راهنمایی کامل برای تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه
چند پاراگراف توضیح کامل برای تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه:
کمپوت سیب گلاب یکی از خوشمزهترین کمپوتها است که میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. برای تهیه این کمپوت به مواد اولیهای نظیر سیب، آب، شکر و گلاب نیاز است. برای شروع با شستن سیبها شروع کنید و سپس آنها را پوست خود را از بین بریزید و به صورت هلالی برش دهید.
بعد از آماده کردن سیبها، آنها را در قابلمه قرار داده و به همراه یک لیوان آب و نیم لیوان شکر، روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از چند دقیقه، سیبها ابتدا به شکل خیس شدن شروع میکنند، سپس به شکل پخت و مادهایی شبیه به کمپوت تبدیل میشوند.
در طول پخت سیبها، بهتر است از دستکاری کردن روی آنها خودداری کنید تا کمپوت نرم و امولسیفیه شود. پس از پخت سیبها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی برای خنکشدن آن صبر کنید. وقتی کمپوت به دمای محیط رسید، میتوانید یک قاشق گلاب به آن اضافه کنید.
نوبت به بستهبندی کمپوت سیب گلاب میرسد. برای این کار، بهتر است از بطریهای شیشهای با غطا استفاده کنید. در این مرحله، کمپوت سیب را به داخل بطری میریزید و سپس غطای بطری را بسته و هوای آن را خارج میکنید.
برای ماندگاری بهتر کمپوت، میتوانید بطریهای خود را در یخچال قرار دهید. تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه بسیار آسان و خوشمزه است و میتوانید این کمپوت را به عنوان دسری خوشمزه و مفید در سفره خود قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه
جهت تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه، مواد لازم شامل سیب، شکر، آب و گلاب می باشد.
ابتدا سیب ها را شسته و پوست آن ها را تمیز کرده و به شکل رنده شده درون دستگاه مخصوص کمپوت گیری قرار دهید. اگر این دستگاه در دسترس نیست می توان از غذاساز استفاده کرده و سیب ها را به همراه کمی آب مخلوط کنید. سپس مخلوط سیب ها را از بین برده و در قابلمه ای بریزید.
در مرحله بعدی باید برای هر کیلو سیب، دویست گرم شکر استفاده شود. شکر را به همراه سیب ها در قابلمه قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا شکر به آرامی حل شود و ترکیب یکدستی داشته باشد.
در این مرحله یک تیمار زیبا می توان با اضافه کردن گلاب به ترکیب ایجاد کرد. گلاب اضافه شده باید به میزان وزن سیب ها باشد. بعد از اضافه کردن گلاب به قابلمه، همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ترکیب کمی جا افتاده و به ظاهری کهنه خود بازگردد.
بعد از میل شدن ترکیب، کمپوت را به شیشه های شفاف بریزید و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و ذائقه بهتری بگیرد. بهتر است مقدار قابل توجهی کمپوت در شیشه های مناسب تهیه شود تا در هنگامی که نیاز به مصرف دارید، بتوانید به راحتی مقدار مورد نظر را برداشت کنید.
مرحله به مرحله تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه
اولین مرحله در تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه، خرید سیب گلاب و شستن آن هاست. برای این کار می توانید از سیب های تازه و سالم استفاده کنید و آن ها را با آب داغ و سرد شسته و پوست آن ها را بردارید. سپس سیب ها را به دو نیمه تقسیم کنید و هسته های آن ها را با یک کاشی از میان ببرید.
در مرحله بعد، شما باید سیب ها را برش داده و به همراه شکر و کمی آب در داخل قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت حدود 25 دقیقه بپزید. در حین پخت سیب ها، شما می توانید به آن ها گلاب اضافه کنید تا بهترین عطر و طعم را داشته باشند.
در مرحله سوم، شما باید محتوای قابلمه را به یک blender منتقل کرده و آن را تا زمانی که همگن شود، مخلوط کنید. سپس محتوای blender را ریخته و سریعاً به داخل شیشه های تمیز شیشه بریزید و در نهایت آن ها را در یخچال قرار داده تا خنک شوند.
نکته مهمی که در تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه باید مراقب آن باشید این است که باید از شکر سفید استفاده کنید و نسبت آب به میوه را حفظ کنید تا خیلی ظرف پر نشده و همچنین رعایت بهداشت در مراحل تهیه و بسته بندی ضروری است.
نکات مهم در تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه
تهیه کمپوت سیب گلاب یکی از شیرینی هایی است که در فصل پاییز اغلب در خانه ها تهیه میشود. این شیرینی ساده ولی لذیذ را میتوان در شیشههایی نگهداری کرد و در هر لحظه از آن بهرهبرداری کرد. در این مقاله به نکاتی در تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه میپردازیم.
