تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کنجی نون مازندرانی
کنجی یک نوع نان محلی در استان مازندران است و بسیار محبوب و مورد علاقه مردم این منطقه است. این نان به شکل یک صحنه گرد و پهن به وجود می آید و دارای لایه های مختلفی است که طعم ویژه ای به آن می دهند. تهیه کنجی نون مازندرانی نیاز به مواد اصلی مانند آرد سفید، خمیر حلوا، خمیر گندم، شکر، نمک، خمیر میوه خشک و کمی روغن دارد.
برای تهیه کنجی، ابتدا آرد سفید، خمیر حلوا، خمیر گندم، شکر و نمک را به مقدار معینی که به تعداد نان هایی که می خواهید پخت اضافه می شود در میکسر گذاشته و با یک فنجان آب خوراکی و روغن مخصوص خمیرهای حلوایی تزئین شده میشود. سپس خمیر ته آن ها را به نصف بریده و علیه خمیر حلوا رقیق قرار داد که از میان خمیر گندم آماده شده است. این مرحله تدریجا انجام میگیرد.
سپس مقدار مناسبی از خمیر ترکیبی خام آماده شده در فریزر قرار گرفته و به مدت حدود 30 دقیقه برای سفت شدن قرار میگیرد. سپس خمیرها به صورت معکوس برگشته و با دست و یا با استفاده از یک ابزار خاص به شکل یک صحنه گرد و پهن شکل می گیرد. سرانجام نان ها درون فر قرار داده شده و به مدت 40 تا 50 دقیقه پخته می شوند تا طعم خوشمزه و ویژه خود را بگیرند. در نهایت، کنجی ها آماده خوردن می باشند و معمولا با چای گرم و ترشی همراه می شوند.