی نمک، 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو، وانیل، یک سوم پیاز، 200 گرم شیر، 200 گرم کرم پر چرب، 50 گرم بستنی صنعتی و دو قاشق غذاخروی کره هستند.
برای شروع، قالب کمربندی را با کره بپوشانید و سپس کاکائو را همراه با آرد، شکر، وانیل و نمک در یک ظرف مخلوط کنید. در ادامه، تخم مرغ را با پیاز با هم مخلوط کنید و به آرد ها اضافه کنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
اکنون مخلوط را در قالب کمربندی ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ دقیقه درون فر پخته شود. به یاد داشته باشید که وقتی کیک پخته شد، آن را از فر بیرون بکشید و به مدت ۵ دقیقه خنک شود. در آخر، کرم پر چرب را با بستنی صنعتی و کمی شکر در یک ظرف مخلوط کنید و روی کیک ریخته و سرو کنید.
در نهایت، این کیک خیس با قالب کمربندی، یک دسر خوشمزه و خوشرنگ است که می تواند به عنوان یک دسر عالی در روزهای خاصی مانند تولد، جشن تولد، جشن نیمه شعبان و سالگرد موفقیت سرو شود.
4. نکات مهم در تهیه کیک خیس با قالب کمربندی
تهیه کیک خیس با قالب کمربندی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در جمع خانواده ها و مهمانی های رسمی و غیر رسمی است. اما تهیه این شیرینی نیاز به دانش خاصی دارد تا بتوانیم بهترین نتیجه را در دست بگیریم. در این مقاله به نکات مهمی که در تهیه کیک خیس با قالب کمربندی باید رعایت کنیم اشاره می کنیم.
1- انتخاب قالب کمربندی: انتخاب قالب کمربندی برای خلق شکل کیک خیس با اندازه، شکل، طرح و مدل دلخواه شما است. قالب کمربندی را از فروشگاه ها یا فروشگاه های تخصصی در مدل های متنوع و با کیفیت بالا پیدا کنید.
2- استفاده از تخم مرغ نداشته باشید: برای تهیه کیک خیس با قالب کمربندی از تخم مرغ استفاده نکنید و از جای روغن هم خودداری کنید. استفاده از خمیر شفاف و کم چرب موجب ترکیب بهتر و عالی کیک خواهد شد.
3- دقت در نحوه تهیه خمیر: برای تهیه خمیر کیک پودر کیک، شکر، فرنی، شیر و روغن را در یک محیط ترکیب کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صافی تشکیل شود.
4- زمان گرفتن کیک: برای تهیه کیک خیس با قالب کمربندی باید به زمان پخت کیک دقت کنید. هر 10 الی 15 دقیقه یک بار چک کنید که آیا ششکل کیک خوب است یا خیر. هر گونه مصرف زیاد تخمیر باعث می شود که کیک به طور کامل خوب پخته نشود و بدون پختن باقی بماند.
در نهایت، با رعایت این نکات، می توانید بدون مشکل به بهترین کیک خیس با قالب کمربندی برسید. با موفقیت شیرین و لذیذ باشید.
5. راهنمایی برای پخت بهتر کیک خیس با قالب کمربندی
وقتی کیک خیس با قالب کمربندی را درست می کنید، باید به چند نکته توجه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. پاراگراف اول: برای پخت بهتر کیک خیس با قالب کمربندی، ابتدا باید قالب خود را به خوبی چرب کنید. اگر از روش سنتی استفاده می کنید و روغن روی دیواره های قالب ریخته، آن را با استفاده از یک تکه کاغذ آشپزخانه یا یک ظرف کاغذی تمیز کنید. پس از آن، قالب را به داخل یخچال بگذارید تا روغن خنک شود و قالب نیز خنک شود.
پاراگراف دوم: در مرحله بعد، اگر از زعفران استفاده می کنید، باید آن را قبل از استفاده، در یک لیوان کوچک با چند قطره آب خنک حل کنید. اگر قرار است از بیکینگ پودر و سرخ کردن استفاده کنید، آنها را نیز با هم در یک لیوان کوچک مخلوط کنید.
پاراگراف سوم: در مرحله بعد، باید تخم مرغ ها را با شیر و مواد خشک مانند آرد و قند به هم بزنید. سپس زعفران حل شده، بیکینگ پودر و سرخ کردن را به مواد مخلوط باید اضافه کنید. حالا می توانید خامه و یا روغن در آن اضافه کنید و همه را با همزن بخوبی مخلوط کنید.
پاراگراف چهارم: مرحله بعد این است که مخلوط خود را به داخل قالب کمربندی بریزید. اگر قالب را برروی ریل قرار داده اید، پایین یا اطراف آن را با ضربه سبکی به صفحه کوچک برخورد دهید تا هوا بین مخلوط بیرون بیاید. سپس قالب را درون فر قرار داده و آن را برای حدود 35 تا 40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخت، می توانید قالب را از فر بردارید و کیک خیس را به خوبی تحویل دهید.
پاراگراف پنجم: برای بالا بردن کیفیت کیک، می توانید به آن تزیین کنید. مثلا می توانید از خامه، میوه و شکلات استفاده کنید. خامه و میوه ها را می توانید با فوق العاده زیبا و خوشمزه دیده می شود.
6. تزیین کیک خیس با قالب کمربندی
تزیین کیک های خیس با قالب کمربندی یکی از روش های جذاب و متفاوت برای تزیین کردن کیک هاست که در این روش از قالبی که بر روی کیک خیس شده است، برای تزیین استفاده می شود.
اولین قدم در تزیین کیک خیس با قالب کمربندی، خیس کردن کیک است، به گونه ای که آن بخشی که قالب به آن حاشیه می زند، به آب نرم و شیرین خیس شود و آب به آرامی به همان بخش از کیک پخته و خشک وارد شود. سپس از یکی از شیوه های تزیین کیک همچون کرم زدن، استفاده از مواد خام مانند میوه، شکلات یا بیسکوئیت برای پوشاندن قسمت های مختلف کیک استفاده می شود.
سپس، قالب مورد نظر بر روی قسمت خیس شده از کیک قرار گرفته و محتویات آن برای پوشاندن صفحه کیک به دور از قالب استفاده می شود. بعد از شستشو و خشک شدن آن، آن را با یک شات برداشت می کنیم و با کرم صاف بر روی قالب کمربندی را پر کرده و آن را با تزییناتی مانند شیرینی، میوه، گل ها و شاخه های سبز تزیین می کنیم.
در نهایت، کیک تزیین شده با قالب کمربندی به صورت دلخواه می تواند سرو شده و لذت برد. به دلیل ظاهری شیک و جذاب، تزیین کیک با قالب کمربندی برای جشن های مختلفی از جمله عروسی، سالگرد و شب تولد بسیار مناسب است.