مواد لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی پف دار
کیک اسفنجی شکلاتی پف دار یکی از پر مصرفترین کیکها در بین کیکهای خانگی است. برای تهیه این کیک اسفنجی شکلاتی با پف دار، چند ماده اولیه اصلی باید در دسترس باشد.
ماده اولیه اصلی برای تهیه کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، آرد است. استفاده از آرد سفید و یا کرم قندی در تهیه این کیک مورد استفاده قرار میگیرد، که بسته به سلیقه شما میتوانید از نوع خود پسندتان استفاده کنید.
ماده دوم مورد نیاز برای تهیه کیک اسفنجی پف دار، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ است که باعث پف کردن این کیک میشود. باید توجه داشت که در این کیک، فقط از سفید تخم مرغ استفاده میشود و زرده آن به صورت جداگانه در تهیه خامه یا کرم استفاده خواهد شد.
ماده سوم مورد استفاده در تهیه کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، شکر است. شکر، به دلیل وجود گلوکز و فروکتوز در آن باعث شیرین شدن این کیک میشود. معمولا در تهیه کیک اسفنجی شکلاتی، شکر خرد شده یا شکر پودر استفاده میشود.
ماده چهارم مورد استفاده در تهیه کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، شکلات بوده است که میتوانید از نوع تلخ یا شیرین استفاده کنید؛ هر چند استفاده از شکلات تلخ در تهیه این کیک، عطر و طعم بسیار خوبی به آن میدهد.
ماده پنجم و اخری که برای تهیه کیک اسفنجی شکلاتی پف دار مورد استفاده قرار میگیرد، روغن یا کره است. معمولاً در تهیه این کیک از روغن مایع به جای از کره استفاده میکنند، اما شما میتوانید بر اساس سلیقه خود از نوعی از دو ماده چرب دیگر استفاده کنید.
با همراهی مواد فوق، میتوانید یک کیک اسفنجی شکلاتی پف دار دلپذیر و لذیذ در خانه خود تولید کنید که برای استفاده در یک مهمانی یا حتی برای تقدیم به خانواده و دوستان، بسیار مناسب خواهد بود.
طرز تهیه خمیر کیک اسفنجی شکلاتی پف دار
تهیه خمیر کیک یکی از پرطرفدارترین دسرها در سراسر جهان است. خمیر کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، یکی از علاقمندان به خوردن کیک هستید، میتوانید این طرح آموزشی را امتحان کنید. البته شما باید به مواد اولیه قبل از شروع پرداخته شود.
شما به تعداد سه عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه شکر،یک و نیم پیمانه آرد،یک قاشق چایخوری بالسمیک سفید،یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک قاشق چایخوری وانیل، نیم پیمانه کره نرم (بداغ) و نیم پیمانه شکلات تلخ(خرد شده) نیاز دارید.
اول پیش بپزید شکلات روی حرارت کم تا شکلات قابل کار شد.
همچنین، آرد، بالسمیک، و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف یا میکسر تخم مرغها را با کره و شکر خوب مخلوط کنید تا کره کاملا برشته شده و مخلوط شد.
سپس آرد، بالسمیک، و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کرده و با یک وسیله مخلوط کن دار بزرگ باد کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
آن را در قالب کیک ریخته و درون فر قرار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا همه پف بشود.
سپس، کیک را بیرون از فر بگیرید و ۱۰ دقیقه بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد خارج کنید و روی آن پودر شکلاتی بریزید.
خیلی خوشمزه!
از این غذا برای خانواده، دوستان یا مهمانانتان لذت ببرید.
وارد کردن خمیر کیک به قالب
وسایل لازم برای وارد کردن خمیر کیک به قالب در ابتدا از جمله پایهایترین وسایلی است که باید در نظر گرفته شود. اولین و مهمترین قدم برای شروع کار، آمادهسازی قوطی یا قالب کیک است. نوع قالب همیشه باید با ماده خمیر کیک همخوانی داشته باشد و با اندازه مشخصی برای هر نوع خمیر طراحی شده است که برای تهیه یک کیک خوشمزه بسیار حائز اهمیت است.
در مرحله بعد، ماده خمیر کیک را آماده کرده و درون قالب مورد نظر وارد کنید. برای این کار، میتوانید از قاشق، کف دست یا اینکه از دستگاههای مخصوص استفاده کنید که در بازار یافت میشوند. در هر صورت، باید تلاش کنید که خمیر به طور یکنواخت و بدون حباب درون قالب توزیع شود.
بعد از وارد کردن کامل ماده خمیر کیک به قالب، باید آن را به دقت تراکم دهید تا زیر خمیر به طور کامل پر شود و سطح پایین تری نسبت به باقی قالب از خمیر نداشته باشد. سپس با استفاده از یک قاشق، لایهای از خمیر که روی قالب قرار دارد را هموار و صاف کنید تا کیک شما یک شکل زیبا و استوار داشته باشد.
در مرحله آخر، قالب را درون فر قرار دهید و به مدت طولانیتری نسبت به زمان روی بستنهای قالب، دمای مشخص شده روی فر تنظیم کنید تا کاملا پخته شود. پس از پختن، میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از چاقوی مناسب، آن را برش دهید و در نهایت از آن لذت ببرید.
