طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بدون شیشه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بدون شیشه

کمپوت گیلاس یکی از خوراکی‌های محبوب در فصل تابستان است. در این مطلب شما به یادگیری طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بدون شیشه خواهید پرداخت.

ابتدا گیلاس‌های تازه را بشویید و سپس به شکل برش خورده آن‌ها را باهم مخلوط کنید. سپس اب و شکر به آن اضافه کنید و همه را به خوبی مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. اگر خواستید مطمئن شوید زبانه های اضافی را از گیلاس ها بردارید تا مزه آنها تلخ نشود.

سپس آن را در حرارت متوسط به نوعی کارامل کنید. سپس به آن آب را اضافه کنید و دمای آن را کم کنید تا حدود ۲۰-۲۵ دقیقه اجازه دهید تا همه مواد به خوبی بخار شوند. برای این کار میتوانید از حرارت جوش هم استفاده کنید.

آخرین مرحله طرز تهیه کمپوت گیلاس، باید آن را جدا کرده و به داخل قابلمه ای پر شده با آب بگذارید. در این مرحله بهتر است قابلمه را شیشه ای نگه دارید تا بتوانید به طور دقیق تر محتویات را کنترل کرده و آن را به طور مرتب به هم زده و مخلوط کنید. برای سرو نیز اگر خواستید میتوانید آن را بر روی یخ قرار دهید تا درون یخچال شیرین تر شود.

از آنجا که این کمپوت بدون شیشه طرح دهی شده است، بهتر است که آن را در فضای خنک تا حداقل ۳ روز از قبل مورد استفاده و مصرف قرار دهید. همچنین میتوانید از آن به عنوان توت فرنگی در دسر و خوراکی های دیگری استفاده کنید.



طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی بدون نیاز به شیشه

تهیه کمپوت گیلاس خانگی بدون نیاز به شیشه، یکی از آسان‌ترین و سریع‌ترین روش‌هایی است که می‌توانید در خانه خود انجام دهید و از مزه و عطر گیلاس طبیعی لذت ببرید.

اولین گام در تهیه کمپوت گیلاس بدون نیاز به شیشه، خرید و شستشوی گیلاس‌هاست. بهتر است گیلاس‌هایی با طعم شیرین و کمی رسیده را انتخاب کنید. پس از شستشو، گیلاس‌ها را به دو قسمت بشکه جدا کنید و کرنش آن‌ها را با چاقو یا دستگاه خردکن تراش دهید.

بعد از تراش دادن گیلاس‌ها، آن‌ها را در داخل قابلمه با قند و آب اضافه شده به همراه زردچوبه قرار دهید. قند و آب باید به اندازه کافی باشد تا گیلاس‌ها را کاملا پوشش دهد، به‌عنوان مثال برای هر یک کیلوگرم گیلاس، حداقل دو لیتر آب و یک کیلوگرم قند به‌کار برده می‌شود.

سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و گیلاس‌ها را به‌مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت، آن را از روی حرارت بردارید و برای خنک شدن به‌طور مداوم هم بزنید تا کمپوت به خوبی از گیلاس‌ها جدا شود.

در نهایت، کمپوت گیلاس باید به‌دقت به بطری‌های پلاستیکی تمیز ترانسفر شود. بطری‌ها را به‌خوبی ببندید و در یخچال نگه‌داری کنید تا برای مصرف آینده آماده باشد.

اگر مایلید، می‌توانید به کمپوت‌تان مواد افزودنی مثل دارچین، زعفران یا شربت افزوده شود تا مزه آن تنوع بیشتری پیدا کند. از کمپوت گیلاس خانگی تازه، می‌توان برای تهیه ترت، پای، تیرامیسو و دیگر دسرهای خوشمزه استفاده کرد.



آموزش ساده تهیه کمپوت گیلاس در خانه

تهیه کمپوت گیلاس در خانه یکی از روش‌های ساده و ارزان برای تهیه مربایی خوشمزه و به‌صرفه می‌باشد که همه مواد لازم برای تهیه آن را به راحتی در بیشتر فروشگاه‌های محلی می‌توان یافت.

