مواد لازم برای طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین خامه
برای طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین خامه، مواد لازم شامل یک و نیم جوجه تخم مرغ، یک و نیم فنجان آرد، یک فنجان شکر، یک سوم فنجان روغن آفتابگردان، یک و نیم قاشق چایخوری پودر کاکائو، یک و نیم قاشق چایخوری پودر شیرین کننده، نصف قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری سدیم بی کربنات می باشد.
ابتدا باید تخم مرغ ها را با شکر خوب هم بزنید تا حجمشان افزایش پیدا کند. سپس پودر کاکائو، آرد و شیرین کننده را باهم ترکیب کرده و به تخم مرغ اضافه کنید. در این مرحله، روغن آفتابگردان و وانیل نیز به خلیط اضافه می شود. سپس به مواد خشک نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و همان مقدار سدیم بی کربنات اضافه کنید و همه ی مواد را با هم ترکیب کنید تا به یک خمیر صاف تبدیل شوند.
حالا با استفاده از یک قالب کیک دائره ای، خمیر را به آن اضافه کرده و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخته شدن کیک، آن را از قالب خارج کرده و به دلخواه خود با خامه تزیین کنید. می توانید از خامه صنعتی استفاده کنید یا از خامه سفید تهیه شده از شیر و شکر.
تزیین کیک تولد خانگی با خامه می تواند با تزیین در روی کیک سبزیجات تزیین سبک اروپایی باشد یا با استفاده از شکلات خرد شده، عکس کوکی و یا تزیین با رنگ خامه متفاوت باشد. هر نوع تزیینی که شما دوست دارید می توانید از آن استفاده کنید و یک کیک تولد خانگی لذیذ، با دید شگفت زده و خوشمزه خواهید داشت.
طرز تهیه بیسکویت کیک تولد خانگی
بیسکویت کیک تولد صورتی، شیرین و خوشمزه است. یکی از دلایل محبوبیت این کیک، سادگی تهیه آن در خانه است. اگر به دنبال یک دسر خوشمزه برای جشن تولد هستید و می خواهید یک کیک ساده، خوشمزه و فانتزی بسازید، تهیه بیسکویت کیک تولد خانگی یک گزینه عالی است.
برای تهیه این کیک ابتدا باید بیسکویت های خود را آماده کنید. برای این کار، باید ابتدا مواد خشکی را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس باید مواد مرطوب را به مرحله خشک اضافه کنید و ترکیب کنید تا تمام مواد خوبی را داشته باشند. حتی اگر تقریباً همه مواد در دسترس شما هستند، همیشه بهتر است پیش از شروع، همه مواد را به صورت دقیق از روی فهرست مواد مورد نیاز بررسی کنید.
پس از ترکیب مواد خشک و مرطوب، اجازه دهید حداقل یک ساعت در یخچال سرد شود. سپس، با استفاده از قاشق آجیل روی ظروف شفاف بپخشید. بعد از زدن بیسکویت ها با چاقوی سرامیکی آجیل، پایه های کیک را برای تهیه کیک تولد خود آماده کنید. دستورالعمل همیشه با توجه به مواد و سلیقه شما متفاوت است، زیرا شما می توانید تقریباً هر نوع موادی را انتخاب کنید که برای دلخواهتان جالب باشد.
در نهایت، پیشنهاد می کنیم که کیک تولد خود را با تزئینات فانتزی مثل شکلات های رنگی، شیرینی های کوچک، میوه جات ترش و شیرینی های مورد علاقه خود تزیین کنید. هر چند این به فکر ذائقتان بستگی دارد، اما طرز تهیه بیسکویت کیک تولد خانگی را به هر شکلی تزئین کنید که نوشیدن آن برای همه لذت بخش باشد.
طرز تهیه خامه برای تزیین کیک تولد
خامه یکی از مهمترین عناصر تزیین کیک است که طعم و زیبایی هر کیکی را به خود میبخشد. فرآیند تهیه خامه برای تزیین کیک نیازمند تمرین و دقت است. در ادامه روش تهیه خامه برای تزیین کیک تولد به صورت مرحلهای توضیح داده شده است.
مرحله اول: انتخاب خامه مناسب
با توجه به نوع کیک، نوع خامهای را که برای تزیین استفاده میکنید، انتخاب کنید. خامه شیرین غلیظ برای کیکهای سنگین و باطراوت، در حالی که خامه خنک برای کیکهای سبکتر یا سرد استفاده میشود.
مرحله دوم: انتخاب وسایل
حفظ سردی ابزارهایی مانند میکسر، کاسه، جعبه یخی و نانچیک هنگام تهیه خامه بسیار شایسته است. همچنین لوازم پخت و پزی مانند شیر آپارات، سینی تنظیم شده و غیره میتواند در تهیه خامه به شما کمک کند.
مرحله سوم: تهیه خامه
به خامه باید زمان داده شود تا خود را به خوبی بزند. در ابتدا، یک سرخ کن استفاده کنید تا خامه را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس حدود نیم کاسه شیرینکن را به آن اضافه کنید و در سرعت بالا و با یک میکسر درست کنید تا خامه غلیظ و کرم رنگ شود. با روشن نگه داشتن برای شنیدن تغییر روشنایی، بازسازی کامل و غلظت خامه خود را تنظیم کنید.
مرحله چهارم: تزیین کیک
حالا که خامه خود را دارید، میتوانید کیک خود را تزیین کنید. ابتدا با یک ماژیک یا قلم نگه دارنده خامه، کیک را در سطح خود تراز کنید. شروع به اعمال خامه از بالا به پایین کنید با راهنمایی یک پایه لیبل شده خامه، یک پیچ کوچک و گسترده کرده شود. در نتیجه قالبی شده خامه می تواند طعم و جذابیت چشمگیری به کیک شما بدهد.
