راهنمایی کامل برای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی
تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی
کیک خامه ای یکی از پرطرفدارترین دسرهای جشنی است که به راحتی قابل تهیه می باشد. کیک خامه ای سفید با توت فرنگی از میان تنوعی از کیک های تولیدی، یکی از انتخاب های محبوب شده است. در ادامه کاملترین راهنمای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی ارائه خواهد شد.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه شکر، ۱/۲ پیمانه آرد، ۱/۴ پیمانه خمیر پودر، ۱/۳ پیمانه روغن سبوس دار، ۱/۳ پیمانه شیر، یک و نیم قاشق چایخوری پودر وانیل، یک و نیم قاشق چایخوری پودر ترشحی، ۱/۲ پیمانه توت فرنگی تازه یا کمپوتی، ۵۰۰ گرم خامه 35 درصد، ۱/۴ پیمانه شکر.
مرحله اول:
در پایین ترین سطح کاسه همراه با هم تخم مرغ، شکر و پودر وانیل را تازه تا خامه روی آنها بالغ شود، بزنید. در بعد از اینکه تخم مرغ ها و به صورت کامل مخلوط شده اند، روغن را با آنها ترکیب کنید. برای محکم شدن تخم مرغ در pH کیک، یک حبه لیمو را با جعفری همراه بزنید. حال آرد و ترشحی را با خمیر پودر مخلوط کنید و با شیر به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و تازه تا خامه با آن مخلوط کنید. خمیر را در قالب کیک بریزید و در ۱۸۰ درجه سانتی گراد خود را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر گذاشته و بعد از سنجیدن مرکز آن با دکمه انگشت، پخته شدن را بررسی کنید.
مرحله دوم:
برای تهیه خامه نوستالژی، خامه ۳۵ برصد را در دو پارچه تقسیم کنید، یکی از آنها داخل یک بول آهنگ آرام و برای ۳ و ۵ دقیقه داخل فر درجه اول توپر کنید. بعد از سرد شدن، به قسمت دیگر که نصف این خامه هست، نیم پیمانه شکر را وارد کنید و با از قبل بلخ زده شده، تا خامه ضخیم شود بزنید.
مرحله سوم:
حال خامه را آرام آرام روی کیک پخته شده مربوطه روی آورید. برای افزایش جلوه، سطح کیک را با نیم پیمانه توت فرنگی تزئین کنید.
در نهایت، با تکمیل دستور پخت، و نیز رعایت مراحل توصیف شده، می توان به آسانی کیک خامه ای سفید با توت فرنگی را تهیه کنید. این کیک، ظاهر آیینی دارد و در جشن ها و میهمانی ها بسیار پرکاربرد است. چنانچه به دنبال دسر مناسب برای جشن مربوطه هستید، پیشنهاد کیک خامه ای سفید با توت فرنگی را مطرح می کنیم.
طرز تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی در چند مرحله ساده
برای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی، ابتدا بهتر است تمام مواد مورد نیاز را در دسترس داشته باشید. لیست مواد شامل: یک و نیم پیمانه آرد، دو پیمانه شیر، دو و نیم قاشق چایخوری پودر خمیرپزی، یک قاشق چایخوری وانیل، سه قاشق غذاخوری کره، سه تا چهار عدد تخم مرغ و نیم پیمانه قند است. همچنین برای خاصیت شیرینتر کردن کیک میتوانید دو سوم پیمانه شکر را با قند معمولی جایگزین کنید.
در مرحله بعد، باید تخم مرغ ها را با قند یا شکر خوب تخمیر کرده و یکدست کنید. سپس کره را به همراه تخم مرغ ها بریزید و به خوبی هم بزنید. در این مرحله، می توانید از دستگاه میکسر برای تسریع کار استفاده کنید. پس از آماده کردن مخلوط، آرد و پودر خمیرپزی را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سپس نیم پیمانه شیر را به شیر خام مورد نیاز اضافه کنید و حرارت کم روشن کنید تا شیر گرم شود. آرد و سایر مواد خمیری آماده شده را به تدریج به شیر گرم اضافه کنید و در هم مخلوط کنید. حتی اگر مخلوط خمیری خیلی چسبناک بنظر برسد، باید سعی کنید تا به هیچ وجه از خمیر بیرون بیاید.
