طرز تهیه کیک با نون باگت
برای تهیه کیک با نون باگت، در ابتدا باید یک نون باگت جمع و آن را با یک قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید تا زنگاری شود. سپس در یک ظرف دیگر، یک عدد تخم مرغ را با هفت قاشق غذاخوری شیر و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون به خوبی هم بزنید و به نون باگت اضافه کنید.
سپس یک قاشق مربای خرما و دو قاشق غذاخوری دانه کدو را به مواد تهیه شده اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس در یک قابلمه به اندازه کوچک، مواد را بریزید و یک برگه فویل پاک کنید.
کیک را در فر گرم درجه 150 تا 160 سانتی گراد به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه پخته و آن را تا خوردن سرد کنید. حالا که کیک خود را تهیه کردید، می توانید آن را بصورت پودر خوری با نوشیدنی های گرم و یا با چای لذیذ سرو کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید.
نحوه تزئین کیک با نون باگت
تزئین کیک با نون باگت یک روش زیبا و جذاب برای افزایش شکوه و زیبایی کیک شماست. نون باگت یکی از نوعی نان سبوس دار می باشد که با همراه قارچ، سیر و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع نان به خاطر این که برش های بزرگ و نرم دارد، برای تزئین کیک به خوبی مناسب می باشد. در ادامه به بررسی روش های مختلف تزئین کیک با نون باگت پرداخته می شود.
1- در ابتدا، کیک خود را با روغن و کره درست کرده و آن را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. سپس کیک را از فر خارج و آن را برای مدت 30 دقیقه به خنک شدن بگذارید.
2- سپس، در شروع کار نیاز به برش کردن نون باگت دارید. برای این کار، قطعاتی از آن را به طول سه یا چهار برش کنید. سپس برش های بزرگ و نرم نون باگت را بر روی کیک خود قرار دهید. در این مرحله بهتر است از شاتل برای بهتر شدن تزئین استفاده کنید.
3- با استفاده از یک تار نازک و تیز و به همراه رنگ قهوه ای، حول کیک های نون باگت از قلم بیرون می روند تا به صورت دایره های کوچک پر شوند.
4- در نهایت، شما می توانید از عکس های دیگر کیک های نون باگت در اینترنت استفاده کنید تا ایده های جدید برای تزئین کیک خود کشف کنید. توجه داشته باشید که تزئین کیک با نون باگت باید با کیکهای ساده و متضرر نشده انجام شود، چون کیک باید بدون خروجی ها باشد تا تزئینات بر روی آن قرار گیرد. به شما توصیه می شود که فقط از رنگ های طبیعی و مواد کاملا ارگانیک برای تزئینات نون باگت استفاده کنید.
آموزش پخت کیک با نون باگت
پخت کیک با نون باگت، یکی از شیوه های جالب و جدید برای طرفدران کیک و شیرینی است. در این روش، از نوع ویژه ای از نان به نام نون باگت استفاده می شود که نوع خاصی از نان های فرانسوی به حساب می آید. با استفاده از این نوع نان، تازه ترین کیک های خام فرنگی را تهیه کرد.
در ابتدا، مواد لازم برای تولید کیک با نون باگت باید آماده شود. موادی همچون شیر، کره، طحال تخم مرغ، شکر و برنج دوستدار برای تهیه کیک هم باید آماده شوند. سپس مراحل پخت کیک را آغاز کنید، برای این کار، ابتدا نان باگت را ریز خرد و فوق آن یک لایه از شکر بریزید. بعد از آن، طحال تخم مرغ را به خوبی با شیر مخلوط کنید و روی نان باگت بریزید. در مرحله بعد، روی مواد یک لایه برنج دوستدار ریخته و سپس باز سه شیار کوچک را با چاقو بر روی نان بسازید.
حالا باید کیک را در فر قرار داد تا بپزد. دمای فر باید کمی پایین باشد تا نان های بپزد، حدود 180 درجه سانتیگراد کافی است. کیک را حدود 40 تا 50 دقیقه در فر برای پخت به داخل فر بگذارید و بعد از آن، کیک با نون باگت شما آماده خوردن است. این کیک بی نظیر را با همراهی چای تازه می توانید لذت بخشید.
راهنمای تهیه کیک با نون باگت
برای تهیه کیک با نون باگت، ابتدا باید تهیهی مواد اولیه را انجام دهید. برای این کار، به یک عدد نون باگت نیاز خواهید داشت که باید به صورت فقط نصف آن را برای تهیهی کیک استفاده کنید. همچنین، نیاز به چند عدد تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل و تعدادی خمیر پودر دارید.
