راهنمای تهیه کیک تولد با بیسکویت
تهیه کیک تولد با بیسکویت یکی از روش های سریع و ساده برای تهیه کیک در مناسبت های مختلف است. در این روش از بیسکویت های خشک به عنوان زیره کیک استفاده می شود که با ترکیب آن با مواد دیگر، یک کیک لذیذ و خوشمزه تولید می شود. در ادامه، به نحوه تهیه این کیک به صورت کامل پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک تولد با بیسکویت شامل بیسکویت خشک، شکر، کره، شکلات، وانیل و پنیر خامه ای است. برای آغاز تهیه کیک، باید ابتدا بیسکویت ها را با دقت خرد کنید تا در زمان مخلوط کردن، قطعاتی کوچک شود. سپس درون ظرفی، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را درون یک قابلمه جابجاکنید تا کره آرام آرام ذوب شود.
بعد از این مرحله، شکلات را به کره و شکر افزوده و مارتینگ کنید تا شکلات ذوب شود. سپس وانیل و پنیر خامه ای را به ترکیب پیوسته اضافه کنید تا ترکیب نرم و همگن شود. حالا باید بیسکویت های خرد شده را به ترکیب اضافه کرده و مارتینگ کنید تا تمام بیسکویت ها به خوبی با ترکیب مخلوط شوند.
بعد از اینکه ترکیب کاملاً همگن شد، آن را درون یک قالب کیک ریخته و مقداری صاف کرده و به مدت چند ساعت درون یخچال قرار داده تا کیک به خوبی خود را درست کند. پس از مدت مناسب درون یخچال، کیک آماده سرو شدن است. می توانید برای تزیین کیک، از موادی مانند پودر قند و تنوع دیگر استفاده کنید.
با این روش، شما می توانید به راحتی و سریع یک کیک تولد خوشمزه، لذیذ، و جالب تهیه کنید که برای هرگونه مناسبت یا جشنی بسیار مناسب است.
مواد لازم برای تهیه کیک تولد با بیسکویت
تهیه کیک تولد با بیسکویت یکی از ساده ترین و محبوب ترین دسر ها در جشن های تولد است. برای تهیه این کیک، موارد بسیار ساده و ارزان قیمتی نیاز است که در این مقاله به توضیح آن ها خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه کیک تولد با بیسکویت عبارتند از:
- بیسکویت: برای پایه کیک از بیسکویت هایی استفاده می شود که شکل آن ها مثلث و مستطیل است. همچنین برای دسترسی آسان شما می توانید از بیسکویت های آماده در بازار استفاده کنید.
- خامه: خامه، اصلی ترین ماده اولیه برای تهیه مخلوط کیک تولد است. برای کیک تولد با بیسکویت، شما می توانید از خامه ترش، خامه شیرین یا خامه قهوه ای استفاده کنید.
- قهوه: برای افزایش طعم کیک، می توان قهوه را به خامه اضافه کرد. در صورتی که دوست ندارید قهوه در میان خامه باشد، می توانید از کاکائو یا شکلات را نیز به جای قهوه استفاده کنید.
- شکر: برای افزایش شیرینی کیک، می توانید شکر را به مخلوط خامه اضافه کنید.
- وانیل: وانیل عطر و طعم خوبی به کیک اضافه می کند، لذا می توانید از آن در تهیه کیک تولد استفاده کنید.
- تزئینات: برای تزئین کیک تولد با بیسکویت، می توانید از شیرینی های کوچک، سبزیجات تزئینی، شکلات کوچک و غیره استفاده کنید.
در این مقاله مواد لازم برای تهیه کیک تولد با بیسکویت را توضیح دادیم. با ترکیب این مواد ساده و شیرین، می توانید یک کیک تولد لذیذ و جذاب برای جشن تولد خود یا عزیزان خود تهیه کنید.
طریقه تهیه بیسکوئیتهای پایه
بیسکوئیتهای پایه احتمالاً یکی از پاپولرترین شیرینیها در سرتاسر جهان میباشد. برای تهیه این روش، نیاز به مواد اولیه از قبیل آرد، قند، کره، تخم مرغ و وانیل دارید.
اولین مرحله در تهیه بیسکوئیتهای پایه، مخلوط کردن آرد، قند و پودر وانیل است. سپس، به صورت تدریجی هم زدن کره به این مواد اضافه میشود. در روند بعدی، تخم مرغ به مواد افزوده شده و همه جوره با هم مخلوط میشود تا یک ترکیب کاملاً یکدست شود.
در مرحله بعد، این ترکیب با استفاده از یک پرس، به شکلهای مختلف مانند دایره و مستطیل شکل میگیرد و برای حدود 10 تا 20 دقیقه درون یخچال قرار میگیرد تا سفت شود.
سپس، بیسکوئیتها به اندازه کافی از همدیگر فاصله داده شده و درون فر قرار میگیرند. برای پختن بیسکوئیتها، دمای فر باید به 180 درجه سانتیگراد گرم شود و در مدت 10 تا 15 دقیقه بیسکوئیتها پخته میشوند.
وقتی بیسکوئیتها پخته شدهاند، از فر خارج میشوند و برای خنک شدن به مدت 5 تا 10 دقیقه به هوا خارجی قرار داده میشوند. پس از خنک شدن، بیسکوئیتهای پایه آماده سرو شدن می باشند.
بنابراین، با رعایت دقیق مراحل تهیه بیسکوئیتهای پایه و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، می توانید شیرینی محبوب خود را در خانه تهیه کرده و در نتیجه لذت بیشتری کشید.
