طرز تهیه کمپوت هلو انجیری
طرز تهیه کمپوت هلو انجیری:
اولین قدم در تهیه کمپوت هلو انجیری ، شستشوی میوه هلو و انجیر است. سپس هلو را به دو نیمه تقسیم کرده و هسته ها را با استفاده از چاقوی انگشتی برداشته و انجیر را نیز به مهره های کوچک تقسیم می کنیم.
بعد از آماده کردن میوه ها، هلو و انجیر را به همراه یک لیوان آب در قابلمه می ریزیم. سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم و آن را به جوش می آوریم.
بعد از آبگیری میوه ها در قابلمه، نیمی از میوه های هلو را از قابلمه برمیداریم و به صورت چاشنی های ریز در ظرف سرو میکنیم. سپس با استفاده از چنگال ، میوه های انجیر را هم خرد میکنیم و آن را به قابلمه باز میگردانیم.
برای مزه دهی به کمپوت، میتوانید اسانس ریحان ، دارچین و یا زعفران را به آن اضافه کنید. در نهایت ، کمپوت را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا میوه ها کاملا تر شوند و کمپوت از غلظت خود بازدهد.
در پایان ، کمپوت را از روی حرارت برداشته و به دمای اتاق برای خنک شدن قرار دهیم. پس از خنک شدن کمپوت ، می توان آن را در ظروف مناسبی برای نگهداری در یخچال قرار داد و به عنوان دسر خوشمزه و مفید برای خانواده خود به اشتراک بگذارید.
راهنمای تهیه کمپوت هلو انجیری
کمپوت یکی از انواع خورشیدای میوهها است که بسیار سبک و خوشطعم است و میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا توضیحاتی در مورد تهیه کمپوت هلو انجیری را به شما معرفی میکنیم.
ابتدا، هلو ها را پوست و دانه هایش را پاک کرده و به قطعات کوچک برش دهید. سپس انجیر ها را نیز همینگونه پاک کرده و به قطعات کوچک برش دهید.
سپس قابلمهای را بر روی حرارت یک سوم قرار دهید و هلو ها و انجیر ها و یک لیوان آب را درون آن قرار دهید. در این مرحله آب به مرحله جوش آمدن برسد. سپس آتش را کم کنید و قرار دهید تا در این حالت برای ۱۰ دقیقه با حرارت خیلی کم، فرهیخته شود.
بعد از اینکه میوه ها فرهیخته شدند، آنها را از قابلمه بردارید و به آنها نمک، تخم گشنیز و عصاره لیمو اضافه کنید. به میزانی که خودتان بتوانید طعمش را تنظیم کنید.
در نهایت، کمپوت هلو انجیری را درون بطری های پاک و رمز نگه داری کرده و در یخچال برای حداقل یک ساعت قرار دهید تا سرد شود. این کمپوت میوهای مقوی، خوشمزه و سالم است. میتوانید از آن در طول روز به عنوان یک میان وعده لذت ببرید.
کمپوت هلو انجیری چگونه تهیه شود؟
برای تهیه کمپوت هلو انجیری در ابتدا باید هلو و انجیر را از روی درخت های خودرو یا خریداری کنید. بعد از شستشو و خشک کردن، هلو ها را به قطعات کوچک تری تقسیم کنید و مغز انجیر ها را برش دهید.
سپس هلو ها را در قابلمه ای به همراه یک لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. بعد از این مدت، قطعات هلو را با استفاده از آبکش خارج کنید و با دستگاه میکسر پوره کنید. سپس ورق های انجیر را به مواد پوره شده اضافه کرده و همه ی مواد را به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و با یک قاشق گرانوله ی مخلوط را به مدت حدود نیم ساعت همچنان بپزید تا تمام مواد به هم بپیوندند.
در نهایت کمپوت هلو انجیری را از روی حرارت بردارید و با استفاده از قاشق به وسیله یک ظرف سرو کنید. می توانید کمی برگ های رازیانه بر روی سطح کمپوت بریزید و سرو کنید. این کمپوت را می توان در یخچال نگه داری کرد و در مهمانی ها یا وعده های عشاء سرو کرد.
طرز تهیه خوراکی کمپوت هلو انجیری
پاراگراف اول:
خوراکی کمپوت به عنوان یکی از خوردنی های سالم و مورد علاقه بسیاری از افراد محسوب می شود. این خوراکی خانگی در فصل تابستان و پاییز برای تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین پاکسازی معده و دستگاه گوارش بسیار مفید است. در این مقاله، با طرز تهیه خوراکی کمپوت هلو انجیری اشنا خواهیم شد.
پاراگراف دوم:
در ابتدا برای تهیه این خوراکی لازم است که انواع مختلفی از مواد را آماده کنید. برای این منظور، یک کیلوگرم هلو و یک کیلوگرم انجیر را با آبکشی کردن و خشک کردن، آماده کنید. پس از این مرحله، هلوها را از داخل خود قطع کرده و با سه تا چهار قاشق غذاخوری نبات یا شکر با هر کیلوگرم میوه مخلوط کنید.
