نکات مهم در تهیه کیک اسفنجی خوشمزه
تهیه کیک اسفنجی یکی از پرطرفدارترین دسرها در جشنها و مناسبتهای گوناگون است. اما برای تهیه یک کیک اسفنجی خوشمزه و عالی نیاز به رعایت نکاتی مهم است.
اولین نکته در تهیه کیک اسفنجی، استفاده از مواد با کیفیت است. برای تهیه کیک اسفنجی خوشمزه، بهتر است از موادی مانند آرد سفید، بیکربنات، روغن نباتی، شیر و یا پودر شکر با کیفیت استفاده کنید.
دومین نکته در تهیه کیک اسفنجی، تعقیب مراحل به درستی و با دقت است. درصورتیکه مواد را با دقت و به ترتیب درستی به هم بزنید، کیک شما به درستی سفت و قابل خوردن خواهد بود.
سومین نکته در تهیه کیک اسفنجی، شکلدهی درست آزمایش ترکیبات و مواد است. آزمایش ترکیبات قبل از پخت کیک میتواند کمک کند تا مطمئن شوید که تمامی مواد در داخل ظرف هم مخلوط شدهاند.
چهارمین نکته در تهیه کیک اسفنجی، صبر موقع خاموش کردن فر قبل از برداشتن کیک از داخل فر است. کیک اسفنجی باید قابل خمیره شدن باشد و باید به مدت چند دقیقه قبل از خارج کردن از فر قرار گیرد.
با رعایت این نکات مهم میتوانید یک کیک اسفنجی خوشمزه و عالی تهیه کنید که همه را سیر کند و دلشان شاد کند.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی خوشمزه
برای تهیه کیک اسفنجی خوشمزه، مواد لازم عبارتند از: آرد، بیکینگ پودر، نمک، روغن خرما، شکر، تخم مرغ، وانیل، آب، و عصاره لیمو.
قبل از شروع کار، ابتدا تمام مواد را باید در دسترس داشته باشید. در این مرحله، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کرده و آن را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه دیگر به هم بزنید تا دوام بیشتری پیدا کنند.
در مرحله بعد، روغن خرما و وانیل را به مواد مخلوط آرد، بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید. سپس، مواد دیگر را که در کاسه شکر و تخم مرغ تهیه کردید به آنها اضافه کنید و با یک میکسر برقی یا با دستگاه هندی، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
پس از مخلوط کردن، مواد را درون قالب کیک ریخته و درون فر گازی با دمای 180 درجه قرار دهید. کیک تا حدود 30 تا 40 دقیقه درون فر میماند و پس از آن وقت از فر خارج میشود. پس از خنک شدن کامل، میتوانید به این خوشمزه تندیب بخشید و لذت ببرید.
طرز تهیه اولین قدمها در تهیه کیک اسفنجی خوشمزه
کیک اسفنجی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین شیرینیها در سراسر جهان است. برای تهیه این نوع کیک، ابتدا باید تمامی مواد لازم را جمع آوری کنید. بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید تا کیک شما عالی طعم و عطر بگیرد.
در ابتدا باید تخم مرغها را از سفیده آن جدا کرده و سفیده را در پایین ظرف قرار دهید. بعد از اینکه تمامی سفیدهها در ظرف قرار گرفت، آنها را با سرعت زیاد از طریق مخلوطکن یا همان میکسر بزرگ به مدت چند دقیقه تغییر شکل دهید و به جای خوبی بوجود آورید. سپس به آرامی زردچوبهها را به سفیده اضافه کنید تا با مواد دیگر ترکیب شوند.
در مرحلهی بعد، باید خمیر را با استفاده از تخم مرغ، شکر و آب مخلوط کرده و آرامآرام به سفیده اضافه کنید. همچنین، میتوانید آرد، پودر کاکائو و پودر بیکینگپاودر را به همراه شیر اضافه کرده و تمام مواد را به یکدیگر مخلوط کنید. سپس با یک وسیلهی مناسب، مخلوط خمیر را به داخل قالب کیک بریزید و درون فر گرم بگذارید. پس از پخت کامل کیک، آن را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه تزئین کنید.ست.
طرز تهیه خمیر کیک اسفنجی خوشمزه
تهیه خمیر کیک اسفنجی خوشمزه از موارد پرطرفدار در آشپزی است که برای پذیرایی در جشنها، مهمانیها و اشتراکگذاری با دوستان بسیار مناسب است. خمیر کیک اسفنجی خوشمزه همیشه همراه با جذابیت و خوشمزگی است ولی برای تهیه آن نیاز به توجه به جزئیات دارید.
اولین گام در تهیه خمیر کیک، انتخاب مواد خام صحیح است. شروع به ترکیب مواد خام درست و تعیین ترکیب به میزان مناسب برای اصولی و قرار دادن در فر درست است. برای تهیه خمیر کیک اسفنجی، شما به گردواژ، بیکینگ پودر، آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، شیر و نمک نیاز دارید. همه این مواد باید در دسترس شما باشد و به میزان درست استفاده شوند.
