طرز تهیه کوبیده مرغ ساده خانگی
برای تهیه کوبیده مرغ ساده خانگی نیاز به چند مواد پایه دارید که خیلی ساده در هر خانهای قابل دسترسی هستند. این غذا را میتوانید به صورتی که در ادامه توضیح داده میشود، آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ ساده خانگی شامل: مرغ چرخکرده، پیاز رندهشده، نمک، فلفل سیاه، تخممرغ و آرد است. برای هر کیلوی مرغ یک عدد پیاز کوچک استفاده کنید.
ابتدا مرغ را چرخکرده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. پیاز را رنده کرده و با مرغ مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید. سپس تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم بریزند.
سپس به شکل گلولههایی کوچک کوبیدهها را مدل کنید. در این مرحله، باید مقداری آرد روی کوبیدهها پخش کنید تا به راحتی در حین سرخکردن پخته شوند.
سرخکردن کوبیدهها را در یک ماهیتابه و با روغن گرم انجام دهید. کوبیدههای نهایی باید دورهای حرارت بگیرند تا درونشان پخته شود و بیرون آن هم با رنگ زرد روشنی ظاهر شوند.
کوبیده مرغ ساده میتواند در کنار سالاد، برنج یا نان خورده شود. طعم دلچسب و مرغوب همراه با هماهنگی خوب مواد این غذا میتواند به یکی از اصلیترین و سر شاخهترین غذاهای در خانهها تبدیل شود.
طرز تهیه کوبیده مرغ با سبزیجات
برای تهیه کوبیده مرغ با سبزیجات، مواد مورد نیاز شامل مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، یک تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، آویشن و سبزیجات تازه مختلف است. برای شروع، پیاز را با مرغ چرخ کرده در مخلوط کن قرار داده و کاملاً مخلوط کنید تا مرغ به صورت یکی بشود. سپس، یک تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مواد به هم بریزند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به آن اضافه کنید. سپس، سبزیجات تازه مانند ریحان، گشنیز، شوید و کلم بروکلی را کوچک کوچک خرد کرده و به مواد اضافه کنید. برای ایجاد مزهای مختلف در کوبیده، میتوانید از سبزیجات دیگر مانند اسفناج، نعناع و تره فرنگی نیز استفاده کنید.
پس از اضافه کردن سبزیجات، همه مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس، مواد را به صورت دلخواه شکل دهید، مانند توپهای کوچک. توصیه میشود کوبیدههای شکل داده شده را به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا بتوانند کاملاً به هم بچسبند.
سرانجام، کوبیدهها را با یک قلیایی کردنی یا مقداری روغن سرخ کرده و در یک ظرف سرو کنید. کوبیده مرغ با سبزیجات غذایی سالم و خوشمزه است که به عنوان غذای اصلی همراه با سالاد و یا میرزا و همچنین به عنوان پیش غذای خوشمزه برای دیگر غذاها مناسب است.
طرز تهیه کوبیده مرغ با پیاز و فلفل دلمه
برای تهیه کوبیده مرغ با پیاز و فلفل دلمه، نیاز به مواد زیر دارید:
- یک پیمانه گوشت مرغ تکهکرده (حدود ۳۵۰ گرم)
- یک پیاز متوسط، رنده شده
- دو فلفل دلمه، خرد شده
- یک تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- دو قاشق غذاخوری نان خشک
ابتدا گوشت مرغ تکهکرده، پیاز رندهشده، فلفل دلمه خرد شده و نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده و بهخوبی هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری نان خشک را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره بهخوبی هم بزنید.
حالا میتوانید شکل کوبیدههای مرغ را بدهید. برای این کار، بهتر است دستان خود را با آب مرطوب کنید و کمی از این مخلوط را در دستان قرار دهید. سپس آن را به شکل کوبیده شکل دهید. همین کار را تا تمام شدن مخلوط ادامه دهید.
حالا برای پخت کوبیده مرغ با پیاز و فلفل دلمه، میتوانید از روش سرخ کردن در ماهیتابه استفاده کنید. برای این کار، دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید. سپس کوبیدههای مرغ را به آرامی و بهتدریج به ماهیتابه اضافه کنید. ۴-۵ دقیقه بههر طرف سرخ کنید و در نهایت پیاز و فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و بهمدت دو دقیقه دیگر بپزید.