آماده کردن خامه برای کیک تولد
برای آماده کردن خامه برای کیک تولد، ابتدا باید بفهمید که خامه به دو نوع مختلف تقسیم میشود: خامه تزئینی و خامه شیرین. خامه تزئینی بیشتر برای تزئین کیک و دسته جمعی های شیرین استفاده میشود و خامه شیرین به عنوان لایه بین بستنی های کیک و سطح کیک به کار میرود.
برای آماده کردن خامه تزئینی، میتوانید از خامه ی سفت استفاده کنید. برای این کار، خامه را درون یک میکسر برقی قرار داده و با سرعت بالا به مدت چند دقیقه تلخیف کنید. بهتر است که پس از گرفتن حجم مطلوب، شیرینی خامه را با یک قاشق و بطری درست کنید و به خامه اضافه کنید.
برای آماده کردن خامه شیرین، برخلاف خامه تزئینی، باید از خامه نرم استفاده کنید. ابتدا باید شیرینی خامه را با یک قاشق و بطری درست کرده و سپس خامه را درون یک میکسر برقی قرار دهید و به مدت چند دقیقه با سرعت کم تلخیف کنید. پس از آن به خامه شیرینی خود اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق خوب با هم مخلوط کنید.
بهتر است که پس از آماده شدن خامه، آن را در یخچال نگهداری نمایید تا قبل از استفاده کیک شما را به دلخواه تزئین کنید. همچنین شما میتوانید برای ایجاد شکلات خوراکی یا تزئیناتی دیگر از پرچم ها و شکلات های تخته ای استفاده نمایید.
آماده کردن مواد تزیینی برای کیک تولد با بیسکویت
آماده کردن مواد تزیینی برای کیک تولد با بیسکویت، یکی از روشهایی است که در اختیار داریم تا کیک تولد خود را به شکلی زیبا و شگفتانگیز تزیین کنیم. در این روش، از بیسکویتهای مختلفی استفاده میشود تا به کیک رنگ و شکلی جذاب بدهیم. در ادامه به توضیح این روش میپردازیم.
ابتدا بیسکویتهای خود را انتخاب کنید. بیسکویتهای شکلداری که برای تزیین کیکهای تولد استفاده میشوند در انواع مختلفی مانند دایجستیو، بازیلیسک، وافل، تاکیتو و ... موجود هستند. بیسکویتهای شکل دایره، ستاره و مثلث نیز خیلی محبوب هستند.
سپس برای اتصال بیسکویتهای خود، از یک روش ساده ترکیب کردن شیرینی محلی تهیه شده از شکر خرد شده و آب استفاده میکنیم. این شیرینی باید با کمی آب به صورت یک خمیر لطیف تبدیل شود که میتواند به راحتی به بیسکویتهای مورد نظر چسبانده شود.
حالا بیسکویتهای خود را با این خمیر، به شکل دلخواه روی کیک تزیین کنید. در این مرحله میتوانید از رنگهای مختلف برای خمیر استفاده کنید تا به کیکتان رنگ و جذابیت بیشتری بدهید. همچنین میتوانید به کمک خمیری سفید روی بیسکویتهای خود، نام و سن فردی که به تولدشون پرداخته میشود، بنویسید.
در نهایت، میتوانید با اضافه کردن مواد تزیینی دیگری مانند خامه، روزینهای شیرین، شکلات و ... به کیکتان جلوهای فوقالعاده بدهید. همچنین، علاوه بر تزیین کیک تولد با بیسکویت در چندین مرحله، میتوانید با محکم کردن بیسکویتهای خود، آنها را به صورت غلتکی، ایجاد حوضچه شکل، صفحه کیبورد یا حتی یک عدد تماما شکل دایره تزیین کنید.
آماده کردن سفیده تخم مرغ برای تزیین کیک تولد
آماده کردن سفیده تخم مرغ برای تزیین کیک تولد، یکی از فنون آشپزی است که به راحتی در خانه قابل انجام است. قابل توجه است که استفاده از سفیده تخم مرغ در تزیین کیکها، به ظاهر آنان جلوه ویژهای بخشیده و نظر کسانی را که شما در روز تولد آنان میگیرید، جلب خواهد کرد.
در انجام این کار ابتدا باید برای جداسازی سفیده تخم مرغ، تخم مرغها را با دقت شکسته و سفیده تخمها را از زردهها جدا کنید. پس از جدا کردن سفیده تخم مرغ، دو روش برای هدر ندادن آنها وجود دارد. روش اول، استفاده از پوشش بیضی که به حاصل لیمو ترش اضافه شده است، میباشد. برای استفاده از این روش، پوست لیمو ترش را با ریشه مو روی سطح پوست خودمان بگذارید تا اتانول موجود در پوست لیمو ترش پوست تخم مرغ را شستشو دهد، سپس تخم مرغ را آن قسمتی از پوست تخممرغ که همراه با سفیده تخم مرغ جدا شده، بگذارید. روش دوم نیز، استفاده از ظرف شیشهای است. برای استفاده از این روش، جدایی سفیده تخمها از زردهها را در ظرف شیشهای انجام داده و سپس با شیرین کردن آنها وِرِقی ساده، آنها را در ظرف شیشهای برای استفاده در آینده نگهداری کنید.
استفاده از سفیده تخم مرغ جدا شده، به روشن شدن روشنایی کیک کمک میکند. در عین حال، مقدار نمک زیاد، میتواند باعث شکستن آنها بشود. پس از استفاده از سفیده تخم مرغ برای کیک، لازم است پوست کیک را با یک شانه، برای خنک شدن بیشتر، تپش دهید. در نهایت، میتوانید سفیده تخم مرغ را با کمی شکر به آرامی بر روی کیک تزیینی بکشید.