پس از تهیه مواد اولیه، نیاز است تا نصف نون باگت را بریزید و به صورت خرد شده به مخلوط تخم مرغ، شیر، شکر و وانیل اضافه کنید و این مخلوط را در مخلوط خمیر پودر تفت دهید تا آن را به داخل آن بمیراند. بعد از آماده کردن مخلوط، باید آن را در قالب های کیک ریخته و درون فر یا یک پارچه فر قرار دهید.
پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، از فر یا پارچه فر خارج کنید و کاملاً سرد شده را در بشقابی روی یک قالب نگه دارید. هنگام سرو کردن کیک، میتوانید آن را با قطعاتی از سبزیجات، میوهها و یا مواد دلخواه دیگر تزئین کنید. در نهایت، کیک با نون باگت شما آماده سرو کردن و لذت بردن است.
طرز تهیه کیک سنتی با نون باگت
پخت کیک و شیرینی در فرا با سابقهای طولانی در فرهنگ ماست. با توجه به مواد استفاده شده در آن، کیکهای سنتی ما به نسبت دیگر کیکها حجم بیشتری دارند و با استفاده از نون باگت به عنوان مادهی اصلی، عطر و طعم ویژهای به خود میبخشند. در ادامه روش ساخت کیک سنتی با نون باگت را برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم:
- ۴ قاشق غذاخوری آرد
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۳ تخم مرغ
- ۴ پنجرهی پُرتغال
- نیم کیلو نون باگت
- ۱ پاکت وانیلین
- ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
روش پخت:
- ابتدا نون باگت را ریز ریز خرد کرده و در ظرفی قرار دهید.
- سپس تخم مرغها را با شکر و وانیلین در یک ظرف به خوبی هم بزنید و به آن آرد را اضافه کنید.
- مواد را به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- به مخلوط آرد، شکر، وانیلین و تخم مرغ ۵ قاشق روغن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود.
- سپس پنجرههای پرتغال را خرد کرده و به مخلوط آماده شده اضافه کنید.
- بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید، کمی آب روی کمی شیره نون لازم کنید و هم بزنید تا دوباره ترکیب شوند.
- سپس شیره حاصل را در قابلمه یا تابه بریزید و در حد کمی نصف قابلمه بگذارید.
- روی شیره پسته خرد کرده بریزید.
- شعله آتش را بلند کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا اولین سمینه ظرف شما سریع بسته شود و بعد حرارت را کمی پایینتر کنید.
- کمی منتظر بمانید تا کیک آرام آرام پخته شود و در نهایت از روی حرارت خاموش کنید.
- بهتر است که کیک را روی پلاک گذاشته و به خنک شدن درآورید.
کیک سنتی با نون باگت آمادهی خوردن است! با داشتن پنجرههای پُرتغال، مزهی ویژهای به این کیک میدهید و طعم آن را برای همگان دو چندان میکنید. این کیک همراه با چایی، نستله، دمنوش و... سرو میشود. برای تزیین کیک میتوانید از شیره، خرمای خشک یا پسته-بادام استفاده کنید. بهتر است که این کیک را نفرات کمتری مهمان داشته باشید، زیرا نسبت به کیکهای دیگر در حجم بالاتر است.
ترکیبات لازم برای کیک با نون باگت
ترکیبات لازم برای کیک با نون باگت قابل تغییر با توجه به تنوع افزایش یافته است. اما بهطور کلی برای تهیه این کیک، نیاز به نون پخته باگت، تخم مرغ، شیر، قهوهای نسکافه، خامه، شکر، بیکینگ پودر، و ادویههایی مانند کانیلا، فلفل سیاه و زعفران داریم.
برای تهیه این کیک، ابتدا برگندگی نون باگت را پاک کرده و در قالب مورد نظر برش میدهیم. سپس تخممرغ، شیر، قهوهای نسکافه، خامه، شکر و ادویهها را به همراه آرد و بیکینگ پودر در میکسر میریزیم و همهی مواد را با هم ترکیب میکنیم. سپس مخلوط را در قالبی که نون باگت را در آن برش دادهایم ریخته و درون ماشین گریل به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته میکنیم، تا کیک درون قالب خود خوب بپزد.
این کیک با نون باگت بسیار خوشمزه و منحصر بهفرد است و میتوان آن را بهطوری تزیین کرد که ظاهر قابل توجه و در عین حال لذیذ باشد. میتوان از خطوط شکلاتی، خردل، سرخ کردن پنیر روی آن یا حتی تزیین آن با برشهای نان برنج استفاده کرد. این کیک میتواند در مجالس صبحانه، عصرانه، پیششماره، شام یا در هر مناسبت دیگری به عنوان یک دسر لذیذ، سرو شود.