ابتدا برای تهیه این کمپوت به مواد زیر نیازمندید:

- 1/2 کیلوگرم گیلاس تازه

- یک لیوان شکر

- دو لیوان آب

- مقداری شیره خرمایی (اختیاری)

ابتدا بهتر است گیلاس را با آب تمیز بشویید و حباب‌های روی آن را با یک لیوان آب پاک از قبل جدا کنید. در قدم بعد، گیلاس‌ها را به یک قابلمه بزرگ بریزید و با یک لیوان آب اضافه کنید. آب را روی حرارت بگذارید و همراه با گیلاس‌ها حتی تا جایی که خواستید، مخلوط کنید وبرای به دست آوردن فضای ذغالی نیز می‌توانید از یک عدد قرار دادن تیکه‌ی نمک در ابتدای این روش استفاده کنید.

در مرحله بعد شکر را به قابلمه بریزید و اجازه دهید تا کمی ذوب شود. سپس، شعله را کم کنید و قابلمه را برای حدود 30 دقیقه بگذارید تا گیلاس‌ها کاملا نرم شوند و عصاره‌ی آن‌ها به شکر بچیند. در طول این مدت، گیلاس‌ها را مرتباً هم‌زده کنید.

با توجه به استفاده‌ی شما از کمپوت گیلاس، برحسب ترجیح شما می‌توانید شیره‌ی خرمایی را نیز به این خلوص‌دهی اضافه کنید. بعد از پایان مدت تهیه‌ی کمپوت، گیلاس‌ها را از شکر باز کرده و سپس نوشیدنی خود را به مدل اختیاری خود سرد کنید و شیره خرمایی را اضافه نمایید. کمپوت گیلاس آماده سرو شدن می‌باشد.

در نهایت، بهتر است که کمپوت گیلاس را در یک مکان خنکداری شده و خشک نگه دارید و در هنگام سرو، می‌توانید به دلخواه در کنار خوراکی‌هایتان مصرف کنید.



بدون نیاز به قطره شیشه، کمپوت گیلاس را درست کنید

بسیاری از ما عاشق شیرینی های میوه ای هستیم، با این حال در فصل تابستان، آشپزی با میوه های فصلی به چشم می خورد. یکی از میوه هایی که در فصل بهترین کیفیت را دارد، گیلاس است. اگر شما نیز از گیلاس خوشتان می آید، یکی از روش هایی که می توانید از آن برای تمام کردن دسر خود استفاده کنید، کمپوت گیلاس است.

برای درست کردن کمپوت گیلاس، شما به گیلاس تازه و تمیزی نیاز دارید، بعد از شستشو شما گیلاس ها را خرد کنید و به همراه شکر، زرده یک تخم مرغ و آب، روی شعله ملایم درون قابلمه ریخته و بعد از آن به مدت 25 تا 30 دقیقه به آرامی آشپزی کنید. وقتی که پخته شدند، شما می توانید از آن به عنوان یک دسر خود مصرف کنید.

اگر شما علاقه مند به ذخیره کردن کمپوت گیلاس هستید، به راحتی می توانید آن را در قوطی های بادامی درجه یک در حفظ کنید. برای این کار، شما باید کمپوت را در دمای اتاق خود بگذارید و به مدت ده دقیقه بخارپز کنید. سپس کمپوت را به داخل قوطی های بادامی خود بریزید و ان ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در داخل سینی آب جوش قرار دهید. به این ترتیب، کمپوت گیلاس شما در حالی که زمان شیرین شدن را در بسته خود پشت سر گذاشته، برای مصرف آماده خواهد شد.



راه‌هایی برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی

برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی، ابتدا باید گیلاس‌های تازه و سالم را شسته و ساقه‌ها را از آنها جدا کنید. سپس گیلاس‌ها را به همراه شکر در قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از حدود ۱۰ دقیقه، با خرطوم مخصوص سینی های میکسر، گیلاس‌ها را برای هم زدن خرد کنید. سپس باید آنها را در کناری خالی از آب مانده، با مداومت به صورت هم زدن خرد کرده و به صورت نوکته به نوکته به مخلوط شکر و آب اضافه کنید.