بعضی از اصول مناسب برای تهیه خمیر کیک، شامل زمان مخلوط کردن و حرارت استفاده شده در فر است. برای تهیه خمیر کیک، در ابتدا شما باید تمام مواد خام (به جز تخم مرغ) را در کاسه بزرگی قرار دهید و سپس آنها را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه آنها خوب مخلوط شدند، به سبب حجم وزنی که تخم مرغ به آن اضافه میکند، احتمالاً میخواهید تخم مرغ را به ترکیب خمیر کیک اضافه کنید. پس از اضافه کردن تخم مرغ، باید خمیر را به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا در میکسر ترکیب شود.
در نهایت، باید خمیر کیک در ظرف مناسبی قرار داده شود و به شکل صاف و بدون گلولهها در فر پیشگرم شده قرار گیرد. معمولاً زمان پخت خمیر کیک اسفنجی حداقل 30 تا 40 دقیقه است. بعد از سرخ شدن، خمیر کیک اسفنجی باید از فر خارج شده و باید به خنک شدن مانع شود. با دنبال کردن این مراحل، خمیر کیک اسفنجی خوشمزه را به راحتی تهیه کرده و با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه خامه کرم پایه برای کیک اسفنجی خوشمزه
برای تهیه خامه کرم پایه برای کیک اسفنجی، ابتدا باید از مواد باکیفیت استفاده کنید. مواد مورد نیاز شامل شیرخام، قند، جوانه های وانیل، زرده تخم مرغ و کره، هستند. در ابتدا شیرخام را درون قابلمه ریخته و به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
در قدم بعد، قند را به شیر اضافه کرده و با کمک ماهیچه های دستی مخلوط کنید تا قند ریز شود. بعد از آن، جوانه های وانیل و زرده تخم مرغ را نیز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بیشتر بر روی حرارت قرار دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
سپس، در قدم بعد، کره را به مخلوط قند، شیر، وانیل و زرده تخم مرغ اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با کمک ماهیچه های دستی یا یک میکسر قدرتمند، مخلوط کنید تا تمامی مواد خوب با هم ترکیب شوند و خامه کرم پایه ساخته شود.
برای ایجاد عطر و طعم خوشمزه تری برای خامه کرم پایه خود، می توانید از انواع مواد اضافی مثل پودر های شکلات، دوغ، نوشابه، شکلات آب شده یا میوه های آسیاب شده استفاده کنید. با دقت و رعایت نکات فوق، خامه کرم پایه فوق العاده خوشمزه و تازه برای کیک اسفنجی خودتان تهیه کنید.
تزئین کردن کیک اسفنجی خوشمزه
تزئین کردن کیک اسفنجی یکی از مهمترین قسمتهای تهیه آن است که به شما کمک میکند ظاهری جذاب و خوشمزه برای کیک ایجاد کنید. برای تزئین اسفنجی خوشمزه، میتوانید از دو نوع تزئین استفاده کنید؛ پوشاندن کیک با یک لایه از خامه و بهرهگیری از شکلات، میوهها، شیرینی سرد و غیره برای تزئین آن.
ابتدا بهتر است که با مواد مورد نیاز برای تزئین کیک آشنا شوید. برای پوشاندن کیک اسفنجی، کرم پریشانی مناسب است. این کرم دارای چربی بالا و ویسکوزیته کمتری نسبت به کرم خامه است. بهتر است که از کرم پریشانی دوبار در مجموعهِ خامهها استفاده کنید؛ که کره از خامه خام و شیرینی خام مصرف کنید و از مواد خامه پیش أز کارشاندهشدن استفاده کنید.
یک کرم پریشانی خوب باید از چربیهای گیاهی دارایِ بدون التهاب، شیمیایی پایینی، و نقطه بالایِ گدای دوار برخوردار باشد. در صورتی که مواد رقیق کننده و گلوتن استفاده کنید، خوب است آنها را بیش از حد ترکیب نکرده و فقط برای گرانول گرد، ترشی و تنظیم مقدارِ آبی که بدون خشک شدن درون کرم باید ماند، بهرهگیری کنید.
یکی دیگر از محصولاتی که برای تزئین کیک اسفنجی استفاده میشود، شکلات است. برای تزئین کیک با شکلات، شما باید به گرمای بین 27 تا 32 درجه سانتیگراد، یک لایه نازک از شکلات را روی کیک بچسبانید. برای تزئین طرحهای خوب، بهتر است از یک تراشده طلای فولادی استفاده کنید که برای بهدستآوردن طرح مورد نظرتان، بین دستان نگهداشته میشود. هنگامی که لایه شکلات خنک شد، میتوانید به راحتی با کارایی چند دقیقه مجدداً برای افزایش قدرت بچسباندن آن، روی کیک را گرم کنید.