پاراگراف سوم:
سپس، انجیرها را به دو نیم کرده و هسته های آن را بردارید. سپس انجیرها را با دو قاشق نبات به هر کیلوگرم میوه مخلوط کنید. حالا دو نوع میوه آماده شده اتاق را بگیرید و آنها را در ظرفی بزرگ به همراه سه پیمانه آب و یک سیب کبوتری (برای کمک به فرآیند ترکیب) قرار دهید.
پاراگراف چهارم:
سپس، ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را به مدت یک ساعت به مدت یک ساعت بپزید تا همه میوه ها کاملا نرم شوند و پوست و دیگر اجزای زاید روی آب جمع شوند. پس از سرد کردن مخلوط به دست آمده، آنرا صاف کنید و در ظرف های تمیز و جداگانه بریزید. سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و آماده مصرف شوند.
پاراگراف پنجم:
خوراکی کمپوت هلو انجیری با داشتن مزه ای شیرین و ملایم و همچنین با عطر و بوی طبیعی میوه ها، در هر فصلی از سال یک گزینه عالی برای همه خوراکی دوستان است. این خوراکی می تواند تنها یا به عنوان همراه دسر و خورش های دیگر مصرف شود. این خوراکی به ویتامین ها و آنتی اکسیدانهای غنی و مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم، کلسیم و فسفر باروری و بهداشت بدن کمک کرده و باعث ایجاد سطح انرژی و فعالیت مفید در بدن شما خواهد شد.
رسپی کمپوت هلو انجیری
کمپوت یکی از خوراکیهای خانگی و محبوب است که اکثر خانوادهها در فصول گرم سال، به منظور سرد کردن بدن و تامین حالت تقویتی برای بدن، قابلیت تهیه آن را دارند. یکی از نوعهای کمپوت که امروزه جزء پرمصرفترین نوعهای آن به حساب میآید، کمپوت هلو انجیری است.
در این کمپوت از دو میوه مختلف، یعنی هلو و انجیر استفاده میشود که با ترکیبی از مواد مختلف همچون قند، آب، نمک، وانیل، زعفران و ... به دست میآید. آماده کردن این کمپوت نیز به سادگی قابل انجام است و تقریباً با هزینه ای ناچیز به دست میآید.
تهیه کمپوت هلو انجیری باعث میشود تا طعم خوشمزه و مفید این دو میوه با یکدیگر به خوبی ترکیب شود و در طعم آن شیرینی هلو با مزه معطر و شیرینیِ خاص انجیر تلفیق شده است. این کمپوت همچنین شامل موادی است که در تامین سلامت بدن نقش مهمی دارند. برای تهیه این کمپوت شما میتوانید از میوههای تازه یا خشک استفاده کنید و با اضافه کردن مقداری نمک و زعفران و وانیل به طعم آن، آن را درجه بندی میکنید.
سرو کردن کمپوت هلو انجیری را هم میتوان در میان وعدههای صبحانه و شام یا همراه با دسر و کیک انجام داد. به علاوه، اضافه کردن یک قاشق عسل به کمپوت هلو انجیری، طعم خوشمزهای برای آن ایجاد میکند که به راحتی میتوان به حالت خام سرو کرد. کمپوت هلو انجیری یک خوراکی سالم و ارزان قیمت است که به راحتی در هر فصل به دست آوردن آن، به ویژه در فصوم گرم سال، آسانتر از هر زمانی است.
ضروریات تهیه کمپوت هلو انجیری
تهیه کمپوت از هلو و انجیر به عنوان یک خوراکی سالم و مفید در منزل می تواند ساده و کسری از وقت باشد. برای تهیه کمپوت هلو انجیری نیاز به تهیه مواد اولیه از قبیل هلو، انجیر، آب، شکر و اگر بخواهید محصولی با عطر و طعم خاص تر تهیه کنید، میتوانید از موادی مانند سیب، لیمو ترش یا مرکبات استفاده کنید.
ابتدا می توانید میوه هلو و انجیر را شسته و خشک کنید، سپس میتوانید آنها را خرد کنید و در قابلمه ای با آب و شکر ترکیب کنید. با نظارت و دائمی روی کیفیت محصول، به مواد اضافی شامل سیب، لیمو ترش یا مرکبات نیز اضافه کنید. پس از آنکه همه مواد در قابلمه قرار دارند، آن را بر روی حرارت کم بگذارید تا حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشد.
در این مرحله، می توانید از طعم و رنگ دلخواه خود استفاده کنید و با اضافه کردن مواد انتخابی به نظر خود، محصولی با عطر و طعم خاص خود را به دست آورید. ضمن اینکه اضافه کردن کمی ادویه هایی مانند دارچین یا میخک به کمپوت می تواند طعم آن را بسیار بیشتر کند.
در نهایت، پس از تهیه مواد و بجوشاندن آنها، می توانید کمپوت را با رعایت شرایط بهداشتی در بطری ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا در هنگام نیاز به مصرف آن را خنک و طعمدار سرو کنید. علاوه بر این، می توانید کمپوت را به عنوان یک دسر با میوه های مانند پرتقال، خیار، نارنگی، انجیر یا توت فرنگی خانگی مصرف کنید.