پس از این که همه مواد با هم مخلوط شدند، آنها را در قابلمه برای پخت به روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از حدود ۴۵ دقیقه، میتوانید کمپوت گیلاس را از روی حرارت بردارید و به دلخواه میوه های دیگر مانند توت فرنگی یا شلیل به آن اضافه کنید.

و در نهایت، برای سرو میتوانید کمپوت را به صورت گرم یا سرد سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را با بستنی و یا پوست نارگیل تزئین کنید. کمپوت گیلاس خانگی سرشار از ویتامین C، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است و برای کسانی که به دنبال یک منبع سالم و خوشمزه هستند بسیار مناسب است.



بسته بندی و نگهداری کمپوت گیلاس خانگی

کمپوت گیلاس یکی از محصولات خانگی مناسب برای نگهداری طولانی مدت و استفاده در فصل بهار و تابستان است. این محصول با استفاده از گیلاس تازه و بهداشتی تهیه می‌شود و به دلیل خواص غذایی بالا، مورد تقاضای بسیاری از خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

اما برای نگهداری بسته بندی و معیارهای بهداشتی آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد. در این راستا، داشتن ظروف شیشه‌ای یا استفاده از بسته‌بندی‌های مخصوص می‌تواند باعث حفظ کیفیت و طولانی مدت بودن کمپوت گیلاس شود. علاوه بر این، می‌توان از روش فریز شدن کمپوت که زمان نگهداری آن را بیشتر می‌کند، استفاده کرد.

همچنین در هنگام نگهداری کمپوت گیلاس خانگی، به عوامل خارجی مانند نور، دما و رطوبت که می‌توانند باعث تغییر رنگ و طعم آن شوند، باید توجه شود. بنابراین جای قرار دادن بسته‌بندی شده کمپوت، حتی در داخل یخچال نیز باید با دقت بررسی شود. همچنین برای استفاده از کمپوت، ضروری است که به دقت شرایط نگهداری آن را رعایت کرده و در صورت دیدن علائم بیماری، همین الان محصول را دور بیندازید.

در کل، بسته بندی و نگهداری کمپوت گیلاس خانگی می‌تواند باعث حفظ کیفیت و طولانی مدت بودن آن شود. به همین دلیل، نکاتی که در مورد بسته بندی و نگهداری آن بیان شد، باید مورد توجه خانواده‌ها و علاقمندان آن قرار گیرد.



طریقه ساخت کمپوت گیلاس بسیار ساده و سریع

ساخت کمپوت گیلاس یکی از راه‌های ساده و سریع برای نگه‌داری از میوه‌های تابستانی است. در این مقاله، با مراحل ساخت کمپوت گیلاس و طرز تهیه آن آشنا می‌شوید.

ابتدا باید گیلاس‌ها را شسته و صاف کرد. سپس آن‌ها را درون قابلمه بریزید و آبی که کمی شیرین شده است را ریخته و روی آن‌ها بریزید. قابلمه را روی حرارت بزرگ قرار داده و یکی دو بار آن را هم بزنید تا آب و شیرینی به خوبی هم مخلوط شود.

بعد از چند دقیقه روی حرارت، آب گیلاس‌ها به جوش خواهد آمد. در این مرحله شعله حرارت را کم کنید تا اشتعال آن قوی نباشد. حالا قابلمه را بگذارید و با کمک یک قاشق بزرگ، گیلاس‌ها را به داخل ظرف شیشه‌ای بریزید.

حالا باید به کمپوت شما ادویه‌ها و مربا اضافه کرد. یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین را به آن اضافه کنید و سپس چند قاشق مربای خود را به دلخواه شما به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید کمی عصاره لیموی تازه را با آن مخلوط کنید تا طعم ترش و تازه‌ای به آن بدهید.

سرانجام بعد از آنکه مربایی به دلخواه و ادویه‌ها را به کمپوت خود اضافه کردید، آن را به داخل یخچال برای خنک شدن بگذارید. کمپوت گیلاس درست شده به صورت خامه‌ای و ترش خواهد بود و می‌توانید آن را به صورت تازه یا با دسرهای مختلف استفاده کنید.