حالا کوبیده مرغ با پیاز و فلفل دلمه آماده خوردن است. میتوانید این غذا را با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید. همچنین میتوانید از یک سالاد سبزیجات نیز بهعنوان طرف دوم همراهی کنید.
راهکار برای ترد و طراوت کوبیده مرغ
برای ترد و طراوت کوبیده مرغ، باید از روش های خاصی در هنگام آماده کردن آن استفاده کرد. یکی از روش های مهم برای ترد شدن مرغ، استفاده از مرغ با کیفیت بالایی است. در انتخاب مرغ، باید به صداقت فروشنده و کیفیت پوست و گوشت دقت کرد تا از مرغ با کیفیت بالا استفاده شود.
روش دیگر برای ترد شدن مرغ، استفاده از سس و افزودن نمک و فلفل به آن است. برای تهیه سس مناسب، باید سسهای گوجه فرنگی، سس سویا، سس چیلی، شیرین و تند را با هم ترکیب کرده و سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
برای طراوت کوبیده مرغ، میتوانید از آب مرغ به جای آب معمولی استفاده کنید. آب مرغ باعث میشود که مرغ طراوت بیشتری داشته باشد و به صورت پفکی ترد شود.
همچنین باید مرغ را به مدت کافی با حرارت پخت داد تا کاملا ترد شود. برای این منظور، میتوانید مرغ را درون فر یا پختگاه با حرارت متوسط تا بالا و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت دهید. همچنین، از چرخش مرغ در طول پختن استفاده کنید تا همهی اجزای آن به یکنواختی پخته شوند.
در نهایت، برای حفظ طراوت مرغ پس از آماده شدن آن، بهترین روش استفاده از بسته بندی مناسب است. بسته بندی باعث میشود که هوا به مرغ دسترسی نداشته باشد و نگهداری طولانی مدت راحت تر باشد.
ترجیح دادن گوشت مرغ تازه برای تهیه کوبیده
ترجیح دادن گوشت مرغ تازه برای تهیه کوبیده، یک روش سالم و بهداشتی برای پخت غذا است. گوشت مرغ تازه بسیار کمتر احتمال دارد که با باکتری های ضار آلوده شده باشد و از لحاظ سلامتی برای مصرف کنندگان امن تر است. همچنین، گوشت مرغ تازه باعث مزه و طعم بهتری در غذا می شود.
استفاده از گوشت مرغ تازه نیز برای تهیه کوبیده، از نظر عملکرد بهتری برخوردار است. گوشت مرغ تازه نسبت به گوشت مرغ یخ زده تر است و این باعث می شود که خروجی نهایی کوبیده مرغ، محکم تر و کمتر آب بر باشد. همچنین بسته به سلیقه شما، می توانید باریک تر یا ضخیم تر کوبیده را تهیه کنید.
بهتر است همواره از گوشت مرغ تازه برای تهیه کوبیده استفاده کنید تا از خطر ابتلا به بیماری های باکتریایی کاسته و با آرامش خاطر، از غذایی پر خاصیت و بدون هیچگونه شک در سلامتی خود لذت ببرید.
استفاده از مواد اولیه طبیعی و پاک برای تهیه کوبیده مرغ
استفاده از مواد اولیه طبیعی و پاک در غذاها، موضوعی است که در سالهای اخیر توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. از آنجایی که مواد شیمیایی، نگهداری کنندهها و رنگهای مصنوعی ممکن است برای بدن مضر باشند، استفاده از مواد طبیعی به عنوان جایگزین میتواند بهبودی در سلامتی بدن داشته باشد.
برای تهیه کوبیده مرغ نیز میتوان از مواد اولیه طبیعی استفاده کرد. به جای استفاده از تخم مرغ صنعتی، میتوان از تخم مرغ طبیعی و ارگانیک استفاده کرد. همچنین برای کوبیده مرغ آرد نان سفید و روغن به جای روغن نباتی و آرد سفید مصرف شود.
برای بهبود طعم کوبیده مرغ، همچنین میتوان از مواد طبیعی مثل فلفل سیاه، ریحان، کمی پیاز و سیر استفاده کرد. این مواد علاوه بر بهبود طعم غذا، ممکن است برای بدن نیز مفید باشند.
در نهایت، استفاده از مواد اولیه طبیعی به جای مواد شیمیایی و مصنوعی میتواند سلامتی بدن را تضمین کند و لذت بیشتری از غذاها برای شما به ارمغان آورد.