طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم
تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم یکی از محبوبترین خوراکیهای دسری است که هر خانهای از آنها بهره میبرد. اما طرز تهیه آن باید به گونهای باشد که ترکیبی از نرمی و اسفنجی بودن داشته باشد و مشکل در یافتن این حالت برای بسیاری از خانمها و آقایون است. برای تهیه این کیک لازم است که از موادی که در ادامه آورده میشوند استفاده کنید.
ابتدا باید شیر، کره و بیکینگ پودر را در ظرفی قرار دهید و همه آنها را به هم بزنید تا برای اضافه کردن تخم مرغ آماده گردند. سپس تخم مرغها را با شکستن آنها به مخلوط ما قرار دهید و دوباره بههم بزنید. سپس در قدم بعد نوعی آرد که دارای پروتئین بالا باشد را به آن اضافه کنید و سپس همهی مواد را فرداخته تا حالتی بافت نرم و یکدست بگیرد.
سپس شما میتوانید مخلوط همه مواد را در قالبی بریزید که با پوشیده شدن روغن در دیواره هایش بتوانید بهراحتی کیک را از قالب خارج کنید. پس از همه این مراحل، کیک را در فری گذاشته و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بهمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه پخته کرده، بعد از اینکه پخته شد، می توانید آن را از داخل قالب خارج کرده و برای سرو کردن آماده کنید. امیدواریم که با رعایت این مراحل آسان توانسته باشید کیک اصنجی با بافت نرم و ماندگار تهیه کنید.
راهنمایی برای ساخت کیک اسفنجی با بافت نرم
کیک اسفنجی با بافت نرم یکی از جذابترین و خوش طعمترین کیکهایی است که میتوانید بپزید. این کیک به دلیل بافتی نرم و خیلی پر در اثر حضور تخم مرغ در ترکیب، بسیار محبوب و پرطرفدار است. در ادامه با مراحل ساخت کیک اسفنجی با برخورداری از بافت نرم آشنا خواهید شد.
مرحلهی اول برای ساخت این نوع کیک، آمادهسازی ترکیب خامهی طعم دار و تخم مرغ است. تخم مرغ ها را درون یک ظرف با مقداری شکر به صورت غلیظ و از پیش تهیه شده بزنید تا حدود ۵ دقیقه. پس از این مرحله، خامه را به صورت کامل به توجه خودش پیوسته همراه با شکر به مخلوط تخم مرغ بیفزایید. در صورت تمایل، میتوانید به ترکیب وانیل و آرد دقت کنید تا طعم آن حالات بیشتری بگیرد.
بعد از آماده کردن ترکیب، حال به تهیهی قالب اسفنجی میپردازیم. برای همین، قالبی با اندازه و ضخامت دلخواه خود انتخاب کنید. شاید لازم باشد که قالب روغنی کنید تا هنگام پخت به رنگ طلایی و بسیار زیبا در بیاید.
حال باید حدود 75 درصد از ترکیب خام ما را درون قالب ریخته و هموار کرد. حال باید آن را در مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای پایینی، مثلا ۱۶۰ درجه سانتیگراد، درون فر قرار داد. پس از مدتی اینده، باید برای پزیدن کیک، دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد افزایش دهید. بعدکی کیک را برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا بنرم شود. سپس با استفاده از قلاب، کیک را از قالب خارج کرده و اجازه بدهید که کاملا خنک شود. سپس میتوانید آن را با میوه، شکلات، خامه یا هر دلخواه دیگر خود تزئین کنید و از طعم دلپذیر و فوق العاده اسفنجی کیک اسفنجی با بافت نرم لذت ببرید.
طرز درست کردن کیک اسفنجی با بافت نرم
برای آموزش درست کردن کیک اسفنجی با بافت نرم، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. شما به تخم مرغ، شکر، آرد، بیکینگ پودر و وانیل نیاز دارید. همچنین باید کره را بصورت اتاقی در آورده و آب نارگیل یا شیر را آماده کنید.
مرحله بعدی، ترکیب تخم مرغ و شکر است. باید تخم مرغ ها را با شکر وارد میکسر کنید. سپس مواد را تا زمانی که قوام سبک و بادوام بگیرد میکس کنید. سپس آرد را به مواد اضافه کنید و برای مدتی میکس کنید، تا مواد کاملا ترکیب شوند.
حالا به مواد مرطوب پیش میرویم. یک سری آرد به صورت ریز در ظرف اضافه کنید تا از چسبیدن به دیواره ظرف جلوگیری کنید. سپس کره را به مواد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. در آخر، آب نارگیل یا شیر را به مواد اضافه کنید و دوباره برای مدتی میکس کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.
بعد از ترکیب مواد، باید آنها را در قالب صاف و تنگ کنید. برای این کار، قالب را با روغن پخش کنید و مواد را در داخل قالب بریزید. سپس مواد را در طی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از مدت زمان مشخص، کیک را از داخل فر بردارید و در حالتی که هنوز گرم است، از داخل قالب خارج کنید. سپس کیک را روی یک سطح صاف قرار دهید و بگذارید تا به راحتی خنک شود.
در نهایت، میتوانید کیک را با شکلات یا میوه ها تزئین کنید و به عنوان یک دسر خوشمزه و خوشرنگ به میهمانان خود پیشنهاد دهید. همچنین میتوانید از کره خامه برای خاموش کردن کیک استفاده کنید.