بعد از تمامی مراحل، کیک خامه ای را در قالب خشک کرده و درون یک فر گرم کنید و مدت زمانی حدود سی دقیقه بپزید. بعد از پخت کیک، بر روی آن خامه سفید تازه چیده و سپس توت فرنگی به عنوان تزئین استفاده کنید. می توانید برای بهتر شدن طعم کیک، مربای توت فرنگی یا عصاره مرکبات روی آن بریزید به همراه خامه سفید.
آموزش ساخت کیک خامه ای سفید با توت فرنگی با مواد آسان به تنهایی در خانه
امروزه خانه دار شدن و آشپزی در منزل به شیوهای شیک و جدید برای خلق لحظاتی شاد و خوشایند برای خانواده هستند. طرز تهیه دسرهای مختلف در خانه میتواند یکی از این حالات شاد و خوشایند باشد و ساخت کیک با طعمی خوشمزه و خاص در میانه هر چیز دیگری انجامشده میتواند برای هر فردی از خانواده ناشناخته و هیجانانگیز باشد.
یکی از طرحهای آرامشبخش که میتوان در خانه به راحتی آن را انجام داد، ساخت کیک سفید خامهای با توت فرنگی است. این طرح خاص در دسترس بودن مواد اولیه و جذابیت دسر و همچنین نیاز به آشنایی جزئی با پخت و پز به عنوان یک روش خوب و آسان برای تجربه کردن دنیای آشپزی در راحتی خانه به یادگار خواهد ماند.
برای ساخت کیک خامهای سفید با توت فرنگی مواد آسانی مثل توت فرنگی، شیرتازه، تخممرغ، برش نان و خامه برای تزیین لازم است. فرآیند ساخت نیز بسیار آسان است و شامل پخت نان، خامه زدن و تحویل دادن به توت فرنگی تا کیک خامهای بسیار خوشمزه خلق شود.
در نهایت، ساخت کیک خامهای با توت فرنگی با مواد ساده، روش آسان و خوشمزهی خود میتواند یک تجربه شاد و خوشایند در خانه برای خانواده شما باشد. لذت بردن از طعم لذیذ و تازه کیک با همراهی خانواده خود، تجربهای نازک اما بسیار آرامشبخش خواهد بود.
طریقه تهیه خامه ای سفید اصلی برای کیک خانگی
تهیه خامه ای سفید اصلی برای کیک خانگی یکی از اصلی ترین قسمت های کار در آشپزی محسوب می شود. خامه ای سفید را می توان به دو روش فرار (whipping) و سرد (cold) تهیه کرد. در اینجا به توضیح دو روش اشاره خواهیم کرد:
روش فرار:
برای تهیه خامه ای سفید در روش فرار، ابتدا باید خامه را در یک مخلوط کن با میزان مساوی قرار داد. برای همایش، می توانید یک فنجان خامه را با یک فنجان شکر و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. بعد از این کار، مخلوط را در سرعت پایین مخلوط کنید و آن را به مرور زمان به سرعت بالا برده تا خامه قابلمه ای شده و حجم آن به دو برابر بیشتر شود. حدود 5 الی 7 دقیقه با سرعت بالا انجام دهید.
روش سرد:
برای ساختن خامه ای سفید در روش سرد، یک کاسه فلزی، میزان مساوی خامه و شکر و یک وانیل از پیش ریخته شده، را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. بعد از رسیدن به حرارت مورد نظر، مخلوط را با استفاده از یک مخلوط کن، به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا حجم آن به دو برابر بیشتر شود.
همانطور که مشاهده می کنید، تهیه خامه ای سفید نسبتاً ساده است و به کمک هریک از دو روشی که بیان شد، می توانید آن را در کنار دسرهای خانگی خود به کار بگیرید.