ابتدا باید سیبها را شسته و به قطعات ریز شده در یک قابلمه قرار دهید. سپس یک کوپه آب ریخته و قبل از جوش آوردن، آن را در حداقل 15 دقیقه به صورت پائین حرارت بگذارید. بعد از آن، یک فنجان شکر را به این مخلوط اضافه کنید و همراه آن را هم بزنید. بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، 3-4 قاشق غذاخوری از گلاب را به این مخلوط اضافه کرده و همراه آن را مخلوط کنید.
بعد از حدود 30 دقیقه بوجود آوردن حرارت، باید سیبها کاملاً پخته شده باشند. سپس میتوانید آنها را در شیشههای تمیز و ضد عفونی شده قرار دهید. قرار دادن یک کوچکی لیوان آب در قابلمه برای کمپوت و خیس کردن لبه شیشه ها با این آب نیز بهترین کار برای ضد عفونی شدن و نگهداریی بهتر این شیرینی میباشد.
توصیه میشود که هنگام نگهداری کمپوت سیب گلاب در شیشه، آن را در یخچال قرار دهید و هر بار که میخواهید از آن استفاده کنید؛ مقدار مورد نظر را در یک ظرف بریزید و همراه پودر کاکائو یا توت فرنگی سرو کنید. در این صورت، یک شیرینی سالم و خوشمزه در دست خواهید داشت.
طریقه نگهداری و مصرف کمپوت سیب گلاب در شیشه
کمپوت سیب گلاب یکی از تنقلاتی است که در تمام فصول سال به راحتی در دسترس میباشد. این تنقل بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی است. یکی از مزیت های این تنقل، ماندگار بودن آن است. به این معنا که میتوانیم این کمپوت را نگهداری و در فصل های آتی از آن استفاده کنیم.
از نظر روش نگهداری، کمپوت سیب گلاب باید در شیشههای تمیز و سفید ریخته شود. و حتما باید اطمینان حاصل شود که شیشه تمیز است و هیچ گونه آلودگی و یا خطری برای سلامتی وجود ندارد. پس از ریختن کمپوت سیب گلاب در شیشه، آن را به فاصله دو انگشتی از لب شیشه پر کرده و سپس در کولر قرار دهید.
در صورتی که قصد استفاده از کمپوت در فصل های دیگر را دارید، باید از شیشه های مخصوص نگهداری استفاده کنید. این شیشه ها دارای درب هستند و هوا به درون شیشه نمی تواند وارد شود، بنابراین کمپوت برای مدت طولانی ماندگاری خواهد داشت.
در نهایت، در صورتی که خواستید از کمپوت سیب گلاب استفاده کنید، ابتدا باید شیشه را به آرامی تکان دهید تا مطمئن شوید کمپوت داخل شیشه به خوبی مخلوط شده است. پس از آن، میتوانید کمپوت را به سادگی برای استفاده در غذای خودتان استفاده کنید. در صورتی که قصد دارید کمپوت را برای مدت طولانی داشته باشید، میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
بهترین زمان برای تهیه کمپوت سیب گلاب در شیشه
کمپوت سیب گلاب یکی از محبوبترین خوراکیهایی است که در فصل پاییز و زمستان مصرف میشود. تهیه این خوراکی بسیار آسان و سریع است و میتوان آن را در شیشه نگهداری کرد. اما مسئله مهمی که باید در نظر گرفته شود، زمان مناسب برای تهیه کمپوت سیب گلاب است.
بهترین زمان برای تهیه کمپوت سیب گلاب، در فصل پاییز است که سیبها به بهترین شکل خود برسند. معمولاً از اواخر مهر تا آخر آذر، زمان مناسبی برای تهیه کمپوت سیب گلاب است. سیبهایی که در این زمان برداشت شدهاند، بسیار تازه و شیرین هستند و برای تهیه کمپوت و یا دیگر خوراکیها بسیار مناسب هستند.
همچنین، در نوع سیبی که برای تهیه کمپوت استفاده میشود، باید دقت کرد. بهتر است سیبهایی استفاده شود که چندان نرم نباشند و مواد مغذی زیادی دارند. سیبهای چند رنگ و چند طعم نیز برای تهیه کمپوت سیب گلاب عالی هستند.
در نهایت، برای نگهداری کمپوت سیب گلاب در شیشه، باید به شیوه مناسبی عمل کرد. پس از تهیه کمپوت، باید آن را به داخل شیشه بریزید و سر شیشه را با درپوش محکم خمیده کنید. سپس شیشهها را درون یخچال قرار داده و حداقل تا چند هفته بعد میتوانید از کمپوت سیب گلاب خود لذت ببرید.