طرز تهیه کمپوت سیب دو کیلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کمپوت سیب دو کیلو

کمپوت سیب یکی از خوراکی‌های خوشمزه و معروف است که در فصل پاییز و زمستان به خوبی استفاده می‌شود. برای تهیه کمپوت سیب، سیب‌ها را به دقت انتخاب کنید. سیب‌های بلوطی، شیرین و تر و تازه‌ی بدون هیچ گونه نقص و شکستگی را انتخاب کنید.

ابتدا سیب‌ها را شسته و پوست آن‌ها را بردارید. سپس سیب‌ها را خرد کرده و در داخل قابلمه قرار دهید. به سیب‌های خرد شده، شکر و آب را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. می‌توانید ادویه‌هایی مانند دارچین و نمک را برای بو دهی به کمپوت اضافه کنید.

حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بعد، سیب‌ها نرم شده و کمپوت سیب آماده است. حال می‌توانید کمپوت سیب را به دلخواه روی نان تازه، ماست، دسر، یا ژله خوری سرو کنید. کمپوت سیب می‌تواند درون ظرف هوا بسته نگه داشته شود و به مدت تا ۲ الی ۳ هفته از آن استفاده کنید. با داشتن نکاتی اینچنین می‌توانید از کمپوت سیب خوشمزه و موفقیت‌آمیزی برای خودتان بهره ببرید.



1. تهیه کمپوت سیب دو کیلو با طعم های مختلف

برای تهیه کمپوت سیب دو کیلو با طعم های مختلف، آماده سازی مواد اولیه از مراحل اصلی در این فرایند می باشد. برای این منظور، دو کیلو سیب را شسته و پوست و مغز آنها را کنده، سپس به قطعات کوچک تقسیم کرده و در یک قابلمه با مقدار کافی آب و برای حداقل 30 دقیقه بجوشانید.

در ادامه، می توانید انواع مختلف طعم هایی که به کمپوت اضافه خواهید کرد را انتخاب نمایید. برای طعم دلخواه شیرین، می توانید مقداری شکر به کمپوت اضافه کنید و برای طعم تند، می توانید از فلفل سیاه یا زنجبیل استفاده کنید.

بعد از ترکیب مواد اولیه، می توانید با استفاده از یک مخلوط کن، مواد را تا حدی ریز کنید تا به وضعیتی یکدست برسند. سپس با استفاده از یک پارچ، مواد را از قابلمه جدا می کنید و در یک ظرف تمیز برای سرد شدن قرار می دهید.

در نهایت، می توانید کمپوت سیب را در بطری های شیشه ای قرار داده و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید تا از آن بهره مند شوید. با توجه به تنوع طعم های مختلف، می توانید هر روز از کمپوت سیب با طعم مورد علاقه خود لذت ببرید و از خواص مفید آن بهره جویید.



2. نکات مهم در تهیه کمپوت سیب دو کیلو

برای تهیه کمپوت سیب، در ابتدا سیب‌هایی را که به صورت تازه و تمیز هستند انتخاب کنید. بهتر است از سیب‌هایی استفاده شود که پوست آن‌ها باریک است و دارای قسمت‌های تیره ورنگ نیستند. پس از شستشوی دور از سیب، آن‌ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید. برای این کار می‌توانید از یک خردکن یا یک چاقوی تیز استفاده کنید. همچنین، می‌توانید قسمت میانی سیب را با یک چاقوی تیز و صاف برش داده و دو نیمه آن را با کمک یک ابزار خاص، از داخل خالی کنید.

سپس، به اضافه کردن شکر به سیب خرد شده بپردازید. با توجه به اینکه سیب خود شیرینی کم دارد، می‌توانید بین یک تا دو فنجان شکر به آن اضافه کنید. برای بهبود طعم می‌توانید از نمک و فلفل نیز استفاده کنید. در این مرحله، سیب خرد شده با شکر و ادویه‌های دیگر را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا اینکه مخلوط شکل و شیرین شود.

در ادامه، به اضافه کردن مقداری آب به سیب پرداخته می‌شود. می‌توانید یک یا دو فنجان آب به آن اضافه کنید. همچنین، می‌توانید از آب گرم استفاده کنید تا کمپوت سریع‌تر و ملایم‌تر درست شود. در نهایت، باید قابلمه‌ی حاوی سیب و آب را بر روی حرارت کمتری قرار دهید و بگذارید تا به مدت حداقل یک ساعت به آرامی هم بپزد. پس از آن، می‌توانید کمپوت را از روی آتش بردارید و آرام آرام خنک کنید. برای نگهداری، کمپوت سیب را درون یخچال قرار دهید.



3. روش تهیه کمپوت سیب دو کیلو با قند کم

کمپوت سیب یکی از خوراکی‌های محبوب و سالم می‌باشد که در فصل پاییز به دلیل فراوانی سیب و همچنین خواص زیاد آن مورد توجه قرار می‌گیرد. تهیه کمپوت سیب بسیار ساده و از مواد اولیه کم هزینه است.

ابتدا برای تهیه کمپوت سیب دو کیلویی با قند کم، دو کیلو سیب را باید پوست‌دار کرده و به قطعات کوچک تر خرد کنید، سپس آن‌ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید. برای تهیه کمپوت، یک لیوان آب و نصف لیوان شکر خام عمدتاً کافی است؛ بنابراین با شکر کمتری می‌توان کمپوت سیب را تهیه کرد که برای افرادی که بیماری دیابت دارند بسیار سالم است.

سپس به قابلمه افزوده و سیب‌ها را با آب مسواک شده آغشته کنید تا ، آب به سیب‌ها اضافه شود و کمپوت روان و خوشمزه شود. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و به مدت نیم ساعت به پخت رسیده بگذارید. در طی این فرآیند دمای حرارتی را کم کنید تا سیب نسوزد و کمپوت نسبت به دیگر غذاها بهتر حفظ کیفیت شود.