پخت کیک اسفنجی شکلاتی پف دار در فر
پخت کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه و لذیذ با جلب مزه همگان، اما ممکن است همیشه با پف و حجم کافی درست نشود. در این مطلب، روشی ساده برای پخت کیک اسفنجی شکلاتی پف دار در فر را برای شما توضیح میدهیم.
راهحل اولین قدم برای پخت کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، استفاده از تخم مرغ با کیفیت در تهیه تست خواهد بود. پروتئین تخم مرغ میتواند از نرمی و پفی شدن کیک برای شما، نشان دهنده خصوصیات پف دهنده ایند. همچنین استفاده از دقیق سفید و بدون گلوتن، باعث پفدرآمدن آسانتر و بهتر کیک خواهد شد.
هنگام مخلوط کردن ترکیبهای خشک و مرطوب، حواستان به نحوه خیره شدن ترکیبات با هم باشد. میتوان با اضافه کردن مواد خشک به شکل تدریجی به مواد مرطوب، سعی کنید تا مواد بدون گیر و دود بدون خلایق خوب با هم مخلوط شوند. همچنین، دائما به هنگام مخلوط کردن تولید کیک، از سرعت پایین میکسر استفاده کنید تا مواد همگی با هم آمیخته شوند. سرعت پاین مطمئن است که همگی از حجم پوست زده بیرون آیند.
مهمترین نکته در پخت کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، پخت کامل آن به مدت زمان دقیق است. برای پخت بهینه کیک، به طور کامل آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد در فر معمولی قرار دهید. هنگامی که این کیک از فر خارج شود به مدت 5 دقیقه در سینی بایستید تا متلاشی نشود. پس از آن میتوانید آن را خاموش کنید و کیک خود را از فر خارج کنید.
پخت کیک اسفنجی شکلاتی پف دار در فر از جمله کارهایی است که با رعایت نکات کاربردی ساده می توان خلاقانه، خوشمزه و لذیذ را برای خانوادهتان درست کرد.
خنککردن کیک اسفنجی شکلاتی پف دار
کیک اسفنجی شکلاتی پف دار یکی از خوشمزهترین کیکهاست که برای شیرینی نوازان مناسب است. با این حال در فصلهای گرم تابستان، خوردن کیک با چای گرم سخت و بیحوصله کننده خواهد بود. در اینجا راهکاری برای خنک کردن و سرو کردن کیک اسفنجی شکلاتی پف دار را به دست خواهیم آورد.
روش دونفره برای خنککردن کیک شامل آب یخی و پایین نهادن کیک بر روی آن است. به این صورت که نخست تابه کیک را از روی حرارت بردارید و سپس بر روی یک سبد مخصوص کیک، کیک را به همراه تابهاش قرار دهید. سپس آن را روی داخل کف تلجهای که در آن آب یخی قرار دارد، قرار دهید. در نهایت با حرکات دستی تابه را به طور مداوم در آب یخی جابجا کنید تا کیک خنک شود.
یکی دیگر از روشهای خنککردن کیک، استفاده از یخکوب در فریزر است. این روش برای کیکهای بزرگ و سنگین بسیار مناسب است. برای این کار کیک را نیمه باز کرده و یخها را در کیک قرار دهید. بهاینصورت کیک بطور یکنواخت و سریعتر خنک خواهد شد.
در نهایت، روش سوم استفاده از پودر ژله است. با این روش شما از ظاهر کیک هیچگونه تغییری نخواهید داد و در عین حال کیک کاملا خواهد خنکشد. برای این کار پودر ژله را در آب جوش دهید و بعد از خنک شدن آن را روی کیک بریزید. سپس کیک را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا پودر ژله کاملا بسته شود. با این روش شما میتوانید کیک خود را با کلاهی زیبا سرو کرده و از ظاهر دلخواه خود برای کیک خود لذت ببرید.
پودر قند و کاکائو راه های تزیین و سرو کیک اسفنجی شکلاتی پف دار
پودر قند و کاکائو راه های تزیین و سرو کیک اسفنجی شکلاتی پف دار
کیک اسفنجی شکلاتی پف دار، یکی از خوشمزه هایی است که هر کسی پسند می کند و به عنوان دسری خوشمزه و گرمایی برای میهمانان و خانواده، مناسب است. در این راهنما، نحوه آماده سازی و تزیین این کیک با استفاده از پودر قند و کاکائو را بررسی خواهیم کرد.
قبل از اینکه با تزیین کیک بپردازیم، ابتدا باید کیک اسفنجی شکلاتی پف دار را آماده کنیم. برای آماده سازی کیک، ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز خود را در یک کاسه مخلوط کرده و آن را در قالب مناسب و مقرر پخت کنیم. کف قالب را با کاغذ پخت پوشانده و آن را حتما به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار داده تا به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود.
بعد از آماده سازی کیک، می توانیم به تزیین آن بپردازیم. برای این کار، پودر قند و کاکائو را در دو کاسه مختلف قرار داده و هر کدام را با دستههای جداگانه مخلوط کرده و سپس به آنها یک لایه برای روی کیک اسپری کنیم. سپس، سطح کیک را با یک کارد برش داده و با دستمال کاغذی، روی تزئینات اضافه را تمیز کنید.
در نهایت، کیک را برش داده و آن را در صحنه لذت بخشی برای خانواده و میهمانانتان آماده کنید. با این روش سریع و آسان، میتوانید یک کیک اسفنجی شکلاتی پف دار شگفتانگیز را در کمترین زمان ممکن از آشپزخانه خود تحویل دهید.