خامه را به طور قابل توجه کیک خود تزیین کنید. با پیشرفت قابل توجه در نگهداری خامه با رژیم سرد و استفاده از لوازم پخت و پز مناسب، تزیین کیک با خامه به سادگی انجام می شود. با رعایت این راهنماها به راحتی می توانید کیک تولد خود را با یک خامه غلیظ و ظاهر زیبا تزیین کنید.
طرز تزیین کیک تولد با خامه
تزیین کیک تولد با خامه از جمله هنرهای آشپزی است و شاید در این رابطه میتوان به خصوصیات خامههای مختلف و روشهای متنوع تزیین کیک با آنها اشاره کرد.
ابتدا باید خامه را به درستی درست کنیم؛ برای این کار میتوان به چندین روش اشاره کرد. مثلاً روشی که با استفاده از میکسر صورت میگیرد و باید خامه را به مدت پنج الی هشت دقیقه با سرعت پایین میکر کنیم تا حجم خامه از حالت مایع به جامد تبدیل شود. بهتر است به زمان کافی برای میکر کردن خامه اهمیت دهید تا خامه بتواند حجم خود را به دست آورد.
پس از درست کردن خامه، میتوانیم به تزیین کیک بپردازیم. از جمله روشهای مختلف تزیین کیک با خامه میتوان به پوشاندن کامل سطح کیک با خامه و تزیین آن با پارچههای شکلاتی، خشکبار و بهصورت یکدست به روی کیک مراجعه کرد. همچنین میتوانیم خامههای رنگی برای تزیین کیک استفاده کنیم و خامه را در سبکهای مختلفی روی کیک پخش کنیم؛ به عنوان مثال خامه را به صورت شکلهای نام خودمان درست کرده و حروف و اعداد را روی کیک قرار دهیم.
به طور خلاصه، تزیین کیک با خامه به مهارت و دانش فنی آشپزی نیاز دارد و از طرحهای ساده تا پیچیدهترین طرحها به کمک خامه میتوان کیک تولد کاملاً منحصر به فرد و زیبا را به وجود آورد.
رفتار با کیک تولد پس از تزیین با خامه
رفتار با کیک تولد پس از تزیین با خامه یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید در نظر گرفته شود. در زمانی که کیک تولد شما با خامه تزیین شده و به شما تحویل داده می شود، شما باید به این نکته توجه کنید که این جانبازه به طور صحیح مورد نگهداری قرار گیرد.
نخستین قدم در رفتار با کیک تولد پس از تزیین با خامه، مراقبت از دمای کیک است. شما باید به این نکته توجه کنید که کیک تولد با خامه تزیین شده باید در یخچال نگهداری شود تا خامه به نرمی خود بازگردد. اما حرارت یخچال نباید بیش از حد افزایش یابد، زیرا ممکن است خامه کیک شما پیش از موعد خاص خود، پوسته سختی بگیرد.
در مورد برش کیک تولد با خامه تزئین شده نیز باید به دقت و دلیل عمل کنید. شما باید قواعد برش کیک را به خوبی بشناسید و قبل از زدن هر چند کوچک، همیشه با یک نازل تیز که به گردبند خامه رسیده است آزمایش کنید. هرگز نباید از چاقوی تیز برای برش کیک تولد استفاده کنید، زیرا این کار ممکن است خامه را خرد کند.
در نهایت، بعد از سرو کردن کیک تولد با خامه تزئین شده، شما باید آن را در یخچال نگهداری کنید. این کار ممکن است خامه کیک را آسیب برساند، اما نگهداری کیک در دمای مناسب می تواند آن را مصون از شرایط نامطلوب در زمان بعدی نماید. با رعایت این موارد شما می توانید بهترین رفتار را به کیک تولد با خامه تزیین شده نشان دهید.
طراحی و تزیین کیک تولد با خامه در فصل های مختلف سال
طراحی و تزیین کیک تولد با خامه از مهمترین و تاثیرگذارترین عواملی است که در خلق یک مهمانی تولد خاص و بینظیر نقش مهم و اساسی دارد. هر فصل از سال نیز با خود فضای خاص و منحصر به فردی را به دنبال دارد که نیازمند تزیین کیک تولد با خامه مخصوص به خود است.
در فصل بهار، میتوان با استفاده از رنگهای نرم و پاستلی و تصاویر گل، یک کیک تولد شاداب و شادهروان طراحی کرد. همچنین، در فصل تابستان، با استفاده از طرحهای شاد، تصاویر مربوط به تعطیلات دریایی و رنگهای روشن و شاد، کیک تولدی شاداب و خوشرنگ میتوان به وجود آورد.
در فصل پاییز، میتوان با استفاده از رنگهای ملایم و خاکستری، تصاویر برگهای خزان و میوههای موسمی، یک کیک تولدی دلنشین و زیبا طراحی کرد. همچنین، در فصل زمستان، میتوان با استفاده از رنگهای سرد و تأثیرات برفی، یک کیک تولدی دلنشین و سرد و بازیگرانه به وجود آورد.
در کل، طراحی و تزیین کیک تولد با خامه در فصل های مختلف سال، بسته به فضای محیطی و موضوع پارتی، میتوانند متفاوت و زیبا باشند که باعث خلق لحظات شاد و خاطرهانگیز برای میهمانان این پارتی میشوند.