بعد از گذشت زمان، قابلمه را از حرارت بردارید و بهتر است آن را پوشانده و به مدت چند ساعت بگذارید تا بعد از خنک شدن بهتر بتواند مصرف شود. در انتها، می‌توانید کمپوت سیب را در بطری‌های قابل بسته شدن بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید. کمپوت سیب با دراین فرشته‌ای به شدت مصرفی می‌باشد و به خشکبار، آجیل‌ها و یا خود به خود همراه با نان‌های بدون شیرین کننده می‌تواند مزه دوست داشتنی‌ای داشته باشد.



4. روش تهیه کمپوت سیب دو کیلو با قند شکر

کمپوت سیب یکی از خوراکی‌هایی است که بسیار مورد علاقه بسیاری از مردم است. ما کمپوت سیب را با دو کیلو سیب و شکر تهیه می‌کنیم. ابتدا سیب ها را به دو نیمه تقسیم میکنیم و هسته ها و ساقه های کناری آن را از بین می بریم. سپس، هر نیمه سیب را بر حسب سلیقه خود در دو یا چند قطعه کوچک تر تقسیم می‎کنیم و در قابلمه ای بزرگ می‌ریزیم.

سپس، شکر را به قابلمه اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی شعله متوسط قرار می دهیم. مواد را به هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود و با سیب مخلوط شود و مواد را حرارت دهید تا سیب ها له شوند. حداقل یک ساعت به طور کامل پخته شود. پس از اینکه سیب ها له شده‌اند، با یک میله یا ملخی میتوانیم آنها را له کنیم تا روان شوند.

بعد از خنک شدن، کمپوت را درون بسته‌ی مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید آن را با کره، خامه یا درون نان تازه مصرف کنید. کمپوت سیب با طعم شیرین، عطر دلچسب و بافت یکدست، یک دسر خیلی خوشمزه است که می‌توانید به سرانه خود درست کنید.



5. طرز تهیه کمپوت سیب دو کیلو با دارچین و هل

کمپوت سیب با دارچین و هل یکی از رایج‌ترین ترکیبات در دنیای آشپزی است که همچنین از بین‌های سالم و هویج به عنوان دارای عناصر مغذی ویتامینی بهره می‌گیرد. تهیه این کمپوت بسیار ساده و آسان است و همگی می‌توانند طبق این دستور العمل خانگی آن را تهیه کنند.

برای تهیه کمپوت سیب با دارچین و هل، ابتدا باید دو کیلو سیب را با دقت شستشو داده و سپس برش داده و هسته‌های آن‌ها را بردارید. سپس سیب‌های خرد شده را در یک قابلمه اندازه مناسب قرار داده و نصف فنجان شکر با آن قرار دهید. سپس نیمی از یک قاشق چای‌خوری هل و یک قاشق چای‌خوری دارچین اضافه کنید.

سپس با تخمیر سبکی مواد را با هم ترکیب کرده و به مدت بیست دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. سپس شمعدانی همراه با دو کیوی خرد شده به قابلمه اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت مناسب و متوسط تهیه کنید. در پایان می‌توان یک عدد پودر دارچین بر روی آن بریزید و در صورت نوشیدن آن توسط کودکان، می‌توانید بدگوش‌های آن را کمی کوچک‌تر کنید.

در نهایت کمپوت سیب دو کیلویی با دارچین و هل آماده مصرف می‌باشد. این غذا خوشمزه و سالم بوده و برای برگزاری جشن‌ها و مجالس خانوادگی مورد استفاده می‌گردد. این دسر از ذائقه برخی افراد لذت بخش است که شما با تهیه آن به همه افراد خانواده‌تان می‌توانید لذت بخشی و خاطرخواهی را ارزیابی کنید.



6. طرز تهیه کمپوت سیب دو کیلو با موز و زنجبیل

تهیه کمپوت سیب دو کیلو با موز و زنجبیل یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین دسرهایی است که می توانید برای خودتان و خانواده تان تهیه کنید. از آنجا که سیب دارای خواص زیادی برای سلامتی است، موجب تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر بروز بیماری ها و افزایش کیفیت خواب می شود، تهیه کمپوت سیب با موز و زنجبیل علاوه بر خوشمزه بودن، می تواند برای سلامتی شما و خانواده تان هم بسیار مفید باشد.

برای تهیه کمپوت سیب با موز و زنجبیل ابتدا سیب ها را شسته و پوست آن ها را پوشیده، هسته های آن ها را با چاقو یا دستگاه خود توپی کنید. سپس سیب ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید. موز ها را نیز شسته و پوست آن ها را پوشیده، به قطعات کوچک تر خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و آب را بریزید و به جوش بیاید. سپس سیب و موز های خرد شده را به آن اضافه کنید و آن ها را به مدت حداقل 30 دقیقه بطور مداوم آشپزی کنید.

در ابتدای مرحله آشپزی، زنجبیل را شسته، پوست آن را پوشیده و به قطعات بیشتر خرد کنید. آن را به قابلمه اضافه کنید و با سیب و موز هم بپزید. برای طعم دادن به کمپوت می توانید شکر یا عسل اضافه کنید. آن را برای چند دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از حرارت بردارید.

سپس پوست زنجبیل را از کمپوت خارج کنید. با یک آسیاب همه چیز را به صورت یکنواخت باهم آسیاب کنید. سپس کمپوت خنک شده را در یخچال قرار دهید تا قابلیت سرو خوردن داشته باشد. شما می توانید این کمپوت سرد را به صورت تنها یا با برخی از دسرها و میوه ها مانند بستنی، تافی و یا کیک سرو کنید.