نکتههایی برای تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم
تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم از مهمترین دغدغههای تمام پختوپز کنندههاست. در اینجا نکتههایی برای تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم آورده شده است که برای شما مفید خواهد بود.
1- استفاده از تخممرغ در دمای اتاق: برای جلوگیری از سفت شدن بافت کیک، تخممرغها را باید در دمای اتاق بگذاریم. به این ترتیب از قدرت چسبندگی به هم کمک میشود و استواری و نرمی بیشتر به دست میآید.
2- استفاده از آرد کیک: آرد کیک بافتی لطیف و نرم در کیک تولید میکند. چون کیک اسفنجی بر اساس بافت آرد ساخته میشود، بهترین نوع آرد برای این کار آرد کیک است.
3- استفاده از شیر تازه: شیر تازه نرمی بسیاری به بافت کیک میبخشد. بنابراین، بهتر است به جای اینکه از شیر پاستوریزه استفاده کنید، از شیر تازه استفاده کنید.
4- استفاده از پودر قند: برای اینکه رطوبت کیک نابخشوده باشد، میتوانید استفاده از پودر قند را افزایش بدهید. در واقع، پودر قند به بافت کیک کمک میکند تا با شکسته نشدن پس از پختن در داخل سینی ایستایی داشته باشد.
5- تخصیص وقت کافی برای مخلوط کردن مواد: اگر میخواهید بافت نرم ولی استواری دارید، میتوانید برای شروع مواد را به مدت حداقل 5 دقیقه مخلوط کنید.
6- حریصانه باز کردن دروازههای فر: دروازههای فر را هرگز در حین پختن کیک باز نکنید. این کار باعث میشود که دمای کیک ورودی رفته و کیک بغلی پخته شود.
با توجه به این نکات، میتوانید کیک اسفنجی با بافت نرم و لطیفی بپزید که تمام مهمانان شما را شگفتزده میکند.
طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم و عطر خوش
کیک اسفنجی یکی از انواع خوشمزهی کیک هاست که در بسیاری از مناسبتها به عنوان شیرینی پذیرایی سرو میشود. در ادامه به تهیه کیک اسفنجی با طعم و عطر خوش میپردازیم.
ابتدا برای تهیه این کیک، باید تمام مواد را در کنار یکدیگر در یک ظرف مخصوص مخلوط کنید، یعنی تخم مرغ، شکر، وانیل، نمک، آرد و پودر کاکائو را به یکدیگر اضافه کنید و سپس با میکسر یا همان مخلوطکن تا حداقل حد ممکن، آنها را با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، با استفاده از فر نصف گرم شده، ظرف را به مدت 40 دقیقه بگذارید تا کیک آماده شود. در این حین، میتوانید یک قاشق کوچک پایه نارگیلی به مواد مخلوط شده بیفزایید تا طعم این کیک اصلاح شود.
پس از گذراندن زمان مورد نیاز، کیک را از فر بیرون آورید و سپس آن را برای خنک شدن روی یک سطح صاف جایگذاری کنید.
در این مرحله، میتوانید با استفاده از شكلاتهای قهوهای و شیری و اسپرسو و ...، در ظروفی كه ابتدا آنها را آماده كردهاید، كیك را با عطر و طعم دلخواه بپوشانید. به آرامی کوک برای این مرحله برداشته میشود.
و در نهایت، این کیک را برای تزئین به سلیقهای خود تزیین کنید. اکثر افراد عمدتا از پودر قند و همچنین تندیسهای شکلاتی و شکلاتهای خودرو و همچنین لایه نوتلا استفاده میکنند.
به این ترتیب کیک اسفنجی شیرین و خوشمزه شما آماده سرو شده و آماده برای پذیرایی است. این کیک در تمام مشاغل شیرینی پزی و خودخواسته آموزش دادن در منازل مورد استفاده قرار میگیرد.
راهنمایی برای تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم و ظاهر زیبا
وقتی تصمیم میگیرید کیکی را تهیه کنید، بدنبال مفهومی موافق با ذائقه خودتان هستید، که بار عظیمی به خودتان بدهد. با تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم و ظاهر زیبا، علاوه بر اینکه خودتان لذتبخشی زیادی را احساس خواهید کرد، میتوانید آنرا به دیگران نیز ارائه دهید.
برای تهیه کیک اسفنجی، از موادی مانند تخم مرغ، آرد، شکر، وانیل و باکینگپودر استفاده میکنیم. در مرحله اول، تخم مرغها را با شکر خوب مخلوط کرده و پودر باکینگ را همراه با آرد اضافه میکنیم و سپس تمام مواد را به خوبی هم میزنیم تا خمیر کیک تهیه شود.
برای تهیه بافت نرم و یازدهم کیک، میتوانید از الیاف مانند خامهی ترش و روغن گیاهی استفاده کنید. هر دو این مواد باعث میشوند که بافت کیک شما نرم و پوشیده به ظاهر باشد. در صورتی که قصد دارید بوی وانیل ظاهر خود را داشته باشید، همچنین میتوانید وانیل را به خمیر کیک اضافه کنید.
در پایان، بهتر است که فر را با ۱۷۰ درجه سانتیگرادی و با زمانی بین 25 تا ۳۰ دقیقه تنظیم کنید. پس از مراقبت از رنگ و فراسنج کیک، صبر نمایید تا کیک خود را بخیه کند تا آن را از قالب خارج کنید. با دستورات بالا و به همراه قاشق چرخان همراه کیک میتوانید کیک اسفنجی با بافت نرم و ظاهر زیبا تهیه نمائید.