راهنمایی جامع برای قرار دادن توت فرنگی روی کیک
قرار دادن توت فرنگی روی کیک یکی از روشهای شیک و جذاب در آرایش و تزیین کیک است. در این راهنمایی جامع، نحوه ی قرار دادن توت فرنگی روی کیک را به شما آموزش میدهیم.
پس از پختن کیک، ابتدا طبق سلیقه خود کرم یا شیرینیپزی را روی کیک بمالید. سپس، توت فرنگی ها را به نوعی متناسب با ظاهر کیک ترتیب دهید. میتوانید توت ها را از روی کرم بگذارید و یا با چگالی کافی به صورت عمودی بگذارید، چند نکته قبل از قرار دادن توت فرنگی روی کیک باید در نظر گرفته شود، اولین نکته اینکه توت ها باید کاملاً خشک و تمیز باشند و بهتر است قبل از قرار دادن روی کیک به دور با کاغذ نان تمیز کنید.
همچنین، برای تزیین بهتر شاید بخواهید توت فرنگی ها را با شکلات پوشیده کنید. برای این کار، شکلات را درون یک کاست ساده قرار داده و درون آب گرم مدتی قرار دهید تا آن نرم شود. سپس با استفاده از قلم ساز، توت فرنگی ها را درون شکلات آغشته کرده و روی کیک قرار دهید.
در مرحله آخر، برای تزیین کیک بهتر، میتوانید با استفاده از شیرینیپزی و چروکی طرحی که قبلاً بر نموداری بیندازید روی کیک بچسبانید. امیدواریم با موفقیت قرار دادن توت فرنگی روی کیک روش جدیدی از تزیین کیک را همراه با خودش آورده باشید.
نکات مهمی که در تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی باید به آن ها توجه کرد
تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک هایی است که می توانید در مناسبت ها و جشن های مختلف سرو کنید. برای تهیه یک کیک خامه ای سفید با توت فرنگی، نکات زیر را در نظر بگیرید:
1. استفاده از محصولات با کیفیت عالی: برای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی، بهترین و مهمترین نکته استفاده از محصولات با کیفیت عالی است. به عنوان مثال برای تهیه بیسکوئیت، پودر بیکینگ، توت فرنگی و خامه از کیفیت بالا استفاده کنید.
2. همگن کردن تخم مرغ: برای تخم مرغ، بهتر است برای تهیه کیک خامه ای سفید از یک قاشق بزرگ آبگرم استفاده کنید و تخم مرغ را پیش از اضافه کردن به مواد دیگر، همگن کنید تا به راحتی باقی مواد را امولسیفای کند.
3. انتخاب قالب مناسب: برای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی از قالب های دایره ای با قطر حداقل 20 سانتی متر استفاده کنید.
4. استفاده از کره یا مارگارین: برای تهیه بیسکوئیت کیک، می توانید از کره یا مارگارین استفاده کنید. در این حالت بهتر است از کره روغنی استفاده نکنید چون کیک سفت خواهد شد.
5. تهیه خامه برای تزئین: برای تزئین کیک خامه ای سفید با توت فرنگی، باید از خامه تقریباً خالص استفاده کنید و با دقت خامه را تهیه کنید.
6. آماده سازی توت فرنگی: برای آماده سازی توت فرنگی برای تزئین کیک، آنها را به دو سانتی متر قطع کنید و به خوبی بشویید و خشک کنید.
7. مراقب باشید که کیک داغ نباشد: برای تزئین کیک خامه ای سفید با توت فرنگی باید صبر کنید تا کیک خنک شود تا خامه بر روی کیک جذب نشود و تزئین را برای دیدار دوستان و خانواده بهتر انجام دهید.
از این نکات برای تهیه کیک خامه ای سفید با توت فرنگی بهترین استفاده را بکنید و یک کیک خوشمزه و ماندگار تهیه کنید.